Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Χαχααχαχχαχα α
Xaxaxxaaxaaa
Χαχαχαχαχαχαχαχα
Μου θυμιζεις την αλικη στην χωρα των θαυμάτων
Εσυ μας θυμίζεις έναν μαλακα μπουλη που τον βιάζουμε ανελλιπώς, μεχρι στιγμής, με 3 ή 4 διαφορετικά nicknames. :)

Ο γύφτος και στέμμα να φορέσει παλι γύφτος μενει :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Στο επιστρεφω εις τριπλουν,ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ εισαι και εσυ και οσοι φοβουνται για την υγεια τους οντας εμβολιασμενοι και κοπτονται για την υγεια συνανθρωπων τους που ειναι και αυτοι εμβολιασμενοι με τη σειρα τους
Κανεις λάθος. Δεν κόπτονται καθόλου για κάτι μαλακες σαν εσένα, δεν πα να ψοφήσετε? Στην ΜΠΟΥΤΣΑ μου! Εξάλλου ειναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ σας δικαίωμα να ψοφήσετε, εγω θα σας σταματήσω? Με την καμία! :)

FaySimp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2019
Like
1.432
Πόντοι
201
Κανεις λάθος. Δεν κόπτονται καθόλου για κάτι μαλακες σαν εσένα, δεν πα να ψοφήσετε? Στην ΜΠΟΥΤΣΑ μου! Εξάλλου ειναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ σας δικαίωμα να ψοφήσετε, εγω θα σας σταματήσω? Με την καμία! :)
μπαινω στο πρωτα θεμα τακτικα για να διαβαζω σχολια σαν το δικο σου και να γελαω,σιγουρα εχω διαβασει και καποιο δικο σου

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
μπαινω στο πρωτα θεμα τακτικα για να διαβαζω σχολια σαν το δικο σου και να γελαω,σιγουρα εχω διαβασει και καποιο δικο σου
Ειδες που σου είπα οτι είσαι μαλακας? Πραγματικα είσαι ο μοναδικός που μου λεει οτι ειμαι δημοσιογράφος!!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Ε, είσαι εντελώς ΜΑΛΑΚΑΣ εσυ!!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936

FaySimp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2019
Like
1.432
Πόντοι
201
Ειδες που σου είπα οτι είσαι μαλακας? Πραγματικα είσαι ο μοναδικός που μου λεει οτι ειμαι δημοσιογράφος!!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Ε, είσαι εντελώς ΜΑΛΑΚΑΣ εσυ!!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
δεν ισχυριστηκα ποτε οτι εισαι δημοσιογραφος,αλλωστε για να γινεις αρδ πρεπει να εχεις και μια α μορφωση,μια α κατανοηση κειμενου,μια α ευφυια,αλλα αν εχεις μονοψηφιο iq το "σχολια" που μπορει να κανει ο οποιοσδηποτε το μεταφραζεις ως "αρθρα" που κανει μονο ενας δημοσιογραφος

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
δεν ισχυριστηκα ποτε οτι εισαι δημοσιογραφος,αλλωστε για να γινεις αρδ πρεπει να εχεις και μια α μορφωση,μια α κατανοηση κειμενου,μια α ευφυια,αλλα αν εχεις μονοψηφιο iq το "σχολια" που μπορει να κανει ο οποιοσδηποτε το μεταφραζεις ως "αρθρα" που κανει μονο ενας δημοσιογραφος
Εσυ είπες οτι διαβάζεις άρθρα μου στο πρώτο θέμα.

Τωρα αν εννοούσες κάτι αλλο, ΟΚ δεν είσαι ο μόνος! Έχουμε κι άλλους εδω μέσα που αλλα γράφουν και αλλα λενε οτι εννοουσαν!!! :)

Εσυ παραμένεις ΜΑΛΑΚΑΣ παντως, αυτο δεν αλλάζει :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ρε στοκμαν αυτο που εγραψα ηταν για να μην μας θεωρεις χαζους οσο αφορα τις σπουδες στο εξωτερικο. Τωρα αν νομιζεις οτι μεχρι το λονδινο ειναι ενα μακρινο ταξιδι, που να δεις μεχρι L.A τι παιζει
LA, San Diego, San Francisco, Tijuana, New York, Chicago, Las Vegas, Orlando, Hawai, Ρίο Ντε Τζανέιρο, Μπουενος Άιρες, Πεκίνο, Χονγκ Κονγκ, Ταυλανδη… και σε αλλα διαφορα, χαμός γίνεται, απλα σου είπα μερικά που μου άρεσαν εμενα πιο πολύ! :)

Παντως θυμαμαι μια φορά πετάγαμε πάνω απο την Κούβα και πήγα κατευθείαν να χεσω και τράβηξα καζανάκι. Τον καιρό εκείνο ίσως ακόμα τα αμολούσανε εκείνη την στιγμή στον αέρα, οποτε ειμαι χαρούμενος που ενδεχομένως τα κουμουνια εκεί να έφαγαν τις κουραδες μου στην μάπα! :)

Τελευταία τροποποίηση:

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ΠΑΝΕ ΣΥΝΝΕΦΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΜΑ. ΒΡΗΚΕΣ ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΕΣΥ…ΑΧΑΧΑ

ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΠΑΛΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ EDITED ΓΙΑΤΙ Ο GATES ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ CO2.

ΤΡΩΣ ΣΑΝΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ… ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• images (3).mp4
    70,8 KB · Εμφανίσεις: 1

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Αντε ξεκινα το μεροκαματο των 6σεντς το ποστ γιατι αργησες μπαρμπα. Θαψε τα ποστ των αλλων.. κουκουλωσε τα με τις ασυναρτησιες σου. Εχεις πολυ δουλεια και σημερα.
Μιλάς εσυ που είσαι απο τις 7 εδω? Και τελευταίο μυνημα στις 1? :tooth:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ρε αεργε στην παρουσα σελιδα εχεις τελευταιο μνμ στις μιαμιση και πρωτο στις 7
Ηθελες να σου πληρωσουν Αγγλια σχολη της πουτσας και με το κωλοπτυχιο που πηρες παρεμεινες ΑΕΡΓΟΣ
Πληρωσαν που πληρωσαν οι δικοι σου για να παρεις «πτυχιο» ας σου αγοραζαν τουλαχιστον κανα πτυχιο ιατρικης απο Ρουμανια, τουλαχιστον θα δουλευες τωρα, και ας φυτευες οποιον κακομοιρη επεφτε στην εφημερια σου
Πεταμενα λεφτα ειναι το κουφαρι σου
Τάδε έφη η κοτα πουτανιτσα, με τα πακια γειρονακια που σου σκιζουν την κωλοτρυπα.

Κι αυτό το ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ!!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Παλι πακιστανικες πουτσες ονειρευσαι ρε πουστογερε;
Καλα σου ειπα, αν αγοραζες πτυχιο ιατρικης απο Ρουμανια τωρα θα ησουν ενας καθως πρεπει γκεουλας
Αλλα μου ηθελες Αγγλια που εσυ εκει μπορεις να παρεις μονο πτυχιο της πουτσας
Τωρα εισαι ΑΝΕΡΓΟΣ ΦΤΩΧΟΣ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ
Μονο στους πακιστανους μπορει να βρει θαλπωρη η κωλοτρυπιδα σου, δεν σε γαμαει κανεις αλλος φτωχε πουστογερε
Έτσι, να σκούζεις, να ανεβάζεις πιεση και να ΜΕΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΑΚΙΑ!!!

Στο ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ πακογαμημένη κοτα πουτανίτσα γιουσουφάκι! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Οι πακικες πουτσες εχουν πλημμυρισει το μυαλο σου και σπαμαρεις ολα τα θρεντ πουστογερε
Εχει ειδικα θρεντ για πουστηδες σαν εσενα τραβα να γραψεις εκει για τους πακηδες που ψαχνεις να σε γαμησουν
Ψώφα κότα πουτανίτσα, χαλάλ για τα πάκια! Στο ΕΥΧΟΜΑΙ :)

:thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :tn36: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Ρε δεν ειμαστε καθολου καλα.
Επικαλουνται την Δανια, που ειναι ενα κλασικο παραδειγμα της επιτυχιας που φερνει η πειθαρχια στα μετρα και στις εισηγησεις των ειδικων, και ΦΥΣΙΚΑ αιρει τους περιορισμους γιατι ολοι πειθαρχησαν, εμβολιαστηκαν και φυσικα ξεμπερδεψαν, αλλά θελουν να το κανουμε κι εδω, που υπαρχει ενα 25% που παιζει το πουλακι του.

Οχι τύποι, οι περιορισμοι θα συνεχισθουν. Αν θελετε Δανια, να γινετε Δανοι και να εμβολιαστειτε. Αντε ψεκια
Περυσι μας λεγατε να μη γινουμε Σουηδοι,να μεινουμε Ελληνες,μετα οτι οι Βελγοι ειναι για το μπεο και τωρα να γινουμε Δανοι...

Χαος ο εγκεφαλος του νεοδημοκρατη ?

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.111
Πόντοι
6.256
αυτο ακριβως μωρη βατσινωμενη ψωλαρπαχτρα :2funny:
πιξουλογιδογαμης.jpg
Να του φτιαξουμε ενα αλμπουμ απ το γαμο του γιδογάμη του Ελβασάν

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Περυσι μας λεγατε να μη γινουμε Σουηδοι,να μεινουμε Ελληνες,μετα οτι οι Βελγοι ειναι για το μπεο και τωρα να γινουμε Δανοι...

Χαος ο εγκεφαλος του νεοδημοκρατη ?
Φαντάσου χάος στο μυαλό μαλάκα (κυριολεκτικά) που παραμυθιάζεται με τον φίλο του ότι γαμάνε και τελικά τον παίζουν χιαστή από την αγαμία!

Πρόσεξε ρε ΜΑΛΑΚΑ μην χαλάσεις πολλα μουνάκια... ξέρεις.... τα πλαστικά!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

mounoxalastis_sto_onoma_mono.png

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom