Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αγριοχοιρος

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Κριτικές
22
Like
2.638
Πόντοι
2.596
Η Βουλγαρια εδω και μηνες ειναι σε εξαρση και μιλαμε για μια χωρα με πληθυσμο 7εκ που εχει σε 660.000 κρουσματα 26.500 νεκρους και εμεις με πληθυσμο 11εκ εχουμε σε 850.000 κρουσματα μολις 17.000 νεκρους.

Και δεν ειμαστε καμμια χωρα προτυπο οσον αφορα τον εμβολιασμο συν οτι εχουμε εναν παντελως αναλγητο πρωθυπουργο που εδω και μηνες δεν παιρνει κανενα μετρο και απλα αφηνει να πεθαινουν ανθρωποι στις ΜΕΘ.Στα μισα του Νοεμβρη εχουν πεθανει 1000 ανθρωποι και αυτο το σουργελο ελεγε τις προαλλες οτι παμε μια χαρα και ελατε για διακοπες το καλοκαιρι.....
Η αλήθεια είναι ότι η πανδημία ξεφεύγει και ότι όντως τα οποία μετρά και αν λαμβάνονται δεν αποδίδουν.
Απλά για να μην υπάρξει προβλημα στην οικονομία εξακολουθεί να κινείται σε αυτό το Ρυθμό.
Βλέπω πάντως δύσκολα Χριστούγεννα...

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.013
Πόντοι
6.256
Η αλήθεια είναι ότι η πανδημία ξεφεύγει και ότι όντως τα οποία μετρά και αν λαμβάνονται δεν αποδίδουν.
Απλά για να μην υπάρξει προβλημα στην οικονομία εξακολουθεί να κινείται σε αυτό το Ρυθμό.
Βλέπω πάντως δύσκολα Χριστούγεννα...
Ποια Χριστουγεννα;Αν συνεχισουμε ετσι η κατασταση θα ειναι μη διαχειρισιμη αρχες Δεκεμβρη οσον αφορα τα νοσοκομεια...ηδη κανουν διασωληνωσεις σε απλες κλινες.Καταλαβαινεις ποσο καλα θα πανε αυτοι....

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.426
Πόντοι
786
Ποια Χριστουγεννα;Αν συνεχισουμε ετσι η κατασταση θα ειναι μη διαχειρισιμη αρχες Δεκεμβρη οσον αφορα τα νοσοκομεια...ηδη κανουν διασωληνωσεις σε απλες κλινες.Καταλαβαινεις ποσο καλα θα πανε αυτοι....
θα ισορροπήσει,
όσο περισσότεροι πεθαίνουν, τόσο περισσότεροι θα εμβολιάζονται,
δυστυχώς, η ζωή στην ελλάδα είναι φθηνότερη από την δυτική ευρώπη

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.013
Πόντοι
6.256
θα ισορροπήσει,
όσο περισσότεροι πεθαίνουν, τόσο περισσότεροι θα εμβολιάζονται,
δυστυχώς, η ζωή στην ελλάδα είναι φθηνότερη από την δυτική ευρώπη
Τα εχουμε ξαναπει αυτα....οι ανεμβολιαστοι θελουν εναμησι μηνα για να αποκτησουν ανοσια αφου εμβολιαστουν.Τιποτα δεν θα ισορροπησει απο τους εμβολιασμους πλεον...αυτα επρεπε να εχουν γινει τον Σεπτεμβριο.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.426
Πόντοι
786
και πάλι θα ισορροπήσει μέχρι τα χριστούγενννα,
όλοι ή θα κολλήσουν ή θα έχουν αντισώματα εμβολιασμού,
οι ασθενέστεροι θα πεθαίνουν,
οι γιατροί θα κουράζονται.

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Το θεμα ειναι οτι αν ειχαμε εμβολιασει ενα 10%παραπανω η κατασταση θα ηταν μοα χαρα διαχειρισιμη και δεν θα ειχαμε κανεναν απολυτως προβλημα ως προς την πιεση στο εθνικο συστημα υγειας...Η κυβερνηση το ξερουμε οτι ειναι για τον πουτσο οπως σχεδον ολες οι Ελληνικες κυβερνησεις...Το μη χειρον βελτιστον θα ελεγα βεβαια,αν αναλογιστει κανεις τι διαχειρηση θα χε κανει ο Τσιπρακος......

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.012
Πόντοι
12.756
ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ πριν να ειναι αργα μαλακα Κουλη κανε το σωστο..ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ σε ανεμβολιαστους να ανασανει το κυκλοφοριακο ,το μποτιλιαρισμα,η εξαρση γριπης...

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.275
Πόντοι
5.006
ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ πριν να ειναι αργα μαλακα Κουλη κανε το σωστο..ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ σε ανεμβολιαστους να ανασανει το κυκλοφοριακο ,το μποτιλιαρισμα,η εξαρση γριπης...
Καραμανοοοοο

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.705
Πόντοι
736
Νομίζω δήλωσε πως δεν θα ακολουθήσουμε τα μέτρα που πήρε η Αυστρία , θα δούμε στο αυριανό διάγγελμα.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.012
Πόντοι
12.756
Νομίζω δήλωσε πως δεν θα ακολουθήσουμε τα μέτρα που πήρε η Αυστρία , θα δούμε στο αυριανό διάγγελμα.
ναι ο ΜΑΛΑΚΑΣ το διαβασα...εγω θα παω και ενα δημοκρατικο βημα παραπερα..μαζι με τα ψεκια καραντικα ολικη σε βανταμαδες,συριζαιους και επιπεδιστες

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.591
Πόντοι
19.795
Τελος Οκτωμβρη μου ειχε ερθει μνμ στο κινητο για 3η δοση εμβολιου. (30 Ιουνιου ειχα κανει την 2η δοση). Μπηκα σημερα στο εμβολιο τζι-αρ να προγραμματισω ραντεβου για 3η δοση και δεν μου δινει. :think:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.012
Πόντοι
12.756
Τελος Οκτωμβρη μου ειχε ερθει μνμ στο κινητο για 3η δοση εμβολιου. (30 Ιουνιου ειχα κανει την 2η δοση). Μπηκα σημερα στο εμβολιο τζι-αρ να προγραμματισω ραντεβου για 3η δοση και δεν μου δινει. :think:
μαλακιζεται το συστημα αρκετες φορες..

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Οι νεαροί θα καθυστερήσουν έμαθα ........:hi:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Εχθες μπηκε η φιλη μου για τον πατερα της που εκανε μεσα Ιουνη την δευτερη δοση,περιμενοντας να κλεισει ημερομηνιες μεσα Δεκεμβρη κ επειτα...

Ε...ενα αρχιδι...οι προτεινομενες ημερομηνιες ειναι εως τελη Νοεμβρη.Μετα,γιοκ

Αγριοχοιρος

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Κριτικές
22
Like
2.638
Πόντοι
2.596
Ότι θα είναι θα είναι μη αναστρέψιμη.
Απλά μην περιμένετε οριζόντια μέτρα.
Μόνο στους ανεμβολιαστους θα επιβληθεί ότι παρθεί από απόφαση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom