kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.092
- Πόντοι
- 1.706
Πάλι ο μπαρμπαβλάκουλας εδώ; Να φανταστώ ότι σήμερα κύλησε άλλη μια μέρα χωρίς ούτε ένα λάθος του γουρλομάτη; Όλα άριστα;
Λεφτά υπάρχουν....Τα μονοκλοωνικά κοστίζουν 1500-2000 ευρώ η ένεση. Το γεγονός ότι προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε αυτά παρά να κάνετε το τζάμπα εμβόλιο επιβεβαιώνει την ηλιθιότητα σας.
Χθες με είπες μπαρμπαφυτουλα αν θυμαμαι καλα? Σήμερα μπαρμπαβλακουλα! Και παλι παραποιεις το ονομα μου για να με βρίσεις. Ενώ εγω δεν χρειάζεται να αλλάξω ουτε ενα γράμμα!!!Πάλι ο μπαρμπαβλάκουλας εδώ; Να φανταστώ ότι σήμερα κύλησε άλλη μια μέρα χωρίς ούτε ένα λάθος του γουρλομάτη; Όλα άριστα;
Πάλι ο μπαρμπαβλάκουλας εδώ; Να φανταστώ ότι σήμερα κύλησε άλλη μια μέρα χωρίς ούτε ένα λάθος του γουρλομάτη; Όλα άριστα;
Τράβα πλήρωνε από το υστέρημά σου ιδιωτική ασφάλεια στον Βασιβλακόπουλο τώρα. Ζώο Μητσοτακικέ!Χθες με είπες μπαρμπαφυτουλα αν θυμαμαι καλα? Σήμερα μπαρμπαβλακουλα! Και παλι παραποιεις το ονομα μου για να με βρίσεις. Ενώ εγω δεν χρειάζεται να αλλάξω ουτε ενα γράμμα!!!
ΚΩΛΟ-ΜΠΟΥΡΔΑΣ!!!!
Κι εσυ θα πληρωνεις.Τράβα πλήρωνε από το υστέρημά σου ιδιωτική ασφάλεια στον Βασιβλακόπουλο τώρα. Ζώο Μητσοτακικέ!
α, καλα! εκτος απο μαλακας ,εισαι και μαλακας.....πας καρφι για πρωτη θεση !Στα παπάρια μας η άποψη σου τύπε. Πήγαινε εμβολιάσου μη σε πληρώνουμε κανά χιλιάρικο τη μέρα τζάμπα.
Δείξε μου το λάθος στους υπολογισμούςΟχι, αν η πιθανοτητα αυτη ηταν 2% θα ειχαμε χαιρετησει προ πολλου
μόνο που εσύ υπολόγισες πιθανότητες, εγώ σκέτους αριθμούςΕν τάχει
Χ1 δεν φορανε ζωνη, με πιθανοτητα Π1 να πεθανουν, πεθαινουν Υ1= Χ1*Π1
Χ2 φορανε, με πιθ. Π2, πεθαινουν Υ2= Χ2*Π2
Αντικαθιστάς Χ2 με 99*Χ1 και Υ2 με 2*Υ1 και τελικά βρισκεις Π1= 49.5*Π2
Kατ'αρχήν εβγαλες 1 νεκρό για κάθε ένα οδηγό χωρίς ζώνη, death rate 100%.Δείξε μου το λάθος στους υπολογισμούς
το ιδιο ειναι στην προκειμενη περιπτωσημόνο που εσύ υπολόγισες πιθανότητες, εγώ σκέτους αριθμούς
Έτσι, φάπες ασταμάτητα!!!!Θα συνεχίσω να σας βαράω αρνητές, κάθε μήνα
τι σχέση έχει αυτό το βίντεο που ποστάρησες; δεν κατάλαβα τι θέλεις να πειςΘόδωρος στα εκο, από εκπομπή της Αννίτας Πάνια, ισχυρίζεται η Έλενα Ακρίτα..
Κάτι ήθελε να πει ο μαλακας και ανέβασε κάτι άσχετο.τι σχέση έχει αυτό το βίντεο που ποστάρησες; δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις
Η λογική του είναι ακαταμάχητη. ΠείστηκαΌτι επειδή ο Βασιλακόπουλος είναι φάλτσος αυτό σημαίνει ότι δεν είναι έγκυρος επιστήμονας.
ναι σπιναλογκα και αυτοι μαζι με τα ψεκΤυποι,ειναι αληθεια πως ανακοινωθηκε προταση κοινωνικου αποκλεισμου οσων εμβολιασμενων δεν θελουν να κανουν την τριτη δοση;
σημερα τα ψεκ εκει που πηγα για ραπιδοτεστ ξεπερασαν τα 120 ατομα.Τυποι,ειναι αληθεια πως ανακοινωθηκε προταση κοινωνικου αποκλεισμου οσων εμβολιασμενων δεν θελουν να κανουν την τριτη δοση;