troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.016
- Πόντοι
- 5.506
ετσι...σωσταΜόνο στη Λομβαρδία οι 546
ετσι...σωσταΜόνο στη Λομβαρδία οι 546
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η La Repubblica μόνο στην επαρχία της Λομβαρδίας οι νεκροί είναι 3.095 που σημαίνει ότι είναι θέμα ωρών να ξεπεράσει την Κίνα, μια χώρα δηλαδή του 1,3 δισ. ανθρώπων......
Δείξε λίγο έλεος ρε καργιόλη ΦΤΑΝΕΙ546 ιταλια...
Αστα να πανε φιλε
Χωρίς να σκοπεύω σε διασπορά ψευδών και χαλκευμένων ειδήσεων, η "μαζική" έξοδος από την Αθήνα ήταν μειωμένη σε μεγάλο ποσοστό σε σχέση με το προηγούμενο Σαββατοκύριακο (σύμφωνα με έγκυρα στοιχεία που δημοσιεύει το cnn) και οι εικόνες με τις γεμάτες ασφυκτικά παραλίες είναι πλασματικές προκειμένου να ζητηθούν ευθύνες απ' τον "ανεύθυνο" όχλο όταν θα ξεσπάσει η επιδημία με μορφή φονικού.
Το τελευταίο δεν υποστηρίζεται με στοιχεία αλλά βεβαιώνεται από ανθρώπους εγνωσμένου κύρους που μετράνε τα λόγια τους και συμφωνεί με την εικόνα που προσπαθούν να παρουσιάσουν τα φίλα προσκείμενα στην κυβέρνηση μμε:
χτυπάνε προκαταβολικά την υποτιθέμενη ανευθυνότητα του πολίτη για το κύμα του θανατικού που θ' ακολουθήσει.
Εγώ προσωπικά αφενός δεν θέλω να σπείρω τη διχόνοια τέτοιες ώρες -τ' απογεύματα είμαι πασιφιστής- κι αφετέρου από χτες, όση αντικειμενικότητα κι αν μπορεί να έχει μια προσωπική μαρτυρία, έχω πραγματικά τρομάξει με την ευπείθεια και τη συμμόρφωση του κόσμου, τουλάχιστον στην Αθήνα.
οποιος δεν εχει καταλαβει οτι τα τεστ ειναι το πιο χρησιμο ειναι βλακας και επικινδυνος
η ιταλια ετσι το πληρωσε
προφανως αυτα π γραφει απο πανω ο ποπο ειναι σωστα
Στη ζωή παιδί μου δεν μπορούμε να έχουμε ότι θέλουμε.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η La Repubblica μόνο στην επαρχία της Λομβαρδίας οι νεκροί είναι 3.095 που σημαίνει ότι είναι θέμα ωρών να ξεπεράσει την Κίνα, μια χώρα δηλαδή του 1,3 δισ. ανθρώπων......
πες μας έναν.
Το τελευταίο δεν υποστηρίζεται με στοιχεία αλλά βεβαιώνεται από ανθρώπους εγνωσμένου κύρους που μετράνε τα λόγια τους και συμφωνεί με την εικόνα που προσπαθούν να παρουσιάσουν τα φίλα προσκείμενα στην κυβέρνηση μμε:
Την Κίνα την έχει ξεπεράσει από χθες. 3255 νεκρούς οι Κινέζοι 4032 οι Ιταλοί.
Χωρίς να σκοπεύω σε διασπορά ψευδών και χαλκευμένων ειδήσεων, η "μαζική" έξοδος από την Αθήνα ήταν μειωμένη σε μεγάλο ποσοστό σε σχέση με το προηγούμενο Σαββατοκύριακο (σύμφωνα με έγκυρα στοιχεία που δημοσιεύει το cnn) και οι εικόνες με τις γεμάτες ασφυκτικά παραλίες είναι πλασματικές προκειμένου να ζητηθούν ευθύνες απ' τον "ανεύθυνο" όχλο όταν θα ξεσπάσει η επιδημία με μορφή φονικού.
χτυπάνε προκαταβολικά την υποτιθέμενη ανευθυνότητα του πολίτη για το κύμα του θανατικού που θ' ακολουθήσει.
Εγώ προσωπικά αφενός δεν θέλω να σπείρω τη διχόνοια τέτοιες ώρες -τ' απογεύματα είμαι πασιφιστής- κι αφετέρου από χτες, όση αντικειμενικότητα κι αν μπορεί να έχει μια προσωπική μαρτυρία, έχω πραγματικά τρομάξει με την ευπείθεια και τη συμμόρφωση του κόσμου, τουλάχιστον στην Αθήνα.
στον πουτσο μας τυπεΧωρίς να σκοπεύω σε διασπορά ψευδών και χαλκευμένων ειδήσεων, η "μαζική" έξοδος από την Αθήνα ήταν μειωμένη σε μεγάλο ποσοστό σε σχέση με το προηγούμενο Σαββατοκύριακο (σύμφωνα με έγκυρα στοιχεία που δημοσιεύει το cnn) και οι εικόνες με τις γεμάτες ασφυκτικά παραλίες είναι πλασματικές προκειμένου να ζητηθούν ευθύνες απ' τον "ανεύθυνο" όχλο όταν θα ξεσπάσει η επιδημία με μορφή φονικού.
Εντωμεταξύ, οι νεκροί αυξάνονται με δραματικούς ρυθμούς στην Αγγλία, την Ισπανία, την Γαλλία, την Γερμανία, την Ελβετία και την Ολλανδία.
Φοβάμαι ότι και εκεί θα γίνει ακριβώς ότι έγινε στην Ιταλία.....
Η κριτική που κάνουν αυτή την περίοδο οι συνάδελφοι του τσιόρδα ειναι καθαρά υπόθεση ζήλειας. Ζηλευουν τη θέση του. Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς.
Επιστήμονες μεν, αρχικατίνες δε.
Ποιά μέλη του μπού ειναι;
λεει στο βιντεο οτι εχει ασχοληθει ερευνητικα και με τις επιδημιες αλλα ρε τυπε αν το παρακολουθησεις δεν λέει οτι ανακαλυψε τη πενικιλινη απλά τι κανανε οι αλλες χωρες στο θεμα,απλα πραγματα δηλαδη που αποδεικνυονται και απο την τελευταια στροφη που εκανε η Ιταλίαο Φαρσαλινός καρδιολόγος δεν είναι; Τι έχει να πει επί του θέματος;;; Τον θυμάμαι πριν λίγο καιρό που έβγαινε στα κανάλια να μιλάει για το άτμισμα και τα ηλεκτρονικά τσιγάρα.
Την Κίνα την έχει ξεπεράσει από χθες. 3255 νεκρούς οι Κινέζοι 4032 οι Ιταλοί.
Δεν νομιζω να ζηλευει κανεις εναν ανθρωπο που βγαινει και κανει τον κυβερνητικο εκπροσωπο του χαρου.Η κριτική που κάνουν αυτή την περίοδο οι συνάδελφοι του τσιόρδα ειναι καθαρά υπόθεση ζήλειας. Ζηλευουν τη θέση του. Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς.
Επιστήμονες μεν, αρχικατίνες δε.
Ποιά μέλη του μπού ειναι;