Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.346
Πόντοι
3.656
Αυτο θα γινει μονο αν γινει ιατροδικαστικη ερευνα σε θανοντες,εγω δεν εχω τετοια τεχνογνωσια αλλα θελω να γινει να αποδειχτουν καποιες αληθειες.
Κι όμως, υποστηρίζεις κάτι το οποίο βγάζεις από τη φαντασία σου. Και δεν καταλαβαίνεις πόσο επικίνδυνη είναι για τον ίδιο σου τον εαυτό αυτή η στάση

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Εγω βγαζω απο τη φαντασια μου η οι συγγενεις των θανοντων ως αιτια θανατου απο κορωνοιο?
Ηδη εχπυν παει πολλοι δικαστικα γι αυτο και θα δουμε τι θα γίνει.
Έχουμε δει τι έχει γίνει. Σε όλα έχουν πάρει τα παπάρια μου. Σε πολλά δε από αυτά, φάγανε και μια ποινή με αναστολή και πρόστιμα :) Εσύ στην κοσμάρα σου :)

Επίσης, σειρά σου να μιλήσεις με όλους τους γονείς των 40-45 ατόμων που πεθαίνουν κάθε μέρα όπου το 100% είανι αμεμβολίαστοι.

Ας πάρουμε τον μήνα Σεπτέμβριο π.χ. Εχεις να μιλήσεις με 350 οικογένειες. :)

Την ανακοπή την επαθε απο τον κοβιντ η απο καποιο φαρμακο η συνδιασμο φαρμακων ο ταδε ασθενής.
Να δούμε τι θα γίνει και με τους γονείς. Ελπίζω η πρόνοια να τους πάρει το παιδί.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Ανεμβολιαστοι? Για κατσε και στις μεθ το 10% τι ειναι?ξερω οτι ειναι εμβολιασμενοι πληρως και δεν μετρανε τους μονοδοσικους γιατι το ποσοστο ανεβαινει.
ΕΓώ σου λέω για τους 40-45 την ημέρα που πεθαίνουν, δεν σου λέω πόσοι είναι στην ΜΕΘ. Εξάλλου, δεν πεθαίνουν και ΟΛΟΙ όσοι είναι στις ΜΕΘ, κάποιοι βγαίνουν! Παπάρα!

ΟΛΟΙ λοιπόν αυτοί που έχουν πεθάνει τις τελευταίες ημέρες είναι ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ.

Απλά πράγματα.

Τράβα μιλα στις οικογένειές τους και πες μας τι θα τους πεις.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Ειναι και εμβολιασμενοι δεν ειναι μονο ανεμβολίαστοι.
Κάνεις λάθος, είναι ΟΛΟΙ ανεμβολίαστοι αυτοί που πεθαίνουν στις ΜΕΘ, όλοι 100%. Ούτε ΕΝΑΣ εμβολιασμένος.

Συν τους εμβολιασμενους που ταλαιπωρουνται με το εμβολιο.
Τλαιπωρούνται όμως πολύ λιγότερο. Οι άλλοι ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ. Δεν σου λέει τίποτα η λέξη τώρα "ανθρωπιστή αριστερέ", έτσι? :)

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.346
Πόντοι
3.656
Εγω βγαζω απο τη φαντασια μου η οι συγγενεις των θανοντων ως αιτια θανατου απο κορωνοιο?
Ηδη εχπυν παει πολλοι δικαστικα γι αυτο και θα δουμε τι θα γίνει.
Την ανακοπή την επαθε απο τον κοβιντ η απο καποιο φαρμακο η συνδιασμο φαρμακων ο ταδε ασθενής.
Και μόνο το γεγονός ότι πιστεύεις πως κάποιος συγγενής οποιουδήποτε θανόντος είναι ικανός να κάνει διάγνωση αιτίας θανάτου, είναι προβληματικό. Όταν πέθανε η μητέρα μας, ζητήσαμε νεκροψία. Μας έδωσαν μια βεβαίωση πως κατέληξε από μαζική πνευμονική εμβολή. Από που κι ως που θα μπορούσαμε να αμφισβητήσουμε τη διάγνωση; με ποια τεχνογνωσία; κι όμως, οι συγγενείς των θανόντων μπλα μπλα μπλα

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Και μόνο το γεγονός ότι πιστεύεις πως κάποιος συγγενής οποιουδήποτε θανόντος είναι ικανός να κάνει διάγνωση αιτίας θανάτου, είναι προβληματικό. Όταν πέθανε η μητέρα μας, ζητήσαμε νεκροψία. Μας έδωσαν μια βεβαίωση πως κατέληξε από μαζική πνευμονική εμβολή. Από που κι ως που θα μπορούσαμε να αμφισβητήσουμε τη διάγνωση; με ποια τεχνογνωσία; κι όμως, οι συγγενείς των θανόντων μπλα μπλα μπλα
Κοιτα, μιλάς με τον βιταμα… αυτόν που εχει πει οτι «γνωστός» του πλήρωσε φθηνότερο ΕΝΦΙΑ το ‘15. Κάτι που δεν έγινε ουτε για 1 καλύβα!

Α! By the way, 2 μοναχές στην Θεσσαλονίκη. Τέζα. Ανεμβολιαστες. Φρέσκο νέο. Άλλες δυο οικογένειες που πρέπει να μιλήσει ο βιταμας!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.346
Πόντοι
3.656
Κοιτα, μιλάς με τον βιταμα… αυτόν που εχει πει οτι «γνωστός» του πλήρωσε φθηνότερο ΕΝΦΙΑ το ‘15. Κάτι που δεν έγινε ουτε για 1 καλύβα!

Α! By the way, 2 μοναχές στην Θεσσαλονίκη. Τέζα. Ανεμβολιαστες. Φρέσκο νέο. Άλλες δυο οικογένειες που πρέπει να μιλήσει ο βιταμας!
σε επαναφέρω στην τάξη. Οι Μοναχές κοιμήθηκαν, επειδή ο Πανάγαθος τις ήθελε κοντά του. Δεν πήραν το χάραγμα με το τσιπάκι του διαβόλου

• Χαχα
Αντιδράσεις: kinks

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Εφαγες και το πρωτο σου αποστομωμα σημερα,
Να σου πω ρε Ζανουλη
Γιατι χθες ελεγες οτι κανω λαθος?
Αφου ο Ζανούλης εισαι.
Με θεωρεις τοσο μαλακα ή θεωρεις τον εαυτο σου τοσο εξυπνο?
Ουτε πεντε ποσταρισματα δεν μπορεις να κρυφτεις.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ανεμβολιαστοι? Για κατσε και στις μεθ το 10% τι ειναι?ξερω οτι ειναι εμβολιασμενοι πληρως και δεν μετρανε τους μονοδοσικους γιατι το ποσοστο ανεβαινει.
30 νεκροι σημερα. Ολοι ανεμβολιαστοι. Σκασε επιτελους

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
σε επαναφέρω στην τάξη. Οι Μοναχές κοιμήθηκαν, επειδή ο Πανάγαθος τις ήθελε κοντά του. Δεν πήραν το χάραγμα με το τσιπάκι του διαβόλου
Στις καθολικές χωρες, 99% των γεροντων ειναι εμβολιασμενοι.
Στην ορθοδοξη Ελλαδα, μολις το 75%.
Τα συμπερασματα ευκολα.

Ειναι και εμβολιασμενοι δεν ειναι μονο ανεμβολίαστοι.
Συν τους εμβολιασμενους που ταλαιπωρουνται με το εμβολιο.
Σταματα τις μαλακιες επιτελους. Εξαιτιας διαφορων σαν του λογου σου, πεθαινει κοσμος καθε μερα.
ΣΚΑΣΕ.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.653
Πόντοι
2.456
Αυτο θα γινει μονο αν γινει ιατροδικαστικη ερευνα σε θανοντες,εγω δεν εχω τετοια τεχνογνωσια αλλα θελω να γινει να αποδειχτουν καποιες αληθειες.
Άσχετο..
Υπάρχει πρωτόκολλο θανάτου από κοβιντ;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.346
Πόντοι
3.656
Τα συμπερασματα ευκολα.

Σταματα τις μαλακιες επιτελους. Εξαιτιας διαφορων σαν του λογου σου, πεθαινει κοσμος καθε μερα.
ΣΚΑΣΕ.
Άλεξ η Καθολική Εκκλησία από την αρχή έκλεισε τους Ναούς της. Δεν πούλησε Σωτηρία

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.535
Πόντοι
2.606
Τα συμπερασματα ευκολα.

ΣΚΑΣΕ.
Tυπε συγκεντρωσου......αυτοι που πεθαινουν επελεξαν οι ιδιοι να μην κανουν το εμβολιο γιατ τον α β χ ψ λογο.....δεν πεθαναν γιατι διαβαζουν στο μπουρδελα το νημα αυτο.....Αλλοι επιλεγουν ενω εχουν διαβητη να τρωνε σοκολατες χωρις αυριο,αλλοι γαμουν και γλυφουν γυφτικες κωλοτρυπιδες ακαποτα,ενω συνανθρωποι μας εχουν ποδια φιαλες υγραεριου και τρωνε προβατινα λες και δεν θα ξημερωσει......ελεος με τις μαλακιες σας ορισμενοι.......
...και στο κατω κατω της γραφης ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΑΣ ,απο την στιγμη εμεις εχουμε επιλεξει να κανουμε το εμβολιο και δεν μας εμποδισε κανεις.....ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΡΙΣΚΑ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ!

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.535
Πόντοι
2.606
Άλεξ η Καθολική Εκκλησία από την αρχή έκλεισε τους Ναούς της. Δεν πούλησε Σωτηρία
ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ αυτα για τα γκρουποσκυλα της νεας δημαγωγιας,εχουν χιλιοειπωθει.......Προτιμησαν να κλεισουν την κοινωνια οριζοντια, απο το να ερθουν σε αντιπαραθεση με τα μασιφ γκρουπ ψηφοφορων τους(ηλικιωμενους θρησκοληπτους)...μιλαμε τα ποσοστα τους σε αυτες τις μαζες ειναι ποσοστα κιμ στην β.κορεα......ουτε κιχ τα μουνια ,σουζα!

• Like
Αντιδράσεις: Νίο
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.346
Πόντοι
3.656
ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ αυτα για τα γκρουποσκυλα της νεας δημαγωγιας,εχουν χιλιοειπωθει.......Προτιμησαν να κλεισουν την κοινωνια οριζοντια, απο το να ερθουν σε αντιπαραθεση με τα μασιφ γκρουπ ψηφοφορων τους(ηλικιωμενους θρησκοληπτους)...μιλαμε τα ποσοστα τους σε αυτες τις μαζες ειναι ποσοστα κιμ στην β.κορεα......ουτε κιχ τα μουνια ,σουζα!
Κοίτα, θέλω να είμαι δίκαιος. Έχω την άποψη ότι ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, αν ήταν ακόμα Κυβέρνηση, θα τόλμαγε να συγκρουστεί με την Εκκλησία. Δεν τόλμησε να καταργήσει την Εγκύκλιο Απαλλαγής από τα Θρησκευτικά, κι ας την εξέδωσε ο Λοβέρδος 8 μέρες πριν φύγει από το Υπουργείο.

Μετά κάποιοι παρεξηγούνται όταν λέμε ότι είμαστε το Ιράν της Ευρώπης.
Κι επειδή μάλλον θα εκφραστούν αμφιβολίες για το Ισλάμ https://www.skai.gr/news/world/koronoios-i-saoudiki-aravia-kleinei-mekka-kai-medina

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom