Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.594
- Πόντοι
- 6.056
απαντησε λιγο και στον κοντολαγνο τι θα γινοταν χωρις εμβολιαΠου να ξερω μωρή πρασινη γλιτσα...ρωτησε τον
απαντησε λιγο και στον κοντολαγνο τι θα γινοταν χωρις εμβολιαΠου να ξερω μωρή πρασινη γλιτσα...ρωτησε τον
Μωρη σαρδαναπαλη σου ειπα δεν ξερωΜολόγα μωρή ξεφτίλα του Ελμπασάν.
Κρίμα ο τσε στο αβαταρ, προσβολή μεγάληΠου να ξερω μωρή πρασινη γλιτσα...ρωτησε τον
Τιποτα δεν θα γινοταν,η προστασια των εμβολιων ειναι μονο για 3 μηνες και μετα το 6μηνο χανονται τα αντισωματα,γι αυτο και σου ηρθε ο ema και σου ειπε στο 6μηνο βαρεσε ενα 3ο.απαντησε λιγο και στον κοντολαγνο τι θα γινοταν χωρις εμβολια
Ενω εσυ τιμας πολυ την αμστελ κοντεΚρίμα ο τσε στο αβαταρ, προσβολή μεγάλη
Εισαι αήττητος ρε ζαν,Τιποτα δεν θα γινοταν,η προστασια των εμβολιων ειναι μονο για 3 μηνες και μετα το 6μηνο χανονται τα αντισωματα,γι αυτο και σου ηρθε ο ema και σου ειπε στο 6μηνο βαρεσε ενα 3ο.
Πρέπει να ειναι καποιος πολυ χαπατο η αμαθης να νομιζει οτι με 2 δοσεις εμβολιου καθαρισε και ολα καλα.
Οταν εγω τα ελεγα στον δικηγορο και στα λοιπα τσιρακια με εβγαζαν τρελο και τωρα τρεχουν να κανουν ολοι το 3ο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ενω εσυ τιμας πολυ την αμστελ κοντε
ναι ποσους θα κλαιγαμε μεχρι τωρα αν δεν ηταν μπολιασμενοι το υπολογιζεις?Τιποτα δεν θα γινοταν,η προστασια των εμβολιων ειναι μονο για 3 μηνες και μετα το 6μηνο χανονται τα αντισωματα,γι αυτο και σου ηρθε ο ema και σου ειπε στο 6μηνο βαρεσε ενα 3ο.
Πρέπει να ειναι καποιος πολυ χαπατο η αμαθης να νομιζει οτι με 2 δοσεις εμβολιου καθαρισε και ολα καλα.
Οταν εγω τα ελεγα στον δικηγορο και στα λοιπα τσιρακια με εβγαζαν τρελο και τωρα τρεχουν να κανουν ολοι το 3ο.
ναι...ΪΣΧΙΕΙ" .....ναι ρε ισχύει εδω εγω εχω παραλάβει κωδικούς και ενας φίλος σε 2 τετράγωνα απο μενα δεν εχει πάρει..(κανένας απο τη πολυκατοικία του)Εγω έλαβα κανονικά τους κωδικούς εδω και καιρό Επισης, δεν εχω συναντήσει κανέναν άνθρωπο που να μην εχει παραλάβει τους κωδικούς. Άρα ή ψεύδεσαι ή εισαι λαμόγιο και κρύβεσαι κι ετσι έχουν λάθος στοιχεια για σενα.
- Wer andere aus seinem Büro wirft, nur weil sie nicht geimpft sind, (alex71)Οσοι με εχουν διαβασει γνωριζουν ποσο σιχαινομαι τον φασισμό
Εδώ του τα λένε στα ελληνικά και δεν καταλαβαίνει πως έχει όλα τα στοιχεία του φασίστα.- Wer andere aus seinem Büro wirft, nur weil sie nicht geimpft sind, (alex71)
- wer anderen Forumsmitgliedern in diesem Thread wiederholt und bewusst das Wort verbietet, (alex71)
- wer sich diebisch daran erfreut, dass Ungeimpfte an Corona erkranken, (alex71)
- und wer andere Forumsmitglieder ständig beleidigt, nur weil sie die Corona-Lüge nicht glauben (alex71)
ist eine Faschisten-Sau.
Μιλάει κάποιος αραβομαλακας φασίστας για φασιστες? Κλανιες ακούω, αλλα μάλλον κατι τέτοιο λεειΕδώ του τα λένε στα ελληνικά και δεν καταλαβαίνει πως έχει όλα τα στοιχεία του φασίστα.
Περιμένεις να τα καταλάβει στα Γερμανικά?
Μήπως ότι πέρσι χωρίς εμβόλια που ήταν καλύτερα?Τι θα γινοταν χωρις εμβολια καταλαβες?
Κάτσε να δουμε τι εχει να πει και ο ΠετράκοςΜελέτη Σορβόννης-ΕΚΠΑ: Τα mRNA εμβόλια δεν προκαλούν θρόμβωση ακόμη και σε ογκολογικούς ασθενείς
Τα mRNA εμβόλια δεν προκαλούν πήξη του αίματος, άρα δεν πυροδοτούν τη διαδικασία που προκαλεί θρόμβωση, ακόμη και σε ογκολογικούς ασθενείς, που οι ειδικοί θα περίμεναν μία μεγαλύτερη ευαλωτότητα, καθώς ο καρκίνος αποτελεί μία από τις βασικές αιτίες πρόκλησης θρόμβωσης.
Η διαπίστωση προκύπτει από μελέτη του τμήματος Καρκίνος και Θρόμβωση INCERM U938 της Ιατρικής Σχολής της Σορβόννης, που έγινε σε συνεργασία με την Θεραπευτική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ,
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο με την εγκυρότητα της ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ. Βίντεο, Χρηματιστήριο, Πρωτοσέλιδα, Οικονομική ενημέρωσηwww.naftemporiki.gr
ε ναι ρε συ,σωστο σκεπτικο το αλανι....τα τρια μπουκαλια κρασι δεν τον προδωσαν ποτε ,σου λεει,παντα φτανει την οικογενεια σπιτι.....για το εμβολιο ομως εχει αμφιβολιες,γιατι κονομανε οι εβραιοι και ακουσε πως τριαντατριαχρονη κομμωτρια απο το γουιντσεστερ επαθε θρομβωση ,δεν ειναι να παιζεις με αυτα τωρα!Γνωστος, εξηνταρης , δεν κανει εμβολιο γιατι μερικοι πεθαναν απο αυτο, πόσοι σώθηκαν δεν τον απασχόλησε ποτέ,
Τον εχω πετυχει πολλες φορες να σηκώνεται ντίρλα μετα απο τρια μπουκαλια κρασι και να βαζει τα δυο παιδια του και τη γυναικα του στο αυτικινητο για να τους παει σπίτι.
Φανερα προβληματισμενος μου πε προχθες οτι τα εμβόλια δεν ειναι ασφαλή.
Δεν ειπα τιποτα
Έτσι μπράβο, γιατι έτσι ΠΡΕΠΕΙΚαλές γιορτές ψεκάκια...
Κορωνοϊός: Διασκέδαση... τέλος για ανεμβολίαστους; - Τα νέα μέτρα που φέρνει η παραλλαγή Όμικρον
Υπάρχει η σκέψη οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι να υποβάλλονται σε τρία και όχι δύο rapid tests την εβδομάδα,newpost.gr
Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Όλοι μαζί θα πάμε στο σκατόλακκο (να μας κάνουν και κωλοβυθομέτρηση οι λυματορουφηχτές για να κάνουν ακριβέστερες προβλέψεις).Καλές γιορτές ψεκάκια...
Κορωνοϊός: Διασκέδαση... τέλος για ανεμβολίαστους; - Τα νέα μέτρα που φέρνει η παραλλαγή Όμικρον
Υπάρχει η σκέψη οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι να υποβάλλονται σε τρία και όχι δύο rapid tests την εβδομάδα,newpost.gr