Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.414
- Πόντοι
- 2.306
Ο τύπος μάλλον το έχει δηλώσει κατοικίδιο και το έβγαλε βόλτα..Μόνο για τα απαραίτητα ρέ !!
Επιτρέπεται βάσει νόμου.
Ο τύπος μάλλον το έχει δηλώσει κατοικίδιο και το έβγαλε βόλτα..Μόνο για τα απαραίτητα ρέ !!
Ο τύπος μάλλον το έχει δηλώσει κατοικίδιο και το έβγαλε βόλτα..
Επιτρέπεται βάσει νόμου.
Ο τύπος μάλλον το έχει δηλώσει κατοικίδιο και το έβγαλε βόλτα..
Επιτρέπεται βάσει νόμου.
Αυτό είναι ένα σκεπτικό που απέχει παρασάγγες απ' την αλήθεια, γιατί οι νέοι παρουσιάζουν μέχρι στιγμής χαμηλή θνησιμότητα. Νοσούν κι αναλαμβάνουν.
Οπότε θεωρώ ότι το έχεις βγάλει απ' το μυαλό σου.
Ή το διασπείρεις επειδή στο εμφύτεψαν.
Ή κάτι άλλο.
Όπως και να 'χει, δεν λέμε τέτοια πράγματα τσάμπα και βερεσέ... Βέβαια βρίσκεσαι ως επί το πλείστον σε έναν χώρο που, δεν βαριέσαι, ξέρεις τώρα.
Στην πιο αθώα περίπτωση ίσως να θέλεις να μοιραστείς με υπερβάλλοντα ενθουσιασμό τη σκέψη σου, πράγμα ανώριμο αν αναλογιστεί κανείς τη σοβαρότητα αυτού που λες.
ο αδωνης αυτη τη στιγμη στο σκαι λεει οτι μας παρακαλαει πολυ να πληρωσουμε κανονικα τις υποχρεωσεις μας
προσωπικα πληρωνω παντα,δεν χρωσταω ουτε ενα ευρω και θα πληρωσω κανονικα και τωρα τις (πολλες λογω δουλειας) υποχρεωσεις μου.Λέει ότι κάνει έκκληση σε όσους μπορούν να πληρώσουν διότι το κράτος δεν έχει λεφτά το ίδιο αλλά αναδιανέμει τα δικά μας λεφτά.
Και έχει δίκιο.
ΟΛΟΙ όσοι μπορούμε να πληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας προς το κράτος θα πρέπει να το κάνουμε το συντομότερο δυνατό δεδομένων των συνθηκών.
προσωπικα πληρωνω παντα,δεν χρωσταω ουτε ενα ευρω και θα πληρωσω κανονικα και τωρα τις (πολλες λογω δουλειας) υποχρεωσεις μου.
εχω κοσμο που μου χρωσταει χρηματα απο τις 15 του μηνα και δεν με εχουν παρει ουτε τηλεφωνο.
και φυσικα δεν σκοπευω να ενοχλησω κανενα.
διαχρονικα αυτες οι καταστασεις ηταν η χαρα του μπαταχτση..
απλα λεω ρε τυπε
ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ??????
Η επιλογή ζωής και θανάτου ασθενών γίνεται ήδη στην Ιταλία εξωθεσμικά, σπασμωδικά και αυτοσχεδιαστικά από το Ιατρικό προσωπικό.
Τα ζητήματα ταμπού της ευθανασίας ή/και υποβοηθούμενης αυτοκτονίας σε περίπτωση βαρέως πασχόντων με δυσμενέστατη πρόγνωση θα πρέπει να τεθούν και να συζητηθούν ανοιχτά πλέον.
Αυτό επιβάλει ο στοιχειώδης ορθολογισμός.
προσωπικα πληρωνω παντα,δεν χρωσταω ουτε ενα ευρω και θα πληρωσω κανονικα και τωρα τις (πολλες λογω δουλειας) υποχρεωσεις μου.
εχω κοσμο που μου χρωσταει χρηματα απο τις 15 του μηνα και δεν με εχουν παρει ουτε τηλεφωνο.
και φυσικα δεν σκοπευω να ενοχλησω κανενα.
διαχρονικα αυτες οι καταστασεις ηταν η χαρα του μπαταχτση..
απλα λεω ρε τυπε
ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ??????
Γίνεται σε παρακαλώ να παραθέσεις πηγές για του λόγου σου το αληθές; Ότι δηλαδή στην Ιταλία το δικαίωμα στην ευθανασία ασκείται εξωθεσμικά;
Το αν πρέπει να τεθεί το συγκεκριμένο ζήτημα επί τάπητος επ' αφορμή της παρούσας συγκυρίας δεν επιβάλλεται για λόγους ορθολογισμού αλλά για λόγους ανωτέρας βίας.