kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.653
- Πόντοι
- 2.356
ε για να ρωταω! αν ειχα μετοχες στην μανγιου θα το ξερατε!Το γάμησες και ψόφησε....
Μια μικρή διόρθωση.
Έπαιξες στοίχημα?
ε για να ρωταω! αν ειχα μετοχες στην μανγιου θα το ξερατε!Το γάμησες και ψόφησε....
Μια μικρή διόρθωση.
Έπαιξες στοίχημα?
Άλλη μια διόρθωσηε για να ρωταω! αν ειχα μετοχες στην μανγιουν θα το ξερατε!
μετά απο όσα έγραψες στις σελίδες που ακολούθησαν ανακαλώ την ερώτηση μου ( κατσαπλια σε πληρώνει ο αντισθενης να μας διασκεδαζεις ή συμμετέχεις αφιλοκερδώς ; ).γιατι σε απασχολουν τα παχυλα εισοδηματα ενος ανεμβολιαστου τυπε που σπαει πλακα μαζι σας?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
η ισοπαλια η θα χασειε για να ρωταω! αν ειχα μετοχες στην μανγιου θα το ξερατε!
για την κυβερνηση παει αυτο τυπε που κοιταει το 1/3 αντι για τα 2/3...Πότε είπα εγώ ότι το να φορας ζωνη οταν οδηγας προστατευει απο κοβιντ
και να αυξανετε τα κερδη μου! ευχαριστωμετά απο όσα έγραψες στις σελίδες που ακολούθησαν ανακαλώ την ερώτηση μου ( κατσαπλια σε πληρώνει ο αντισθενης να μας διασκεδαζεις ή συμμετέχεις αφιλοκερδώς ; ).
Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δείξουμε κατανόηση για την περίπτωσή σου.
αν ημουν εμβολιασμενος θα κερδιζε τυπε?η ισοπαλια η θα χασει
Εγώ που "λατρεύω" την Man Utd ψηφίζω #OleIn και #OleStayη ισοπαλια η θα χασει
κανε μοριακο και ισως κερδισειαν ημουν εμβολιασμενος θα κερδιζε τυπε?
λες να καταλαβαίνει τι ρωτάς ;Τελικά είσαι όντως τελείως βλάκας.
Για τον Covid, ας πούμε δεν είδες ποτέ σου ότι για λόγους σύγκρισης, χρησιμοποιούμε τεστ/ κρούσματα / νεκρούς ανά 1 εκ. κατοίκους;
Τώρα μπορείς να κάνεις τις πράξεις;
Αλλου τα νυχια ειναι μαυρα ομως σε κατι φωτογραφίες θυμάσαιΩραία, ευκαιρία να σε πλύνει ο Αίαντας γιατί βρωμάς
τελικα δεν μας είπες μπολιάστηκες ;βρηκα το περσινο δευτερο αντιγρυπικο εμβολιο που δεν ειχα κανει
fluarix tetra
εαν υπαρχει κανενας γιατρος εδω ας μας πει περι τινος προκειται
ναιτελικα δεν μας είπες μπολιάστηκες ;
Σιβηρία σου'χω κλείσει θέση στο Ιρκούτσκ, μωρή πρασινο-γάλαζη μουχρίτσα, να καλλιεργείς βρύα και λειχήνες μαζί με το φιλαράκο σου το μπάρμπα-πόρδουλα, που από το κρύο θα πάθει απόφραξη η @@τρυπίδα σας.Εσένα θα σε στείλουμε Σιβηρία να γουστάρεις.
μη κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότριαναι
οπως ολοι μας απο εξαναγκασμο
κανεις λαθοςμη κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια
Α ναι? γιατί θυμάμαι λέγατε κίτρινα!Αλλου τα νυχια ειναι μαυρα ομως σε κατι φωτογραφίες θυμάσαι
Καλά, προς το παρόν κάτσε απέξω σαν το κοπρόσκυλο.Σιβηρία σου'χω κλείσει θέση στο Ιρκούτσκ, μωρή πρασινο-γάλαζη μουχρίτσα, να καλλιεργείς βρύα και λειχήνες μαζί με το φιλαράκο σου το μπάρμπα-πόρδουλα, που από το κρύο θα πάθει απόφραξη η @@τρυπίδα σας.
Προς ενημερωση σου, σε εχουμε χεσμενοΕμενα για να μου κανουν το εμβολιο πρέπει να ερθουν 3 με 4 να με παρουν σηκωτο...
Τωρα αν μου δώσει η κυβερνση ενα 50χιλιαρο το κανω