Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.175
Πόντοι
26.141
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Δεν ήξερα ότι οι εφοπλισται είναι της θρησκείας σαν κ εμάς τους λαϊκούς τυπε
Το Άγιο Νικόλα τατουάζ στο στήθος έχω... :priest: :priest: :priest:

Και μια καρδούλα με άγκυρα στον μέγα γλουτιαίο...:confused::confused::confused:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.198
Πόντοι
3.656
????????

Αν ζούσε σε κάποια Πολιτισμένη Χώρα, θα είχε επέμβει Εισαγγελέας

• Like
Αντιδράσεις: alex71
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.198
Πόντοι
3.656
Με αφορμή τα νέα μέτρα κάποιοι τύποι όπως ο παρακάτω έχουν προτάσεις ώστε να μειώσουμε και τα τροχαία. :dancing:

Με αφορμη τη νεα δεσμη μετρων της κυβερνησης και με δεδομενο οτι ο θανατος απο τροχαιο ειναι εξισου (αν οχι περισσοτερο) πιθανος απο θανατο λογω κορωνοιου, ειμαι στην ευχαριστη θεση να προτείνω, ως ειδικος και εγω, μερικα «εξυπνα» μετρα και για την κυκλοφορια στους δρομους:
1) Υποχρεωτικη περιγραμμικη καλυψη των ΙΧΕ αυτοκινητων με 5 στρώσεις φελιζολ ωστε σε ενδεχομενο συγκρουσης να απορροφηθουν οι πρωτοι κραδασμοι! Απο την κυβερνηση θα παρεχεται δωρεαν η 1η στρωση και οι υπολοιπες θα επιβαρυνουν τον πολιτη!
2) Απαγορευεται η κυκλοφορια των οχηματων στην Εγνατια Οδο και σε καθε δρομο ταχειας κυκλοφοριας. Η μετακίνηση πολιτών θα εξυπηρετειται απο την παλαια Εθνικη Οδο οπως και απο αγροτικους δρομους και παραδρομους που γνωριζουν οι πολιτες. Με αυτον τον τροπο θα αποφευχθουν υψηλες ταχυτητες που αυξανουν τον κινδυνο θανατου.
3) Υποχρεωτικη τοποθετηση 8 αεροσακων στα οχηματα ασχετως της εργοστασιακης ρυθμισης εκαστου! Το κοστος για την τοποθετηση 2 απο αυτους θα καλυπτεται με εξοδα της κυβερνησης.
4) Υποχρεωτικη χρηση διπλου κρανους για τους οδηγους δικυκλων οχηματων και 4 ζωνων ασφαλειας στους οδηγους τετρακυκλων οχηματων. Το κοστος θα καλυπτεται εξ ολοκληρου απο τον πολιτη ομως θα χορηγηθει σχετικη επιδοτηση εντος του 2022 με εισοδηματικα κριτητρια.
5) Στα ηδη υπαρχοντα σημεια που φερουν φωτεινη σημανση (φαναρια) θα τοποθετηθουν 4 επιπλεον με αποσταση 30 μετρα το ενα απο το αλλο πριν τον ηδη τοποθετημενο φωτεινο σηματοδοτη.
Οι παραβάτες των ως ανω θα τιμωρουνται με διοικητικο προστιμο 150€.
By Γιάννης Πουλτσίδης !!!
κάνε τον κόπο να μας πληροφορήσεις πόσοι θάνατοι και βαριά τραυματίες από τροχαία υπήρξαν τα δύο τελευταία χρόνια

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Να κρατήσουμε το DNA μας καθαρό αυτές τις δύσκολες στιγμές.... :priest: :priest: :priest:

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
674
Πόντοι
86
Να κρατήσουμε το DNA μας καθαρό αυτές τις δύσκολες στιγμές.... :priest: :priest: :priest:
τυπε με τοσες πουτανες με cim που εχεις γλωσσοφιλησει με 10 πελατες τη μερα η καθεμια πες, για το δικο σου dna ειναι πλ αργα
:confused:
δεν ξερω καν αν με τα εκατομμυρια σου μπορεις να το επαναφερεις.... :confused:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
τυπε με τοσες πουτανες με cim που εχεις γλωσσοφιλησει με 10 πελατες τη μερα η καθεμια πες, για το δικο σου dna ειναι πλ αργα
Αγνό ορθόδοξο DNA, το ανώτερο όλων... :priest: :priest: :priest:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.175
Πόντοι
26.141
δεν ξερω καν αν με τα εκατομμυρια σου μπορεις να το επαναφερεις.... :confused:
Τυπε ο @trovadouros31 είναι σκληρός μύστης ...νομίζει με τα λεφτά του θα αγοράσει αναλλοίωτο dna καθώς κ θα εξαγοράσει συνειδήσεις για να τους αναγκάσει να βάλουν το Μπολι θάνατο μέσα τους

