Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.189
Πόντοι
4.895
Να λέω ότι η Τουρκία θα γίνει Κίνα στα σύνορα της ΕΕ επιτρέπεται ή .......; :confused:
λεγε λεγε στο τέλος μη την πατήσεις σαν τον Μελ Γκιμσον σε εκείνη την ταινία που έκανε τον ταξιτζή που αράδιαζε θεωρίες στους πελάτες μέχρι που κάτι απο αυτά ήταν αλήθεια και τον πήραν στο κυνήγι:)
δεν θα ξέρεις ποιοι σε ψάχνουν, σορος ; σωρας ; λαοτακι ; mgto και το κακό συναπάντημα ; νεοταξίτες ; εθνοπροδότες ;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.284
Πόντοι
6.256
αν δεν ήσουν εδώ πέρσι να ζήσεις το ρεσιταλ Λαδακειάδας σε real time προτείνω να ρίξεις μια ματιά στις σελίδες 4714, 4715, 4716(με την ολ ταιμ κλασσικ διδασκαλία μεθόδου των τριών αλα λαδακης :grin: ) και 4719. Ο Hellraiser είχε την ευγενή καλοσύνη να ποστάρει μοναδικές αναμνήσεις :)

άσε που στο ποστ του Λαδακη που παραθέτεις ο μεγας επιστήμονας έβγαλε το συμπέρασμα :

συμπέρασμα του κώλου (του) φυσικά αφού μόνο από κει μπορεί να το έχει εξάγει :cheesy:
Εχει και αλλα πολλα η αυτιστικη ψυχασθενικη περσονα Πισωγλεντακης αλλα θα πρεπει καποιος να παρει αδεια 2 εβδομαδες για να μαζεψει τις επικες πιπες που εχει πεταξει....τα τοπ βεβαια ειναι η μεθοδος των τριων που ολοκληρος αποφοιτος ΕΜΠ με διδακτορικο δεν μπορουσε να κανει μια απλη πραξη εφαγε τη καραμουζα του αιωνα και την αμεσως επομενη μερα ξαναεκανε παλι λαθος σε παρομοια πραξη!

Αλλα και η διπλωμενη πετσετα με ανιχνευση του ιου με μεγεθυντικο φακο ηταν κορυφαια στιγμη οπως και με το Plaquenil που εστελνε τον κοσμο στα φαρμακεια να το αγορασει και εδινε και σχημα θεραπειας!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Κατι τετοια ακοινωνητα ψυχακια ειναι που βλεπουμε στις ειδησεις οτι δολοφονησαν καποιον συγγενη τους με τσεκουρι....ελπιζω τουλαχιστον να ειναι μονιμος τροφιμος ψυχιατρειου!:tooth:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Αφού δέχεται το ραπίντ τεστ τότε θα πρέπει να στο κάνει στα σύνορα μόλις μπαίνεις. Κ όχι να με ταλαιπωρεί εμένα που πχ έρχομαι από Τόγκο να ψάχνω να βρω εμβολιαστιλα κέντρα

Ας σοβαρευτούμε
Δέχομαι το ραπίντ τεστ αλλα στα σύνορα κ ας το πληρωνω πχ 5-10 ευρώ αλλά άνθρωποι πχ που μπαινοβγαίνουν εκτός Ελλάδας είμαι τρελλο να τον βάζεις να ψάχνει εμβολιαστιλα κέντρα
( Μιλώ πάντα για εμβολιασμενους)
IMG_20211215_133437.jpg
Eντάξει, δυστυχώς δεν γίνεται να έχεις άλλες διαδικασίες. Το ότι το Τογκο είναι για τον πούτσο, δεν φταίει η Ελλάδα. Το ότι πας στο Τογκο, παλι δεν φταίει η Ελλάδα.

Τις προάλλες έκραζες πάντως για αφίξεις εξ' αφρικής :)

Διάλεξε τι προτιμάς!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.122
Πόντοι
26.141
Eντάξει, δυστυχώς δεν γίνεται να έχεις άλλες διαδικασίες. Το ότι το Τογκο είναι για τον πούτσο, δεν φταίει η Ελλάδα. Το ότι πας στο Τογκο, παλι δεν φταίει η Ελλάδα.

Τις προάλλες έκραζες πάντως για αφίξεις εξ' αφρικής :)

Διάλεξε τι προτιμάς!
Κ αν κάποιος οχ πηγαίνει για επαγγελματικό ταξίδι τριήμερο διότι έτσι βγάζει το ψωμί του;;;αυτοί δηλ να πεινάσουν;;; Ας σοβαρευτεθ ο Κούλης διότι έτσι δημιουργεί κύμα αντιδράσεων κ περισσότερων αρνητών

Ας κάνει ραπίντ τεστ στην είσοδο κ όχι να αναγκάζει τον άλλον τελευταία στιγμή να τρέχει να βρίσκει εμβολιαστικα κέντρα σε πουτσοχωρες

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Κ αν κάποιος οχ πηγαίνει για επαγγελματικό ταξίδι τριήμερο διότι έτσι βγάζει το ψωμί του;;;αυτοί δηλ να πεινάσουν;;; Ας σοβαρευτεθ ο Κούλης διότι έτσι δημιουργεί κύμα αντιδράσεων κ περισσότερων αρνητών
Ποσοι πάνε στο Τογκο για να βγαλουν το ψωμί τους? Δεν εχω συναντησει κανεναν αλλον πλην εσένα. Άρα απαιτείς το κράτος να θεσπίσει διαδικασία για ΣΕΝΑ κι άλλους 2-3... άντε 10!!!!

Ας κάνει ραπίντ τεστ στην είσοδο κ όχι να αναγκάζει τον άλλον τελευταία στιγμή να τρέχει να βρίσκει εμβολιαστικα κέντρα σε πουτσοχωρες
Οι πουτσιοχώρες είναι πουτσοχώρες. Ουδεμία ευθύνη έχουν οι υπόλοιπες χώρες.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.284
Πόντοι
6.256

Τυπε μην μου πεις οτι πας να μαζεψεις ελιες στο Τογκο και τρελαθουμε!!! :tooth:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Jason Statham στο Τhe Μechanic κατάσταση. Εκτελείται το συμβόλαιο θανάτου χωρίς κανείς να το καταλάβει. Διαβολική οργάνωση από τους ομοφυλόφιλους παιδεραστές Νεοταξίτες, που εχθρεύονται το λευκό straight άντρα. Και μετά η Κίναρος θα γίνει τουρκική και θα εγκατασταθούν οι ΜΚΟ του Σόρρος και θα μας στέλνουν αβέρτα μετανάστες να αλλοιωθεί ο πληθυσμός. :confused:
γαμω τις ταινιες...και το 2

desperado21

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
31
Like
1.836
Πόντοι
2.357
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446

Τυπε μηπως σε λενε Εμανουελ Αντεμπαγιορ ;

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Χερι στη τσέπη, με το άλλο κρατάει κινητό πανέτοιμος για σελφι, ασανσέρ που εχει χαρτάκι απ εξω που ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΙ τη μάσκα, αυτο δεν λεει το χαρτί;;
έκανε και τριτη δόση αρα ξοφλησε..

FB_IMG_1639757541278.jpg

Εχει απλά τη μάσκα στην τσέπη δίπλα στο αριστερό αρχίδι.

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
Mιλάς με τον απόλυτο μαλακοχαπάκια του bou :) Τα ψυχοφάρμακα τα κατεβάζει με τις καρτέλες, είναι πανηλίθιος, αμόρφωτο ούγκανο και psycho :)

Good luck :)
αν δεν ήσουν εδώ πέρσι να ζήσεις το ρεσιταλ Λαδακειάδας σε real time προτείνω να ρίξεις μια ματιά στις σελίδες 4714, 4715, 4716(με την ολ ταιμ κλασσικ διδασκαλία μεθόδου των τριών αλα λαδακης :grin: ) και 4719. Ο Hellraiser είχε την ευγενή καλοσύνη να ποστάρει μοναδικές αναμνήσεις :)

άσε που στο ποστ του Λαδακη που παραθέτεις ο μεγας επιστήμονας έβγαλε το συμπέρασμα :

συμπέρασμα του κώλου (του) φυσικά αφού μόνο από κει μπορεί να το έχει εξάγει :cheesy:
Θα τις κοιτάξω… πάντως εξαφανίστηκε όπως και κάποιοι άλλοι των οποίων ακόμη περιμένω απαντήσεις….. φαίνεται δεν έκαναν την ερευνά τους…

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
Ο Κουλης κατεντησε την Ελλαδα πουτσοχωρα αφου η Κυπρος που ειναι σοβαρη χωρα σου κανει pcr οταν φτανεις ,να τα λεμε κι αυτα
Η Κύπρος κάνει pcr όταν φτάνεις. Η Ελλάδα όχι. Συμπέρασμα: η Ελλάδα κατάντησε πουτσοχώρα…
Μάστορα, Η Ελλάδα μια χαρά τα πάει και αν δεν είχε τους Πουτσομαλάκες (αρνητές, Θεματοφύλακες, κάφρους να κάνουν γελοία αντιπολίτευση), θα τα πηγαίναμε ακόμη καλύτερα…

Αλλά όπως πάντα, φταίει η κυβέρνηση και ποτέ οι πολίτες που στην περίπτωσή μας είναι αυτοί που ανέφερα.

Επίσης σαν υπάλληλος εταιρίων που είμαι τα τελευταία 22 χρόνια έχω να σου πω πως
1.πρώτη φορά βλέπω το εισόδημά μου να αυξάνεται εξαιτίας της μείωσης άμεσων και έμμεσων φόρων (σ.σ. ΤΑ ΔΗΛΩΝΩ ΟΛΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ)
2. Βλέπω μεγάλες πολυεθνικές να επενδύουν κεφάλαιο.
3. Βλέπω μέτρα που για πρώτη φορά και επι της ουσία ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ με αποκορύφωμα την ψηφιακή κάρτα εργασίας
4. Εχω εμβολιαστεί και κυκλοφορώ ελεύθερα παντού
5. Οι καθημερινές μου συναλλαγές με το δημόσιο κάθε κλάδου έχουν γίνει πανεύκολες εξαιτίας της ψηφιακής πολιτικής
6. Βλέπω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ επιθετική εξωτερική πολιτική και συμμαχίες με χώρες (Βλεπε ερντογάν πως βουλιάζει για παράδειγμα)
7. Αισθάνομαι ασφάλεια γιατί υπάρχει μια αστυνομία χωρίς κομμένα αρχίδια όπως επι ΣΥΡΙΖΑ (επίσης ποτέ μα ποτέ δεν ένιωσα βια απο την αστυνομία, δεν ξέρω γιατί? μήπως γιατί δεν παρανομώ? ΜΗΠΩΣ?)
8. Γίνονται έργα παντού
9. Με την πανδημία στήθηκαν παντού κέντρα, τα ραντεβού, η πρόσβαση ήταν πανεύκολα
10. Όταν ο τράμπ έταζε τοίχους, ο κούλης τους έφτιαξε σε μια εβδομάδα και προστάτεψε τα σύνορα
11. Τα μεταναστευτικά κέντρα είναι πλέον αξιοπρεπή για τους μετανάστες που βρίσκονται εδώ
ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ..
Τώρα αν εσυ είσαι τύπος που περιμένεις να σε ταΐσει τζάμπα το κράτος… μάλλον καλύτερα να φεύγεις σιγα σιγά γιατί με τόσα «κακά» ο κούλης έχει 30%+ και θα αυξηθεί….

Χαίρομαι για αυτά που έχω και χαίρομαι επίσης για αυτούς που έχουν περισσότερα από εμένα…
Δεν περιμένω να βουλιάξουν οι γύρω μου ή το κράτος για να νιώσω καλά και ποτέ δεν περιμένω το κράτος να με ταιζει.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.731
Πόντοι
6.256
Χερι στη τσέπη, με το άλλο κρατάει κινητό πανέτοιμος για σελφι, ασανσέρ που εχει χαρτάκι απ εξω που ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΙ τη μάσκα, αυτο δεν λεει το χαρτί;;
έκανε και τριτη δόση αρα ξοφλησε..

FB_IMG_1639757541278.jpg

Συνημμένα

• bacaliaros-mitsotakis.gif
    bacaliaros-mitsotakis.gif
    2,7 MB · Εμφανίσεις: 40

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Η Κύπρος κάνει pcr όταν φτάνεις. Η Ελλάδα όχι. Συμπέρασμα: η Ελλάδα κατάντησε πουτσοχώρα…
Μάστορα, Η Ελλάδα μια χαρά τα πάει και αν δεν είχε τους Πουτσομαλάκες (αρνητές, Θεματοφύλακες, κάφρους να κάνουν γελοία αντιπολίτευση), θα τα πηγαίναμε ακόμη καλύτερα…

Αλλά όπως πάντα, φταίει η κυβέρνηση και ποτέ οι πολίτες που στην περίπτωσή μας είναι αυτοί που ανέφερα.

Επίσης σαν υπάλληλος εταιρίων που είμαι τα τελευταία 22 χρόνια έχω να σου πω πως
1.πρώτη φορά βλέπω το εισόδημά μου να αυξάνεται εξαιτίας της μείωσης άμεσων και έμμεσων φόρων (σ.σ. ΤΑ ΔΗΛΩΝΩ ΟΛΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ)
2. Βλέπω μεγάλες πολυεθνικές να επενδύουν κεφάλαιο.
3. Βλέπω μέτρα που για πρώτη φορά και επι της ουσία ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ με αποκορύφωμα την ψηφιακή κάρτα εργασίας
4. Εχω εμβολιαστεί και κυκλοφορώ ελεύθερα παντού
5. Οι καθημερινές μου συναλλαγές με το δημόσιο κάθε κλάδου έχουν γίνει πανεύκολες εξαιτίας της ψηφιακής πολιτικής
6. Βλέπω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ επιθετική εξωτερική πολιτική και συμμαχίες με χώρες (Βλεπε ερντογάν πως βουλιάζει για παράδειγμα)
7. Αισθάνομαι ασφάλεια γιατί υπάρχει μια αστυνομία χωρίς κομμένα αρχίδια όπως επι ΣΥΡΙΖΑ (επίσης ποτέ μα ποτέ δεν ένιωσα βια απο την αστυνομία, δεν ξέρω γιατί? μήπως γιατί δεν παρανομώ? ΜΗΠΩΣ?)
8. Γίνονται έργα παντού
9. Με την πανδημία στήθηκαν παντού κέντρα, τα ραντεβού, η πρόσβαση ήταν πανεύκολα
10. Όταν ο τράμπ έταζε τοίχους, ο κούλης τους έφτιαξε σε μια εβδομάδα και προστάτεψε τα σύνορα
11. Τα μεταναστευτικά κέντρα είναι πλέον αξιοπρεπή για τους μετανάστες που βρίσκονται εδώ
ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ..
Τώρα αν εσυ είσαι τύπος που περιμένεις να σε ταΐσει τζάμπα το κράτος… μάλλον καλύτερα να φεύγεις σιγα σιγά γιατί με τόσα «κακά» ο κούλης έχει 30%+ και θα αυξηθεί….

Χαίρομαι για αυτά που έχω και χαίρομαι επίσης για αυτούς που έχουν περισσότερα από εμένα…
Δεν περιμένω να βουλιάξουν οι γύρω μου ή το κράτος για να νιώσω καλά και ποτέ δεν περιμένω το κράτος να με ταιζει.
Ενταξει τύπε
Εσένα πρέπει να σου κάνουμε αντιλυσσικό για να βγαίνεις από το σπίτι μωρή χρυσαυγίτικη έμπολα.
Εσυ σκάσε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom