κατσαπλια σε πληρώνει ο αντισθενης να μας διασκεδαζεις ή συμμετέχεις αφιλοκερδώς ;σε βαση απολυτων αριθμων αυτο ισχυει και αυτο δηλωσες με τα κλασματα και τα ποσοστα που παρεθεσες τυπε! εσυ ανεφερες οτι στα 2 τριτα των ατυχυματων των νεκρων φορανε ζωνη και στο ενα τριτο οχι....
γυρνα πισω στην τριτη δημοτικου λοιπον γιατι η απαντηση παραμενει οτι οι περισσοτεροι που τα κακαρωνουν φορουσαν τη ζωνη τους....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Upogeios
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 832
- Πόντοι
- 96
δε μπορει να ειναι φυσικο τετοιο ταλεντο, το καλιεργει!κατσαπλια σε πληρώνει ο αντισθενης να μας διασκεδαζεις ή συμμετέχεις αφιλοκερδώς ;
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.413
- Πόντοι
- 2.786
Ρε γαμημενο σπόρι που μενεις με την μαμα ακόμα και δεν εχεις ιδέα τι σου γίνεται. Για το Ισραήλ μιλαμε ρε πλεμπα της Άγκυρας? Για Ελλαδα μιλαμε! Η μπαλίτσα στην εξέδρα, το κάνετε ολα τα αριστερά σκουπίδια οταν φεύγουν τα χυσαμολια στα μαπιδια σας!Ρε μαλάκα δεν θυμαμαι εσενα αποστομωσα? τα επισημα στοιχεια του ισραηλ.
59% στις μεθ εμβολιασμενοι.
Και στην ελλαδα πι εμβολιασμενοι στις μεθ καθε μερα θα αυξανονται
Αλλα και για Ισραήλ να μιλήσουμε, πόσοι εμβολιασμένοι πεθαίνουν βρε τριμάλακα τραΜΟΥΝΑ και εκει?
Εισαι μαλακας με περικεφαλαία, αγράμματος που μας βγάζεις τα μάτια καθε φορά που διαβάζουμε τις πίπες που λες, άεργο κοπρόσκυλο που παίρνει για χαρτζιλίκι τα ΚΕΑ παρανόμως και σε ταΐζει η μαμα!
ΟΡΣΕ μαλακα μπουλη!!!!
O μεγαλυτερος μπουλοΜΑΛΑΚΑΣ που εχω συναντήσει EVER!!!
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.413
- Πόντοι
- 2.786
Ξερεις τι δουλειά κάνω (γιατι εχω πει), ξερεις ποσα βγάζω (γιατι εχω δείξει).Ελα μωρη αρρώστια επιστήμονα του μπου..
Τι δουλειά είπαμε πως κάνεις κ βαράς 20ωρα στο μπου;
Θέατρο...
Απο την αλλη εσυ τρως τα λεφτά του μπαμπά και της μαμάς, όντας ενα κοπρόσκυλο που θα ψοφήσει στην ψάθα. Κι αυτοί ειναι δεδομένο κι ετσι ΠΡΕΠΕΙ
politis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2005
- Like
- 4.668
- Πόντοι
- 1.706
Ασε ρε Ζανούλη.Να σε δω με τον μπαρμπα μαζι να γελαω ρε αθηναιε...
Αν η κυβέρνηση δεν βαλει χερι στην εστιαση σημαίνει οτι θα φουντωσει ο κοβιντ και θα παμε για μαζικο κλείσιμο μετα.
Αν ειναι σωστοι πρέπει να μαζεύτει η εστιαση μονο εξω
Επειδή εσύ την βγάζεις χειμώνα-καλοκαίρι με περιπτερόμπυρο στο παγκάκι πρέπει να κάτσουμε και εμείς έξω;
Πιάσε μια δουλίτσα, να μην την βγάζεις μόνο με ΚΕΑ, κάνε και το εμβόλιο και έλα εσύ μέσα.
Κουταβι δεν ειμαστε ολοι ιδιοι.Ασε ρε Ζανούλη.
Επειδή εσύ την βγάζεις χειμώνα-καλοκαίρι με περιπτερόμπυρο στο παγκάκι πρέπει να κάτσουμε και εμείς έξω;
Πιάσε μια δουλίτσα, να μην την βγάζεις μόνο με ΚΕΑ, κάνε και το εμβόλιο και έλα εσύ μέσα.
Επειδη εσεις εισαστε συστημικοι πρεπεινα ειμαστε ολοι?
Μηπως να ψηφισω και νδ ρε κουταβι?
Χαχαχαχαχαχα
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.413
- Πόντοι
- 2.786
Οχι, δεν πρέπει να κανεις το εμβόλιο γιατι δεν σε θελουμε μεσα ρε βρωμιαρη.Κουταβι δεν ειμαστε ολοι ιδιοι.
Επειδη εσεις εισαστε συστημικοι πρεπεινα ειμαστε ολοι?
Μηπως να ψηφισω και νδ ρε κουταβι?
Χαχαχαχαχαχα
Μονο αυτο, τίποτε αλλο
Το ισραηλ μαλακα ηταν η πρωτη χωρα που πετυχε πρωτη ποσοστο εμβολιασμενων στο 60% μετα οι ρυθμοι του επεσαν και τωρα αν θυμαμαι εχει φτασει στο 62% εμβολιασμενους.Ρε γαμημενο σπόρι που μενεις με την μαμα ακόμα και δεν εχεις ιδέα τι σου γίνεται. Για το Ισραήλ μιλαμε ρε πλεμπα της Άγκυρας? Για Ελλαδα μιλαμε! Η μπαλίτσα στην εξέδρα, το κάνετε ολα τα αριστερά σκουπίδια οταν φεύγουν τα χυσαμολια στα μαπιδια σας!
Αλλα και για Ισραήλ να μιλήσουμε, πόσοι εμβολιασμένοι πεθαίνουν βρε τριμάλακα τραΜΟΥΝΑ και εκει?
Εισαι μαλακας με περικεφαλαία, αγράμματος που μας βγάζεις τα μάτια καθε φορά που διαβάζουμε τις πίπες που λες, άεργο κοπρόσκυλο που παίρνει για χαρτζιλίκι τα ΚΕΑ παρανόμως και σε ταΐζει η μαμα!
ΟΡΣΕ μαλακα μπουλη!!!!
O μεγαλυτερος μπουλοΜΑΛΑΚΑΣ που εχω συναντήσει EVER!!!
Λοιπον με ενα 38% ανεμβολιαστους δικαιολογειται να εχει στις μεθ 59% εμβολιασμενους και 41% ανεμβολιαστους?
Τι σου λενε αυτα τα νουμερα ξερεις?
Οτι ειτε μπολιασμενοι ειτε ανεμβολιαστοι ειναι ενα και το αυτό και ξερεις γιατι?
Γιατι τα εμβολια μαλακα δεν εχουν μακροχρονια ανοσια,ηδη απο τους 3 μηνες και μετα χανουν μεγαλο ποσοστο ανοσιας και αμυνας και στο 6μηνο ειναι σαν να μην εχεις κανει καθολου εμβολιο γι αυτο μαλακα σου πετανε 3η δοση για να ξανακανεις αντισωματα για αλλους 3 μηνες χοντρικα και μεχρι το 6μηνο που θα τα χασεις θα φας 4η και παμε λεγοντας για να θεωρεισαι σχετικα προστατευμενος.
Με λιγα λογια μετα τη δευτερη δοση για 3μηνες υπαρχει μια σχετικη ανοσια μετα το 3μηνο χανονται αντισωματα και ανοσια καινστο 6μηνο εισαι ανεμβολιαστος,οποτε οι εμβολιασμενοι ειδικα σ αυτους που περασε το 3μηνο θελει μασκουλα και προσοχη γιατι το βαξιν φινιτο λα μουζικα
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.413
- Πόντοι
- 2.786
Εισαι μαλακας, οέο εισαι μαλακας, εισαι μαλααααααααακας, οέο εισαι μαλαααααακααααας!!!!Το ισραηλ μαλακα ηταν η πρωτη χωρα που πετυχε πρωτη ποσοστο εμβολιασμενων στο 60% μετα οι ρυθμοι του επεσαν και τωρα αν θυμαμαι εχει φτασει στο 62% εμβολιασμενους.
Λοιπον με ενα 38% ανεμβολιαστους δικαιολογειται να εχει στις μεθ 59% εμβολιασμενους και 41% ανεμβολιαστους?
Τι σου λενε αυτα τα νουμερα ξερεις?
Οτι ειτε μπολιασμενοι ειτε ανεμβολιαστοι ειναι ενα και το αυτό και ξερεις γιατι?
Γιατι τα εμβολια μαλακα δεν εχουν μακροχρονια ανοσια,ηδη απο τους 3 μηνες και μετα χανουν μεγαλο ποσοστο ανοσιας και αμυνας και στο 6μηνο ειναι σαν να μην εχεις κανει καθολου εμβολιο γι αυτο μαλακα σου πετανε 3η δοση για να ξανακανεις αντισωματα για αλλους 3 μηνες χοντρικα και μεχρι το 6μηνο που θα τα χασεις θα φας 4η και παμε λεγοντας για να θεωρεισαι σχετικα προστατευμενος.
Με λιγα λογια μετα τη δευτερη δοση για 3μηνες υπαρχει μια σχετικη ανοσια μετα το 3μηνο χανονται αντισωματα και ανοσια καινστο 6μηνο εισαι ανεμβολιαστος,οποτε οι εμβολιασμενοι ειδικα σ αυτους που περασε το 3μηνο θελει μασκουλα και προσοχη γιατι το βαξιν φινιτο λα μουζικα
Mπετόστοκος ρε μεγάλε και αδικείται και η λέξη!
Εγω δεν θα ηθελα ποτε να ημουν βαμμενος πασοκος και για μια πουτσα να βγω σε προωρη συνταξη με αντάλλαγμα να αλλαξοπιστησω και γινω δεξιο τσιρακι οπως εγινες εσυ.Αυτό έλειπε μωρή Κασσιανή, να είμαστε όλοι φτωχοί, άσχημοι, και πούστηδες σαν εσένα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η μπάλα εκτος γηπεδου στο παρκινγκΕισαι μαλακας, οέο εισαι μαλακας, εισαι μαλααααααααακας, οέο εισαι μαλαααααακααααας!!!!
Mπετόστοκος ρε μεγάλε και αδικείται και η λέξη!
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.413
- Πόντοι
- 2.786
Εσυ δεν θα παρεις συνταξη ΠΟΤΕ. Βάζεις στοιχημα?Εγω δεν θα ηθελα ποτε να ημουν βαμμενος πασοκος και για μια πουτσα να βγω σε προωρη συνταξη με αντάλλαγμα να αλλαξοπιστησω και γινω δεξιο τσιρακι οπως εγινες εσυ.
Η μπάλα εκτος γηπεδου στο παρκινγκ
Και ετσι ΠΡΕΠΕΙ!
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.413
- Πόντοι
- 2.786
Για τις πούτσες που μας τσαμπουνάς? Εκτός γηπέδου θα είσαι εσύ μια ζωή!Η μπάλα εκτος γηπεδου στο παρκινγκ
Όξω πούστη απ' την παράγκα κι όξω από μπαρ και εστιατόρια. Όχι επειδή είσαι ψέκας, αλλά βρωμας κιόλας!
Πες κ το άλλο με το ΤοτόΞερεις τι δουλειά κάνω (γιατι εχω πει), ξερεις ποσα βγάζω (γιατι εχω δείξει).
Απο την αλλη εσυ τρως τα λεφτά του μπαμπά και της μαμάς, όντας ενα κοπρόσκυλο που θα ψοφήσει στην ψάθα. Κι αυτοί ειναι δεδομένο κι ετσι ΠΡΕΠΕΙ
mr malamk@ 2021;
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.413
- Πόντοι
- 2.786
Στις καντίνες και στα σουβλατζίδικα που πας για να φας κανένα πιτόγυρο ή hot-dog με 2-3 ευρώ, είσαι μέσα. Δεν με νοιάζει, εκεί δεν πάω εγώ. Σε αυτά που πάω εγώ είσαι απέξω και ξερογλείφεσαι πουστάκι! Κι έτσι ΠΡΕΠΕΙ!Ναι αλλα μεχρι τωρα μαλακακο μεσα ειμαι,τωρα ποτε θα βγω οξω οπως λες θα το δουμε.
Τράβα να μπεις στο Base Grill. Στο Case del Toro, στο CTC, στο Scvala Vinoteca... ούτε καν θα τα ξέρεις. Κι ούτε θα τα μαθεις ποτέ!
Αν μπεις, σφύρα μου κλέφτικα!!!
Tάδε έφη το άνεργο κοπρόσκυλο που το ταΐζει η μαμά κι ο μπαμάς!Πες κ το άλλο με το Τοτό
mr malamk@ 2021;
Ντροπή και αίσχος! Και το καλύτερο? Δεν το καταλαβαίνεις!!!
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.413
- Πόντοι
- 2.786
Δεν πειράζει, καλό είναι να το νομίζεις αυτόΤα ξερουμε τι κανεις.
Σου απάντησα κατάλληλα και εγώ και μέλη άλλα. Αλλά παρόλα αυτά, τις ίδιες μαλακίες ανεβάζεις για να τις διαβάζεις! Ρούφα πούτσα, μπάλα και τραμπάλα, σταλινικό απολίθωμα που τρως τα λεφτά της μαμάς και του μπαμπά, μαζί με παράνομα ΚΕΑ που εισπράττειςΕισαι ενας αεργος με δηλωμενο ενα χωραφι για να θεωρεισαι αγροτης.
Παρόλα αυτά, βγάζω τα χιλιαπλάσια από σένα. ΚΑΙ βγάζω ΚΑΙ είμαι στο bou να σε γαμάω, στραπονιάρα πουτανίτσα του Αγκύρας! Με παραδέχεσαι?Βγάζεις οτι τσεπωσεις απο καμια επιδοτηση και δουλευεις 20 ωρες την μερα στο μπου.
Με περίπου 2.000€ μηνιαία σύνταξη που έχω προετοιμάσει εδώ και 20 χρόνια, στα 65 μου, από ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία? θα σου δίνω την εθνική σύνταξη που θα παίρνω για να έχεις να τρως σουβλάκια και να αγοράσεις καμιά ψάθα!Τωρα για την ψαθα θειτσο πολυ φοβάμαι οτι πολυ την αναφερεις και μαλλον εκει θα καταληξεις.
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.413
- Πόντοι
- 2.786
ΟΚ, πήγαινε και σε αυτά που σου είπα. Δεν θα πας. Και ξέρεις γιατί? Για δύο λόγους:Λοιπον μιας και μου κωλοτριβεσαι θα σου πω που εχω παει και ψαξε να δεις τιμες.
Στη φιλαδελφεια στις ηπα εχω παει στο ocean prime με ψαρικα που ουτε ξερεις οτι υπαρχουν και εκει τα πατια στοιχιζουν οσο χαλας εσυ 5 μηνες στο μεταξι και επισης εχω παει στο morimoto ενα απο τα καλυτερα σουσαδικα.
1. Είσαι ψέκας και δεν έχεις πιστοποιητικό εμβολιασμού
2. Δεν έχεις τα φράγκα. Ούτε σαλάτα δεν μπορείς να πάρεις από εκεί φτωχομπινέ! Που πα ρε καραμήτρο με 200 ευρώ ΚΕΑ?
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.413
- Πόντοι
- 2.786
Τι να αναιρέσω?Δεν αναιρεσες τιποτα αρα ισχυουν αυτα.
Ειδες πως ξεβρακωνεσαι μαλακακο.
- Ότι Pick up μπορεί να αγοράσει ο καθένας?
- Ότι ήμουν στην Λίμνη Δόξα κι εσύ εδώ στο bou?
- Ότι έτρωγα τα παΐδάκια μου κι εσύ φακές?
Όχι, δεν αναίρεσα τίποτα τραΜΟΥΝΑΡΑ μου!
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Βιταμάρα μου το έψαξα και είναι απίθανο να σε αφήσαν να μπεις στο αεροπλάνο για Αμέρικα χωρίς εισιτήριο...Λοιπον μιας και μου κωλοτριβεσαι θα σου πω που εχω παει και ψαξε να δεις τιμες.
Στη φιλαδελφεια στις ηπα εχω παει στο ocean prime με ψαρικα που ουτε ξερεις οτι υπαρχουν και εκει τα πατια στοιχιζουν οσο χαλας εσυ 5 μηνες στο μεταξι και επισης εχω παει στο morimoto ενα απο τα καλυτερα σουσαδικα.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 139
- Like
- 52.470
- Πόντοι
- 27.261
ναι αλλα το γκομενακι που ειπες οτι ησουν μαζι, δεν το εγραψες ομως.Τι να αναιρέσω?
- Ότι Pick up μπορεί να αγοράσει ο καθένας?
- Ότι ήμουν στην Λίμνη Δόξα κι εσύ εδώ στο bou?
- Ότι έτρωγα τα παΐδάκια μου κι εσύ φακές?
Όχι, δεν αναίρεσα τίποτα τραΜΟΥΝΑΡΑ μου!
αρα παλι με χειρονακτικη εργασια την εβγαλες λεβιε ΠΙΝΑΤ
ρε αρχιμαλακα εχω βαρεθει να σε γλενταω λεμε
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.413
- Πόντοι
- 2.786
Καλα εσυ εισαι μαλακας εντελώς! Κι αγαμητος εντελώς και χωρις γκομενα.ναι αλλα το γκομενακι που ειπες οτι ησουν μαζι, δεν το εγραψες ομως.
αρα παλι με χειρονακτικη εργασια την εβγαλες λεβιε ΠΙΝΑΤ
ρε αρχιμαλακα εχω βαρεθει να σε γλενταω λεμε
Οποτε φθονείς κι εσυ κι ετσι πρέπει!
Κατα τα αλλα, πήρες τα φάρμακα σου αυτοανοσο σαπάκι που σου γαμησε την ζωη η γκομενα? Μαλακα αυτο ειναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ που εχω ακούσει ποτε! Σου ΓΑΜΗΣΕ όλη την ζωη και καλα να πάθεις αυτοανοσε σκατοπουστα!!!!
Karma is a bitch, BITCH!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 153
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 36