athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.658
- Πόντοι
- 12.756
την ξεχασα ηδη..Θλίψη. Τι μυαλά κουβαλούσε η θανούσα... πίστευε οτι το αίμα της άξιζε χρυσάφι. Δυο μέτρα γης πήρε τελικά.
Άδικοι θάνατοι.
την ξεχασα ηδη..Θλίψη. Τι μυαλά κουβαλούσε η θανούσα... πίστευε οτι το αίμα της άξιζε χρυσάφι. Δυο μέτρα γης πήρε τελικά.
Άδικοι θάνατοι.
Αυτό με τις τελείες και να συνεχίζει η πρόταση.... το έχω δει αρκετά τελευταία...Θλίψη. Τι μυαλά κουβαλούσε η θανούσα... πίστευε οτι το αίμα της άξιζε χρυσάφι. Δυο μέτρα γης πήρε τελικά.
Άδικοι θάνατοι.
... στο ΤΕΙ Μεσολογγίου. Που φοιτούσε 6 χρόνια.Έχει δηλώσει χωρίς φόβο και χωρίς πάθος ότι έχει βγάλει δηύκοισυ αιπηχιροίσαιον
ξορκιζουν τα κυματα Λ,τις ακτινες beam,ερπετομορφικες παρεμβολες και το 5GΑυτό με τις τελείες και να συνεχίζει η πρόταση.... το έχω δει αρκετά τελευταία...
Τι φάση???
Ε, για να μην απορείς, το επόμενο ποστ για τον Ζανούλη το ξεκίνησα με τις τελείες.Αυτό με τις τελείες και να συνεχίζει η πρόταση.... το έχω δει αρκετά τελευταία...
Τι φάση???
Όχι, εννοώ ότι έχω δει κι άλλον κόσμο να γράφει έτσι στο FB και στο Twitter. Και δεν έχω καταλάβει πως διάολο γίνεται... Το κάνουν εν γνώση τους? Γίνεται κάτι σαν auto correct?Ε, για να μην απορείς, το επόμενο ποστ για τον Ζανούλη το ξεκίνησα με τις τελείες.
Μαλακίες γράφουν.Αυτό το 40% πως το μετράτε; Πχ στους ανω των 18 ή επί του συνόλου του πληθυσμου;
Στον άλλο κόσμο όμως θα είναι σε ειδικό λουξ χώρο, αποκλειστικά για αυτούς που δεν μολύνθηκαν από το μπόλι.Τι παράνοια! Ρε, τους χτυπάει ο θάνατος την πόρτα και αυτοί τσαλαβουτάνε στις ιδεοληψίες τους!
Οι απίστευτες θεωρίες συνωμοσίας της 51χρονης που αρνούνταν να διασωληνωθεί και κατέληξε -Τι έγραφε στο Facebook - iefimerida.gr
Σαφώς επηρεασμένη από τις απίστευτες θεωρίας συνωμοσίας που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ήταν η 51 ετών γυναίκα που κατέληξε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου».www.iefimerida.gr
Oι ηλικίες 0-14 ειναι 1,5 εκ Απο τα 10,7 εκ της τελευταίας απογραφής.Μαλακίες γράφουν.
Με τα χθεσινά στοιχεία, αυτοί που έκαναν μία δόση είναι το 65,55%. Σε αυτό προσθέτουμε το 11%, που είναι περίπου οι ηλικίες 0-12 και ένα 2-3%, που ήταν οι νοσήσαντες τους τελευταίους 6 μήνες.
Συνεπώς οι ανεμβολίαστοι είναι λίγο πάνω από 20% και επειδή μιλάνε για εκλογικό σώμα ΚΑΤΩ από 20%.
Αλλά τους αρέσει να νομίζουν ότι είναι πολλοί οι ψέκες.
Εμβόλιο γίνεται από τα 13 κΙ ο πληθυσμός της Ελλάδος εκτιμάται σε 10,35 εκ.Oι ηλικίες 0-14 ειναι 1,5 εκ Απο τα 10,7 εκ της τελευταίας απογραφής.
Εγώ παρέθεσα τα νούμερα της ΕΛΣΤΑΤ απο την απογραφή του 2011. Έχει αναλυτικό πινακακι ανα φύλο και πενταετία ηλικιών στη σελίδα της. Τα τωρινά δε θα διαφέρουν και πολύ. Εδώ κάποιοι μας έγραψαν ότι ετοιμάζεται έφοδος στα χειμερινά ανάκτορα με αυτό το 40%. Η τρέλα δεν πάει στα βουνά.Εμβόλιο γίνεται από τα 13 κΙ ο πληθυσμός της Ελλάδος εκτιμάται σε 10,35 εκ.
Σε κάθε περίπτωση δεν αλλάζει ουσιαστικά κάτι, ότι δηλαδή αθτοί που ΔΕΝ έκαναν καμία δόση εμβολίου και ΔΕΝ νόησαν το τελευταίο εξάμηνο είναι λίγο πάνω από 20% και σαν εκλογικό σώμα ΚΑΤΩ από 20%.
Τα ψέκια έχουν κολλήσει στο 45%.
6.5 εκ ειναι ρε μαρκουλη και ενα ποσοστο απο αυτους ειναι κατω απο τα 18 ετη.7 εκατομμύρια είναι οι εμβολιασμενοι ρε αλβανιαρη!
Πως γίνεται να είναι μεγαλύτερη δεξαμενή ψηφοφόρων οι ανεμβολιαστοι με ανηλικους και μετανάστες που δεν ψηφίζουν?
Τι διάολο ουτε δημοτικό δεν εβγαλες?
Εισαι οπαδος και απογονος του Εμβερ Χοτζα,για αυτό είσαι τοσο ακροαριστερος!
οι ανεμβολιαστοι ειναι ηδη σε λοκ νταουν τυπε! σιγα μη κανουν ραπιντ για να πανε σε καφε! ειτε μπουκαρουν με πλαστα χαρτια ειτε αραζουν σε παρκα η κανουν ηδη κορωνοπαρτυ! τα μαγαζια το εχουν ηδη καταλαβει με την πτωση τζιρου!! βλεπεις δεν αρκει που ειστε το "70%" του πληθυσμου! πρεπει να τζιραρετε κιολας κοτες λυρατες!Μην φοβασαι τυπε ο Κουλης θα κανει μονο στους ανεμβολιαστους!!!
Στον πιο απειθαρχο και ηλιθιο λαο της Ευρωπης ο Κουλης που δεν μπορει να κανει εναν γαμημενο ελεγχο να δει αν εφαρμοζονται τα απλα μετρα που υπαρχουν τωρα θα επιβαλει αυστηρο λοκνταουν στο 40% του πληθυσμου οπως εγινε στην Αυστρια!!!
δεν σας κυβερνησα!θα κριθει και μαλιστα πολυ σκληρα...παρηγορο οτι δεν ειναι σαν τον κατσαπλια που μας κυβερνουσε
Θα τελειωσει οταν ανεβει στην εξουσια αριστερη κυβερνησηΚαι δεν τελειωνει ποτέ;
δε μετρας τα πακια τυπεOι ανω των 18 ειναι γύρω στα 8,5 εκ. Αν αφαιρέσεις 6,5 εκ εμβολιασμένους δε γνωριζω τρόπο μαθηματικό που να βγαινουν οι ανεμβολίαστοι 40%
Εγω ως ανεμβολιαστος τα κραταω φιλε,μπαινω μεσα με πιστοποιητικο φιλου και νονιζουν ολοι οτι εχω βατσινοποιηθει.οι ανεμβολιαστοι ειναι ηδη σε λοκ νταουν τυπε! σιγα μη κανουν ραπιντ για να πανε σε καφε! ειτε μπουκαρουν με πλαστα χαρτια ειτε αραζουν σε παρκα η κανουν ηδη κορωνοπαρτυ! τα μαγαζια το εχουν ηδη καταλαβει με την πτωση τζιρου!! βλεπεις δεν αρκει που ειστε το "70%" του πληθυσμου! πρεπει να τζιραρετε κιολας κοτες λυρατες!
η σλοβακια σας κατουραει και με περισσοτερους αντιεμβολιαστες τυπε...
Οσο πιο μεγαλο ποσοστο πληρως εμβολιασμενων τοσο λιγοτεροι θανατοι....Βουλγαρια 21.4% εμβολιασμενοι 300 θανατοι ανα εκ κατοικων-Μαλτα 95.2% εμβολιασμενοι 4 νεκροι ανα εκ κατοικων.
Χαχαχαχ χαχαχα μαλακες οσοι εμβολιαζονται....χαχαχαχα.