Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Γλυψε τον αλεξ που τον έβριζες, σου δωσε καμια δουλίτσα? μολόγα ρεζίλη.
Λεγε μη φωναξω τον ROB
Εσυ κατάφερες τίποτα πάνω από το 20% στύση? ή μπαααα...? :tooth:

Υπήρχε κριτική (η ΜΙΑ και μοναδική) που το έγραφες. Γιατί την έσβησες? :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Αναφορα για σπαμ και...

Πάμε παλι:

Τι κόμμα ψηφίζεις και τι δουλειά κανεις?

Δεν απαντάς με την ΚΑΜΙΑ!!!!

Κρυψου γκέουλα ξεφτίλα!!!! :)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.807
Πόντοι
3.936
Άρα, με λίγα λόγια, εννοείς οτι εκείνοι που έβαλαν το κουμπί της αναφοράς(δηλαδή οι admins του site)είναι δοσίλογοι και κουκουλοφόροι.
Οχι ρε κουτοπονηρε που πετας το μπαλακι στην εξεδρα.. Αυτος που εφηυρε το οπλο δεν λεγεται εγκληματιας, αλλα εφευρετης. Λεγεται εγκληματιας ομως αυτος που χρησιμοποιει το οπλο για κακο σκοπο..

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Οχι ρε κουτοπονηρε που πετας το μπαλακι στην εξεδρα.. Αυτος που εφηυρε το οπλο δεν λεγεται εγκληματιας, αλλα εφευρετης. Λεγεται εγκληματιας ομως αυτος που χρησιμοποιει το οπλο για κακο σκοπο..
Άστα αυτά κοτάρα, οι admins βάζοντάς το δήλωσαν ξεκάθαρα ότι "θα γίνονται αναφορές για spam, troll" και τέτοια.

Όταν ανεβάζεις λοιπόν σπαμ, θα γίνεται αναφορά για σπαμ. Κι εσύ επειδή έχεις πάρει τα αρχιδια μου στο στόμα (όχι μόνο από μένα αλλά και από άλλους, τράβα στο νήμα το ΚΚΕ να δεις πόσοι σε ξεφτιλίζουν με τις πίπες που γράφεις εκεί), πετάς την μπάλα στην εξέδρα και ονομάζεις ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ σε κάτι το οποίο έβαλαν οι ADMINS στο site (και όχι σαη αγράμματε μαλάκα) :)

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Ποσα ψυχολογικα παιζει να χει αυτος ο μπαρμπαρχηδουλας;

Εχει βρωμισει ολο το νημα ρωτωντας καθε μερα δεκα φορες τον καθε ενα,τι δουλεια κανεις;

Σαν τις παρθενες σαρανταρες που ψαχνουν τον πριγκηπα με το φορτωμενο Ε9 και την καλη δουλεια...

Δεν σε γαμαμε ρε πουστη οτι δουλεια κ να κανουμε...παρτο αποφαση

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Ποσα ψυχολογικα παιζει να χει αυτος ο μπαρμπαρχηδουλας;

Εχει βρωμισει ολο το νημα ρωτωντας καθε μερα δεκα φορες τον καθε ενα,τι δουλεια κανεις;

Σαν τις παρθενες σαρανταρες που ψαχνουν τον πριγκηπα με το φορτωμενο Ε9 και την καλη δουλεια...

Δεν σε γαμαμε ρε πουστη οτι δουλεια κ να κανουμε...παρτο αποφαση
Κοίτα να δεις... αφενός μεν θα πρέπει να σκεφτείς πόσαο ψυχολογικά έχεις ένας χαζομαλάκας σούργελο σαν εσένα που έχει να γαμήσει από την εποχή του Νώε :tooth:

mounoxalastis_sto_onoma_mono.png

Πάμε παρακάτω τώρα:

- Τα σούργελα φαίνονται αμέσως σε αυτές τις δύο ερωτήσεις. Γι' αυτό κι αν εχεις παρατηρήσει, κανείς από τα σούργελα δεν απαντάει σε καμία από τις δύο! :)
- Εσύ δεν μπορείς να μιλάς για παρθένες, ούτε για 40άρες, ούτε για γυναίκες γενικά γιατί η εμπειρία σου περιορίζεται σε κάτι χρόνια πίσω όπου είδες μουνί για τελευταία φορά. Τώρα κάνεις παρέα με Τούρκο (επίσης αγάμητο κατά το γνωστό "δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι"!) :)
- Eίναι αδύνατον να με γαμήσει άεργος μαλάκας σούργελο σαν εσένα, τον αρχιμαλάκα, τον χυσοαυτιά, το γιουσουφάκι, τον μπούλη, τον πουσιβαγόνα, μικροτσούτσουνους με αυτοάνοσα, κάτι γερόντια και γενικά όλα αυτά τα σούργελα που έχουν φάει την καραμούζα τους κι άλλοι σηκώνουν πίεση 30, άλλοι θέλουν να με βρούνε, άλλοι θέλουν να με δείρουν, κτλ, κτλ.

Βάλε με το μυαλό σου πόσα ψυχολογικά έχουν κι είμαι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ υπερήφανος που πολλά τους τα έχω προκαλέσει εγώ και τους έκανα χειρότερα από αυτό που ήταν :tooth:

Πάτε βρείτε καμιά δουλίτσα ντελίβερι, τορναδόρου, βοηθού ψυκτικού, σερβιτόρου που από ότι φαίνεται ούτε καν για αυτές τις δουλειές δεν έχετε τα προσόντα και μετά ελάτε να με γαμήσετε.... με τον κώλο τούρλα και τα κωλομάγουλα ορθάνοιχτα :)

:tn36: :thefinge: :tn36::thefinge::tn36::thefinge:

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Κοίτα να δεις... αφενός μεν θα πρέπει να σκεφτείς πόσαο ψυχολογικά έχεις ένας χαζομαλάκας σούργελο σαν εσένα που έχει να γαμήσει από την εποχή του Νώε :tooth:

mounoxalastis_sto_onoma_mono.png

Πάμε παρακάτω τώρα:

- Τα σούργελα φαίνονται αμέσως σε αυτές τις δύο ερωτήσεις. Γι' αυτό κι αν εχεις παρατηρήσει, κανείς από τα σούργελα δεν απαντάει σε καμία από τις δύο! :)
- Εσύ δεν μπορείς να μιλάς για παρθένες, ούτε για 40άρες, ούτε για γυναίκες γενικά γιατί η εμπειρία σου περιορίζεται σε κάτι χρόνια πίσω όπου είδες μουνί για τελευταία φορά. Τώρα κάνεις παρέα με Τούρκο (επίσης αγάμητο κατά το γνωστό "δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι"!) :)
- Eίναι αδύνατον να με γαμήσει άεργος μαλάκας σούργελο σαν εσένα, τον αρχιμαλάκα, τον χυσοαυτιά, το γιουσουφάκι, τον μπούλη, τον πουσιβαγόνα, μικροτσούτσουνους με αυτοάνοσα, κάτι γερόντια και γενικά όλα αυτά τα σούργελα που έχουν φάει την καραμούζα τους κι άλλοι σηκώνουν πίεση 30, άλλοι θέλουν να με βρούνε, άλλοι θέλουν να με δείρουν, κτλ, κτλ.

Βάλε με το μυαλό σου πόσα ψυχολογικά έχουν κι είμαι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ υπερήφανος που πολλά τους τα έχω προκαλέσει εγώ και τους έκανα χειρότερα από αυτό που ήταν :tooth:

Πάτε βρείτε καμιά δουλίτσα ντελίβερι, τορναδόρου, βοηθού ψυκτικού, σερβιτόρου που από ότι φαίνεται ούτε καν για αυτές τις δουλειές δεν έχετε τα προσόντα και μετά ελάτε να με γαμήσετε.... με τον κώλο τούρλα και τα κωλομάγουλα ορθάνοιχτα :)

:tn36: :thefinge: :tn36::thefinge::tn36::thefinge:
Τα τσεπωσες τα 0,60€ για τη μαλακια που εγραψες ή το πατε με τις λεξεις τωρα κ αραδιαζεις ενα σωρο αρχιδιες ;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Τα τσεπωσες τα 0,60€ για τη μαλακια που εγραψες ή το πατε με τις λεξεις τωρα κ αραδιαζεις ενα σωρο αρχιδιες ;
Kαλά λέω εγώ ότι η τρόμπα σε έχει επηρεάσει στον εγκέφαλο!!!!

Ποια €0,60 βρε χαζοΜΑΛΑΚΑ??? :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Ποιος να μου τα δώσει? Εγώ στον εαυτό μου επειδή έφαγες πάλι καραμούζα? Μιλούσαμε για πολιτικά και δεν το κατάλαβα? Ρε είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ όνομα και πράγμα??? :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Kόψε την μαλακία μεγάλε! Βάλε τον Τούρκο να σε ξεκωλιάσει... μπορεί να γίνεις πούστρα αλλά τουλάχιστον το μυαλό σου θα δουλεύει και θα ξέρεις για ποιο πράγμα μιλάς κάθε φορά :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Γι΄αυτό είσαι άνεργος ε? Ποιος να σε πάρει ρε βραδύστροφε μαλάκα!!!!!!!

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Και που ακριβώς είναι το έγκλημα ρε μόγγολο που πριν 30 χρόνια ένας άνθρωπος τραγούδαγε σε μια γυναίκα;
πες τα ρε τραμπούκε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

βγαινουν και φράγκα απο δω δηλ?

• Like
Αντιδράσεις: Νίο
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
ο καλύτερος ειναι ο γεωργιάδης που λεει οι μπαρμαν και οι dj να πηγαινουν απο σπίτι σε σπίτι ανεμβολίαστων για να τους ζητανε τα ρεστα που δεν εμβολιαστηκαν :tooth: :tooth: ...ρε το πουστη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
ήπιο υποκείμενο νόσημα...

δυστυχώς, φοβάμαι ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι θάνατοι ακόμη νεώτερων, και παιδιών...
Φυσικά θα ακολουθησουν.
Το αιμα ειναι στα χερια των αντιεμβολιαστων

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.313
Πόντοι
216
Φυσικά θα ακολουθησουν.
Το αιμα ειναι στα χερια των αντιεμβολιαστων

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Όταν λέω εγώ ότι δεν κάνουν όλοι να έχουν παιδιά... μου την πέφτουν οι "προοδευτικοί"!!!! :)

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.313
Πόντοι
216

Stories

Νέο!