Τι να πεις ;;σημεία των καιρών από τους μεγιστανες

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
674
Πόντοι
86
Τυπε ο @trovadouros31 είναι σκληρός μύστης ...νομίζει με τα λεφτά του θα αγοράσει αναλλοίωτο dna καθώς κ θα εξαγοράσει συνειδήσεις για να τους αναγκάσει να βάλουν το Μπολι θάνατο μέσα τους

τυπε του αρεσουν τα σκυλια εγραφε λιγες σελ πισω αρα πιστευω ειναι καλος τυπας απλα τον πιανουν κατι κρισεις μεγαλομανιας σε ενα ανωνυμο φορουμ ωρες ωρες. τουλαχιστον παει με βιζιτες και οχι με γυφτακια μεταξι οπως καποιος αλλος μεγιστανας μεγαλοστελεχος του μπου.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936

Εμείς οι αγνοί ορθόδοξοι δεν έχουμε ανάγκη το μπόλι.... :priest: :priest: :priest:

Φίλος @nikg λαμβάνει καθημερινά αγιασμό από τα ιερά παπάρια μου και δεν έχει ανάγκη επίσης...:2on1::2on1::2on1:

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
674
Πόντοι
86
Εμείς οι αγνοί ορθόδοξοι δεν έχουμε ανάγκη το μπόλι.... :priest: :priest: :priest:

Φίλος @nikg λαμβάνει καθημερινά αγιασμό από τα ιερά παπάρια μου και δεν έχει ανάγκη επίσης...:2on1::2on1::2on1:
παρα το κραξιμο και τα κομπλεξ εισαι καλος. εγω εχω μυρισει ψαριλα απο μουνι πουτανας στο doggie, εσυ εχεις φασωσει χιλιοχυμενες τανες με κιτρινα δοντια. εχουμε σφυρηλατηθεί σε παρομοιο αμονι. απλα το δικο σου ηταν πιο σιχαμερο και λογικα απο χρυσο και διαμαντια και στα νοτια προαστεια. :confused:
ολο εμοτικον με σπερμα βαζεις εχεις εθιστει? :2funny:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.175
Πόντοι
26.141
τυπε του αρεσουν τα σκυλια εγραφε λιγες σελ πισω αρα πιστευω ειναι καλος τυπας απλα τον πιανουν κατι κρισεις μεγαλομανιας σε ενα ανωνυμο φορουμ ωρες ωρες. τουλαχιστον παει με βιζιτες και οχι με γυφτακια μεταξι οπως καποιος αλλος μεγιστανας μεγαλοστελεχος του μπου.
Αγαπάει τα σκυλιά;;; Για κυνομαχιες τα έχει

Τις προάλλες μου έκανε ανήθικες προτάσεις να αγοράσει τον Μπόμπο μου για κυνομαχιες

Σάτυρος

• Λύπη
Αντιδράσεις: nikg
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
παρα το κραξιμο και τα κομπλεξ εισαι καλο τυπος. εγω εχω μυρισει ψαριλα απο μουνι πουτανας στο doggie, εσυ εχεις φασωσει χιλιοχυμενες τανες με κιτρινα δοντια. εχουμε σφυριλατηθει σε παρομοιο αμονι. απλα το δικο σου ηταν πιο σιχαμερο και λογικα απο χρυσο και διαμαντια και στα νοτια προαστεια. :confused:
ολο εμοτικον με σπερμα βαζεις εχεις εθιστει? :2funny:
Είσαι επαναλαμβανόμενος και δίχως φαντασία, σέβομαι τις σπουδές και πραγματικά μου προξένησες μία κάποια ανησυχία σχετικά με το life style μου.

Σου στέλνω δείγμα προς εξέταση λόγω της ειδικότητας σου...:shit::shit::shit:

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
674
Πόντοι
86
Είσαι επαναλαμβανόμενος και δίχως φαντασία, σέβομαι τις σπουδές και πραγματικά μου προξένησες μία κάποια ανησυχία σχετικά με το life style μου.

Σου στέλνω δείγμα προς εξέταση λόγω της ειδικότητας σου...:shit::shit::shit:
εσεις οι μπολιολαγνοι εχετε ειδικοτητα στα λυματα τυπε :confused: επισης ειμαι ανειδικευτος και δουλευω ιχθυόσκαλα για βασικο ειπαμε,

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Αγαπάει τα σκυλιά;;; Για κυνομαχιες τα έχει

Τις προάλλες μου έκανε ανήθικες προτάσεις να αγοράσει τον Μπόμπο μου για κυνομαχιες

Σάτυρος
Θα τον πουλήσω στον Κμαν τον μπόμπο.... :confused: :confused: :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom