papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.466
- Πόντοι
- 27.261
???? mr. malakas 2021Ναι, τι δεν καταλαβαινεις?
???? mr. malakas 2021Ναι, τι δεν καταλαβαινεις?
Θα σου πω πολυ απλα οτι δεν γνωριζω.Να τον ρωτήσεις επίσης, "οσοι είναι για ΜΕΘ αλλα δεν υπάρχει ΜΕΘ για αυτους, είναι μικρότερες ή μεγαλύτερες οι πιθανότητες να καταλήξουν;"
Επίσης μια πληροφορία που βρήκα...
(Ας με διαψεύσει κάποιος με απόδειξη αν λεει ψέματα)
Απο 1 Οκτωβρίου έως 30 Νοεμβρίου είχαμε
3.300 απώλειες
350 είχαν εξέλθει υγιείς απο ΜΕΘ
1 στους 10 σώζεται.
Πιθανά σενάρια;
α. Δεν προλαβαίνουμε να διασωληνώσουμε
β. Καταλήγουν εκτός ΜΕΘ πάρα πολλοί
γ. Ίδια θνησιμότητα είτε είσαι σε ΜΕΘ, είτε σε κρεβάτι
Διάλεξε Αλέξανδρε, ποιο από τα 3;
Δεν νομιζω???? mr. malakas 2021
Εχω ομως αποδειξεις οτι το προβλημα ειναι οι ανεμβολιαστοι που τιγκαρουν τις ελλιπεις ΜΕΘΈχεις ενδείξεις ότι το πρόβλημα της πανδημίας ΔΕΝ είναι ότι δεν έχουμε 5000 ΜΕΘ; Δεν έχεις!
κερδισες τον ΠΙΝΑΤ στην τελευταια στροφη και αυτο λογω μπανακιου.Δεν νομιζω
Ποσταρω μια φράση του Καπραβελλου και την αφήνω στην κρίση σου...Θα σου πω πολυ απλα οτι δεν γνωριζω.
Μαντεψιά θελεις να κανω? Δεν θελω να κάνω αυτα που κοροιδευω.
Δεν εχω κανενα προβλημα να το δεχθώ αυτο, αν ειναι ιατρικα αποδεκτο.Ποσταρω μια φράση του Καπραβελλου και την αφήνω στην κρίση σου...
Καπραβελλος: Εξειδικευμενη ιατρικη πραξη η διασωληνωση , καμια τυχη οσοι ειναι διασωληνομενοι εκτος ΜΕΘ.
Είναι ένα σύμπλεγμα προβλημάτων, 1) και κύριο , η νοοτροπία του Έλληνα: εμβολιαστηκε και πιστεύει ότι σώθηκε μια και καλή, ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ.Δεν εχω κανενα προβλημα να το δεχθώ αυτο, αν ειναι ιατρικα αποδεκτο.
Αρα οι ανεμβολιαστοι που εχουν γεμισει τις ΜΕΘ εχουν εγκληματισει σε βαρος του κοινωνικου συνολου. Γιατι μην μου πεις οτι αν δεν ηταν ολοι εμβολιασμενοι, δεν θα ειχαμε επαρκεια στις ΜΕΘ.
αυτοι ειναι παντελως ηλιθιοι ποιητη, δε χρειαζεται καν αναφορα και σαλιο.3) Οι ανεμβολίαστοι οι οποίοι δεν το κάνουν διότι πιστεύουν ότι θα τους αλλοιώσει το αρχαιοελληνικό DNA , αυτοί είναι χτυπημένοι δεν θα το κάνουν ποτέ των ποτών.
και φροντιζει ο σκαι για αυτο? γιατι δε κλεινετε τοτε εντελως τα νοσοκομεια και να ανοιξετε αλλα 5-10 καναλια?Πιστευει κανενας οτι το προβλημα της πανδημιας ειναι οτι δεν εχουμε 5.000 ΜΕΘ?
Αν φτασεις να μπεις στη ΜΕΘ, σχόλασες.
Το θεμα ειναι να μην φτασεις ως εκει
οι μεθ σκοτωνουν κατα 40%Τι μπούρδες λες παλι μωρε.
Εσυ καταλαβες οτι σκοτωνουν οι ΜΕΘ?
Θα το προτιμουσαν..και φροντιζει ο σκαι για αυτο? γιατι δε κλεινετε τοτε εντελως τα νοσοκομεια και να ανοιξετε αλλα 5-10 καναλια?
Σαν χουντικός πρέπει να πιστεύεις πατρίς ΘΡΗΣΚΕΊΑ oικογενεια
Για ποια θρησκεια μιλας, για τον μουσουλμανικο μεσαιωνα και τον ισλαμοφασισμο που θελουν να επιβαλλουν με το ζορι σε Δημοκρατικες χωρες;Θρησκεία!!
Θαύμα θαυμα στις δομές
Είσαι φασίστας λέμε...τι δεν καταλαβαίνεις...Για ποια θρησκεια μιλας, για τον μουσουλμανικο μεσαιωνα και τον ισλαμοφασισμο που θελουν να επιβαλλουν με το ζορι σε Δημοκρατικες χωρες;