alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Γιατι, δεν το βλεπει?Ωραία, πες το και στο μαλάκα που το ανέφερε
Γιατι, δεν το βλεπει?Ωραία, πες το και στο μαλάκα που το ανέφερε
Γιατι, δεν το βλεπει?
αλεξ κοροιδευεις ασυστολα τωραΣυνελθε.
Καθε χρονο κάνω αντιγριππικο, μια δοση ειναι.
Και η γυναικα μου εκανε χθες. Μια δοση και τελος.
Μαλλον εσυ δεν εχεις κανει ποτέ
Οσο και να χτυπιεσαι, μια ειναι και μια ηταν η δοση του αντιγριππικουαλεξ κοροιδευεις ασυστολα τωρα
μεχρι και περσι απο το τοπικο φαρμακειο επαιρνα 2 δοσεις αντιγριπικου εμβολιου ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
και μαλιστα τα αντιγριπικα εμβολια περσυ ηταν απο 2 διαφορετικες παρτιδες εμβολιων διαφορετικων εταιριων
συνελθε επιτελους
απλα η τζιγκουνεφθηκαν φετος και το γυρισαν σε μια δοση η καποιος αλλος λογος συνεβει που δεν γνωριζουμε ακομα
οσο και να χτυπιεσαι οι δοσεις μεχρι περσυ ηταν δυοΟσο και να χτυπιεσαι, μια ειναι και μια ηταν η δοση του αντιγριππικου
Την καναμε ολοι στην οικογενεια μου εδω και χρονια
Δεν θα μας τρελανεις κιολας
βουλοσε το εσυ διοτι εδω ο αλεξ λεει ψεματακιΣκάσε ρε μόγγολο επιτέλους. Σταμάτα να λες βλακείες.
Ουδέποτε.οσο και να χτυπιεσαι οι δοσεις μεχρι περσυ ηταν δυο
δεν θα μας κανεις το μαυρο ασπρο τωρα
μια ζωη οι δοσεις ηταν δυο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
βουλοσε το εσυ διοτι εδω ο αλεξ λεει ψεματακι
θες να περασεις απο το φαρμακειο? να στο πει η ιδια?Ουδέποτε.
Το πιθανοτερο ειναι να εκανε την ιδια χρονια τα εμβολια πνευμονιοκοκκου και αντιγριππικο και να του εμεινε στο μυαλο οτι εκανε δυο φορες αντιγριππικοΣκάσε ρε μόγγολο επιτέλους. Σταμάτα να λες βλακείες.
εγω μεχρι περσυ πληρωνα για δυο αντιγρυπικα εμβολιαΤο πιθανοτερο ειναι να εκανε την ιδια χρονια τα εμβολια πνευμονιοκοκκου και αντιγριππικο και να του εμεινε στο μυαλο οτι εκανε δυο φορες αντιγριππικο
ρε μαλακισμενο βουλωσε το εαν δεν γνωριζεις καποια πραγματαΠάψε επιτέλους μόγγολο. Άσχετε.
σκασε ρε βραδιατικα πηγαινε για υπνοΕγώ δε γνωρίζω ρε μόγγολο;
Άχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!
τραβα αυτοκτονα ναζιστακοΕσύ άντε ψόφα ρε μόγγολο.
ρε μαλακα εαν δεν ξερεις καποια πραγματα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μην πεταγεσαι σαν πορδηΑυτοκτόνα εσύ ρε μόγγολο.
Άσχετε.
Βλάκα.
Στόκε.
Ντουβάρι.
ρε μαλακαΕνώ εσύ τα ξέρεις ρε μόγγολο.
Αν ήξερες πόσες ανοιχτές παλάμες σε δείχνουν τώρα θα αυτοκτόναγες.
θα κολλανε οι εμβολιασμενοι και θα λενε αλλα σεναρια θα δεις
Ξέρεις τι γέλιο έχω να ρίξω; Λένε για χορούς, γλέντια και τραγούδια, αφού έχουν σκοπό να τα καταργήσουν, αλλά πως θα πάει να κάνει ο κόσμος το εμβόλιο; Τους τρομοκράτησαν δεν πήγαν, τους έδιωξαν απ την δουλειά δεν πήγαν, τους έβρισαν, τους γελοιοποίησαν, τώρα τάζουν λαγούς με πετραχήλια, μιλάνε για μια πραγματικότητα που δεν πρόκειται να ξανά έρθει, αλλά είναι το τελευταίο τους όπλο για το εμβόλιο.θα κολλανε οι εμβολιασμενοι και θα λενε αλλα σεναρια θα δεις
και ο καλλιανοςΓια να σε βοηθησω, από τους βουλευτες του Λεβεντη, πηγε στη ΝΔ μονο ενας, ο Γιωργος Κατσιαντωνης.