Ο Κουλης κατεντησε την Ελλαδα πουτσοχωρα αφου η Κυπρος που ειναι σοβαρη χωρα σου κανει pcr οταν φτανεις ,να τα λεμε κι αυτα
Η Κύπρος κάνει pcr όταν φτάνεις. Η Ελλάδα όχι. Συμπέρασμα: η Ελλάδα κατάντησε πουτσοχώρα…
Μάστορα, Η Ελλάδα μια χαρά τα πάει και αν δεν είχε τους Πουτσομαλάκες (αρνητές, Θεματοφύλακες, κάφρους να κάνουν γελοία αντιπολίτευση), θα τα πηγαίναμε ακόμη καλύτερα…
Αλλά όπως πάντα, φταίει η κυβέρνηση και ποτέ οι πολίτες που στην περίπτωσή μας είναι αυτοί που ανέφερα.
Επίσης σαν υπάλληλος εταιρίων που είμαι τα τελευταία 22 χρόνια έχω να σου πω πως
1.πρώτη φορά βλέπω το εισόδημά μου να αυξάνεται εξαιτίας της μείωσης άμεσων και έμμεσων φόρων (σ.σ. ΤΑ ΔΗΛΩΝΩ ΟΛΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ)
2. Βλέπω μεγάλες πολυεθνικές να επενδύουν κεφάλαιο.
3. Βλέπω μέτρα που για πρώτη φορά και επι της ουσία ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ με αποκορύφωμα την ψηφιακή κάρτα εργασίας
4. Εχω εμβολιαστεί και κυκλοφορώ ελεύθερα παντού
5. Οι καθημερινές μου συναλλαγές με το δημόσιο κάθε κλάδου έχουν γίνει πανεύκολες εξαιτίας της ψηφιακής πολιτικής
6. Βλέπω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ επιθετική εξωτερική πολιτική και συμμαχίες με χώρες (Βλεπε ερντογάν πως βουλιάζει για παράδειγμα)
7. Αισθάνομαι ασφάλεια γιατί υπάρχει μια αστυνομία χωρίς κομμένα αρχίδια όπως επι ΣΥΡΙΖΑ (επίσης ποτέ μα ποτέ δεν ένιωσα βια απο την αστυνομία, δεν ξέρω γιατί? μήπως γιατί δεν παρανομώ? ΜΗΠΩΣ?)
8. Γίνονται έργα παντού
9. Με την πανδημία στήθηκαν παντού κέντρα, τα ραντεβού, η πρόσβαση ήταν πανεύκολα
10. Όταν ο τράμπ έταζε τοίχους, ο κούλης τους έφτιαξε σε μια εβδομάδα και προστάτεψε τα σύνορα
11. Τα μεταναστευτικά κέντρα είναι πλέον αξιοπρεπή για τους μετανάστες που βρίσκονται εδώ
ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ..
Τώρα αν εσυ είσαι τύπος που περιμένεις να σε ταΐσει τζάμπα το κράτος… μάλλον καλύτερα να φεύγεις σιγα σιγά γιατί με τόσα «κακά» ο κούλης έχει 30%+ και θα αυξηθεί….
Χαίρομαι για αυτά που έχω και χαίρομαι επίσης για αυτούς που έχουν περισσότερα από εμένα…
Δεν περιμένω να βουλιάξουν οι γύρω μου ή το κράτος για να νιώσω καλά και ποτέ δεν περιμένω το κράτος να με ταιζει.