Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.746
Πόντοι
3.656
Παίρνω πάσα απο αυτό που λες, για να επισημανω κατι.
Οσοι γιατροι ή εκπαιδευτικοι τρωνε αγωγες αποζημιωσης για κατι εκατομμυρια ευρω, πρεπει να χαιρονται. Να πανηγυριζουν για την ακριβεια.
Υπαρχει μια διαταξη που εχουν παραβλεψει οι καθε λογης ψεκασμενοι.
Αν γινει αγωγη σε βαρος σου και απορριφθεί, δικαιουσαι ως δικαστική δαπάνη απο τον αντιδικο σου το 1% της αξιας της αγωγης.
Αρα αν μου κανει ενας ψεκας αγωγη 2.000.000 ευρω, όταν απορριφθεί δικαιουμαι 20.000 δικαστική δαπάνη. Αυτα βεβαια δεν τα λενε οι συναδελφοι δικηγοροι στους ψεκασμενους. Και τα λεφτα αυτα εισπραττονται ακομη και με κατασχεση.
Να πανηγυριζετε λοιπον, γιατροι και εκπαιδευτικοι, αν σας κανουν αγωγες.
Ναι..αλλά και ότι όταν ένας τρελός αποφασίζει να σου κάνει μύνηση πρέπει να επιβαρυνθείς με τα δικαστικά έξοδα (έστω και αν όταν κερδίσεις θα τα διεκδικήσεις)...και ότι θα πρέπει να τα πληρώσεις μπροστά...και για την εκπροσώπηση αλλά και για τα παράβολα κτλπ.

Και αυτά κοστίζουν σε κάποιον που μπορεί να μην έχει το cash flow να ανταπεξέλθει.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
γιατι εσυ θα αρχιζες απο εδω μεσα? :tooth: :tooth:
Εδώ μιλάμε για δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Θεωρείς ότι τα έχουν πολλοί εδώ μέσα? :tooth:

Εκεί έξω έχει πολλούς άλλους! Easy task! :)

Μέχρι και στα κανάλια θα έβγαινα όπως κάτι γιατροί-ψέκια, ακριβώς για τον ίδιο λόγο που το κάνουν κι αυτοί: για να κονομήσω χοντρά!!!! :) Με τόσα ζώα γύρω σου και να μην το εκμεταλευτείς? :)

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.532
Πόντοι
2.606
ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ .....ΤΟ 30% ΑΝΩ ΤΩΝ ΕΞΗΝΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣΙΦ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ......ΕΚΚΛΗΣΙΑ ,ΚΑΦΕΝΕ ,ΨΩΛΑΡΙΣΜΑ ΔΑΓΚΩΤΟ ΝΟΥΔΟΥ......ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΥ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΜΑ ΜΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ......ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΦΕΤΟΣ?

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Εδώ μιλάμε για δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Θεωρείς ότι τα έχουν πολλοί εδώ μέσα? :tooth:

Εκεί έξω έχει πολλούς άλλους! Easy task! :)

Μέχρι και στα κανάλια θα έβγαινα όπως κάτι γιατροί-ψέκια, ακριβώς για τον ίδιο λόγο που το κάνουν κι αυτοί: για να κονομήσω χοντρά!!!! :) Με τόσα ζώα γύρω σου και να μην το εκμεταλευτείς? :)
θελεις ενα μαθημα απο τον αλεξ και μετα πτυχιο αμεσα :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ναι..αλλά και ότι όταν ένας τρελός αποφασίζει να σου κάνει μύνηση πρέπει να επιβαρυνθείς με τα δικαστικά έξοδα (έστω και αν όταν κερδίσεις θα τα διεκδικήσεις)...και ότι θα πρέπει να τα πληρώσεις μπροστά...και για την εκπροσώπηση αλλά και για τα παράβολα κτλπ.

Και αυτά κοστίζουν σε κάποιον που μπορεί να μην έχει το cash flow να ανταπεξέλθει.
Λαθος αγαπητε μου.
Αν καποιος μού κάνει μια εντελως αβασιμη μηνυση, δεν χρειαζεται να κανω τιποτα. Θα την βαλει στο αρχειο ο εισαγγελεας.
Εγω ομως δικαιουμαι να κανω αγωγη για αποζημιωση λογω της ψευδους μηνυσης που μου εκανε ο αλλος. Χώρια οτι θα του κανω και μηνυση για ψευδη καταμηνυση. Απλα πραγματα. Ο νομος εχει ολες τις απαραιτητες δικλειδες για να τσακιζει τους βλαμμενους και να δικαιωνει τους συνετους.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΙΠΑ ,ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ????
Και αν πεσει μετεωριτης στα κεφαλια μας, τι νοημα εχουν ολα αυτα?
Ρε τραβα δουλευε να βγαλει κανενα φορο το κρατος και ασε τη γκρινια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ .....ΤΟ 30% ΑΝΩ ΤΩΝ ΕΞΗΝΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣΙΦ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ......ΕΚΚΛΗΣΙΑ ,ΚΑΦΕΝΕ ,ΨΩΛΑΡΙΣΜΑ ΔΑΓΚΩΤΟ ΝΟΥΔΟΥ......ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΥ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΜΑ ΜΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ......ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΦΕΤΟΣ?
Μην γραφεις μονιμα κεφαλαία τύπε, ειναι εναντια στους κανονισμους του σαιτ

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Γιατι ειναι πουστια?
Αν κερδισει αυτος που κανει την αγωγη, παιρνει 3% επι της αξιας.
Αν κερδισει αυτος που του κανουν την αγωγη, παιρνει 1% επι της αξιας.
Για την ακριβεια, αν αυτος που κερδισει, κερδισει για μικροτερο ποσό, το 3% ειναι επι του μικροτερου ποσού και οχι επι του αρχικου.
Ομως αυτος που του κάνουν την αγωγη, πληρωνεται παντα 1% επι της αρχικης αξιας.
Tι εννοεις μικροτερο ποσο; Το ποσο δεν αναγραφεται ευκρινως στην αρχικη αγωγη; Πχ 100 χιλιαδες ευρω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Tι εννοεις μικροτερο ποσο; Το ποσο δεν αναγραφεται ευκρινως στην αρχικη αγωγη; Πχ 100 χιλιαδες ευρω.
Ναι, λεω οτι το δικαστηριο μπορει να μην επιδικασει τελικα 100, αλλά 40. Το 3% θα ειναι επι του 40%.
Αν ομως απορριφθει εντελως, το 1% ειναι επι του 100 υπερ του εναγομενου

Εγγρ.
23 Ιουν 2021
Like
1.344
Πόντοι
206
1+1=2 είσαι σίγουρος; Άμα σου αποδείξω ότι δεν ισχύει, τι θα πεις;
ρε τυπε στα εγραψα κιολας για να προλαβω αυτες τις εξυπναδες, μην το πας εκει... ελεος

αποδειξε το στο μαναβη οτι αν εχει ενα πεπονι και του δωσουν κι αλλο ενα δεν θα εχει 2

τωρα θα μας πεις για συνωμοσια και στην αριθμητικη του δημοτικου οπως αυτη που ανακαλυψες για το αν η γη γυριζει?

Αμα θες να μιλησουμε περι ελευθεριας της βουλησης, selfish gene και κατι αλλα ενδιαφεροντα φιλοσοφικα που εθεσες, ή ακομα και gia matrix, ευχαριστως

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
περι δωρεαν εξετασεων (περα των νοσοκομειακων) παραθετω καποιες που μπορει να κλεισει καποιος ασφαλισμενος σε γιατρους του εοδυ με ραντεβου και συμφωνα με τα υπαρχοντα πλαφον που υπαρχουν μηνιαια ανα επισκεψεις ανα γιατρο.

Οφθαλμολογική εξέταση: τονομέτρηση, μέτρηση οπτικού πεδίου, μέτρηση οπτικής οξύτητας,
εξέταση με σχισμοειδή λυχνία και απλή βυθοσκόπηση, χωρίς τη χρήση ειδικού οργάνου.

Πνευμονολογική εξέταση: Οξυμετρία και Ροομέτρηση

Για την πρόληψη των καρδιοπαθειών,
εξετάσεις χοληστερόλης, ολικής και κλασμάτων υψηλής και χαμηλής πυκνότητας, καθώς και τριγλυκεριδίων

Καρδιολογική εξέταση: ηλεκτροκαρδιογράφημα

Για την πρόληψη και διάγνωση του σακχαρώδη διαβήτη, εξετάσεις γλυκόζης αίματος, γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης (HBAlc)
και δοκιμασία ανοχής γλυκόζης κάθε πέντε (5) χρόνια σε άνδρες και γυναίκες από δεκαπέντε (15) έως πενήντα (50) ετών

γενική αίματος, ηλεκτροφόρηση αιμοσφαιρίνης, φερριτίνης, δοκιμασίες εγκλείστων και δρεπάνωσης

Προσδιορισμός αντισωμάτων ερυθράς, τοξοπλάσμωσης και κυτταρομεγαλοϊού, για αποκλεισμό συγγενών λοιμώξεων

Αγγειοχειρουργική εξέταση: αδρός έλεγχος αιματικής ροής σε αρτηρίες και φλέβες άνω και κάτω άκρων με απλή συσκευή Doppler

Προληπτικές Οδοντιατρικές Πράξεις σε εφήβους μέχρι 18 ετών και ενήλικες: -
Απλή επίσκεψη-εξέταση-διάγνωση. - Αντιμετώπιση επείγοντος οξέος περιστατικού όπως πολφίτιδα, οδοντικό απόστημα,
οδοντικό τραύμα. - Αποτρύγωση-Αφαίρεση οδοντικής πλάκας. - Οδηγίες στοματικής υγιεινής (1 φορά το χρόνο). -
Ενδοστοματική ακτινογραφία.

Θεραπευτικές οδοντιατρικές πράξεις σε εφήβους μέχρι 18 ετών και ενήλικες. -
Θεραπεία Ουλίτιδας. - Απλή έμφραξη οδόντος. - Εξαγωγή οδόντος. - Ενδοδοντική θεραπεία μονόρριζου, δίρριζου και πολύρριζου οδόντος.
Μηνιαία κιόλας; Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που το κράτος δεν τους τις παρέχει ούτε μια φορά το χρόνο.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Λαθος αγαπητε μου.
Αν καποιος μού κάνει μια εντελως αβασιμη μηνυση, δεν χρειαζεται να κανω τιποτα. Θα την βαλει στο αρχειο ο εισαγγελεας.
Εγω ομως δικαιουμαι να κανω αγωγη για αποζημιωση λογω της ψευδους μηνυσης που μου εκανε ο αλλος. Χώρια οτι θα του κανω και μηνυση για ψευδη καταμηνυση. Απλα πραγματα. Ο νομος εχει ολες τις απαραιτητες δικλειδες για να τσακιζει τους βλαμμενους και να δικαιωνει τους συνετους.

Αν καποιος λοιπον σου κανει μηνυση, και ο εισαγγελεας την βαζει στο αρχειο, πιο νωρις η στα 5 χρονια. Δηλαδη η μηνυση εναντιον σου πεσει στο κενο. Aβασιμη, με αποφαση εισαγγελεα. Η αγωγη που λες για αποζημιωση λογω ψευδους μηνυσης που σου εκανε ο αλλος, ποτε πρεπει να την καταθεσεις; Ποτε εχεις δικαιωμα; Μολις αρχειοθετηθει η μηνυση, πχ 4-5 χρονια μετα; Η στην αρχη της διαδικασιας, στην αρχη που κατατεθηκε η μηνυση εναντιον σου.

Τελευταία τροποποίηση:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.746
Πόντοι
3.656
Λαθος αγαπητε μου.

Δεν ερθει δηλαδη κληση απο το δικαστηριο? δε θα οριστει δικασιμος? δε θα χρειαστει παρασταση απο δικηγορο? Πως θα αποδειχθει οτι ειναι αβασιμη η μυνηση (στα χαρτια)? Δεν λεω οτι θα χασεις..λεω ομως οτι θα μπεις στην διαδικασια της διαστικης διαμαχης.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.750
Πόντοι
2.356
Μηνιαία κιόλας; Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που το κράτος δεν τους τις παρέχει ούτε μια φορά το χρόνο.
οχι μηναια! μηνιαιο ειναι το πλαφον που δεχονται οι γιατροι δωρεαν. μεχρι 200 επισκεψεις το μηνα ο καθενας χρεωνει στον εοππυ/εοδυ

οι εξετασεις ειναι ετησιες θαρρω καποιες, και καποιες γραφουν ανα 5 ετη πχ....

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
οχι μηναια! μηνιαιο ειναι το πλαφον που δεχονται οι γιατροι δωρεαν. μεχρι 200 επισκεψεις το μηνα ο καθενας χρεωνει στον εοππυ/εοδυ

οι εξετασεις ειναι ετησιες θαρρω καποιες, και καποιες γραφουν ανα 5 ετη πχ....
Βρε μαζί σου. Τουλάχιστον μία φορά το χρόνο οι βασικές, αν φυσικά δεν έχεις θέμα υγείας.
Μια αίματος, μία θώρακος, έναν υπέρηχο άνω κάτω κοιλίας, ένα καρδιογράφημα. Γαστρεντερολογικές πχ δεν έχει νόημα να κάνεις κάθε χρόνο.
Εκτός από εκείνους που το κράτος δεν τους παρέχει αυτές τις εξετάσεις. Αν υπάρχουν τέτοιοι βέβαια.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Πρόσεξέ με λίγο γιατί είσαι αρχιμαλάκας:

1. Πρώτα μου λες δεν έχεις πισίνα
- Σου στέλνω φωτογραφίες

2. Μου λες ότι είναι φίλου μου ή ξενοδοχείου
- Σου στέλνω φωτογραφία με χαρτί

3. Μετά μου λες ότι έβαλα τον φίλο μου να γράψει το χαρτί
- Σου στέλνω ηχητικό εκείνη την ώρα

4. Μετά μπαίνει στο παιχνίδι ο άλλος μαλάκας (πες μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι :) ) και αρχίζει και με ρωτάει για χλώρια
- Του απαντάω και σε αυτό!

5. Τώρα με ρωτάς για συστήματα πισίνας
- Θα σου απαντήσω, θα πάμε στο 6!

6. Μετά θα με ρωτήσεις τι πλακάκια έβαλα
- Θα στο απαντήσω κι αυτό και θα πάμε στο 7!

7. Μετά θα με ρωτήσεις πως την μόνωσα
- Θα στο απαντήσω κι αυτό και θα πάμε στο 8!

8. Στο τέλος θα μου πεις πως την έχτισα!!!!
- Θα σου πω "μεγάλε δεν ξέρω... ήρθε συνεργείο!". Και θα πάμε στο 9...!

9. ΑΑΑΑΑ ΨΕΥΤΗΗΗΗΗΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΙΝΑΑΑΑΑΑ!!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Οπότε είναι μάταιο :) Το ότι σας τσούζει η κωλότρυπα το ευχαριστιέμαι ακόμα πιο πολύ! Κάθε φορά που την βλέπω, θυμάμαι εσάς τους καρμοίρηδες που είστε κάπου χαμηλά στην πλέμπα.

Κι αυτό είναι το ΣΩΣΤΟ, γιατί έτσι ΠΡΕΠΕΙ!!!! :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge:
Φωτογραφία με χαρτί δεν έχεις βάλει. :)

Μόνο ένα βιντεάκι που φαίνεται η σκιά ενός κοντόχοντρου. :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Φωτογραφία με χαρτί δεν έχεις βάλει. :)

Μόνο ένα βιντεάκι που φαίνεται η σκιά ενός κοντόχοντρου. :)
Έχω βάλει κι όχι μόνο σε έναν.

Για ρώτα τριγύρω, πάλι αδιάβαστος πιάνεσαι :)

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
εχουμε και λεμε ,τετοιο καιρο περισυ σκιζανε τα ρουχα τους πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ.......Τα ιδια ξεκινησανε τροπαρια φετος....ηρθεη λινατσα να μας δει και μας ανακοινωσε τελικα με στομφο πως μας την χαριζει....αστα διαλα ρε.......παραγγελιες ,προβλεψεις ,ετοιμασιες για τις γιορτες,επιτρεπεται να αφηνουν τα πουστρακια να κυκλοφορουν την λεξη λοκνταουν απο μεσο σε μεσο με διαρροες.......????? ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ!
Νέο κλείσιμο δεν το αντέχει η οικονομία.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Έχω βάλει κι όχι μόνο σε έναν.

Για ρώτα τριγύρω, πάλι αδιάβαστος πιάνεσαι :)

Αρχίδια χαρτοπόλεμος.

Αν είσαι τόσο φορτόγκας όσο λες, για βγάλε φωτό τα μετρητά που έχεις αυτή την στιγμή στην τσέπη σου, και δίπλα σημείωμα. :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom