Εντυπωσιακο αυτο.
Αρα αφου αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει κανενα ναζιστικο καθεστως στην εξουσια καποιου κρατους, δεν υπαρχουν και νεοναζι.
Προφανως οσοι δηλωνουν νεοναζι, φτιαχνουν ταγματα εφοδου και οργανωνονται κατα το ναζιστικο προτυπο, τους εχει διαφυγει αυτη η θεωρια.
Αρα και ο Χιτλερ δεν ηταν ναζι, μεχρι να καταλαβει την εξουσια.
Απιθανος.
Τύπε εχεις πολυ χοντρο προβλημα.
Το ποιος έχει πρόβλημα ας μην το αναλύσουμε, ότι ο καθένας λέει ότι μαλακία του έρχεται στον εγκέφαλο ότι είναι ο ίδιος η χαρακτηρίζει τους άλλους είναι ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός.
Εγώ ας πούμε είμαι νεοναζί, από που και ως που; Ζω σε μια δημοκρατική χώρα, πάω ψηφίζω σαν γίδι, ακολουθώ τους δημοκρατικούς νόμους και κανόνες, έχω προσαρμοστεί πλήρως στο δημοκρατικό περιβάλλον που ζω και λέω ότι είμαι νεοναζί, η λένε ότι είμαι νεοναζί. Έχω iphone, ακριβό αμάξι, φοράω λακόστ ρούχα, συναλλάσσομαι με ευρώ, αλλά επειδή γράφω μαλακίες σε ένα σάιτ έγινα νεοναζί, άμα οι Ναζί ήταν σαν εμένα, οι δημοκράτες πως θα ήταν;
Εσύ μπορείς να πιστεύεις ότι θες, να λες ότι θες, να χαρακτηρίζεις ότι θες, αλλά η πραγματικότητα δεν έχει σχέση. Για να είναι κάποιος κάτι, θα πρέπει να ζει και μέσα σε αυτό, να το υποστηρίζει, να εφαρμόζει τους νόμους του κτλ. Σήμερα φυσικά, ο καθένας είναι ότι δηλώσει, αυτοί που ζουν στην Ελλάδα, δηλώνουν κάποιοι κουμουνιστές, ναζιστές, αναρχικοί κοκ. Πραγματικά όμως όλοι τους είναι δημοκράτες και απλά ζουν ένα όνειρο.