Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.155
Πόντοι
3.656
Το 1975 (και όχι μόνο τότε) το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό γραφείο της εποχής, πλήρωνε 1 δραχμή στα στρατολογικά γραφεία των κέντρων κατάταξης που παρουσιαζοτανε νεοσύλλεκτοι, για να του δίνουν αντίγραφα των καταστάσεων με τις διευθύνσεις κατοικίας, οι παλιοί φαντάροι που κάνανε την κατάταξη.
Μετά αυτοί στέλνανε επιστολές στους συγγενείς των νεοσυλλέκτων και διοργάνωναν εκδρομές για την ορκωμοσία.
Τα δεδομένα, είτε χειροποίητα, είτε ψηφιακά, όλο και κάποιοι μπορούν να τα εκμεταλλευτούν.
μα δεν ισχυρίστηκα πως τα προσωπικά στοιχεία μας τους είναι άχρηστα. ίσα - ίσα, τα χρησιμοποιούν για το λόγο που περιέγραψες, να σου πουλήσουν οτιδήποτε. Αυτό είναι το σπουδαιότερο κίνητρο. Τώρα αν οποιοσδήποτε αρχίσει να γίνεται ενοχλητικός (ας πούμε Πρόεδρος σε κάποιο Εργατικό Σωματείο κλπ) θα τον ψάξουν βαθύτερα, και δεν θα αρκεστούν στην πώληση. Τώρα για να γελάσουμε λιγάκι. Μικρός έβλεπα ταινίες με τον Αλ Μπάνο. Κάποια μέρα που με είχε πιάσει Νοσταλγία κι έβλεπα στο Γιουτιούμπ ένα βίντεο με το Φελισιτά, μου πετάχτηκε μια διαφήμιση για Λίφτινγκ. Έπαθα σπασμούς από τα γέλια. Δεν θα έβλεπε Αλ Μπάνο ο 20χρονος, αλλά κάποιο άτομο το οποίο ΙΣΩΣ να επηρεαζόταν και να πήγαινε στην Κλινική που έβαλε τη διαφήμιση

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.273
Πόντοι
6.256
Ενταξει Πισωγλεντακη μου αποφοιτε ΕΜΠ χορτασες ή να βαλω και αλλα;:tooth:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.695
Πόντοι
6.256

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ που ερχονται ΨΕΚΙΑ ΜΟΥ να φωτιστειτε ωστε να πατε να ΜΠΟΛΙΑΣΤΕΤΕ και να προστατευθειτε... :grouphug:
Για όσους δεν φωτιστούν έχει αναλάβει η κυβέρνηση τον πειθαναγκασμό μας ... κοίτα να δείς που μαθαίνουμε και καινούργιες λέξεις , εγω ως τώρα είχα ακουστά μόνο την πειθώ και τον εξαναγκασμό , αυτός ο πειθαναγκασμός είναι κάτι ενδιάμεσο απο οτι κατάλαβα :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.011
Πόντοι
12.756
Για όσους δεν φωτιστούν έχει αναλάβει η κυβέρνηση τον πειθαναγκασμό μας ... κοίτα να δείς που μαθαίνουμε και καινούργιες λέξεις , εγω ως τώρα είχα ακουστά μόνο την πειθώ και τον εξαναγκασμό , αυτός ο πειθαναγκασμός είναι κάτι ενδιάμεσο απο οτι κατάλαβα :confused:
ΕΣΥ πιστευω θα φωτιστεις..εισαι η μονη μου ελπιδα απο εδω να κανεις το μπολι και να γινεις και εσυ ενας ΑΡΙΣΤΟΣ :wanker:

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.163
Πόντοι
3.506
οι ειδικοι λενε οτι δεν εχεις την διανοια να αποφασισεις για το σωμα σου - εισαι ιδιοκτησια της κυβερνησης αυτοι θα αποφασισουν για σενα τρελα πραγματα

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.273
Πόντοι
6.256
Ααααααααααα καραμουζα θα σε κανωωωωωωωωωωωω
Αααααααααααα γιατι Πισωγλεντακη εισαι μαλακωωωωωωωωωω

1639329752043.png

Αυτα ειναι τα σωστα τα μαθηματικα τα Πολυτεχνειακα!!! :tooth:

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.597
Πόντοι
6.056
αληθεια εκεινος ο καρβουνιδης που κουμπωνε βιταμινη d τι να εγινε?

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.273
Πόντοι
6.256

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.655
Πόντοι
3.556
ρε μαλεες ποιο κορώνα να πουμε παραδιπλα εχουν ξεσαλώσει :effemine:τα νιαμου στο νήμα μασαζ προστάτη στις τελευταίες σελιδες :tooth: :tooth: :tooth:

δυσκολη εποχη να πουμε:undecided::undecided::undecided:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.011
Πόντοι
12.756
Λες να κουμπωσε κανεναν κορωνοιο και να του βγηκε απο το στομα η βιταμινη.... :tooth:
ζευγαρι φιλων μου με τα παιδια τους ολοι εμβολιασμενοι εκτος το ενα παιδι που ειναι δημοτικο και που τους εφερε τον κορωνα νοσουν τριτη μερα...ελαφρια ολοι..οδηγιες απο εοδυ αντιβιωση και βιταμινες καργα...εχουνλιγο πυρετο,βηχα,συναχι και η κοπελα πονους σε ολα τα κοκκαλα και κουραζεται ακομα και αν πλυνει 2 πιατα...τι φαση η βιταμινη;υπηρχε στο πρωτοκολο απο την αρχη;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom