iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.711
- Πόντοι
- 2.606
ταξι θα υπαρχουν?
Κανονικα τυπε, δε μασανε :S :S :S
ταξι θα υπαρχουν?
Ταξι υπαρχει.δικαιολογια για να πας στο συνεργειο δεν υπαρχει.ταξι θα υπαρχουν?
εμεις που εχουμε το αμαξι συνεργειο τι κανουμε ? ειναι ανοιχτα αυτα?
ο παπαφλεσας μολις ειπε στο σταρ οτι οι ρωσσοι δεν θα μας βοηθησουν....
ρε τα περιπτερα θα ειναι ανοιχτα?
τυπε οταν καποτε βγουν οι στατιστικες πιο πολλοι θα ειναι αυτοι που εκαναν δηλωση για να βγαζουν βολτα σκυλια,γατια,αρουραιους και ιγκουανα παρα οσοι πανε για δουλεια :S :S :SΘα μας κλεισουν μεσα οι ραφατες τυπε :S
αν σου κανω μεγαλη παραγγελια τα φερνεις Γλυφαδα;Εμεις κανονικα
αφου εχει γυρισει απο Παολα το λέειΤυπε αλλαξα καναλι απο παπαφλεσσα κι επεσα για 100στη φορα στον παπαδοπουλο που λεει μενουμε μεσα :S
τυπε πρεπει να το βγαλουν το σποτακι....ειναι ντεμοντεΤυπε αλλαξα καναλι απο παπαφλεσσα κι επεσα για 100στη φορα στον παπαδοπουλο που λεει μενουμε μεσα :S
ρε τα περιπτερα θα ειναι ανοιχτα?
τυπε οταν καποτε βγουν οι στατιστικες πιο πολλοι θα ειναι αυτοι που εκαναν δηλωση για να βγαζουν βολτα σκυλια,γατια,αρουραιους και ιγκουανα παρα οσοι πανε για δουλεια :S :S :S
ρε μαλακες μονο εγω ξυπναω το πρωι και αναρωτιεμαι αν ολο αυτο ειναι ενας εφιαλτης?και μετα που ξυπναω συνειδητοποιω οτι αυτη ειναι η πραγματικοτητα?σε λιγο το ματριξ θα ειναι τιποτα μπροστα σε αυτα που βιωνουμε
ρε μαλακες μονο εγω ξυπναω το πρωι και αναρωτιεμαι αν ολο αυτο ειναι ενας εφιαλτης?και μετα που ξυπναω συνειδητοποιω οτι αυτη ειναι η πραγματικοτητα?σε λιγο το ματριξ θα ειναι τιποτα μπροστα σε αυτα που βιωνουμε
Γιατί δεν ανακοινώνονται οι νέοι αριθμοί νεκρών και κρουσμάτων από Ισπανία, Γαλλία, Αγγλία, Ολλανδία και Βέλγιο;
Δεν έχω καλό προαίσθημα
Αρα να τα βαλεις με αυτους που στεκονταν απ εξωναι τυπε,απεξω ειχε μονο 20 ατομα :S :S :S
κατσε ρε τακη....Περιμένεις να κλείσουν τα περίπτερα για να πας στο περίπτερο του ησαπ Πειραιά και να πάρεις την θέση του γεροαστεγου που κοιμάται εκεί επειδή είναι και γαμω τις θέσεις. :S
Ευτυχως δε τα κουμπωνουν σα τους κινεζους τυπε, να ξεκιναγε νεος γυρος σκουλαμεντου :S
εχω γραψει παλιοτερα τι επρεπε να ειχε γινει.
όταν η ιταλια φουντωνε με τον κορονοιο εδώ η κυβερνηση ειχε το μυαλο της στους προσφυγες στον εβρο,επαιζε πολιτικο παιχνιδι με τους προσφυγες που ταχα δεν αφηνε να περασουν από τον εβρο και τωρα καθημερινα μπαινουν από τα νησια.
παμε στα του κορονοιου.εφοσον εβλεπε ότι η ιταλια η κινα κλπ χωρες ειχαν εξαρση επρεπε να κοψει τη συνδεση με τη χωρα.
να θωρακιστεί ουσιαστικα η χωρα στις πυλες εισοδου από χωρες που ειχαν εξαρση και εν συνεχεια να επαιρνε πιο αυστηρα μετρα στην εισοδο της χωρας,ετσι ώστε ο ιος να μην σκορπιστει στην κοινοτητα.
στα ταξι τι λες εκτος της διαδρομης ? παω απο νεα σμυρνη καλλιθεα και παω δουλεια με εναν συναδελφοΤαξι υπαρχει.δικαιολογια για να πας στο συνεργειο δεν υπαρχει.