Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

6Y44

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Κριτικές
56
Like
6.184
Πόντοι
11.836
Άσχετο μάγκες αλλά κάτι είδα για σχολεία κλειστά σε Περιστέρι Γλυφάδα Αττικής ισχύει?

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.108
Πόντοι
2.606
Άσχετο μάγκες αλλά κάτι είδα για σχολεία κλειστά σε Περιστέρι Γλυφάδα Αττικής ισχύει?

ναι ισχύει, αν και σύμφωνα με τον Παπαδημούλη και τον βαγόνη κλειστά θα έπρεπε να είναι τα σχολεία μόνο στην Γλυφάδα-Βούλα-Βουλιαγμένη... :jerking: :jerking: :jerking:

είναι κλειστά όλα αυτά για συγκεκριμένους φόβους που έχουν.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.104
Πόντοι
6.056
δλδ θες να πεις ότι έχει νόημα αυτό που γράφει και συμφωνείς κιόλας?

δε μου λες, σε δεύτερο χρόνο, πόσα έχει ο Παπαδημούλης στην τράπεζα ή αυτά είναι αριστερά χρήματα και δεν μετράνε?
επίσης ακόμη μια ερώτηση, ο Τσίπρας σε ποιο αριστερό δημοτικό σχολείο στέλνει τα παιδιά του?
πας καλα ρε νιμου :tickedoff: ?ολοκληρη Περιστερα δεν την εστειλε στο πανεπιστημιο να κανει την πρυτανη :think: :S :S :S

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.108
Πόντοι
2.606
πας καλα ρε νιμου :tickedoff: ?ολοκληρη Περιστερα δεν την εστειλε στο πανεπιστημιο να κανει την πρυτανη :think: :S :S :S

η Περιστέρα ξέρω που είναι, την βλέπω πολύ συχνά.
τα παιδιά του όμως...?

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.104
Πόντοι
6.056
η Περιστέρα ξέρω που είναι, την βλέπω πολύ συχνά.
τα παιδιά του όμως...?
δεν ηξερα ότι ειχες ρομαντικες διαθεσεις :rose: παω πασο,δεν επεμβαινω στα ερωτικα αλλων :happy: :S :S :S
οσο αποπροσανατολιζουν και τους πασαρουν  ότι πραγαπανδα γουσταρουν τοσο ευκολα τι περιμενεις να γινει?αν πεις κατι εσυ που φορας κιτρινο κασκολ εισαι ρατσιστης,αν το πει ο άλλος που φοραει καφε είναι σχεδιο σωτηριας για την πατριδα :headbang: :S :S :S

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
δλδ θες να πεις ότι έχει νόημα αυτό που γράφει και συμφωνείς κιόλας?

δε μου λες, σε δεύτερο χρόνο, πόσα έχει ο Παπαδημούλης στην τράπεζα ή αυτά είναι αριστερά χρήματα και δεν μετράνε?
επίσης ακόμη μια ερώτηση, ο Τσίπρας σε ποιο αριστερό δημοτικό σχολείο στέλνει τα παιδιά του?
Να πώ;
Nα πώ;

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.108
Πόντοι
2.606
δεν ηξερα ότι ειχες ρομαντικες διαθεσεις :rose: παω πασο,δεν επεμβαινω στα ερωτικα αλλων :happy: :S :S :S
οσο αποπροσανατολιζουν και τους πασαρουν  ότι πραγαπανδα γουσταρουν τοσο ευκολα τι περιμενεις να γινει?αν πεις κατι εσυ που φορας κιτρινο κασκολ εισαι ρατσιστης,αν το πει ο άλλος που φοραει καφε είναι σχεδιο σωτηριας για την πατριδα :headbang: :S :S :S

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
μια συνηθισμένη 40+ είναι, τίποτα το ιδιαίτερο.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
κάτσε να μπει ο Βαγόνης να μας πει την γνώμη του... :grin:

εκεί πρέπει να είναι 3ης κατηγορίας σχολείο, του δημοσίου, σωστά? :think:
Αλλοίμονο, δεν πρέπει να αμφιβάλλεις καθόλου.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.104
Πόντοι
6.056
Ευχαριστώ.
Εχω αγοράσει.
Ειμαι κομπλέ.
Αν θέλει κανείς πουλάω.  :grin:
ποσο το κομματι?εχουν αδειασει τα σουπερ μαρκετ.ευτυχως ειμαστε ψυχραιμος λαος και δεν εχουμε σπασμοδικες αντιδρασεις :S :S :S

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
ποσο το κομματι?εχουν αδειασει τα σουπερ μαρκετ.ευτυχως ειμαστε ψυχραιμος λαος και δεν εχουμε σπασμοδικες αντιδρασεις :S :S :S
Αντισιπτικά βρήκα στο φαρμακείο REVAL (75ml) 3,79€ και μάσκες απλές 0.60 λεπτά το τεμάχιο.
Η αλήθεια είναι οτι ήθελα ν'αγοράσω μάσκες χημικού πολέμου με ενεργό άνθρακα αλλά ήταν πανάκριβες για την τσέπη μου  :grin:
Ce-Approved-Filter-Chemical-Mask-Organic-Vapor-Protection-Full-Face-Gas-Mask.jpg

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.108
Πόντοι
2.606

φήμες...
ο ΑΒ που πήγα ήταν τέρμα γεμάτος από προιόντα, μέχρι και του πουλιού το γάλα είχε.
βλακείες των μίντια.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.104
Πόντοι
6.056
Αντισιπτικά βρήκα στο φαρμακείο REVAL (75ml) 3,79€ και μάσκες απλές 0.60 λεπτά το τεμάχιο.
Η αλήθεια είναι οτι ήθελα ν'αγοράσω μάσκες χημικού πολέμου με ενεργό άνθρακα αλλά ήταν πανάκριβες για την τσέπη μου  :grin:
Ce-Approved-Filter-Chemical-Mask-Organic-Vapor-Protection-Full-Face-Gas-Mask.jpg
χμ,μπορουμε να βαλουμε ολοι από κατι και να την αγοράσουμε,θα την μοιραζόμαστε κι όλα ενταξει :grin:
φήμες...
ο ΑΒ που πήγα ήταν τέρμα γεμάτος από προιόντα, μέχρι και του πουλιού το γάλα είχε.
βλακείες των μίντια.
εγω ειδα να ξεμαλλιάζονται για μια βαφη μαλλιων,δεν ξερω τι λες εσυ :grin: :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom