Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Μόσιαλος, ειπε πριν λίγο πως με τα μέχρι τώρα στοιχεία η Ο προκαλεί ήπια νόσηση λίγων ημερών. Την παρακολουθούν και ενσωματώνουν όποια νέα στοιχεία προκύπτουν. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν ανησυχούν σοβαρά ανέφερε. Μετά σιγουριάς θα μπορούν να μιλήσουν μετά από 15 ημέρες και συνεχή καταγραφή των περιστατικών.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.263
Πόντοι
5.006
δεν υπαρχει σωτηρια...θα εχουμε μεταλλαξεις μεχρι να βαρεθει ο κορωνας ναπουμε...
αφου η ανθρωποτητα ως γνησιοι μπαμπουινοι που ειμαστε επελεξε να μην εμβολιαστει συγχρονως, δεν υπαρχει σωτηρια...
και μετα μπαινει ο μπουφος και βλεπει οτι η πορτογαλια με 87% εμβολιασμενους παιρνει μετρα....που να καταλαβει οτι αν εγω ειχα κανει εμβολιο φαιζερ τον περασμενο φλεβαρη, θεωρουμε πληρως εμβολιασμενος αλλα επειδη εχουν περασει 9 μηνες εχω ΜΗΔΕΝ αντισωματα μαλλον....

και επανερχομαστε στην μονη σωτηρια λυση που εχω προτεινει απο το περασμενο ετος κιολας : υποχρεωτικος εμβολιασμος σε ολους την ιδια χρονικη στιγμη...απλα ο καθενας εχει δικαιωμα επιλογης αν θα εμβολιαστει με φαιζερ ή με τον ιο της κορωνας!!!!!

υγ : σε μια πιο εξελιγμενη πνευματικα ανθρωποτητα, θα ειχα παρει ηδη το νομπελ ιατρικης..
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.198
Πόντοι
3.656
δεν υπαρχει σωτηρια...θα εχουμε μεταλλαξεις μεχρι να βαρεθει ο κορωνας ναπουμε...
αφου η ανθρωποτητα ως γνησιοι μπαμπουινοι που ειμαστε επελεξε να μην εμβολιαστει συγχρονως, δεν υπαρχει σωτηρια...
και μετα μπαινει ο μπουφος και βλεπει οτι η πορτογαλια με 87% εμβολιασμενους παιρνει μετρα....που να καταλαβει οτι αν εγω ειχα κανει εμβολιο φαιζερ τον περασμενο φλεβαρη, θεωρουμε πληρως εμβολιασμενος αλλα επειδη εχουν περασει 9 μηνες εχω ΜΗΔΕΝ αντισωματα μαλλον....

και επανερχομαστε στην μονη σωτηρια λυση που εχω προτεινει απο το περασμενο ετος κιολας : υποχρεωτικος εμβολιασμος σε ολους την ιδια χρονικη στιγμη...απλα ο καθενας εχει δικαιωμα επιλογης αν θα εμβολιαστει με φαιζερ ή με τον ιο της κορωνας!!!!!

υγ : σε μια πιο εξελιγμενη πνευματικα ανθρωποτητα, θα ειχα παρει ηδη το νομπελ ιατρικης..
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
τύπε ραο παο εγώ προτείνω με κάθε δόση του εμβολίου δώρο 30 λεπτα με όποιο έσκορτ θελει ο καθένας. Μονο το τζόνσον εν τζνόνσον θα τσινησει λίγο γιατί είναι μονοδοσικό αλλά εκεί μπορεί να παίξουν τίποτα έξτρα :confused:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.263
Πόντοι
5.006
τύπε ραο παο εγώ προτείνω με κάθε δόση του εμβολίου δώρο 30 λεπτα με όποιο έσκορτ θελει ο καθένας. Μονο το τζόνσον εν τζνόνσον θα τσινησει λίγο γιατί είναι μονοδοσικό αλλά εκεί μπορεί να παίξουν τίποτα έξτρα :confused:
δεν θα πετυχει λογω της τεραστιας ομοφυλοφυλικης κοινοτητας που υπαρχει στο μπου :undecided-old:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.198
Πόντοι
3.656
δεν θα πετυχει λογω της τεραστιας ομοφυλοφυλικης κοινοτητας που υπαρχει στο μπου :undecided-old:
οχι μαν τι εννοεις? το 90% των μελων εδω ειναι υπεργαμιαδες με τεραστια προσοντα μορφωση μικροβιολογου-γιατρού-γενετιστη με διδακτορικό στην νομική και τα οικονομικά και περνανε τις ωρες τους πινοντας πανακριβα ουισκι μπροστα στην πισινα τους....το σαιτ ειναι γεματο λορδους :confused:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.178
Πόντοι
19.795

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.263
Πόντοι
5.006
οχι μαν τι εννοεις? το 90% των μελων εδω ειναι υπεργαμιαδες με τεραστια προσοντα μορφωση μικροβιολογου-γιατρού-γενετιστη με διδακτορικό στην νομική και τα οικονομικά και περνανε τις ωρες τους πινοντας πανακριβα ουισκι μπροστα στην πισινα τους....το σαιτ ειναι γεματο λορδους :confused:
"ουίσκια" ειναι το σωστο :woldman:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.178
Πόντοι
19.795
Εν τω μεταξυ, πηγα στην Βιοιατρικη που διαφημιζει στο σαιτ της, το Pcr test, με 40 ευρω, για να το κανω και να ταξιδεψω την Δευτερα. Βγαζω να πληρωσω και μου λεει 60. -Μα 40 λεω διαφημιζετε στο σαιτ. -40 μου λεει το τεστ +20 εξτραδακι η δειγματοληψια. :confused:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.753
Πόντοι
736
Εν τω μεταξυ, πηγα στην Βιοιατρικη που διαφημιζει στο σαιτ της, το Pcr test, με 40 ευρω, για να το κανω και να ταξιδεψω την Δευτερα. Βγαζω να πληρωσω και μου λεει 60. -Μα 40 λεω διαφημιζετε στο σαιτ. -40 μου λεει το τεστ +20 εξτραδακι η δειγματοληψια. :confused:
Ναι τόσο το χουν έχω πάει εκεί για ράπιντ , και στο χαρτί που είναι κολλημένο έξω απο το κατάστημα και εκεί χωριστά τα γράφουν , 20 δειγματοληψία και 40 η ανάλυση.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.212
Πόντοι
1.706
Μόσιαλος, ειπε πριν λίγο πως με τα μέχρι τώρα στοιχεία η Ο προκαλεί ήπια νόσηση λίγων ημερών. Την παρακολουθούν και ενσωματώνουν όποια νέα στοιχεία προκύπτουν. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν ανησυχούν σοβαρά ανέφερε. Μετά σιγουριάς θα μπορούν να μιλήσουν μετά από 15 ημέρες και συνεχή καταγραφή των περιστατικών.
Γιατί, πότε μια νέα μετάλλαξη είναι επικινδυνότερη από την προηγούμενη; Αυτές τις "ειδήσεις" μόνο κάτι ψέκες σαν τον χασοδίκη και τον μπαροκ τις παρακολουθούν. :confused:

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.212
Πόντοι
1.706
σιγα μην ηταν εμβολιασμενοι.....χυμα στο κυμα τους ανεβαζουν στις ντακοτες
Έχοντας πετάξει εν μέσω κορώνα επιβεβαιώνω ότι υπήρξαν περιπτώσεις απουσίας ελέγχου πιστοποιητικών. Ήταν μετρημένες περιπτώσεις όμως, δεν ήταν σε όλες.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
εχω μπαρμπα στην μαγαδασκαρη

εαν τολμησει και ερθει ελλαδα χωρις να εχει εμβολιαστει και για το ΟΜΙΚΡΟΝ τον γραπωνω και τον κλειδωνω και αυτον και την φαμιλια του στο κοντινοτερο ΚΕΕΛΠΝΟ και κλειδωνω τις πορτες

μην εχουμε ιστοριες χριστουγεννιατικα στο χωριο

παλι ακυρη η βασιλοπιτα οπως και περσυ

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.314
Πόντοι
2.636

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.239
Πόντοι
5.506
Γιατί, πότε μια νέα μετάλλαξη είναι επικινδυνότερη από την προηγούμενη; Αυτές τις "ειδήσεις" μόνο κάτι ψέκες σαν τον χασοδίκη και τον μπαροκ τις παρακολουθούν. :confused:
Ναι ενώ εσύ ο ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ παρακολουθείς τα νέα του ψεκασμένου μη χάσεις επεισόδιο.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.525
Πόντοι
26.141
Καλα, δεν νομιζω να αμφισβητει κανεις την ικανοτητα των Κουβανων σε ιατρικα θεματα.
Εγω που ένιωσα τον κοινωνικό αποκλεισμό σα δυτικός κ δε μπορούσα να ρξυπηρετηθω σε δημόσιο νοσοκομείο κ φαρμακείο αλλά σε φαρμακείο για τουρίστες κ φυσικά φάρμακο κολληριο που κάνει στην Ελλάδα οχτώ ευρώ δίχως συμμετοχή εκεί έκανε 22
Επίσης για το άσθμα του κουμπάρου μου φάρμακο που κάνει 13 ευρώ εκει έκανε 32

Τρίτον πουτανα που στη Λιοσίων φυλής κάνει 30 ευρώ στη Κούβα 80 ευρώ :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom