Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Eίναι η τακτική της ναζί μαϊμούς αυτή. Τα μπερδεύει επίτηδες και όποιος τσιμπήσει. Και μόλις αρχίσει η καραμούζα και πηγαίνει καροτσάκι ελλείψει επιχειρημάτων, πιάνει στο στόμα του τη γυναίκα μου. Το κάνει συνεχώς αυτό ενώ ξέρει ότι δε με αγγίζει. Ελπίζει σε συμπαράσταση άλλων ναζιδίων που παριστάνουν τους "ψηφοφόρους δημοκρατικων κομμάτων" ή τους "αριστερούς αγωνιστές".
Θα μπορούσε απλά να πει "Λάθος, μπερδεύτηκα. Απαγορεύτηκε το ΑΖ και υπάρχει ένας περιορισμός για το Μοderna". Kαι να λήξει η κουβέντα εκεί. Αλλά σκοτίστηκε για το τι πραγματικά συμβαίνει. Προπαγάνδα να κάνει και ας πάει η αλήθεια μαζί με το παλιάμπελο.
Η κλινική πρακτική λέει ότι όντως το ΑΖ με τα προβλήματα θρόμβων που δημιουργεί σε κάποιους ελαχίστους έκανε κακό ή τους στέρησε τη ζωή. Ειναι πάρα πολύ μικρό το ποσοστό αλλά δε θα ήθελε κανείς μας να είναι σε αυτό το ποσοστό. Τώρα αντιμετωπίζεται είτε με εξέταση αίματος για θρομβοφιλία πριν τον εμβολιασμό είτε με απαγόρευση της χρήσης του για νέες γυναίκες κάτω των 30. Κάποιες χώρες σταμάτησαν τη χρήση του.
Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες. Γιατί τα εμβόλια να αποτελούν εξαίρεση; Παρακεταμόλη με χρήση αλκοόλ έχει καταστρέψει το συκώτι αρκετών, στέλνοντάς τους στον άλλον κόσμο. Η ασπιρίνη έχει στείλει κόσμο με γαστρορραγίες. Πρέπει να βγει κάποια κυβέρνηση να πει "συγγνώμη, έκανα λάθος που επιτρέπω την κυκλοφορία τους;"
Με τη λογική σου η βρεττανική κυβέρνηση πρέπει να στηθεί στο απόσπασμα γιατί όλοι στο Ηνωμένο Βασίλειο εμβολιάστηκαν με ΑΖ. Και συνεχίζουν να εμβολιάζονται με αυτό. Είδες να ανοίγει μύτη;
Όχι φυσικά. Γιατί εκεί τους ενδιαφέρει να ξεφύγουν από αυτό το φαύλο κύκλο. Όχι να κάνουν φασαρία για τη φασαρία.
Ξέρεις που θα δεχόμουν ευθύνη της κυβέρνησης; Αν καθιστούσε υποχρεωτικό τον εμβολιασμό σε όλο τον πληθυσμό με μόνον το εμβόλιο της ΑΖ.
Οι Γερμανοί πχ που αποφάσισαν ότι η χρηση του στους άνω των 60 συνεχίζεται αλλά από κει και κάτω θα σταθμίζει ο ατομικός γιατρός αν θα εμβολιάζεσαι με ΑΖ έχουν περισσότερους εμβολιασμούς από μας.
Η Ελλάδα με στοιχεία του Ιουνίου είναι 24η στην κατάταξη χώρα, της ΕΕ των 28, στη χρήση του ΑΖ.
Οπότε τι ακριβώς μας λέτε;
Στο κομμάτι της θρομβοφιλίας, κοντινό μου άτομο ενημερώθηκε απο δυο διαφορετικούς αιματολόγους οι οποίοι την παρότρυναν να κάνει το ΑΖ άφοβα, εξηγώντας της γιατί δεν σχετίζεται η συγκεκριμένη πάθηση με πιθανές ΑΕ του εμβολίου.
Που καταλήγουμε πως αν έχει κάποιος απορίες για το εμβόλιο άς ρωτήσει τον γιατρό του καλύτερα. Ιδιαίτερα αν πάσχει από χρόνια πάθηση. Αλλά προφανώς το Facebook καλύπτει αρκετούς εκεί έξω.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Αρα ψηφιζεις κουλη για να εξαθλιωσει ενα μεγαλο μερος των πολιτων,και να βλεπεις να λιώνουν και να χαιρεσαι οτι ζεις σε μια ευρωπαικη χωρα με μια νεοφιλελευθερη κυβερνηση.

Ναι, ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό! Η πλέμπα και η τεμπελαρία να πάει αλλού. Αν δεν παράγεις, ΜΑΛΑΚΑ, τότε δεν έχεις δικαίωμα για τιποτα. Και άσε τις κοινωνικές παπάτζες σε μένα γιατί φυσικά δεν εννοώ ΑΜΕΑ ή ανθρώπους με προβλήματα που δεν μπορούν να εργαστούν. Εννοώ κάτι κοπροσκυλάδες σαν εσένα (και πολλούς άλλους!) οι οποίοι βολεύονται με τα ΚΕΑ ή τον ΟΑΕΔ και ξύνουν την πέτσα τους νυχθημερόν!

Να πάτε στα γαμήδια ρε μουνόπανα που θέλετε να σας τρέφει το κράτος (δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι).

ΟΥΣΤ!

Θειτσο κανε φτου στο μαραμενο πουλακι σου και βαλε λαδι στη κωλοτρυπιδα σου να στην γρασαρει καποιος και να σκουζεις σαν το πρωτο πουτανακι της πιατσας

Αυτά τα λες εσύ που είσαι το πρώτο πουτανάκι της Αγκύρας? Βρες κάτι άλλο να μου πεις :)

Κοιτα μην σε στειλω εγω μεσα στο κοτετσι του χωριου σου κανεις κανονικά τη κοτα

Δεν έχω χωριό ρε μουνόπανο, από Αθήνα είμαι, ο πατέρας μου το ίδιο, ο παππούς μου το ίδιο, ο προ-παππούς μου το ίδιο κα πάει λέγοντας. Το ότι γέμισε η Αθήνα βλαχαδερά σαν εσένα και πλέον είμαστε μειοψηφία, δεν σημαίνει ότι είμαστε ΟΛΟΙ βλαχαδερά :wink:

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Eίναι η τακτική της ναζί μαϊμούς αυτή. Τα μπερδεύει επίτηδες και όποιος τσιμπήσει. Και μόλις αρχίσει η καραμούζα και πηγαίνει καροτσάκι ελλείψει επιχειρημάτων, πιάνει στο στόμα του τη γυναίκα μου. Το κάνει συνεχώς αυτό ενώ ξέρει ότι δε με αγγίζει. Ελπίζει σε συμπαράσταση άλλων ναζιδίων που παριστάνουν τους "ψηφοφόρους δημοκρατικων κομμάτων" ή τους "αριστερούς αγωνιστές".
Θα μπορούσε απλά να πει "Λάθος, μπερδεύτηκα. Απαγορεύτηκε το ΑΖ και υπάρχει ένας περιορισμός για το Μοderna". Kαι να λήξει η κουβέντα εκεί. Αλλά σκοτίστηκε για το τι πραγματικά συμβαίνει. Προπαγάνδα να κάνει και ας πάει η αλήθεια μαζί με το παλιάμπελο.
Η κλινική πρακτική λέει ότι όντως το ΑΖ με τα προβλήματα θρόμβων που δημιουργεί σε κάποιους ελαχίστους έκανε κακό ή τους στέρησε τη ζωή. Ειναι πάρα πολύ μικρό το ποσοστό αλλά δε θα ήθελε κανείς μας να είναι σε αυτό το ποσοστό. Τώρα αντιμετωπίζεται είτε με εξέταση αίματος για θρομβοφιλία πριν τον εμβολιασμό είτε με απαγόρευση της χρήσης του για νέες γυναίκες κάτω των 30. Κάποιες χώρες σταμάτησαν τη χρήση του.
Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες. Γιατί τα εμβόλια να αποτελούν εξαίρεση; Παρακεταμόλη με χρήση αλκοόλ έχει καταστρέψει το συκώτι αρκετών, στέλνοντάς τους στον άλλον κόσμο. Η ασπιρίνη έχει στείλει κόσμο με γαστρορραγίες. Πρέπει να βγει κάποια κυβέρνηση να πει "συγγνώμη, έκανα λάθος που επιτρέπω την κυκλοφορία τους;"
Με τη λογική σου η βρεττανική κυβέρνηση πρέπει να στηθεί στο απόσπασμα γιατί όλοι στο Ηνωμένο Βασίλειο εμβολιάστηκαν με ΑΖ. Και συνεχίζουν να εμβολιάζονται με αυτό. Είδες να ανοίγει μύτη;
Όχι φυσικά. Γιατί εκεί τους ενδιαφέρει να ξεφύγουν από αυτό το φαύλο κύκλο. Όχι να κάνουν φασαρία για τη φασαρία.
Ξέρεις που θα δεχόμουν ευθύνη της κυβέρνησης; Αν καθιστούσε υποχρεωτικό τον εμβολιασμό σε όλο τον πληθυσμό με μόνον το εμβόλιο της ΑΖ.
Οι Γερμανοί πχ που αποφάσισαν ότι η χρηση του στους άνω των 60 συνεχίζεται αλλά από κει και κάτω θα σταθμίζει ο ατομικός γιατρός αν θα εμβολιάζεσαι με ΑΖ έχουν περισσότερους εμβολιασμούς από μας.
Η Ελλάδα με στοιχεία του Ιουνίου είναι 24η στην κατάταξη χώρα, της ΕΕ των 28, στη χρήση του ΑΖ.
Οπότε τι ακριβώς μας λέτε;
Τα ίδια λέμε. Η Κυβέρνηση ακολούθησε την γραμμή των Άγγλων (των οποίων ήταν και προϊόν παραγωγής) και όχι άλλων που το χορήγησαν μόνο σε μεγάλους ηλικιακά πληθυσμούς, ή πιο αυστηρά, σταμάτησαν τη χορήγηση (όπως η Σκανδιναυοί). Εδώ αν θυμάσαι άνοιξε η πλατφόρμα για των 30+ μόνο με άστρα τον πρώτο καιρό. Κάποιοι λοιπόν που είδαν τις ανεπιθύμητες επιδράσεις (1 στις 40.000) βάσει των άρθρων που παραθέσατε, είχαν δεύτερες σκέψεις και καθηστέρησαν τον εμβολιασμό τους ώσπου να ανοίξουν όλα τα διαθέσιμα εμβόλια.

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
All four countries based their decision on an unpublished study with Sweden’s Public Health Agency saying that it signals “an increased risk of side effects such as inflammation of the heart muscle or the pericardium” the double-walled sac containing the heart and the roots of the main vessels. It added: “The risk of being affected is very small.”
Επίσης η μελέτη είναι UNPUBLISHED που σημαίνει πως στερείται βασικών δεδομένων για να εξαχθούν σαφή συμπεράσματα πχ (μικρό δείγμα ασθενών). Βέβαια αυτή η μελέτη σε έπεισε αλλά οι δημοσιευμένες μελέτες ασφαλείας που περιλαμβάνουν κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ασθενών, δεν σε πείθουν…
Λογικό.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Τα ίδια λέμε. Η Κυβέρνηση ακολούθησε την γραμμή των Άγγλων (των οποίων ήταν και προϊόν παραγωγής) και όχι άλλων που το χορήγησαν μόνο σε μεγάλους ηλικιακά πληθυσμούς, ή πιο αυστηρά, σταμάτησαν τη χορήγηση (όπως η Σκανδιναυοί). Εδώ αν θυμάσαι άνοιξε η πλατφόρμα για των 30+ μόνο με άστρα τον πρώτο καιρό. Κάποιοι λοιπόν που είδαν τις ανεπιθύμητες επιδράσεις (1 στις 40.000) βάσει των άρθρων που παραθέσατε, είχαν δεύτερες σκέψεις και καθηστέρησαν τον εμβολιασμό τους ώσπου να ανοίξουν όλα τα διαθέσιμα εμβόλια.
Και πολύ σωστά έκαναν. Ξέρω αρκετούς που ακύρωσαν ραντεβού εμβολιασμού με ΑΖ ή JJ ακολουθώντας τις συστάσεις της επιτροπής ή διαβάζοντας για τις πιθανές παρενέργειες. Και επαναπρογραμμάτισαν με Pfizer ή Μoderna.
Όμως δε λέμε το ίδιο ακριβώς. Εγώ δε βρίσκω κάποια κυβερνητική ευθύνη για τη χρήση του ΑΖ.

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
75% ειναι τωρα το ποσοστο εμβολιασμου και πριν ενα μηνα που εγινε η αρση ηταν μικροτερο
Αλλα ανοσια δεν επετευχθει
Αυτο που εχει σημασια ειναι οτι δεν υπαρχει λογος για περιοριστικα μετρα την στιγμη που υπαρχει εμβολιο για ολους
Οποιος δεν θελει να κολλησει ας το κανει, δεν χρειαζεται εφαρμογη περιοριστικων μετρων
ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΣΠΑΣΑΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΝΙΑ

Δείτε τις γενικές οδηγίες για το εμβόλιο τι γράφει πρώτο από όλα. GET VACCINATED

Επίσης και το συνολικό ποσοστό ΠΛΗΡΩΣ εμβολιασμένων που αγγίζει πλέον το 86% (Οχι 75% που λές). Που σημαίνει πως εφόσον η άρση έγινε πριν ένα μήνα, ο κόσμος τρέχει να εμβολιαστεί και η κυβέρνηση δεν χρειάζεται να «κυνηγάει» τους κουτοπόνηρους-τα ξέρω όλα- ανακάλυψα τι μας κρύβουν- πολίτες της!!!!!!

ΤΟ 86% λοιπόν της Δανίας είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ πρόβατα!

Τα στοιχεία είναι απο την επίσημη ιστοσελίδα του συστήματος υγείας της Δανίας.

Συνημμένα

• E7E54EC1-72C2-42C6-8BF6-5E4B2E3F4A2E.png
    E7E54EC1-72C2-42C6-8BF6-5E4B2E3F4A2E.png
    1.022,3 KB · Εμφανίσεις: 12
  • AE0F1C80-3E82-4D78-9397-0A078645A8FC.png
    AE0F1C80-3E82-4D78-9397-0A078645A8FC.png
    1,5 MB · Εμφανίσεις: 13
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Στο κομμάτι της θρομβοφιλίας, κοντινό μου άτομο ενημερώθηκε απο δυο διαφορετικούς αιματολόγους οι οποίοι την παρότρυναν να κάνει το ΑΖ άφοβα, εξηγώντας της γιατί δεν σχετίζεται η συγκεκριμένη πάθηση με πιθανές ΑΕ του εμβολίου.
Που καταλήγουμε πως αν έχει κάποιος απορίες για το εμβόλιο άς ρωτήσει τον γιατρό του καλύτερα. Ιδιαίτερα αν πάσχει από χρόνια πάθηση. Αλλά προφανώς το Facebook καλύπτει αρκετούς εκεί έξω.
H Γερμανική επιτροπή εμβολιασμού, σε ένα άρθρο του Τέλλογλου που είχα διαβάσει το καλοκαίρι, συνιστούσε σε όσους Γερμανούς δεν είχαν ταυτόχρονα θρομβοφιλία και όχι λίγα αιμοπετάλια να κάνουν άφοβα ΑΖ. Ο συνδυασμός των δύο προϋποθέσεων το καθιστούσε απαγορευτικό. Οπότε ρωτας το γιατρό σου αν έχεις αμφιβολία και αποφασίζεις.
Σε μια χώρα λογικών φυσικα.
Εδώ οι 6.000 αναφορές βαπτιζονται βέβαιοι θάνατοι κι ας γράφει το άρθρο μόνον 3 σχετίστηκαν τελικά με το εμβόλιο. Σε 339.000.000 εμβολιασμούς.
Αλλά τι σημασία έχουν οι αριθμοί και οι ανακοινώσεις;
Ο κουτοπόνηρος θα διαβάσει αυτό που θέλει. Κι όχι αυτό που γράφεται ξεκάθαρα και περαν πάσης αμφιβολίας.
Όπως το ποσοστό 18 τοις χιλίοις των αναφορών.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.493
Πόντοι
27.261
Ναι αγορίνα μου ότι πεις. Συμφωνώ μαζί σου για τους ανίκανους της ΝΔ. ’Οπως έχω πει και παλιότερα όμως, όλες οι κυβερνήσεις της Ευρώπης είναι το ίδιο ανίκανες με αυτήν του Κούλη (σε κάποιον που ήθελε να φύγει απο Ελλάδα γιατί είναι μπουρδέλο).
θενξ φορ δε κονφερμ μπαγλαμαδομαστορ.
στιλ γουεϊτινγκ φορ γιορ γουϊκεντ ριπορτ δοου.
εντ μπαϊ δε γουεϊ, γουατ γοζ γιορ πριβιους προφαϊλ?
τζαστ φορ δε χιστορι... νο φερδερ γοουρις :eyebrows:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936
Στις 17.10.21 στο κεντρο της Αθηνας εχουν θρησκευτικη συγκεντρωση οι Πακιστανοι. Σε αυτους δεν πιανει ο κορωνοιος που θα ειναι στοιβαγμενοι ο ενας πανω στον αλλον. Μονο τους ελληνες πιανει.. :confused:
Ή θα ειναι όλοι εμβολιασμένοι;

Συνημμένα

• islam.jpg
    islam.jpg
    36,4 KB · Εμφανίσεις: 15
Τελευταία τροποποίηση:

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Κρατος προνοιοιας πρεπει να υπαρχει και ασε τις παπατζες αυτες που ξερεις.
Αν μια γυναικα θελει να κανει 6 παιδια θα της πει το κρατος εγω δεν σου δινω επιδομα γεννας η οτι δεν δικαιουσαι αδεια τοκετου επειδη κανεις πολλα παιδια και εκμεταλλευεσαι το συστημα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αφού χρειάζεται ενίσχυση μια γυναίκα με 6 παιδιά πρέπει να παίρνει ΚΕΑ και ο βουτυρομπεμπές μικροαπατεωνίσκος τεμπελχανάς που μένει στο πατρικό.
:2funny::2funny::2funny::2funny:
Ζανούλη αν θέλεις πραγματικά να δικαιούσαι το ΚΕΑ πες τα τρανσφόρμερ του Αγκύρας να σπρώξουν το δονητάρι μέχρι να βρει μετωπιαίο λοβό. :2funny::2funny:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• anemos.jpg
    anemos.jpg
    50,7 KB · Εμφανίσεις: 10

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ρε παπαρακο τι σε ενδιαφερει εσενα τι κανουν οι αλλοι?
Πρόσεξε να δεις γιατί με ενδιαφέρει, ανόητο σκουπίδι! Διότι, αν δεν υπήρχε η πλέμπα σαν εσένα, τότε εγώ θα είχα λιγότερους φόρους. Μαλάκα! Το κατάλαβες τώρα? :)

Κοιτα το δικο σου το τομαρι να εισαι τυπικος στις υποχρεωσεις να πληρώνεις φορους και ασε τα υπολοιπα.
Μα ακριβώς επειδή κοιτάω το τομάρι μου κι είμαι τυπικότατος σ εόλες μου τις υποχρεώσεις. Μήπως τώρα κατάλαβες γιατί θέλω να σε ξεκωλιάσει ο κούλης για να ξεκουμπιστείς? :)

Μια κοινωνια για να προοδευσει πρέπει ολοι οι πολιτες να εχουν ενα αλφα οικονομικο επιπεδο,οπως η ελβετια η σουηδια κλπ κρατη.
Σε κανένα κράτος δεν προοδεύουν ΟΛΟΙ το ίδιο. Γιατί? Γιατί δεν είμαστε το ίδιο.

Οι κοινωνικες και οι οικονομικες αντιθεσεις σε μια χωρα μονο προβληματα μπορουν να φερουν,κοιτα βραζιλια ηπα νοτιο αφρικη
Ναι, ενώ στα κράτη που εσύ ονειρεύεσαι, είναι η εξουσία πολύ καλά κι όλοι οι άλλοι σκυλοπεινάνε. Ενώ εδώ τρως τεμπέλαρε! Οπότε, πρόσεξε για το τι εύχεσαι μαλάκα!

Κρατος προνοιοιας πρεπει να υπαρχει και ασε τις παπατζες αυτες που ξερεις.
Θα υπάρχει αλλά όχι γιατεμπελχανάδες και ρεμάλια σαν εσένα. Για τους υπολοιπους, (ΑΜΕΑ, ανίκανους να εργαστούν, κτλ) φυσικά και πρέπει υπάρχει κράτος πρόνοιας. Σου το είπα και πριν αλλά εσύ... τον μπούτσο κλαίγανε!

Αν μια γυναικα θελει να κανει 6 παιδια θα της πει το κρατος εγω δεν σου δινω επιδομα γεννας η οτι δεν δικαιουσαι αδεια τοκετου επειδη κανεις πολλα παιδια και εκμεταλλευεσαι το συστημα.
Συμβαίνει αυτό στην Ελλάδα? ή είναι ακόμα μια μαλακισμένη σκέψη από την μαλακία που δέρνει τον μαλακισμένο σου εγκέφαλο, μαλάκα? :)

Βλεπεις οτι εισαι παπαρακος και λες μαλακιες.
Τι βλέπεις? :)

Η ο αλλος που εχει ψυχολογικα και δεν μπορει να εργαστει να του πει δεν σου δινω συνταξη γιατι δεν κινδυνεύεις να πεθανεις και να βάλεις μυαλο να πας να δουλέψεις.
Κι αυτό γίνεται στην Ελλάδα? Να σου πω και τι άλλο γίνεται? Κάτι σκουπιδομαλάκες τεμπελχαναίοι σαν εσένα προσκομίζουν ψεύτικα στοιχεία και γνωματεύσεις ιατρών για να παίρνουν επιδόματα. Μαλάκα! Σε ποιον νομίζεις ότι μιλάς ρε κόπανε? Σε κάνα φιλαράκι σου στην κουμουνδούρου? :tooth:

Οσο για το κοτετσι το ειπα στον χτικιαρη τον πξ εσυ πως θίχτηκες?μηπως μπερδεψες τους λογαριασμους?
Περιμενω απαντηση γιατι αυτο το σεναριο παιζει πολυ.
Ποιο κοτέτσι? Εγώ απάντησα σε σένα, δεν είδα καν τι έλεγες με τον px.

Οσο για το αθηναιος δεν με ενδιαφέρει,εμενα ο παππους μου ηταν απο την ορεινη αχαια .
Στο μπούτσο μου από είναι ο παππούς σου. Εμενα αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι είσαι εσύ εδώ και όχι στην ορεινή αχαΐα :)

Οσο και πρωτευουσιανος θελεις να μας το παιξεις ολοι ξερουμε τι βλαχαδερο εισαι
Καλά εντάξει, λέγε το να το πιστέψεις. Εσύ ντρέπεσαι που είσαι βλαχαδερό, όχι εγώ που είμαι πρωτευουσιάνος. Και μένω στην πόλη μου, εσύ την δική σου την έγραψες στην παπάρα σου κι ήρθες εδώ. Δεν είσαι ευπρόσδεκτος λοιπόν, όχι από μένα πάντως :)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μην ξεχναμε και τον Στρατηγο ανεμο στις καιρικες συνθηκες
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Τελευταία τροποποίηση:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936
?Οταν γραφεις σεντονια μπαρμπα ντογκ πιανεται η καθε παραγραφος με 6 σεντς το ποστ ή ολοκληρη η παραθεση. Αν ισχυει το δευτερο τζαμπα καιει η λαμπα :confused:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
?Οταν γραφεις σεντονια μπαρμπα ντογκ πιανεται η καθε παραγραφος με 6 σεντς το ποστ ή ολοκληρη η παραθεση. Αν ισχυει το δευτερο τζαμπα καιει η λαμπα :confused:
Εσύ όταν ανεβάζεις φωτογραφίες παίρνεις εξτραδάκι? ή πέφτεις και παίρνεις όταν δεν ανεβάσεις? :)

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
θενξ φορ δε κονφερμ μπαγλαμαδομαστορ.
στιλ γουεϊτινγκ φορ γιορ γουϊκεντ ριπορτ δοου.
εντ μπαϊ δε γουεϊ, γουατ γοζ γιορ πριβιους προφαϊλ?
τζαστ φορ δε χιστορι... νο φερδερ γοουρις :eyebrows:
Στο πρώτο σου απάντησα: Δεν σε ενδιαφέρει
Στο δεύτερο: Δεν είχα προηγούμενο προφιλ

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Eλα μωρε τρικυμισμένε κι εσύ. Από το άρθρο που παρέθεσες.

Over 339 million vaccine doses were given to 187.2 million people in the US as of July 19, 2021.The vaccines have been proven to be safe and effective.
How many people have died after getting a vaccine?

Between December 2020 and July 19th, 2021, VAERS received 6,207 reports of death (0.0018% of doses) among people who got a vaccine, but this does not mean the vaccine caused these deaths. Doctors and safety monitors carefully review the details of each case to see if it might be linked to the vaccine. There are three deaths that appear to be linked to blood clots that occurred after people got the J&J vaccine. Since we now know how to correctly treat people who develop these blood clots, future deaths related to this very rare side effect can be prevented.

After careful review of the additional data, doctors have decided that there is no evidence at all that the vaccines contributed to the other patient deaths.
Ειλικρινά περίμενες, ότι το παράσιτο-λούγκρα, θα διάβαζε ε΄στω και ένα μέρος του άρθρου;

Μόνο άρθρα για ΚΕΑ και επιδόματα διαβάζει σχολαστικά.

• Like
Αντιδράσεις: sigman

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.691
Πόντοι
736
Η ασπιρίνη έχει στείλει κόσμο με γαστρορραγίες. Πρέπει να βγει κάποια κυβέρνηση να πει "συγγνώμη, έκανα λάθος που επιτρέπω την κυκλοφορία τους;"
Η ασπιρίνη είναι στο φαρμακείο , όποιος θέλει πάει και την αγοράζει ... το εμβόλιο πάλι δεν το πουλάει κανένας , τις προάλλες έλεγε ένας στο youtube οτι δεν θα μπορούσε να το πουλάει κανείς το εμβόλιο , γιατί αν κάποιος πάθαινε κάτι απο το εμβόλιο θα μπορούσε να κατηγορήσει αυτόν που του το πούλησε , δεν ξέρω αν στέκει αυτό βέβαια γιατί απο την άλλη μπορεί να σου πει ο πωλητής ας μην το αγόραζες ... :confused: Και εκτός αυτού μπορεί να σου πει οτι δεν το κατασκεύασα εγω το εμβόλιο.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Η ασπιρίνη είναι στο φαρμακείο , όποιος θέλει πάει και την αγοράζει ... το εμβόλιο πάλι δεν το πουλάει κανένας , τις προάλλες έλεγε ένας στο youtube οτι δεν θα μπορούσε να το πουλάει κανείς το εμβόλιο , γιατί αν κάποιος πάθαινε κάτι απο το εμβόλιο θα μπορούσε να κατηγορήσει αυτόν που του το πούλησε , δεν ξέρω αν στέκει αυτό βέβαια γιατί απο την άλλη μπορεί να σου πει ο πωλητής ας μην το αγόραζες ... :confused: Και εκτός αυτού μπορεί να σου πει οτι δεν το κατασκεύασα εγω το εμβόλιο.
Aυτα που έλεγε τις προάλλες ο ένας στο YouTube είναι πανηλιθιοτητες. Όλα τα φάρμακα εχουν παρενέργειες, απο πολύ απλές έως πάρα πολύ σοβαρές. Γι'αυτό και συνοδεύονται από αναλυτικό φυλλάδιο. Ζητά κανείς ευθύνη απο το φαρμακοποιό αν εμφανιστούν παρενέργειες; Τα εμβόλια δεν κυκλοφορούν γιατί έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις συντήρησης και διακίνησης κατά τη χρήση. Που ένα απλό φαρμακείο δεν έχει δυνατότητες να καλύψει τις απαιτήσεις αυτές. Ούτε μπορεί να πουλά συσκευασία έξι δοσεων σε εναν πελατη, που τι στην ευχή θα τις κάνει;
Είναι αξιοσημείωτη η θέρμη με την οποία στηρίζετε ότι ηλιθιότητα εκτοξεύει ο κάθε απιθανος, ενω αρνειστε να σκεφτείτε στοιχειωδώς λογικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom