Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.108
- Πόντοι
- 2.606
που κολλανε αυτα ρε τρομπα
???????????????
σοβαρεψου
γιατί δεν απαντάς?
το ποιος είναι τρόμπας κοίτα στο καθρέφτη σου...
που κολλανε αυτα ρε τρομπα
???????????????
σοβαρεψου
Άσχετο μάγκες αλλά κάτι είδα για σχολεία κλειστά σε Περιστέρι Γλυφάδα Αττικής ισχύει?
Άσχετο μάγκες αλλά κάτι είδα για σχολεία κλειστά σε Περιστέρι Γλυφάδα Αττικής ισχύει?
πας καλα ρε νιμου ?ολοκληρη Περιστερα δεν την εστειλε στο πανεπιστημιο να κανει την πρυτανη :S :S :Sδλδ θες να πεις ότι έχει νόημα αυτό που γράφει και συμφωνείς κιόλας?
δε μου λες, σε δεύτερο χρόνο, πόσα έχει ο Παπαδημούλης στην τράπεζα ή αυτά είναι αριστερά χρήματα και δεν μετράνε?
επίσης ακόμη μια ερώτηση, ο Τσίπρας σε ποιο αριστερό δημοτικό σχολείο στέλνει τα παιδιά του?
πας καλα ρε νιμου ?ολοκληρη Περιστερα δεν την εστειλε στο πανεπιστημιο να κανει την πρυτανη :S :S :S
δεν ηξερα ότι ειχες ρομαντικες διαθεσεις παω πασο,δεν επεμβαινω στα ερωτικα αλλων :S :S :Sη Περιστέρα ξέρω που είναι, την βλέπω πολύ συχνά.
τα παιδιά του όμως...?
Να πώ;δλδ θες να πεις ότι έχει νόημα αυτό που γράφει και συμφωνείς κιόλας?
δε μου λες, σε δεύτερο χρόνο, πόσα έχει ο Παπαδημούλης στην τράπεζα ή αυτά είναι αριστερά χρήματα και δεν μετράνε?
επίσης ακόμη μια ερώτηση, ο Τσίπρας σε ποιο αριστερό δημοτικό σχολείο στέλνει τα παιδιά του?
Να πώ;
Nα πώ;
δεν ηξερα ότι ειχες ρομαντικες διαθεσεις παω πασο,δεν επεμβαινω στα ερωτικα αλλων :S :S :S
οσο αποπροσανατολιζουν και τους πασαρουν ότι πραγαπανδα γουσταρουν τοσο ευκολα τι περιμενεις να γινει?αν πεις κατι εσυ που φορας κιτρινο κασκολ εισαι ρατσιστης,αν το πει ο άλλος που φοραει καφε είναι σχεδιο σωτηριας για την πατριδα :S :S :S
Σχολή Χιλλφυσικά!!
Σχολή Χιλλ
τί κερδίζω;
5 μασκες και 2 αντισηπτηκα :S :S :SΣχολή Χιλλ
τί κερδίζω;
Ευχαριστώ.5 μασκες και 2 αντισηπτηκα :S :S :S
Αλλοίμονο, δεν πρέπει να αμφιβάλλεις καθόλου.κάτσε να μπει ο Βαγόνης να μας πει την γνώμη του...
εκεί πρέπει να είναι 3ης κατηγορίας σχολείο, του δημοσίου, σωστά?
ποσο το κομματι?εχουν αδειασει τα σουπερ μαρκετ.ευτυχως ειμαστε ψυχραιμος λαος και δεν εχουμε σπασμοδικες αντιδρασεις :S :S :SΕυχαριστώ.
Εχω αγοράσει.
Ειμαι κομπλέ.
Αν θέλει κανείς πουλάω.
Αντισιπτικά βρήκα στο φαρμακείο REVAL (75ml) 3,79€ και μάσκες απλές 0.60 λεπτά το τεμάχιο.ποσο το κομματι?εχουν αδειασει τα σουπερ μαρκετ.ευτυχως ειμαστε ψυχραιμος λαος και δεν εχουμε σπασμοδικες αντιδρασεις :S :S :S
ποσο το κομματι?εχουν αδειασει τα σουπερ μαρκετ.ευτυχως ειμαστε ψυχραιμος λαος και δεν εχουμε σπασμοδικες αντιδρασεις :S :S :S
χμ,μπορουμε να βαλουμε ολοι από κατι και να την αγοράσουμε,θα την μοιραζόμαστε κι όλα ενταξειΑντισιπτικά βρήκα στο φαρμακείο REVAL (75ml) 3,79€ και μάσκες απλές 0.60 λεπτά το τεμάχιο.
Η αλήθεια είναι οτι ήθελα ν'αγοράσω μάσκες χημικού πολέμου με ενεργό άνθρακα αλλά ήταν πανάκριβες για την τσέπη μου
εγω ειδα να ξεμαλλιάζονται για μια βαφη μαλλιων,δεν ξερω τι λες εσυ :S :S :Sφήμες...
ο ΑΒ που πήγα ήταν τέρμα γεμάτος από προιόντα, μέχρι και του πουλιού το γάλα είχε.
βλακείες των μίντια.