Ok σβαστικα.Αλλαζει κατι;Μα εγω δεν μιλαω πολιτικα .Και η αριστερα να εκανε αυτη την διαχειριση λαθος θα την εκρινα.Αντε ρε απο κει, που μου εμαθες και τι ειναι φασισμος, ασχετε.
Η "σβαστιγγα" τι ειναι? Ξαδερφη της "πλάστιγγας"?
Περαιτερω, το ξερουμε οτι γουσταρετε 200 νεκρους τη μερα για να κανετε αντιπολιτευση, σκατοψυχα σκουπιδια της κοινωνιας, αλλά δεν θα σας περασει.
Δεν εχεις καταλαβει οτι πρωτιστως ειναι επιστημονικο το προβλημα.Ο ιος δεν εχει καταπολεμηθει σε απολυτο βαθμο απο το εμβολιο.Το δηλωσαν παγκοσμιου φημης επιδημιολογοι.Ενας ειπε μαλιστα οτι ο ιος ειναι πιο εξυπνος απο εμας και δεν το περιμεναμε.
Το γεγονος οτι βγαινει πολιτικος που χαρακτηριζεται δευτερος τη ταξη μετα τον κουλη δηλαδη ο αδωνις και λεει οτι δεν μας νοιαζει τι θα πουν οι επιστημονες οτι και να γινει και 500 τη μερα να πεθαινουν λοκνταουν δεν κανουμε τα λεει ολα αυτο.
Εγω οταν το ακουσα αυτο για δεκα λεπτα ειχα μεινει αναυδος.Μιλαμε για αμορφωσια ολκης.Μονο σε φασιστικου τυπου πολιτικους σχηματισμους συνεβαινε αυτο.Να παραγκωνιζεται δηλαδη ο επιστημονικος λογος επειδη δεν συμφερει πολιτικα.
Παντως οτι και να συμβει τα πολιτικα ντουβαρια θα λυγισουν.Ειναι κατι το παγκοσμιο.Ο ιος σαρωνει και για να σταματησει η περαιτερω εξαπλωση του χρειαζονται δυναμικα μετρα .Ο ιδιος ο ιος θα τους λυγισει.