Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21
απαντησε λιγο και στον κοντολαγνο τι θα γινοταν χωρις εμβολια
Τιποτα δεν θα γινοταν,η προστασια των εμβολιων ειναι μονο για 3 μηνες και μετα το 6μηνο χανονται τα αντισωματα,γι αυτο και σου ηρθε ο ema και σου ειπε στο 6μηνο βαρεσε ενα 3ο.
Πρέπει να ειναι καποιος πολυ χαπατο η αμαθης να νομιζει οτι με 2 δοσεις εμβολιου καθαρισε και ολα καλα.
Οταν εγω τα ελεγα στον δικηγορο και στα λοιπα τσιρακια με εβγαζαν τρελο και τωρα τρεχουν να κανουν ολοι το 3ο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κρίμα ο τσε στο αβαταρ, προσβολή μεγάλη
Ενω εσυ τιμας πολυ την αμστελ κοντε

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.667
Πόντοι
6.256
Γνωστος, εξηνταρης , δεν κανει εμβολιο γιατι μερικοι πεθαναν απο αυτο, πόσοι σώθηκαν δεν τον απασχόλησε ποτέ,
Τον εχω πετυχει πολλες φορες να σηκώνεται ντίρλα μετα απο τρια μπουκαλια κρασι και να βαζει τα δυο παιδια του και τη γυναικα του στο αυτικινητο για να τους παει σπίτι.

Φανερα προβληματισμενος μου πε προχθες οτι τα εμβόλια δεν ειναι ασφαλή.
Δεν ειπα τιποτα

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.667
Πόντοι
6.256
Τιποτα δεν θα γινοταν,η προστασια των εμβολιων ειναι μονο για 3 μηνες και μετα το 6μηνο χανονται τα αντισωματα,γι αυτο και σου ηρθε ο ema και σου ειπε στο 6μηνο βαρεσε ενα 3ο.
Πρέπει να ειναι καποιος πολυ χαπατο η αμαθης να νομιζει οτι με 2 δοσεις εμβολιου καθαρισε και ολα καλα.
Οταν εγω τα ελεγα στον δικηγορο και στα λοιπα τσιρακια με εβγαζαν τρελο και τωρα τρεχουν να κανουν ολοι το 3ο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ενω εσυ τιμας πολυ την αμστελ κοντε
Εισαι αήττητος ρε ζαν,
Σε στηρίζουμε

• Like
Αντιδράσεις: Alanio

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.594
Πόντοι
6.056
ναι ποσους θα κλαιγαμε μεχρι τωρα αν δεν ηταν μπολιασμενοι το υπολογιζεις?

η απλα θα κανουμε λοκνταουν με το που ανεβαινουν λιγο τα κρουσματα μισο χρονο μετα λιγο εξω και μετα παλι λοκ για 5-6 χρονια ακομα? αυτο προτεινεις?

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Εχουμε ως ελλαδα κοντα 12 χρονια,μην κανοντας αυτο που θελουμε αλλα αυτο που συστηνουν οι ειδικοι(ΔΝΤ-ΠΟΥ)

Βεβαια ζοριζονται γιατι εμεις τους γραφουμε στ αρχιδια μας απ ευθειας χωρις να μας το συστηνει κανεις

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Εγω έλαβα κανονικά τους κωδικούς εδω και καιρό Επισης, δεν εχω συναντήσει κανέναν άνθρωπο που να μην εχει παραλάβει τους κωδικούς. Άρα ή ψεύδεσαι ή εισαι λαμόγιο και κρύβεσαι κι ετσι έχουν λάθος στοιχεια για σενα. :)
ναι...ΪΣΧΙΕΙ" :grin: .....ναι ρε ισχύει εδω εγω εχω παραλάβει κωδικούς και ενας φίλος σε 2 τετράγωνα απο μενα δεν εχει πάρει..(κανένας απο τη πολυκατοικία του)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
137
Like
52.380
Πόντοι
27.261
τα βατσινοειδη πως πανε... χτυπησαν την επομενη δοση η' περιμενουν black friday, να κανουν και τα τελευταια ψωνια?
περιμενω ποτε θα ξεκινησουν οι φαπες μεταξυ σας, για να πεσει γελιο τρελο :tooth:

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.175
Πόντοι
506
Οσοι με εχουν διαβασει γνωριζουν ποσο σιχαινομαι τον φασισμό
- Wer andere aus seinem Büro wirft, nur weil sie nicht geimpft sind, (alex71)

- wer anderen Forumsmitgliedern in diesem Thread wiederholt und bewusst das Wort verbietet, (alex71)

- wer sich diebisch daran erfreut, dass Ungeimpfte an Corona erkranken, (alex71)

- und wer andere Forumsmitglieder ständig beleidigt, nur weil sie die Corona-Lüge nicht glauben (alex71)

ist eine Faschisten-Sau.

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
- Wer andere aus seinem Büro wirft, nur weil sie nicht geimpft sind, (alex71)

- wer anderen Forumsmitgliedern in diesem Thread wiederholt und bewusst das Wort verbietet, (alex71)

- wer sich diebisch daran erfreut, dass Ungeimpfte an Corona erkranken, (alex71)

- und wer andere Forumsmitglieder ständig beleidigt, nur weil sie die Corona-Lüge nicht glauben (alex71)

ist eine Faschisten-Sau.
Εδώ του τα λένε στα ελληνικά και δεν καταλαβαίνει πως έχει όλα τα στοιχεία του φασίστα.
Περιμένεις να τα καταλάβει στα Γερμανικά? :wink:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.411
Πόντοι
2.786
Εδώ του τα λένε στα ελληνικά και δεν καταλαβαίνει πως έχει όλα τα στοιχεία του φασίστα.
Περιμένεις να τα καταλάβει στα Γερμανικά? :wink:
Μιλάει κάποιος αραβομαλακας φασίστας για φασιστες? Κλανιες ακούω, αλλα μάλλον κατι τέτοιο λεει :tooth:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

Μελέτη Σορβόννης-ΕΚΠΑ: Τα mRNA εμβόλια δεν προκαλούν θρόμβωση ακόμη και σε ογκολογικούς ασθενείς

Τα mRNA εμβόλια δεν προκαλούν πήξη του αίματος, άρα δεν πυροδοτούν τη διαδικασία που προκαλεί θρόμβωση, ακόμη και σε ογκολογικούς ασθενείς, που οι ειδικοί θα περίμεναν μία μεγαλύτερη ευαλωτότητα, καθώς ο καρκίνος αποτελεί μία από τις βασικές αιτίες πρόκλησης θρόμβωσης.

Η διαπίστωση προκύπτει από μελέτη του τμήματος Καρκίνος και Θρόμβωση INCERM U938 της Ιατρικής Σχολής της Σορβόννης, που έγινε σε συνεργασία με την Θεραπευτική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ,

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.411
Πόντοι
2.786

Μελέτη Σορβόννης-ΕΚΠΑ: Τα mRNA εμβόλια δεν προκαλούν θρόμβωση ακόμη και σε ογκολογικούς ασθενείς

Τα mRNA εμβόλια δεν προκαλούν πήξη του αίματος, άρα δεν πυροδοτούν τη διαδικασία που προκαλεί θρόμβωση, ακόμη και σε ογκολογικούς ασθενείς, που οι ειδικοί θα περίμεναν μία μεγαλύτερη ευαλωτότητα, καθώς ο καρκίνος αποτελεί μία από τις βασικές αιτίες πρόκλησης θρόμβωσης.

Η διαπίστωση προκύπτει από μελέτη του τμήματος Καρκίνος και Θρόμβωση INCERM U938 της Ιατρικής Σχολής της Σορβόννης, που έγινε σε συνεργασία με την Θεραπευτική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ,
Κάτσε να δουμε τι εχει να πει και ο Πετράκος :tooth:

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.070
Πόντοι
2.606
Γνωστος, εξηνταρης , δεν κανει εμβολιο γιατι μερικοι πεθαναν απο αυτο, πόσοι σώθηκαν δεν τον απασχόλησε ποτέ,
Τον εχω πετυχει πολλες φορες να σηκώνεται ντίρλα μετα απο τρια μπουκαλια κρασι και να βαζει τα δυο παιδια του και τη γυναικα του στο αυτικινητο για να τους παει σπίτι.

Φανερα προβληματισμενος μου πε προχθες οτι τα εμβόλια δεν ειναι ασφαλή.
Δεν ειπα τιποτα
ε ναι ρε συ,σωστο σκεπτικο το αλανι....τα τρια μπουκαλια κρασι δεν τον προδωσαν ποτε ,σου λεει,παντα φτανει την οικογενεια σπιτι.....για το εμβολιο ομως εχει αμφιβολιες,γιατι κονομανε οι εβραιοι και ακουσε πως τριαντατριαχρονη κομμωτρια απο το γουιντσεστερ επαθε θρομβωση ,δεν ειναι να παιζεις με αυτα τωρα!

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.411
Πόντοι
2.786
Καλές γιορτές ψεκάκια...:wanker::wanker::wanker:

Έτσι μπράβο, γιατι έτσι ΠΡΕΠΕΙ :)

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Καλές γιορτές ψεκάκια...:wanker::wanker::wanker:

Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Όλοι μαζί θα πάμε στο σκατόλακκο (να μας κάνουν και κωλοβυθομέτρηση οι λυματορουφηχτές για να κάνουν ακριβέστερες προβλέψεις).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom