Δυστυχώς, οι υποψίες γίνονται βεβαιότητα, η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. Μόνο ο θεός μπορεί να την αλλάξει με μια ολοσχερή καταστροφή, να μην μείνει ούτε μισός άνθρωπος πάνω στην γη, όταν ξανά αρχίσουν όλα από την αρχή, θα πάρουν την αρχική πραγματική τους μορφή. Μέχρι τότε, θα ακολουθούμε βιαίως την άθλια σημερινή πραγματικότητα.
Αν συνεχίσουν έτσι, στο τέλος θα με πείσουν, πράγματι οι Εβραίοι έχουν δίκιο! Οι μη Εβραίοι είναι γκοίμ! Δεν εξηγείτε αλλιώς, είναι ο εκλεκτός λαός, πρέπει να διοικούν αυτά τα γκοίμ. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα πέσω ποτέ σε τέτοιο επίπεδο.
Όσον αφορά τον COVID, θα πω αυτό και θα κλείσω, τον χειμώνα έρχεται το νέο lockdown με την νέα μετάλλαξη και τα νέα εμβόλια. Δεν είμαι προφήτης, ούτε μάντης, όποιος μελετήσει το παρελθόν μπορεί να δει το μέλλον. Πρώτων, οι πολιτικοί κάνουν το αντίθετο απ ότι λένε, οπότε, αφού λένε δεν θα γίνει, είναι σαν να λένε ότι θα γίνει. Δεύτερον, εάν είχαν σκοπό να λήξουν το παραμύθι, δεν θα μιλούσαν για μεταλλάξεις. Τρίτον, όποιος δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου, όπως τα σκουπίδια, θα θυμάται ότι προ COVID κάθε χρόνο τον χειμώνα μας παρουσίαζαν από έναν καινούριο ιό και από ένα καινούριο εμβόλιο, γιατί να το αλλάξουν τον επόμενο χειμώνα;
Αν έχω δίκιο εγώ η τα καθυστερημένα σκουπίδια, θα αποδειχτεί σύντομα. Μέχρι τότε, κουράγιο σε όλους στους δύσκολους καιρούς που έρχονται. Να θυμάστε, χάσαμε μια μάχη, όχι τον πόλεμο! Κάποια στιγμή, τα ψέματα θα τελειώσουν, η αλήθεια θα λάμψει, το μίσος θα γεννηθεί πάλι και θα πληρώσουν οι πραγματικά υπεύθυνοι για όλα!
Τέλος.