Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.414
- Πόντοι
- 2.786
Tελικά κατάλαβες ή δεν κατάλαβες ρε κλωναράκι?οι κριτικές που κολάνε ρε μαγκίτη?
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
Tελικά κατάλαβες ή δεν κατάλαβες ρε κλωναράκι?οι κριτικές που κολάνε ρε μαγκίτη?
χαχαχα...ρε φιλαράκο μεθυσμένος εισαι?Tελικά κατάλαβες ή δεν κατάλαβες ρε κλωναράκι?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μαρτυράς μόνος σου. Στο είπα... δεν είσαι brightχαχαχα...ρε φιλαράκο μεθυσμένος εισαι?
καλα...Μαρτυράς μόνος σου. Στο είπα... δεν είσαι bright![]()
Κι όμως, υποστηρίζεις κάτι το οποίο βγάζεις από τη φαντασία σου. Και δεν καταλαβαίνεις πόσο επικίνδυνη είναι για τον ίδιο σου τον εαυτό αυτή η στάσηΑυτο θα γινει μονο αν γινει ιατροδικαστικη ερευνα σε θανοντες,εγω δεν εχω τετοια τεχνογνωσια αλλα θελω να γινει να αποδειχτουν καποιες αληθειες.
Έχουμε δει τι έχει γίνει. Σε όλα έχουν πάρει τα παπάρια μου. Σε πολλά δε από αυτά, φάγανε και μια ποινή με αναστολή και πρόστιμαΕγω βγαζω απο τη φαντασια μου η οι συγγενεις των θανοντων ως αιτια θανατου απο κορωνοιο?
Ηδη εχπυν παει πολλοι δικαστικα γι αυτο και θα δουμε τι θα γίνει.
Να δούμε τι θα γίνει και με τους γονείς. Ελπίζω η πρόνοια να τους πάρει το παιδί.Την ανακοπή την επαθε απο τον κοβιντ η απο καποιο φαρμακο η συνδιασμο φαρμακων ο ταδε ασθενής.
ΕΓώ σου λέω για τους 40-45 την ημέρα που πεθαίνουν, δεν σου λέω πόσοι είναι στην ΜΕΘ. Εξάλλου, δεν πεθαίνουν και ΟΛΟΙ όσοι είναι στις ΜΕΘ, κάποιοι βγαίνουν! Παπάρα!Ανεμβολιαστοι? Για κατσε και στις μεθ το 10% τι ειναι?ξερω οτι ειναι εμβολιασμενοι πληρως και δεν μετρανε τους μονοδοσικους γιατι το ποσοστο ανεβαινει.
Κάνεις λάθος, είναι ΟΛΟΙ ανεμβολίαστοι αυτοί που πεθαίνουν στις ΜΕΘ, όλοι 100%. Ούτε ΕΝΑΣ εμβολιασμένος.Ειναι και εμβολιασμενοι δεν ειναι μονο ανεμβολίαστοι.
Τλαιπωρούνται όμως πολύ λιγότερο. Οι άλλοι ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ. Δεν σου λέει τίποτα η λέξη τώρα "ανθρωπιστή αριστερέ", έτσι?Συν τους εμβολιασμενους που ταλαιπωρουνται με το εμβολιο.
Και μόνο το γεγονός ότι πιστεύεις πως κάποιος συγγενής οποιουδήποτε θανόντος είναι ικανός να κάνει διάγνωση αιτίας θανάτου, είναι προβληματικό. Όταν πέθανε η μητέρα μας, ζητήσαμε νεκροψία. Μας έδωσαν μια βεβαίωση πως κατέληξε από μαζική πνευμονική εμβολή. Από που κι ως που θα μπορούσαμε να αμφισβητήσουμε τη διάγνωση; με ποια τεχνογνωσία; κι όμως, οι συγγενείς των θανόντων μπλα μπλα μπλαΕγω βγαζω απο τη φαντασια μου η οι συγγενεις των θανοντων ως αιτια θανατου απο κορωνοιο?
Ηδη εχπυν παει πολλοι δικαστικα γι αυτο και θα δουμε τι θα γίνει.
Την ανακοπή την επαθε απο τον κοβιντ η απο καποιο φαρμακο η συνδιασμο φαρμακων ο ταδε ασθενής.
Κοιτα, μιλάς με τον βιταμα… αυτόν που εχει πει οτι «γνωστός» του πλήρωσε φθηνότερο ΕΝΦΙΑ το ‘15. Κάτι που δεν έγινε ουτε για 1 καλύβα!Και μόνο το γεγονός ότι πιστεύεις πως κάποιος συγγενής οποιουδήποτε θανόντος είναι ικανός να κάνει διάγνωση αιτίας θανάτου, είναι προβληματικό. Όταν πέθανε η μητέρα μας, ζητήσαμε νεκροψία. Μας έδωσαν μια βεβαίωση πως κατέληξε από μαζική πνευμονική εμβολή. Από που κι ως που θα μπορούσαμε να αμφισβητήσουμε τη διάγνωση; με ποια τεχνογνωσία; κι όμως, οι συγγενείς των θανόντων μπλα μπλα μπλα
σε επαναφέρω στην τάξη. Οι Μοναχές κοιμήθηκαν, επειδή ο Πανάγαθος τις ήθελε κοντά του. Δεν πήραν το χάραγμα με το τσιπάκι του διαβόλουΚοιτα, μιλάς με τον βιταμα… αυτόν που εχει πει οτι «γνωστός» του πλήρωσε φθηνότερο ΕΝΦΙΑ το ‘15. Κάτι που δεν έγινε ουτε για 1 καλύβα!
Α! By the way, 2 μοναχές στην Θεσσαλονίκη. Τέζα. Ανεμβολιαστες. Φρέσκο νέο. Άλλες δυο οικογένειες που πρέπει να μιλήσει ο βιταμας!
Α, με συγχωρείς, εχεις δίκιο…σε επαναφέρω στην τάξη. Οι Μοναχές κοιμήθηκαν, επειδή ο Πανάγαθος τις ήθελε κοντά του. Δεν πήραν το χάραγμα με το τσιπάκι του διαβόλου
Να σου πω ρε ΖανουληΕφαγες και το πρωτο σου αποστομωμα σημερα,
30 νεκροι σημερα. Ολοι ανεμβολιαστοι. Σκασε επιτελουςΑνεμβολιαστοι? Για κατσε και στις μεθ το 10% τι ειναι?ξερω οτι ειναι εμβολιασμενοι πληρως και δεν μετρανε τους μονοδοσικους γιατι το ποσοστο ανεβαινει.
Στις καθολικές χωρες, 99% των γεροντων ειναι εμβολιασμενοι.σε επαναφέρω στην τάξη. Οι Μοναχές κοιμήθηκαν, επειδή ο Πανάγαθος τις ήθελε κοντά του. Δεν πήραν το χάραγμα με το τσιπάκι του διαβόλου
Σταματα τις μαλακιες επιτελους. Εξαιτιας διαφορων σαν του λογου σου, πεθαινει κοσμος καθε μερα.Ειναι και εμβολιασμενοι δεν ειναι μονο ανεμβολίαστοι.
Συν τους εμβολιασμενους που ταλαιπωρουνται με το εμβολιο.
Άσχετο..Αυτο θα γινει μονο αν γινει ιατροδικαστικη ερευνα σε θανοντες,εγω δεν εχω τετοια τεχνογνωσια αλλα θελω να γινει να αποδειχτουν καποιες αληθειες.
Άλεξ η Καθολική Εκκλησία από την αρχή έκλεισε τους Ναούς της. Δεν πούλησε ΣωτηρίαΣτις καθολικές χωρες, 99% των γεροντων ειναι εμβολιασμενοι.
Στην ορθοδοξη Ελλαδα, μολις το 75%.
Τα συμπερασματα ευκολα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σταματα τις μαλακιες επιτελους. Εξαιτιας διαφορων σαν του λογου σου, πεθαινει κοσμος καθε μερα.
ΣΚΑΣΕ.
Tυπε συγκεντρωσου......αυτοι που πεθαινουν επελεξαν οι ιδιοι να μην κανουν το εμβολιο γιατ τον α β χ ψ λογο.....δεν πεθαναν γιατι διαβαζουν στο μπουρδελα το νημα αυτο.....Αλλοι επιλεγουν ενω εχουν διαβητη να τρωνε σοκολατες χωρις αυριο,αλλοι γαμουν και γλυφουν γυφτικες κωλοτρυπιδες ακαποτα,ενω συνανθρωποι μας εχουν ποδια φιαλες υγραεριου και τρωνε προβατινα λες και δεν θα ξημερωσει......ελεος με τις μαλακιες σας ορισμενοι.......Στις καθολικές χωρες, 99% των γεροντων ειναι εμβολιασμενοι.
Στην ορθοδοξη Ελλαδα, μολις το 75%.
Τα συμπερασματα ευκολα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σταματα τις μαλακιες επιτελους. Εξαιτιας διαφορων σαν του λογου σου, πεθαινει κοσμος καθε μερα.
ΣΚΑΣΕ.
ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ αυτα για τα γκρουποσκυλα της νεας δημαγωγιας,εχουν χιλιοειπωθει.......Προτιμησαν να κλεισουν την κοινωνια οριζοντια, απο το να ερθουν σε αντιπαραθεση με τα μασιφ γκρουπ ψηφοφορων τους(ηλικιωμενους θρησκοληπτους)...μιλαμε τα ποσοστα τους σε αυτες τις μαζες ειναι ποσοστα κιμ στην β.κορεα......ουτε κιχ τα μουνια ,σουζα!Άλεξ η Καθολική Εκκλησία από την αρχή έκλεισε τους Ναούς της. Δεν πούλησε Σωτηρία
ίσα - ίσα. Το Ισλάμ έκλεισε από την αρχή τους Ναούς τουΜετά κάποιοι παρεξηγούνται όταν λέμε ότι είμαστε το Ιράν της Ευρώπης.
Κοίτα, θέλω να είμαι δίκαιος. Έχω την άποψη ότι ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, αν ήταν ακόμα Κυβέρνηση, θα τόλμαγε να συγκρουστεί με την Εκκλησία. Δεν τόλμησε να καταργήσει την Εγκύκλιο Απαλλαγής από τα Θρησκευτικά, κι ας την εξέδωσε ο Λοβέρδος 8 μέρες πριν φύγει από το Υπουργείο.ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ αυτα για τα γκρουποσκυλα της νεας δημαγωγιας,εχουν χιλιοειπωθει.......Προτιμησαν να κλεισουν την κοινωνια οριζοντια, απο το να ερθουν σε αντιπαραθεση με τα μασιφ γκρουπ ψηφοφορων τους(ηλικιωμενους θρησκοληπτους)...μιλαμε τα ποσοστα τους σε αυτες τις μαζες ειναι ποσοστα κιμ στην β.κορεα......ουτε κιχ τα μουνια ,σουζα!
Κι επειδή μάλλον θα εκφραστούν αμφιβολίες για το Ισλάμ https://www.skai.gr/news/world/koronoios-i-saoudiki-aravia-kleinei-mekka-kai-medinaΜετά κάποιοι παρεξηγούνται όταν λέμε ότι είμαστε το Ιράν της Ευρώπης.