Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Ταξιτζής, επιστήμονας:

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Φίλη του CLOSER :

• Ουάου
Αντιδράσεις: px75

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.569
Πόντοι
3.936
Ρε τύπε...
Ο αρχηγός τα λέει... Κλείστε διακοπές, δεν θα χουμε κορονοϊο,πουτανα όλα...
Ετσι το πηγαινε. Το καλοκαιρι κορωνοπαρτυ και απο το φθινοπωρο παλι εγκλεισμος και τρομοκρατια απο τα μμε

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.569
Πόντοι
3.936
Ο λόγοι είναι 2 από ότι κατάλαβα από συζητήσεις που είχα κατ΄ιδίαν με συμμαθητές μου.
Τι συμμαθητες και πρασινοι ιπποι ρε τυπε στο ιδιο λυκειο πηγαινατε; Συμφοιτητες λεγονται εδω και χρονια. ?

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.468
Πόντοι
2.456
Ο Λουδοβικος πρωθυπουργος μας αρνειται την πραγματικοτητα με τοσους νεκρους και κρουσματα.
Βεβαια μετα απο σκεψη κατεληξα στο τι μου θυμιζει η σταση του.
Αφου δεν εχει λεφτα να μοιρασει παριστανει τον κινεζο.
Ειναι σαν καποιον που χρωσταει και οταν πηγαινει ο δανειστης,του σφυραει αδιαφορα.
Τι να κανει ο φουκαρας.Αστους να πεθανουν,λεφτα δεν υπαρχουν.
Το εμβολιο επισης και που το καναμε μια τρυπα στο νερο εγινε αφου η αγορα δεν κινειται και παλι με εστιαση και λιανεμποριο μισοκλειστα.
Τι να κανουμε σκεφτεται ο Λουδοβικος μας.Ας πεθανουν ειτε ως ανεμβολιαστοι ειτε απο ασιτια.Εγω θα ζησω να δω το γιοκα μου επομενο πρωθυπουργο παντως.Σκασιλα μου.Αφηστε με τωρα παω να παιξω πλειστεσιο ως χαζοχαρουμενο γουρλοματικο αγορι που ειμαι.
Τύπε βρίσκω άκυρο κ καταχρηστικό το λουδοβίκος για τον συγκεκριμένο..
Ο λουδοβίκος έμεινε στην ιστορία..
για το ps κ τις σπαλοπριζόλες..
:confused: :confused: :confused:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.168
Πόντοι
1.686
Η Σουηδία είναι 50η στη σειρά ΜΕΤΑ από 49 Κράτη
σε ποσοστό θανάτων από Covid-19 ανά εκατομμύριο πληθυσμού

βλ.

Η Ελλάδα έχει 16.838 θανάτους
ενώ η Σουηδία 15.082

Αν υπολογίσουμε ότι από το 2010 έχουν φύγει
από την Ελλάδα πα΄νω από 600.000 έλληνες για να
εργαστούν στο εξωτερικό,
ο πληθυσμός της Ελλάδος ισούται περίπου με τον πληθυσμό
της Σουηδίας.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.897
Πόντοι
456
Ξερεις τι εγινε στον καναδα; Βγηκε ο πρωθυπουργος με τον υπουργο υγειας κ εκανε την ιδια δηλωση που εκανε ο γεωργιαδης.οτι δεν κλεινουμε με τιποτα οτι κ να πουν οι επιστημονες.
Βγηκαν 2000 γιατροι μαζικα κ εξεδωσαν ανακοινωση.Τι ελεγε; Οτι κανενας πολιτικος δεν θα μπει εμποδιο μπροστα σε επιδημιολογικα στοιχεια κ αποφασεις για την υγεια θα τις παρουμε εμεις οι ειδικοι και κανεις αλλος.Αν πουμε θα κλεισει η χωρα εμεις οι γιατροι θα το αποφασισουμε οχι πολιτικοι.Τους ξεφτιλισαν κανονικα .
Εδω στη μπανανια καθομαστε και τους κοιταμε.Αν και παραλιγο σημερα ο γεωργιαδης να φαει τρελο ξυλο απο την συγκεντρωση για την εστιαση πιυ εγινε.

Ασε ρε που θα μου πεις κακομοιρη αλεπουδιαρη να παω παρακει. Εισαι πολυ λιγος μικρε δικτατορισκε.

Εισαι κλινικα ηλιθιος.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.313
Πόντοι
6.056
Ρε τύπε...

Ο αρχηγός τα λέει... Κλείστε διακοπές, δεν θα χουμε κορονοϊο,πουτανα όλα...

έτσι τον είχαν συμβουλέψει να πει ,έτσι είπε το βλήμα :confused:

Το εμβόλιο όμως δεν έχει να κάνει με τον κυβερνητικό θίασο που αυτοδιαψεύδεται.
Πρέπει να γίνει , είναι η μοναδική επιλογή προς το παρόν.
Αυτό το σκατόπραμα ο κορονοιός που έφτιαξαν οι κινέζοι ,ποιός ξέρει με ποιούς άλλους μαζί,
μην το υποτιμάτε....

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Καλα φοβερη κριτικη,με αποστομωσες μεγαλε.Καταπια την γλωσσα μου,τι να σου πω.
Tυπε, εβγαλαν οι γιατροί ανακοίνωση οτι θα "κυβερνήσουν" αυτοί; Και τα γράφεις σοβαρά αυτά; Ευθύνη των μετρων που θα λάβουν ή δε θα λάβουν εχουν αποκλειστικά οι κυβερνήσεις. Και την κρίση αυτών των μετρων οι πολίτες, οταν έρθει η ώρα. Σκοτίστηκε ο Τριντώ και ο καθε Τριντώ για ανακοινώσεις σαν αυτή. Ο Σόιμπλε βγήκε και δήλωσε πως δε μπορεί οι άνθρωποι να προηγούνται της οικονομίας και δεν άνοιξε μύτη στη Γερμανία. Κι εκεί έχουν πάνδημία κι εκεί έχουν γιατρούς.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
έτσι τον είχαν συμβουλέψει να πει ,έτσι είπε το βλήμα :confused:

Το εμβόλιο όμως δεν έχει να κάνει με τον κυβερνητικό θίασο που αυτοδιαψεύδεται.
Πρέπει να γίνει , είναι η μοναδική επιλογή προς το παρόν.
Αυτό το σκατόπραμα ο κορονοιός που έφτιαξαν οι κινέζοι ,ποιός ξέρει με ποιούς άλλους μαζί,
μην το υποτιμάτε....
Τυπε δεν ξερω ποιος τον εκανε,Κινεζος η Αυστραλος,ουτε αν πρεπει να γινει...οι ειδικοι πριν καποιους μηνες ηταν σιγουροι πως στη δευτερη δοση σταματαει,πλεον σιγουρευτηκαν πως εξι μηνες μετα την δευτερη δοση εισαι το ιδιο εκτεθειμενος οπως ο ανεμβολιαστος.

Και επειδη δεν προκειται ν ακουσω κανεναν μαλακα,μιας που ο γιατρος μου λεει παιρνεις προσωπικο ρισκο οσον αφορα την ασφαλεια του να εμβολιαστεις...

Προτιμω να μην παρω κανενα ρισκο,να καθισω στ αυγα μου και ολα καλα...

Σιγα να μην παω να εμβολιαστω για να κατσω σε εστιατοριο η να παω στην καφετερια...

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Σιγα να μην παω να εμβολιαστω για να κατσω σε εστιατοριο η να παω στην καφετερια...
Παλι καλα! Σε προτρέπω να ΜΗΝ εμβολιαστείς γιατι δεν θέλω να εχω χτικιάρηδες δίπλα σου. Μην τολμήσεις και το κανεις, θα εισαι ακόμα πιο μαλακας απο αυτο που εισαι τωρα :)

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Παλι καλα! Σε προτρέπω να ΜΗΝ εμβολιαστείς γιατι δεν θέλω να εχω χτικιάρηδες δίπλα σου. Μην τολμήσεις και το κανεις, θα εισαι ακόμα πιο μαλακας απο αυτο που εισαι τωρα :)
Ρε αρχιδα...επεστρεψες να σπας μπαλες παλι;

Καλα μας ειχες αφησει στη ησυχια μας

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.313
Πόντοι
6.056
Τυπε δεν ξερω ποιος τον εκανε,Κινεζος η Αυστραλος,ουτε αν πρεπει να γινει...οι ειδικοι πριν καποιους μηνες ηταν σιγουροι πως στη δευτερη δοση σταματαει,πλεον σιγουρευτηκαν πως εξι μηνες μετα την δευτερη δοση εισαι το ιδιο εκτεθειμενος οπως ο ανεμβολιαστος.

Και επειδη δεν προκειται ν ακουσω κανεναν μαλακα,μιας που ο γιατρος μου λεει παιρνεις προσωπικο ρισκο οσον αφορα την ασφαλεια του να εμβολιαστεις...

Προτιμω να μην παρω κανενα ρισκο,να καθισω στ αυγα μου και ολα καλα...

ρίσκο υπάρχει με το εμβόλιο,
υπάρχει όμως και όταν κάποιος κολλήσει .
Αν κολλήσει , ο γιατρός σου τι λέει ?
Καφετέριες κτλπ τα προσπερνάμε, οι έλεγχοι παρακάμπτονται...
Το ερώτημα είναι ποιό ρίσκο είναι προτιμότερο,
του εμβολίου
ή
η νόσηση με το κινεζόπραμα που μπορεί να είναι μοιραία..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom