Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
κεφαλα ηθελα να γραψω σορρυ μαν σε δυσκολεψε πολυ?καφαλα τι ειναι παιχτη ?
κεφαλα ηθελα να γραψω σορρυ μαν σε δυσκολεψε πολυ?καφαλα τι ειναι παιχτη ?
Ιταλος το διαβασα χθες..οδοντιατρος -ψεκι..πηρε τα αρχιδια μου τωρα
σε επιασε τρεμουλο κιολας ?κεφαλα ηθελα να γραψω σορρυ μαν σε δυσκολεψε πολυ?
55 χρονων συζυγος?Πες μου εναν ανεμβολιαστο που χει πεθανει . ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ . Τα ιδια λεγατε για Ελβις και ΧΙτλερ οτι δε ζουν . Αποδειξη απο μακελειο χωρις αλλα λογια
Ένας 128χρονος στην Αργεντινή ισχυρίζεται ότι είναι ο Χίτλερ!… [ΕΙΚΟΝΕΣ]
Ένας 128χρονος άνθρωπος στη Σάλτα της Αργεντινής ισχυρίζεται ότι είναι ο… Αδόλφος Χίτλερ και έχει περάσει τα τελευταία 70 χρόνια κρυμμένος από τον κόσμο. Μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ, ο πολιτογραφημένος Γερμανός μετανάστης εξηγεί ότι έφθασε το 1945 με ένα πλαστό διαβατήριο κατασκευασμένο από την...www.makeleio.gr
Παπαφιλιπς που σαι να δεις πως τους γλενταω
ναι ρε μαν κανε λιγο κρατει με εχεις αποστομωσει με τις πανεξυπνες απαντησεις σουσε επιασε τρεμουλο κιολας ?
Χαχαχαχχ αδερφε μου ειδωλο μου πως τους πετσοκοψες ετσι ;;;; χαχαχαχαχαεπ τι εχουμε εδω, ξεμυτισαν τα βατσινοειδη για να ανεβει η ψυχολογια τους απο το χεσμεντεν των τελευταιων ημερων ?
το προγραμμα σας λεει μεσα φετος τα χριστουγεννα, με συμπολιτη κουλη, πλευρη, παγωνη, γκαγκα,σκαϊ, ευαγγελατο και μπουντοτκομ για ευχες.
δηλωτη, ξερη, κρασακι και μελομακαρωνα απο το λιντλ και στην υγεια σας ρε παιδια για το τσακιρ κεφι.
και αφου δε γαματε που δε γαματε, πλενετε χερακια, φορατε μασκα και μενετε μεσα ασφαλεις... γιατι αυτοι ειστε !!!
παιχτη σε βλεπω λιγο ενοχλημενο απο τα αποδυτηρια.ναι ρε μαν κανε λιγο κρατει με εχεις αποστομωσει με τις πανεξυπνες απαντησεις σου
Αχαχαχχαχαχαχ ρε αδερφε μιλαμε εχω λυθει , εισαι μορφη τεραστια , αχαχχασε επιασε τρεμουλο κιολας ?
μια χαρα ειμαι μαν βουδαςπαιχτη σε βλεπω λιγο ενοχλημενο απο τα αποδυτηρια.
παρενεργειες μαλλον λογικα.
ποτε εκανες 3η δοση ?
Τριτη μπολι τριτο και ηδη εχω προωρες καυλεςμια χαρα ειμαι μαν βουδας
ακομα δεν την εκανα την 3η εχω απο την 2ρη καβατζα
τυχερε ΤΥΧΕΡΕΤριτη μπολι τριτο και ηδη εχω προωρες καυλες
ε αυτο φταιει μαλλον τοτε βουδα.μια χαρα ειμαι μαν βουδας
ακομα δεν την εκανα την 3η εχω απο την 2ρη καβατζα
Βουδα, ααχαχχαχαχαχα. Που τα βρισκεις ρε σατανακο ; ελεος απιθανος χιουμοριστας εισαιε αυτο φταιει μαλλον τοτε βουδα.
να πας να την κανεις την 3η, μη σε χασουμε απο τη γειτονια
μου σκοτισες λιγο τα παπαρια μαν εισαι και βαρετουλης δεν ξεκολλας?ε αυτο φταιει μαλλον τοτε βουδα.
να πας να την κανεις την 3η, μη σε χασουμε απο τη γειτονια
εγω απλα σου απανταω βουδα.μου σκοτισες λιγο τα παπαρια μαν εισαι και βαρετουλης δεν ξεκολλας?
σε τι μου απαντας βαρετε? εγραψες μια πιπα σε ρωτησα που θα πας εσυ ο γαμιας να το καψεις και αρχισες μπεμπεκισματαεγω απλα σου απανταω βουδα.
εσυ αφου βαρεθηκες, γιατι δε ξεκολλας ?
Εισαι τοσο πανεξυπνος που αν δε βγαζεις ηδη εκαττομυρια ειμαι σιγουρος οτι θα βγαλεις στο μελλον . Κατσε να βγαλει ο κουλης τους περιορισμους κ να βγουμε απο το σπιτι και θα δουλευουμε ολοι οι αναλλοιωτοι ελληνες για σενα ειδωλο αρχηγε μαςεγω απλα σου απανταω βουδα.
εσυ αφου βαρεθηκες, γιατι δε ξεκολλας ?
ε αφου ρωτησες, απαντησα ρε βουδασε τι μου απαντας βαρετε? εγραψες μια πιπα σε ρωτησα που θα πας εσυ ο γαμιας να το καψεις και αρχισες μπεμπεκισματα