papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.467
- Πόντοι
- 27.261
το σαββατο θα παω αργυρο...
για τους φιλους ανεμβολιαστους ξερω ενα καλο μαγαζι στον ασπροπυργο που ειναι πριβε μονο για τον παπαφιλιπς και τους ανεμβολιαστους :
παιρνεις την λεωφορο νατο και περνας τα φορτηγα της τσακμακιδης - μπελμπας οε...στο υψος της τρυπας της αλεπους, στριβεις δεξια προς αττικη οδο...οχι στην 1η, ουτε στη 2η, αλλα στην 3η πιατσα γυφτων που πουλανε πρεζα στριβεις αριστερα στον μαντροτοιχο της μεταφορικης και μπαινεις στον χωματοδρομο....στα 300 μετρα βρισκεις ενα πτωμα σε αποσυνθεση και συνεχιζεις ευθεια για αλλα 150-200 μετρα...στο δεξιο σου χερι ειναι ενα λυομενο με ελενιτ που τραγουδανε οι αδερφες μπαρμπουτσογλου....και γαμω τα μαγαζια...και το κυριοτερο ολοι ανεμβολιαστοι εκει μεσα..
@raopau φαινεσαι γνωστης της πιατσας των γυφτων , μαλλον εκει συχναζεις για να ξερεις αυτα τα κατατοπιαΣτειλε σε πινεζα στο χαρτη το σημειο σε πμ.Να παρω το παπαπαφιλιπς με το σκουτερ μου και αλλους 3 να παμε.Ελπιζω μην εχει μπλοκο στο δρομο γτ το χω ανασφαλιστο το σκουτερ
δεν πιστευω να εισαι ΠΙΝΑΤ νουμερο 2, να μας το παιζεις λεζαντα εδω μεσα κτλπ κτλπ και να καταληγεις να γλειφεις γυφτικα κωλαρακια για 10 γιουρια στο μεταξι εεε ?
@capo di capi δεν ειμαι του λαϊκου ρε μαστορα, σορρυ που σας το χαλαω λιγο
και τωρα που θυμηθηκα αυτην τη ψυχουλα, τον 3λεπτο ΠΙΝΑΤΟΥΛΗ μου ? και αφου με ειχε κανει ιγκνορ για να μη με βλεπει οπως ειχε πει, ασχετα αν με εβλεπε χαλαροτατα... #μπαρμπαπηδουλα_γαμιεσαι_μπουστη
γιατι ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ, αλλα και επειδη τωρα με βλεπεις χωρις ιγκνορ