Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.321
- Πόντοι
- 12.756
ελα να μου τον ακονισειςεικαζω και θωρρω οτι μπορει να μην σου σηκωνεται αρκετα λογω της σαπιλας και τεμπελιας που κανεις-εχεις
ελα να μου τον ακονισειςεικαζω και θωρρω οτι μπορει να μην σου σηκωνεται αρκετα λογω της σαπιλας και τεμπελιας που κανεις-εχεις
μην σπαμμαρεις ρε ΓΑΜΙΟΛΑελα να μου τον ακονισεις
εφαγες αναφοραμην σπαμμαρεις ρε ΓΑΜΙΟΛΑ
ρε συ δεν μπορω να παρακολουθησω Σκατιανα και Εισαγγελατο με τιποτα,,ντροπη του που βγηκε εκειεφαγες αναφορα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΥΓ εβγαλε Σαρηγιαννη η Σκατιάνα
Άστα κλο πολύ χαλι η κατασταση..ο χασοδικης ρε σεις πως εχει καταντησει ετσι.....πρωτα μας ειπε για το δραμα του με τον γιαγκουλα και τωρα εχει γινει πετσα και βρακι με τον τρελακια......ποσο χαμηλοτερα θα πεσει για τον ζαβο μπροστινο πρωθυπουργο???
δεν εχει πατο η κατασταση του....ο χασοδικης ρε σεις πως εχει καταντησει ετσι.....πρωτα μας ειπε για το δραμα του με τον γιαγκουλα και τωρα εχει γινει πετσα και βρακι με τον τρελακια......ποσο χαμηλοτερα θα πεσει για τον ζαβο μπροστινο πρωθυπουργο???
Έχει πάει για εξάσκηση.Αγιες Μερες θυμηθηκα τονΒανταμα τωρα...γιατι δεν μπαινει;
αμα το μαθει ο @troubakhs θα αρρωστησει , θα τους βαλει φωτια να του καψειΔε πιστεύω να κάνει καμιά καραντίνα ο Κος Πρωθυπουργός.....
Τα κλαμπ καλά κάνει και τα κλείνει στις 12, όλο αλητεία μαζεύουν....
Υπομονή να κάνει, Μάιο με τους τουρίστες θα τα ξανανοίξει, να δουλέψει και η Μύκονος...αμα το μαθει ο @troubakhs θα αρρωστησει , θα τους βαλει φωτια να του καψει
Ελα μωρη ισλαμοφασίστω κουδουνίστρα που θα με πεις χ.α. Κοιτα ποιος μιλαει ο μιστερ γκέι του 2008, που τον πιπωνουν ολοι στο σαιτ με φωτο και γελαμεεκεί στα κάμπινγκ
Μα, ζωή ειναι αυτή;καθε μερα,ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ βλεπω ταινιες..μπαινω λιγο,σε χυνω και παω μετα και συνεχιζω τα εργακια μου
Το πρωι ημουν παλι στο νοσοκομειο για μια απ τα ιδια σε εξετασεις,ολα καλα και μ χορηγησαν ορο αποτελ για να κατεβασουνε τον πυρετο.Πυρετο ποσο;Ανοσμια και απωλεια γευσης εχεις;
Αντε μακαρι να πας καλα και να ξεμπερδεψεις....
Ετοιμάσου το βράδυ....Το πρωι ημουν παλι στο νοσοκομειο για μια απ τα ιδια σε εξετασεις,ολα καλα και μ χορηγησαν ορο αποτελ για να κατεβασουνε τον πυρετο.
38,2 ειχα το πρωι,μετα τον ορο τιποτα..
μας εκλεισε ο ΚουληςΜα, ζωή ειναι αυτή;
Για το καλό μας...μας εκλεισε ο Κουλης
ΚλαίμεΕλα μωρη ισλαμοφασίστω κουδουνίστρα που θα με πεις χ.α. Κοιτα ποιος μιλαει ο μιστερ γκέι του 2008, που τον πιπωνουν ολοι στο σαιτ με φωτο και γελαμε