Δε σ εχω πετυχει σε καμια ουρα για ραπιντ.
Για εξήγησε να καταλαβουν μερικοι οτι οι ελληνες ειναι υπο διωγμο γιατι αμφιβαλλουν
Για να καταλάβεις τι παίζει... Εγώ και τα περισσότερα αδέρφια μου απο την αρχή του ξεσπάσματος της "πανδημίας" δεν έχουμε δαπανήσει ούτε 1Ευρώ για μάσκες, αντισηπτικά , τεστ, μετατροπές χώρων σε ...covid free
και λοιπές Γιουνανίστικες μαλακίες που σας έχει επιβάλει αυτός που σας τυραννάει. Βέβαια είμαστε όλοι σε νεα ηλικία.
Και θα στο πάω και πιο μακριά. Αν θέλει κάποιος αδερφός να κάνει αίτηση ασύλου όλα τα έγγραφα είναι μεταφρασμένα και υπάρχει άψογη οργάνωση με μεταφραστές ωστε να έχει όλες τις ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για την μετέπειτα σιτιση ,στέγαση, επίδομα κτλ.Το ίδιο συμβαίνει και αν συλλαμβάνεται κάποιος δικός μας για παρανομίες με δηκηγόρους μεταφραστές κτλ για να είναι καλυμμένος σε όλα. Αντίθετα κανένας δεν ασχολήθηκε μαζί μας να μας ενημερώσει για τον κορόνα σαν να μην υπάρχει τίποτα
. Ακολουθήθηκε το άκρως επιτυχημένο σουηδικό σύστημα χωρίς περιορισμούς μάσκες και οτιδήποτε άλλη αηδία. Και βέβαια δεν μας συνέβει απολύτως τίποτα!!! ΑΠΟΛΥΤΩΣ όμως
Όλοι οι θανάτοι στις τάξεις μας είναι στους ετήσιους μέσους όρους και έχουμε αποκτήσει φυσική ανοσία.
Η πανδημία του covid Γιουνάνια και γενικώς άπιστοι ανα τον κόσμο, αφορά εσάς και μόνο εσάς και τους ΠΩΛΙΤΙΚΟΥΣ απο τους οποίους αγοράζετε