Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Η πούστρα είσαι εσύ. Γιατί εκτός από μαλλλλλλάκας είσαι και πούστρα. Οι μαλάκες το παθαίνουν αυτό γιατί δεν γαμάνε. Το ξέρεις αυτό :wink:

Και κατά δεύτερον, είδες πουθενά να κλαψούρισα? Εσύ αντιθέτως επειδή τρώς γαμήσι και πούτσα εδώ, γαμήσι και μαλακία εκτός από εδώ, είσαι άνεργος, αγάμητος, μαλάκας και σκουπίδι... αποφάσισες να χρησιμοποιήσεις την οικογένειά μου επειδή τρως γαμήσι ΚΑΙ από μένα. Σκουπίδια σαν εσένα εδώ στο bou υπάρχουν πολλά. Τα οποία έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό:

Όταν τους βιάζουν παρά φύσιν, τότε αναφέρονται σε οικογένειες και παιδιά. Κάτι που έχεις κάνει και για τον Κούλη και για τον Άδωνι και για τον Πλεύρη και για πολλούς. Οι οποίοι θα σε βιάζουν κάθε μέρα, όλη μέρα και για πολλά χρόνια. Κι έτσι πρέπει. Τέτοια σκουπίδια αυτό αξίζουν συν την μίζερη ζωή τους. Yπάνθρωποι και σκουπίδια της χωματερής, μόνο έτσι μπορείς να τους χαρακτηρίσεις και δεν ξέρω αν είναι και 100% αντιπροσωπευτικό για την σκατόφαρα που ανακατεύει οικογένειες και παιδιά.

:thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge:
Τις συμβουλές στα παιδιά σου μπασταρδε...

Εδώ επειδή έχουμε ελευθερία λόγου, χωρίς να σβήνονται ποστ με βρισιδια, κάποιοι σαν και του λόγου σου το χετε κάψει εντελώς.

Δεν έχεις τίποτα άλλο να πεις πέρα από βρισιμο,τα ίδια και τα ίδια

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.071
Πόντοι
6.256
Προς θεου, μη μπερδευεστε,
Δε φταιει ο κουλης γι αυτο.
Ολοι θα κλεισουν απο μονοι τους λογω της καταστασης που ουτε γι αυτη φταιει κανεις
Και βεβαια αυτοι που μενουν χωρις δουλεια καμια στηριξη.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
πάρε γιατι σε κόβω να παθαίνεις κανα εγκεφαλικό,,,βεβαια αυτο δε παει μονο για σένα απλα έτυχε και έπεσε το ματι μου σε αυτα που γράφεις
Αυτά παίρνε τα καλύτερα εσύ, εγώ δεν τα χρειάζομαι, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου πάντως.

Όσο για το πόσο "τυχαίνει" να πέφτει το μάτι σου... "τυχαίνει" πολύ συχνά, ανεβάζεις μια μαλακία, σε ρωτάω κάτι και βαριέσαι να εξηγήσεις.

Οπότε καλόθα είναι να μην "τυχαίνει" να πέφτει το μάτι σου πάνω σε αυτά που γράφω γιατί σε τσιτώνουν κι ίσως τα χρειάζεσαι εσυ τα ζαναξ. Καλύτερο είναι το πστίτσιο.

Καλή όρεξη :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Τις συμβουλές στα παιδιά σου μπασταρδε...

Εδώ επειδή έχουμε ελευθερία λόγου, χωρίς να σβήνονται ποστ με βρισιδια, κάποιοι σαν και του λόγου σου το χετε κάψει εντελώς.

Δεν έχεις τίποτα άλλο να πεις πέρα από βρισιμο,τα ίδια και τα ίδια
Μπασταρδεμένο πουτανάκι είσαι εσύ. Και το ξέρεις.

Κατά τα άλλα, σάλτα γαμήσου και ψώφα άνεργο μαλακιστήρι με ειδικότητα στην χιαστή μαλακία με τουρκαλάδες φίλους σου :tooth:

mounoxalastis_sto_onoma_mono.png

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Αυτά παίρνε τα καλύτερα εσύ, εγώ δεν τα χρειάζομαι, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου πάντως.

Όσο για το πόσο "τυχαίνει" να πέφτει το μάτι σου... "τυχαίνει" πολύ συχνά, ανεβάζεις μια μαλακία, σε ρωτάω κάτι και βαριέσαι να εξηγήσεις.

Οπότε καλόθα είναι να μην "τυχαίνει" να πέφτει το μάτι σου πάνω σε αυτά που γράφω γιατί σε τσιτώνουν κι ίσως τα χρειάζεσαι εσυ τα ζαναξ. Καλύτερο είναι το πστίτσιο.

:2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

τίποτα δεν ισχιει απο αυτα π λες ...ειδες που βαριέμαι να εξηγω?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.100
Πόντοι
6.515
Σερβεταλης
Ο νέος ήρωας, αγωνιστής των ατομικών ελευθεριών
???

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
τίποτα δεν ισχιει απο αυτα π λες ...ειδες που βαριέμαι να εξηγω?
Ισχίει??? Δημοτικό βγάλαμε ρε πούστρα? :tooth:

Μάλλον τα ζάναξ που παίρνεις σου έχουν κάνει τον (όποιο) εγκέφαλο πουρέ!
Συνέχισε να τα παίρνεις, μέχρι να μείνεις φύτουκλα, θα έχει τρελό γέλιο!!!

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΛΕΜΕ!!!! ΤΙΠΟΤΑ!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

vladomalakas_βαριεται.jpg

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

επίσης εχω την εντύπωση οτι εισαι και κρυφογκει :2funny:
Eγώ δεν την έχω... ΕΙΣΑΙ γκέουλας, ούτε καν κρυφος :)

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Μάλλον τα ζάναξ που παίρνεις σου έχουν κάνει τον (όποιο) εγκέφαλο πουρέ!
Συνέχισε να τα παίρνεις, μέχρι να μείνεις φύτουκλα, θα έχει τρελό γέλιο!!!

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΛΕΜΕ!!!! ΤΙΠΟΤΑ!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

vladomalakas_βαριεται.jpg

Eγώ δεν την έχω... ΕΙΣΑΙ γκέουλας, ούτε καν κρυφος :)
καλα καλα...λες και δε θυμόμουν τι σου ειχα πει ...λοιπον...εισαι τελικα κρυφογκει η οχι λεγε

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
καλα καλα...λες και δε θυμόμουν τι σου ειχα πει ...λοιπον...εισαι τελικα κρυφογκει η οχι λεγε
Που να θυμάαι τέτοιο σούργελο που είσαι? :)
Kούμπωσε τα ζάναξ σου. Πάρε μια καρτέλα ολόκληρη, θα νιώσεις καλύτερα :tooth:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
Συνεχεια γινονται ελεγχοι σε τετοιους χωρους.
ήταν ο θέμης μεσα ή προλαβε και την εκανε απο την πισω πορτα?
:think: :confused:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
εγω δεν ειπα οτι δε πας και με γυναίκες,...αλλωστε για αυτο σε ειπα κρυφο γκει

ισως να το παίζεις ντουμπλ φας

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
αλλα αυτο με τις κριτικες δε λεει κατι...εχω πετύχει ενα τύπα εδω μεσα (δε λεω ονομα) που γράφει κριτικες για μπουρδελα αλλα παράλληλα πετυχα και κατι σχόλια να λεει για τραβέλια στη συγγρου

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Συνέχισε να γράφεις διάφορα μπας κι αποφορτίσεις! Εγκεφαλικό έρχεται ή ακόμα από τις φάπες που έχεις φάει? :tooth:

fapes.gif

Κάτσε να το πάθεις αγράμματε μαλάκα, εγώ πάω για δουλίτσα να βγάλω φράγκα.

Εσύ... τι δουλειά είπαμε ότι κάνεις? :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Συνέχισε να γράφεις διάφορα μπας κι αποφορτίσεις! Εγκεφαλικό έρχεται ή ακόμα από τις φάπες που έχεις φάει? :tooth:

fapes.gif

Κάτσε να το πάθεις αγράμματε μαλάκα, εγώ πάω για δουλίτσα να βγάλω φράγκα.

Εσύ... τι δουλειά είπαμε ότι κάνεις? :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
περισσότερα απο μενα αποκλειεται να βγάζεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom