tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.165
- Πόντοι
- 606
βασικα στο φυλλαδιο προληψης απο σεισμους..παιρνεις τα βουναστο φυλλαδιο για προληψη των σεισμών μπαινεις κατω απο το τραπεζι οταν γινεται
βασικα στο φυλλαδιο προληψης απο σεισμους..παιρνεις τα βουναστο φυλλαδιο για προληψη των σεισμών μπαινεις κατω απο το τραπεζι οταν γινεται
πεταγομαστεεξω μενοντας ασφαλεις μεσα...και σα να μην έφταναν όλα αυτά έχουμε και τους σεισμούς. :S :S
μένουμεμέσαήπεταγόμαστεέξω σε αυτή την περίπτωση...??
να τονισω εδω οτι εχει απευθειας μεταδοση της θειας λειτουργιας τωρα στην ΥΕΝΕΔκαι για όσους δε μπορούσαν να κοιμηθούν το βράδυ από την αγωνία, όπως εγώ πχ, ιδού:
Eurovision 2020: Στα σκαριά σχέδιο «διάσωσης» της διοργάνωσης
We know you are anxiously waiting news about the future of this year’s Eurovision Song Contest.
να τονισω εδω οτι εχει απευθειας μεταδοση της θειας λειτουργιας τωρα στην ΥΕΝΕΔ
το πιστευω και καθολου μα καθολου λαικιστες...πολυ θρησκος λαος..
πανω απο ολα να ειμαστε καλοι ανθρωποι..
εισαι ενα ρομαντικο νικ που λεει και ο μπαρμπαπλιτς διπλατο πιστευω και καθολου μα καθολου λαικιστες...
ειμαι ρε....τιμη μου και καμαρι μουεισαι ενα ρομαντικο νικ που λεει και ο μπαρμπαπλιτς διπλα
Κάθε φορά που τον ακούω παίρνω κουράγιοκαι ο αντ1 ....
και για όσους δε μπορούσαν να κοιμηθούν το βράδυ από την αγωνία, όπως εγώ πχ, ιδού:
Eurovision 2020: Στα σκαριά σχέδιο «διάσωσης» της διοργάνωσης
We know you are anxiously waiting news about the future of this year’s Eurovision Song Contest.
Fake news παντού...Κ κει πουστια?? >