alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Η Αλβανια το εκανε ηδη παντως τύπε, εστω και προειδοποιητικα, επειδη λεει οι πολιτες δεν πειθαρχουσαν στις εξαγγελιεςΠου το ξερεις τυπε? Για δοσε κανα λινκ
Η Αλβανια το εκανε ηδη παντως τύπε, εστω και προειδοποιητικα, επειδη λεει οι πολιτες δεν πειθαρχουσαν στις εξαγγελιεςΠου το ξερεις τυπε? Για δοσε κανα λινκ
Προλαβες δεκαρικο τύπε?
Μιλαω με ατομα πανω, στην Ελλαδα πριν 2 ωρες δημοσιευτικε αυτό,Που το ξερεις τυπε? Για δοσε κανα λινκ
το metal slug τυπε πρεπει να εφαγε στον πατερα μου-χορηγο 2-3 διαμερισματα :S :S :S
Εγω ειχα καποιους συμμαθητες τύπε που δεν ειχαν πληρωσει ποτέ τιποταΑκομη θυμαμαι τον ηχο οταν εσκαγε το κερμα μεσα στον κερματοσυλλεκτη τυπε. :S :S :S
Μιλαω με ατομα πανω, στην Ελλαδα πριν 2 ωρες δημοσιευτικε αυτό,
Είναι πολύ χειροτερα παντως….. Ο Βουτσιτς είναι ανθρωπος των Κινεζων….
Ακομη θυμαμαι τον ηχο οταν εσκαγε το κερμα μεσα στον κερματοσυλλεκτη τυπε. :S :S :S
Ναι ΟΚ στην Αλβανια ηρθαν 120000 από Ιταλια και κοβανε βολτες, στην Σερβια δεν εχει γινει κατι τετοιο, μονο ο Γιοβιτς ξεμυτησε, ο Βουτσιτς εχει φερει Κινέζους οι Σερβοι φοβούνται καραντινα Βουχαν...Η Αλβανια το εκανε ηδη παντως τύπε, εστω και προειδοποιητικα, επειδη λεει οι πολιτες δεν πειθαρχουσαν στις εξαγγελιες
Ακομη θυμαμαι τον ηχο οταν εσκαγε το κερμα μεσα στον κερματοσυλλεκτη τυπε. :S :S :S
Τύπε τα συγκεκριμενα παιχνιδια ειναι δεκαετιας 1980τυπε θυμασαι εποχες 98-99 οσοι ειχαν πισι κ μπαινανε ν δουνε τα βιντεο της Παμελα στο σκαφος![]()
![]()
τυπε θυμασαι εποχες 98-99 οσοι ειχαν πισι κ μπαινανε ν δουνε τα βιντεο της Παμελα στο σκαφος![]()
![]()
Αυτο εκαναν καποιοι αλλοιΚορόιδο...πετονιά!
Αυτο εκαναν καποιοι αλλοι
Εδεναν το δεκαρικο με πετονια και το τραβουσαν πισω
Οι περισσοτεροι ομως συρματακι
Μπορει τύπε, δεν τα ηξερα αυτα πολυ καλα επειδη εγω ημουν παντα νομοτυπος και πληρωνα κανονικαΔε τα λες καλά...μεσινέζα καμένη με αναπτήρα να πάρει το σχήμα του κέρματος...και δώσε τα coins!!!
Εγω ειχα καποιους συμμαθητες τύπε που δεν ειχαν πληρωσει ποτέ τιποτα
Ειχαν φτιαξει ενα συρματακι και το εχωναν στην τρυπα και εμπαιναν τα credits
Μαλιστα υπηρχε και τσιλιαδορος για να ειδοποιει αν εκεινη την ωρα κοιταζε ο ιδιοκτητης προς το σημειο
Μπορει τύπε, δεν τα ηξερα αυτα πολυ καλα επειδη εγω ημουν παντα νομοτυπος και πληρωνα κανονικα
Τύπε Λαδακη πώς εκτιμας την κατασταση, θα παμε καλα ή θα μακελευτούμε κι εμεις?