Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.182
Πόντοι
12.756
Γιατί να εμβολιαστούμε ; Για να φοράμε μάσκα έξω στον καθαρό αέρα ; Σε λίγο θα μας πουν να βάλουμε μάσκα και στον ύπνο :jerking:
Σαββα μονο ο εμβολιασμος σου μπορει να μου φτιαξει το κεφι με ολα αυτα που γινονται :sad2:

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Γιατί να εμβολιαστούμε ; Για να φοράμε μάσκα έξω στον καθαρό αέρα ; Σε λίγο θα μας πουν να βάλουμε μάσκα και στον ύπνο :jerking:
Για τον ύπνο βάλε καλύτερα "μασκα ομορφιάς". Εγώ πάντως ουδέποτε έβγαλα τις μάσκες. Πάντα φοράω διπλή είτε είμαι σε εσωτερικό ή σε εξωτερικό χώρο.

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.163
Πόντοι
3.506
ναι αλλα με εμβολιασμο προλαμβανουμε..θα θερισει η ομικρον συν μονο αυτο μπορει να με χαροποιησει πλεον :sad2: :sad2:
αστα αστα και μενα 4 φιλοι μου κολλησαν κοβιντ ολοι ανεβολιαστοι

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
Για τον ύπνο βάλε καλύτερα "μασκα ομορφιάς". Εγώ πάντως ουδέποτε έβγαλα τις μάσκες. Πάντα φοράω διπλή είτε είμαι σε εσωτερικό ή σε εξωτερικό χώρο.
Εγώ πάλι απο αύριο αν μας πουν τέλος οι μάσκες (η μάσκες με σύσταση) δεν θα ξαναβάλω ούτε σε εσωτερικό χώρο , προς το παρόν βάζω μόνο σε εσωτερικό χώρο και εκείνο όπου απαιτείται πχ σούπερ μάρκετ , φυσικά διπλή μάσκα η Ν95 δεν έχω βάλει ακόμα , με τα νέα μέτρα όμως θα το υποστούμε και αυτό απο ότι φαίνεται :confused:

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
674
Πόντοι
86
τι εγινε προβατα κουλολαγνοι? πηρατε την ελευθερια σας? νομιζα με εμβολια δεν θα ειχαμε οι εμβολιασμενοι νεα μετρα..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
139
Like
52.489
Πόντοι
27.261
Μόνος αχτύπητος αντίπαλος για mr m@lakas 2021 για τους γαλάζιους σπιουνους μυστικοσύμβουλους το
mH+$0+@κh γ@Mi3s@l..
:takethis: :takethis::takethis:
:confused::confused::confused:
και φετος που εχουμε ετοιμη 3αδα για μεταλλια, ο αλλος κανει τον αλεκο.
μητσοτακικος πρεπει να ειναι μαλλον και αυτος, κουλοφαν :confused:

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.221
Πόντοι
2.606
ειναι δυσκολα τα πραγματα..απο την αλλη δεν τολμω να σκεφτω να ειχα συριζα στην εξουσια τι θα γινοταν
Καπως ετσι κυβερνουν την χωρα οι μπαγλαμαδες και μεις ρωταμε "τι ψηφισατε ρε μαλακες"......Ορισμενα παραδειγματα......
-ΑΚΡΙΒΕΙΑ παντου...αν ηταν ο συριζα την ειχατε γαμησει...
-Διαλυση ολικη στον τομεα της δημοσιας υγειας....αν κυβερνουσε ο συριζα ουτε ασπιρινη...
-Μπατσοκρατια και ξυλο με την πρωτη ευκαιρια.....αν κυβερνουσε ο συριζα θα ειχαν ανοιξει τα γκουλαγκ
-Μερα μεσημερι μπιστολιες ,συμβολαια θανατου ,φονικα ,γυναικοκτονιες...αν κυβερνουσε ο συριζα θα φοραγτε αλεξισφαιρο...
-ΚΑΡΑΝΤΙΝΕΣ ,θεοπαλαβα και αυστηρα μετρα αλλα 21,000 νεκροι και 45δις ζημια επισημα απο κοβιντ...αν κυβερνουσε ο συριζα σημερα μονο οι κατσαριδες θα ζουσαν..
-ΚΑΗΚΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ και το περιαστικο δασος της πρωτευουσας ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΑΕΡΑ......αν κυβερνουσε ο συριζα θα σας καιγανε και τις μουνοτριχες.....

και καπως ετσι οι αριστοι ρεμουλαδοροι πανε την δουλεια πριμα πρωτη δευτερα χαλαρα και η βροχα επεφτε στρεητ θρου......Αν κυβερνουσε ο συριζα η ΓΙΑΓΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΔΙΑ!

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.221
Πόντοι
2.606
.....Και για οσους εχουν ψευδαισθησεις ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΩΛΟΜΟΥΡΗΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.198
Πόντοι
3.656
Nα σε ρωτήσω κάτι, αυτό το "5ετία" που λένε όλοι αυτοί με κασσέτα, πως υπολογίζεται? Από τότε που βγήκε το εμβόλιο? Δηλαδή έχουμε φάει ένα χρόνο και μας μένουν άλλα 4???

Ξέρεις μήπως?
Και βέβαια ξέρω. Θα μετακινήσουν το χρονικό όριο, ακριβώς όπως κάνουν από την αρχή της Πανδημίας. Στην αρχή έλεγαν πως δεν υπάρχει ο Ιός. Στη συνέχεια πως υπάρχει, αλλά είναι μια γρίπη. Όταν άρχισαν να μαζεύονται οι νεκροί, πως πεθαίνουν από άλλες αιτίες και οι Γιατροί δωροδοκούν τους Συγγενείς να πουν πως ο νεκρός κατέληξε από τον Ιό. Όταν άρχισαν οι εμβολιασμοί, πως σε λίγους μήνες θα πεθαίναμε. Όταν δεν πεθάναμε, ότι θα γίνει το θανατικό λίγο μετά τη 2η Δόση. Όταν πέρασε κι αυτό, μετά την τρίτη. Όταν σε 5 χρόνια λοιπόν και από την τρίτη δόση οι θάνατοι δεν θα ξεπερνούν το συνηθισμένο αριθμό, θα ισχυριστούν είτε πως οι θάνατοι κρύβονται, είτε πως μας λυπήθηκε ο Θεός και κόβει το θανατικό του εμβολίου. Οι ψεκασμένοι δεν θα μετανιώσουν. Εδώ χάνουν συγγενείς / μανάδες / κόρες και πανηγυρίζουν πως τουλάχιστον δεν εμβολιάστηκαν κι έφυγαν με την ψυχή τους καθαρή

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Eτσι. Κι εγω παντα φοραω παντου, σε εσωτερικους και εξωτερικους χωρους. Ειτε διπλη ειτε ΚΝ95. Γιατι δηλαδη πρεπει να μου το "συστησουν" για να το κανω? Εγω δεν θελω να προστατευθω? Πρεπει να με υποχρεωσουν?

desperado21

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
31
Like
1.836
Πόντοι
2.357
Ξανα μανα μασκες παντου. Και διπλη τωρα. Παρτε ανασες σημερα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Και βέβαια ξέρω. Θα μετακινήσουν το χρονικό όριο, ακριβώς όπως κάνουν από την αρχή της Πανδημίας. Στην αρχή έλεγαν πως δεν υπάρχει ο Ιός. Στη συνέχεια πως υπάρχει, αλλά είναι μια γρίπη. Όταν άρχισαν να μαζεύονται οι νεκροί, πως πεθαίνουν από άλλες αιτίες και οι Γιατροί δωροδοκούν τους Συγγενείς να πουν πως ο νεκρός κατέληξε από τον Ιό. Όταν άρχισαν οι εμβολιασμοί, πως σε λίγους μήνες θα πεθαίναμε. Όταν δεν πεθάναμε, ότι θα γίνει το θανατικό λίγο μετά τη 2η Δόση. Όταν πέρασε κι αυτό, μετά την τρίτη. Όταν σε 5 χρόνια λοιπόν και από την τρίτη δόση οι θάνατοι δεν θα ξεπερνούν το συνηθισμένο αριθμό, θα ισχυριστούν είτε πως οι θάνατοι κρύβονται, είτε πως μας λυπήθηκε ο Θεός και κόβει το θανατικό του εμβολίου. Οι ψεκασμένοι δεν θα μετανιώσουν. Εδώ χάνουν συγγενείς / μανάδες / κόρες και πανηγυρίζουν πως τουλάχιστον δεν εμβολιάστηκαν κι έφυγαν με την ψυχή τους καθαρή
Ο φανατικος δεν χανει ποτέ. Ο θρησκοληπτος λεει "δεν κολλαει ο ιος στην εκκλησια". Αν κολλησει, λεει "ησουν ολιγοπιστος" ή "δινει ο θεος δοκιμασια". Αν πεθανεις, "σε ηθελε ο θεος κοντα του". Ο ψεκασμενος λεει "με σκοτωσανε οι γιατροι". Δεν βγαζεις ακρη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

.....Και για οσους εχουν ψευδαισθησεις ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΩΛΟΜΟΥΡΗΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ...
Ρε τύπε ποιον ηθελες να τρωμε στη μαπα επιτελους?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
τι εγινε προβατα κουλολαγνοι? πηρατε την ελευθερια σας? νομιζα με εμβολια δεν θα ειχαμε οι εμβολιασμενοι νεα μετρα..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε μεγαλε γιατι ποσταρεις διαρκως μαλακίες?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.198
Πόντοι
3.656
Τωρα θα σου πουν "ναι αλλά η Σουηδια"?
Ναι. Και θα τους απαντήσω πως οι ίδιοι οι Σουηδοί παραδέχτηκαν ΔΗΜΟΣΙΑ πως έκαναν λάθος διαχείριση. Και θα μου απαντήσουν πως τους απείλησε η Νέα Τάξη Πραγμάτων, μαζί με τους Ιλουμινάτι, τους Εβραίους, τον Σόρος και τον Μπιλλ Γκέιτς πως αν δεν το πουν θα τους σκοτώσουν. Και θα τους ρωτήσω πως το γνωρίζουν. Και θα μου απαντήσουν απίστευτες Σοφιστείες, τις οποίες ούτε ο Φώσκολος θα ήταν ικανός να γράψει. Κι εγώ θα διασκεδάζω τσάμπα με τις Ιστορίες φαντασίας που σκαρφίζονται αδιαλείπτως

• Χαχα
Αντιδράσεις: px75
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.198
Πόντοι
3.656
εξήγησέ μας πως έχεις τακτοποιήσει στο κεφάλι σου πως το να ακολουθούμε τις επιταγές της Επιστήμης μας μετατρέπει όχι μόνο σε ψηφοφόρους της Ν.Δ., αλλά ότι βλέπουμε τον τωρινό αρχηγό της με λαγνεία

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006

Stories

Νέο!