athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.641
- Πόντοι
- 12.756
ΑΠΟΦΑΣΙΣΩΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ....Μουνοχαλαστης,Βανταμας,Νιο,Σαββας,RT ΑΜΕΣΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΝ
Όχι τυπε. Υπάρχουν ανεμβολίαστοι που δεν μπορούν για κάποιους λόγους, ιατρικούς πάντα, να εμβολιαστούν. Αυτοί βγαίνουν από την εξίσωση.αυτο βολεύει πολλους να πιστεύουν οτι οι ανεμβολίαστοι ειναι ηλίθιοι ενω οι εμβολιασμένοι έξυπνοι ε τύπε?
Είσαι ΨΕΥΤΗΣ (εκτός από ΜΑΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑΚΑΣ!!!!)Ευτυχως δεν εχω κανενα τετοιο παραδειγμα παρα μονο μιας θειας μου εμβολιασμενης που κατεληξε...
Δεν υπαρχει χειροτερο για το μαγαζι απο πελατες που αραζουν με τις ωρες.και να εχουν τυπε γεματο μπορει να ειναι ενα μαγαζι επειδη κατσικωνονται οι πελατες του και τρωνε μια χωριατικη η σαν το μπαρμπα πινουν ενα ελληνικο 5 ωρες! το μαγαζι θελει ΓΕΜΙΣΜΑΤΑ και καταναλωση συνεχη για να επιβιωσει
Ποια εσκουξε!Είσαι ΨΕΥΤΗΣ (εκτός από ΜΑΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑΚΑΣ!!!!)
Eίσαι ΨΕΥΤΗΣ και ΜΑΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑΚΑΣ! Και ιδού η απόδειξη, το έχεις πει με δικά σου λόγιαΠοια εσκουξε!
Α η πανηλιθια παλι...
κοίταξε τύπε για να καταλάβεις ενα πράμα...οτιδήποτε αφορα ακραία φαινόμενα οπως αυτο που μου ειπες τοτε ναι..εκει μιλάμε για εναν βλαμμένο.Υπαρχουν ομως και ακραία παραδείγματα ΚΑΙ απο εμβολιασμένους.Εγω βεβαια δε λεω για αυτους που δεν μπορουν να εμβολιαστούν εκει τι να κρίνεις? εγω λιγο μετα τη δευτερη δόση πέτυχα ενα τύπο στο δρομο με παρεση μπελ,το έπαθε λιγες μερες μετα το εμβόλιο...και τρόμαξα λιγο...ειμαι χαζός επειδη τρόμαξα? ?υστερα οπως εχω ξανα πει δεν θεωρώ εναν 20χρονο πχ ψεκασμένο επειδή δεν θελει να εμβολιαστεί...εμπας περιπτώση αποτι εχω καταλάβει τους εχετε βαλει ολους σε ενα τσουβάλι..(και αυτο επίσης δεν ειναι και οτι πιο έξυπνο)Όχι τυπε. Υπάρχουν ανεμβολίαστοι που δεν μπορούν για κάποιους λόγους, ιατρικούς πάντα, να εμβολιαστούν. Αυτοί βγαίνουν από την εξίσωση.
Και είναι δεδομένο πως δεν είναι όλοι οι εμβολιασμένοι έξυπνοι. Αλλά διαθέτουν μια στοιχειώδη λογική.
Οι ψ΄έκες ουτε καν.
Έβλεπα χθες κάποιον να καμαρώνει που αρνήθηκε να διασωληνώσουν τη μάνα του και φυσικά πέθανε, καθόσον αρνητής. Σκοτίστηκε ο τύπος. Και μας έλεγε και με καμάρι πως θα κάνει "αντίσταση" πηγαίνοντας σε σπίτια φίλων του, επίσης ψεκασμένων αρνητών πανηλιθίων, να κάνει ρεβεγιόν Χριστουγέννων.
Όλοι οι "αντιστασιακοί" στον αγώνα.
Διάβαζα έναν άλλον αστέρα. Οι εμβολιασμένοι στην ηλικία ταδε είναι π.χ. 60%, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, (για τέτοιο τσακμάκι μιλάμε) και αυτό σημαίνει ότι από τους π.χ.1000 νεκρούς οι 600 είναι εμβολιασμένοι και μας το κρύβουν. Πως και γιατί "σημαίνει αυτό" μόνον ο σαλεμένος του εγκέφαλος το γνωρίζει. Κι από κάτω οι ψέκες αναγνώστες να ξεσπαθώνουν γιαυτό "που μας κρύβουν".
Εσμός πανηλιθίων.
Και συ εχεις πει οτι τρως κρεας στο κωλο σου αλλα δεχομαστε τις βλακειες π γραφεις.Ειμαστε δημοκρατεEίσαι ΨΕΥΤΗΣ και ΜΑΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑΚΑΣ! Και ιδού η απόδειξη, το έχεις πει με δικά σου λόγια
είναι πολύ διασκεδαστικό να νομίζεις πως θα κάνουν ελέγχους στις Εκκλησίες. Αν γίνει και κάποιος, θα υπάρχουν κάμερες των καναλιών, έτσι για να φανεί πως τηρούνται τα μέτραΈκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας
από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κο-
ρωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας,
για το διάστημα από τη Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου
2021 και ώρα 06:00 έως και τη Δευτέρα, 6 Δεκεμ-
βρίου 2021 και ώρα 06:00.
10. Χώροι λατρείας/θρησκευτικές τελετές
Τήρηση κανόνων λειτουργίας,
απαιτήσεων και διαδικασιών του
Παραρτήματος ΙΙΙ, το οποίο αποτελεί
αναπόσπαστο μέρος της παρούσας, με
ευθύνη των οικείων θρησκευτικών
αρχών.
Τέλεση λειτουργιών, λατρευτικών συνάξεων,
ιεροπραξιών, μυστηρίων και κάθε είδους
θρησκευτικών τελετών, καθώς και
προσέλευση προσώπων για κατ’ ιδίαν
προσευχή σε όλους ανεξαιρέτως τους
εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους
θρησκευτικής λατρείας (κάθε είδους και κάθε
νομικού, κανονικού και εν γένει θρησκευτικού
καθεστώτος ναών και παρεκκλησίων,
ευκτηρίων οίκων, τεμενών, συναγωγών κ.λπ.)
κάθε δόγματος και θρησκείας με τήρηση των
μέτρων του πίνακα Α.
Από την υποχρεωτική χρήση μάσκας
εξαιρούνται οι θρησκευτικοί λειτουργοί και οι
ιεροψάλτες αποκλειστικά και μόνο κατά τη
διάρκεια της θρησκευτικής τελετής.
Τα πρόσωπα εισέρχονται προς τον σκοπό
συμμετοχής σε κάθε είδους θρησκευτική
τελετή κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά
την είσοδο:
[α] πιστοποιητικού εμβολιασμού, σύμφωνα με
την παρ. 2 του άρθρου 9, ή
[β] πιστοποιητικού νόσησης, σύμφωνα με την
παρ. 3 του άρθρου 9 ή
[γ] βεβαίωσης αρνητικού διαγνωστικού
ελέγχου για κορωνοϊό COVID-19 (PCR ή rapid
test), σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 9.
Οι ανήλικοι από τεσσάρων (4) έως και
δεκαεπτά (17) ετών δύνανται να
προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση
αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (selftest)
σύμφωνα με τις παρ. 3 και 4 του άρθρου
9.
Δηλώνω δημόσια ότι: Εάν οι τηλεοράσεις δείξουν αστυνομικούς να κάνουν ελέγχους σε συναγωγές, σε τζαμιά, σε στοές μασόνων, σε στοές μαρτύρων του ιεχωβά κοκ αν τηρούν τα μέτρα και δεν κάνουν ελέγχους στις εκκλησίες ΜΟΝΟ, θα ψηφήσω ΝΔ στις επόμενες εκλογές.
Ωραία, ανέβασε το ποστ που το έχω πει αυτό για να μην σε έχουν όλοι σαν έναν ΜΑΛΛΛΛΛΛΛΛΑΚΑ ΨΕΥΤΗ!Και συ εχεις πει οτι τρως κρεας στο κωλο σου αλλα δεχομαστε τις βλακειες π γραφεις.Ειμαστε δημοκρατε
αυτος εχει ειτε μανια καταδιωξης,ειτε αγοραφοβια τυπε.....Ξερω εμβολιασμένο 40ρη που ειναι ακομα κλεισμένος σπιτι του...και δεν εχει ουτε νοσήματα ουτε τιποτα...αυτος δεν ειναι ψέκι δηλ?
λυσατε το ελληνοτουρκικοτυποι???αντρες ιπποτες κοριτσια μαυρες κοτες??Ωραία, ανέβασε το ποστ που το έχω πει αυτό για να μην σε έχουν όλοι σαν έναν ΜΑΛΛΛΛΛΛΛΛΑΚΑ ΨΕΥΤΗ!
Αλλά μάντεψε τι θα γίνει... Είσαι ΚΑΙ μαλλλλλλλλλάκας αλλά ΚΑΙ ψεύτης!
Περιμένω το ποστ. Δες ξανά το δικό σου
Όχι ρε, τι σχέση έχουν τα Ελληνοτουρκικά με το ότι ο τύπος είναι μαλάκας? Πρόσεξε: δεν τον βρίζω... εννοώ κυριολεκτικά. Θες "αυνάνας" που είναι πιο πολιτισμένη λέξη?λυσατε το ελληνοτουρκικοτυποι???αντρες ιπποτες κοριτσια μαυρες κοτες??
Θα δεχόμουν αυτή τη συζήτηση και ανάλογα επιχειρήματα αν δεν ήταν τόσο σημαντικό θέμα δημόσιας υγείας, με τις ανάλογες κοινωνικές και οικονομικές προεκτάσεις. Αν την κάναμε για τη γρίπη και τα εμβόλιά της θα το θεωρούσα και λογικό. Εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με πολιτική συζήτηση. Ούτε καν με ιατρική. Κι εγώ μπορώ να σου πω για γνωστό μου με νευρολογική διαταραχή, που ισχυρίζεται πως το έπαθε μετά τον εμβολιασμό με Pfizer. Θεωρητικά μιλώντας οι μυοκαρδίτιδες πχ θερίζουν στην Ελλάδα, ενώ μέσω μελετών θεωρούνται πιθανές στους δύο εμβολιασμούς ανά εκατομμύριο. Η χώρα μας πρέπει να είναι η πρώτη παγκοσμίως σε "εμφανισεις" παρενεργειών λόγω εμβολίου.κοίταξε τύπε για να καταλάβεις ενα πράμα...οτιδήποτε αφορα ακραία φαινόμενα οπως αυτο που μου ειπες τοτε ναι..εκει μιλάμε για εναν βλαμμένο.Υπαρχουν ομως και ακραία παραδείγματα ΚΑΙ απο εμβολιασμένους.Εγω βεβαια δε λεω για αυτους που δεν μπορουν να εμβολιαστούν εκει τι να κρίνεις? εγω λιγο μετα τη δευτερη δόση πέτυχα ενα τύπο στο δρομο με παρεση μπελ,το έπαθε λιγες μερες μετα το εμβόλιο...και τρόμαξα λιγο...ειμαι χαζός επειδη τρόμαξα? ?υστερα οπως εχω ξανα πει δεν θεωρώ εναν 20χρονο πχ ψεκασμένο επειδή δεν θελει να εμβολιαστεί...εμπας περιπτώση αποτι εχω καταλάβει τους εχετε βαλει ολους σε ενα τσουβάλι..(και αυτο επίσης δεν ειναι και οτι πιο έξυπνο)
Ρε βλακα εγω σ απανταω μονο για γλεντι...εισαι μακραν το πιο αισχρο τρολ εδω μεσα π γραφεις μονο για να στειλεις το λογαριασμο να εισπραξεις τα 0,60Όχι ρε, τι σχέση έχουν τα Ελληνοτουρκικά με το ότι ο τύπος είναι μαλάκας? Πρόσεξε: δεν τον βρίζω... εννοώ κυριολεκτικά. Θες "αυνάνας" που είναι πιο πολιτισμένη λέξη?
Έστω!
κοίταξε τύπε για να καταλάβεις ενα πράμα...οτιδήποτε αφορα ακραία φαινόμενα οπως αυτο που μου ειπες τοτε ναι..εκει μιλάμε για εναν βλαμμένο.Υπαρχουν ομως και ακραία παραδείγματα ΚΑΙ απο εμβολιασμένους.Εγω βεβαια δε λεω για αυτους που δεν μπορουν να εμβολιαστούν εκει τι να κρίνεις? εγω λιγο μετα τη δευτερη δόση πέτυχα ενα τύπο στο δρομο με παρεση μπελ,το έπαθε λιγες μερες μετα το εμβόλιο...και τρόμαξα λιγο...ειμαι χαζός επειδη τρόμαξα? ?υστερα οπως εχω ξανα πει δεν θεωρώ εναν 20χρονο πχ ψεκασμένο επειδή δεν θελει να εμβολιαστεί...εμπας περιπτώση αποτι εχω καταλάβει τους εχετε βαλει ολους σε ενα τσουβάλι..(και αυτο επίσης δεν ειναι και οτι πιο έξυπνο)
To μοναδικό γλέντι που κάνεις είναι με την χούφτα σου, άνεργο και αμόρφωτο σκουπίδιΡε βλακα εγω σ απανταω μονο για γλεντι...εισαι μακραν το πιο αισχρο τρολ εδω μεσα π γραφεις μονο για να στειλεις το λογαριασμο να εισπραξεις τα 0,60