Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 141 άτομα (0 μέλη και 141 επισκέπτες)
OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
Τι νυχτωμενος ρε καθε μερα τον βλεπω το καραγκιοζη,δε θελω να πω λεπτομερειες εδω για να μην εκθεσω κοσμο αλλα ο τυπος εχει πολλυ μαρουλι αστο,διαφημησεις δεν υπαρχουν πανω στη φυλλαδα του???Ξερεις ποσοι ψεκ κωλογεροι και φασιστοπιτσιρικαδες την αγοραζουν τυπε??Ξερω πολλυ καλα τι λεω για τον συγκεκριμενο,γιατι τον ξερω τι λακες ειναι πριν το μακελειο,και δεν εχει δουλεψει μονο τατιανα ουτε σαν αθλητικογραφος,εχει κανει και αλλα και εχει δαγκωσει αρκετους αφελεις αγαθους...Αστο αν θες λεπτομερειες ελα pm
επιμενεις πως κονομαει ο χιος....? παρακρουση εχετε παθει ρε σεις αποψε?

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
το ειπε...εχει χαθει η ντροπη σε αυτη χωρα τελειως!
Αντιλαμβάνεσαι τώρα περί τίνος πρόκειται το κοινό στο οποίο απευθύνονται. Για τόσο ζώα τους περνάνε. Και με το δίκιο τους. Αφού θα τους ξαναψηφίσουν.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Παιδιά κόσμια μπορούμε να αντιπαρατεθουμε πιστεύω.. είμεθα κόσμιοι Έλληνες και Ευρωπαίοι
αθηναιε

κτηνη τα οποια βριζουν και λενε για ταφους μαναδες και θεματα υγειας δεν εχουν θεση στο φορουμ εδω

υπαρχει μια γραμμη παραβατικοτητας οπου εαν παραβιαστει μετα δεν υπαρχει γυρισμος

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
επιμενεις πως κονομαει ο χιος....? παρακρουση εχετε παθει ρε σεις αποψε?
ενταξει ρε τυπε...Ειπα μαλακια...ΠΑΣΟ(ελπιζω να μη προσβληθεις με αυτη τη λεξη)
με δανεικα και με επιδοματα τη βγαζει ο καημενος ρε φιλε,τις προαλες μου ζητησε και τσιγαρακι και μου καβατζωσε και τον αναπηρα το νιμου,απλα δεν ηθελα να τον εκθεσω,αλλα επειδη το ξερες δεν μενει τιποτα αλλο απο το να το παραδεκτω

• Χαχα
Αντιδράσεις: px75

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
ενταξει ρε τυπε...Ειπα μαλακια...ΠΑΣΟ(ελπιζω να μη προσβληθεις με αυτη τη λεξη)
με δανεικα και με επιδοματα τη βγαζει ο καημενος ρε φιλε,τις προαλες μου ζητησε και τσιγαρακι και μου καβατζωσε και τον αναπηρα το νιμου,απλα δεν ηθελα να τον εκθεσω,αλλα επειδη το ξερες δεν μενει τιποτα αλλο απο το να το παραδεκτω
σε ολους εχει συμβει

και αν ειναι γνωστος σου κανεις μια υποχωρηση

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
σε ολους εχει συμβει

και αν ειναι γνωστος σου κανεις μια υποχωρηση
δεν ειναι γνωστος μου αλλα μαρεσει να βοηθαω οσους εχουν αναγκη και με το ζορι τα βγαζουν περα,δεν θα μου ληψει δα και ενα τσιγαρακι και ενας αντιανεμικος αμα ειναι να κανει τσιγαρακι ο στεφανος να ξεκουραστει και να σκεφτει το επομενο αποκλειστικο

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.938
Πόντοι
6.256
συνεχισε εσυ

με τις αναφορες θα μας αποχαιρετησεις οριστικα
Συνεχισε εσυ ε αναρχιδε;Βριζεις σαν βρωμιαρα και οταν σου απαντανε αναλογα κανεις αναφορες παλιαδερφαρα!

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
δεν ειναι γνωστος μου αλλα μαρεσει να βοηθαω οσους εχουν αναγκη και με το ζορι τα βγαζουν περα,δεν θα μου ληψει δα και ενα τσιγαρακι και ενας αντιανεμικος αμα ειναι να κανει τσιγαρακι ο στεφανος να ξεκουραστει και να σκεφτει το επομενο αποκλειστικο
και εγω φιλε εχω δωσει και τσιγαρα και αναπτυρα και ψιλα σε οσους βλεπω οτι εχουν αναγκη

δυστυχως εκει μας καταντησαν με τα "κοινωνικα μετρα τους"

την κυριακη που πηγα στο νεκροταφειο μεταμορφωσεως για την γιαγια μου χαρισα ολα τα τσιγαρα εκτος απο 2 που κρατησα για να μπω και να βγω

κανεις και ενα ψυχικο μεσα σου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Συνεχισε εσυ ε αναρχιδε;Βριζεις σαν βρωμιαρα και οταν σου απαντανε αναλογα κανεις αναφορες παλιαδερφαρα!
αμμα ηρεμισεις και μιλησεις πολιτισμενα δεν θα το συνεχισω

απλα ξεπερασες το οριο

και το ξερεις πολυ καλα οτι δεν κανω αναφορες ευκολα

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.938
Πόντοι
6.256
και εγω φιλε εχω δωσει και τσιγαρα και αναπτυρα και ψιλα σε οσους βλεπω οτι εχουν αναγκη

δυστυχως εκει μας καταντησαν με τα "κοινωνικα μετρα τους"

την κυριακη που πηγα στο νεκροταφειο μεταμορφωσεως για την γιαγια μου χαρισα ολα τα τσιγαρα εκτος απο 2 που κρατησα για να μπω και να βγω

κανεις και ενα ψυχικο μεσα σου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αμμα ηρεμισεις και μιλησεις πολιτισμενα δεν θα το συνεχισω

απλα ξεπερασες το οριο

και το ξερεις πολυ καλα οτι δεν κανω αναφορες ευκολα
Εγω ρε για να δεις τι κουραδομαλακας εισαι οταν στην ειχαν πεσει χυδαια σε υπερασπιστηκα και εσυ με αποκαλεις ΜΠΙΝΕ και εχεις το θρασος να κανεις και αναφορες και απο πανω!!!Ξεπερασα κιολας τα ορια απο πανω!!!

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

Hellraiser4Ever

επειδη εχουμε θεματακια προσωπικα ο καθενας ασ κανουμε μια ανακωχη

ολη η μερα σκατα πηγε

εβλεπα πολλους πιεξακιδες στον δρομο για το πασοκ και αρπαχτηκα με τα πιστευω τους

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Κόρη γνωστης μας, πλαστικη χειρουργός κανει πρακτικη στο γεννηματας, δεν εμβολιαστηκε και το καλοκαιρι προσπαθησε και κολλησε γκα φυσικη ανοσία για να μπορει να πηγαινει στο νοσοκομειο.
Και μιλαμε για μοντερνα κοπελα πολυταξιδεμενη με πατερα γιατρο και πολλα φράγκα, πως το εξηγει κανεις αυτο?

Η μανα της φανατικη αρνητρια, ομως προπερσυ ποναγε η μεση της και εκανε εξετασεις επαιρνε φαρμακα εμπιστευοταν τους γιατρους κλπ
Τωρα βλεπει συνωμοσιες και αλλα διάφορα ,
Δεν παμε καλά παντως, το μονο σιγουρο.
......Η μανα της φανατικη αρνητρια, ..... τώρα έμαθες πως η μάνα επηρεάζει ισχυρότατα τα παιδιά της; αυτή είναι η πρώτη Δασκάλα τους

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.938
Πόντοι
6.256
Δε μπορεις να καταλάβεις, δεν ειναι ευκολο.
Βρισε με αν σε βοηθαει ψυχολογικά.
Καταρχην δεν σε εβρισα προσωπικα...ειπα οτι αυτο που λες ειναι μαλακια.Δεν ειπα οτι εισαι μαλακας....

Παμε τωρα στο αλλο...γραφω για τον Χιο οτι εν καιρω πανδημιας γραφει χυδαια ψεμματα για τα εμβολια και ωθει ανθρωπους στο θανατο και εσυ μου λες για τον Ευαγγελατο.Που κολλαει ο Ευαγγελατος με το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ;

Τωρα αμα το παρουμε οτι ο Ευαγγελατος ειναι τσουτσεκι της ΝΔ και φερεφωνο της κυβερνησης και προωθει τη προπαγανδα τους οκ δεκτο...αλλα που κολλαει με αυτο που λεω εγω;

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.079
Πόντοι
6.256
......Η μανα της φανατικη αρνητρια, ..... τώρα έμαθες πως η μάνα επηρεάζει ισχυρότατα τα παιδιά της; αυτή είναι η πρώτη Δασκάλα τους
Φανατικη αρνήτρια ..απο την ανοιξη του 2021.
Πιο πριν ολα μια χαρα.
Για αυτο μιλαμε για παράνοια.
Πατερας γιατρος ηλικιωμενος καρδιακός δεν κανει εμβολιο ομως.
Ωρες ωρες αναρωτιεμαι αν ξερουν κατι,
Ομως μαλακιες λενε ,ανυπόστατα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Φανατικη αρνήτρια ..απο την ανοιξη του 2021.
Πιο πριν ολα μια χαρα.
Για αυτο μιλαμε για παράνοια.
Πατερας γιατρος ηλικιωμενος καρδιακός δεν κανει εμβολιο ομως.
Ωρες ωρες αναρωτιεμαι αν ξερουν κατι,
Ομως μαλακιες λενε ,ανυπόστατα.
πριν την Άνοιξη του 2021 δεν υπήρχε το εμβόλιο. Πάνω σε αυτό έχουν συγκεντρώσει όλες, ΜΑ ΟΛΕΣ τις δυνάμεις τους, μια ετερόκλητη συμμαχία. Εθνικιστές της Πούτσας, Συνωμοσιολόγοι, θρησκόληπτοι (οι οποίοι για άλλη μια φορά βλέπουν την Αποκάλυψη να έρχεται), και Απατεώνες / Πολιτικάντηδες που επενδύουν πάνω σε αυτό το Κοινό. Το Διαδίκτυο αποκάλυψε ένα πλήθος ατόμων, το οποίο ήταν κρυμμένο, επειδή δεν είχαν βήμα για να δείξουν την ηλιθιότητά τους. Πιστεύω πως έμαθες ότι υπάρχει Κίνημα κατά της Απογραφής. Άτομα γράφουν πως δεν πρέπει να ανοίξουμε στους Απογραφείς, επειδή θα μπουν στα σπίτια μας, θα μας ναρκώσουν και θα μας κάνουν εμβόλιο. Σε τέτοιο επίπεδο Παράνοιας έχουν φτάσει, αποδείχτηκε πόσο εύκολο είναι να χειριστούν αυτό το κομμάτι του πληθυσμού οι αδίστακτοι.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Επίσης βλέπω τους εμβολιολάγνους συνέχεια σε σύνδεση με ελεύθερο χρόνο σε αντίθεση με τους ανεμβολίαστους που έχουν και άλλες δραστηριότητες :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
Τσιμπησαν 50 g τα πιτσιρικια ,τα πλακωσαν στις φαπες κ τους πηραν τα data ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom