Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.286
- Πόντοι
- 6.256
Παλι αυτοπιπωνεσαι ρε ναυαγιο;18 Απριλίου
Παλι αυτοπιπωνεσαι ρε ναυαγιο;18 Απριλίου
Τι ψυχασθενεια και αυτη να φτιαχνουν κλωνους για να λενε μπραβο στον εαυτο τους....μιλαμε για τερμα πατο.Ψεκακια μου τι ωραία που τα γράφεται....
Μόνο τον Κυριάκο συμπαθώ, είναι κατά κάποιο τρόπο συγγενής του Δημητράκη....Τι ψυχασθενεια και αυτη να φτιαχνουν κλωνους για να λενε μπραβο στον εαυτο τους....μιλαμε για τερμα πατο.
Το τζάμπα ήταν ο στόχοςΚρυφτηκαν όλοι σα τα ποντικια... Η κυβέρνηση πετυχε το στόχο της χωρίς να δώσει δεκαρα.. Κοίτα δυναμη που έχει ο Σκάι. Ανθρωπάκια όλοι τους χωθηκανε μέσα μου κάνουν και τους επαναστατες
Το lockdown μου χαλάει το ανοσοποιητικό είναι μια επιπόλαιη γνώμη.Το αν χτίστηκε η όχι το "τοίχος ανοσίας" δεν εξισώνεται με το ότι "το lock down μου χαλάει το ανοσοποιητικό".
Γιατρουδάκι πονάς που παραθέτεις ανεμβολίαστο και μη συμμορφωμένο με κανένα μέτρο εδώ και 2+ χρόνια ;Παλι αυτοπιπωνεσαι ρε ναυαγιο;
Βασικα στα αρχιδια μου τυπε...δεν πα να ψοφησεις κιολας.Γιατρουδάκι πονάς που παραθέτεις ανεμβολίαστο και μη συμμορφωμένο με κανένα μέτρο εδώ και 2+ χρόνια ;
Κυριάκο να πας για εμβόλιο σε παρακαλώ....Γιατρουδάκι πονάς που παραθέτεις ανεμβολίαστο και μη συμμορφωμένο με κανένα μέτρο εδώ και 2+ χρόνια ;
Ποιο εκλεκτο μελος του μπου ανελαβε να πεισει τον κυριακο να μπολιαστει;Παλι αυτοπιπωνεσαι ρε ναυαγιο;
Φέρε πίσω Δημητράκη , Σαββίδη και Λάκη και δεν θα ξαναγράψω για ιούς και μαλακίες ..Μόνο τον Κυριάκο συμπαθώ, είναι κατά κάποιο τρόπο συγγενής του Δημητράκη....
Έχω πάρει απαλλαγή από τη φύση.Κυριάκο να πας για εμβόλιο σε παρακαλώ....
Σκέψου τα παιδιά σου Κυριάκο...Έχω πάρει απαλλαγή από τη φύση.
Τον πέρασα δυο φορές τον γάτο
Ούτε με απειλή όπλου.Ποιο εκλεκτο μελος του μπου ανελαβε να πεισει τον κυριακο να μπολιαστει;
Τα έχουν αναλάβει άλλοιΣκέψου τα παιδιά σου Κυριάκο...
Ευκολάκι για τον κούληΟύτε με απειλή όπλου.
Μόνο αν με βαστάνε 4 και μου το καρφώσει πέμπτος. Άλλος τρόπος δεν υπάρχει