Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
A, ναι σωστά γι' αυτό έχεις μαύρα, από καλοσύνη! :tooth:

Λόγω εχεμύθειας είναι τα μαύρα. :)

Για να τους προστατεύσω από τα κουτσομπολιά. :)

Για να μην μάθει κάνας γνωστός τους πως έχουν οικονομική δυσχέρεια και τους αποκαλέσει "πλέμπα". :)

Να ... Σαν και του λόγου σας καλή ώρα... :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Λόγω εχεμύθειας είναι τα μαύρα. :)
Ναι... ΦΥΣΙΚΑ!!!! :tooth:

Για να τους προστατεύσω από τα κουτσομπολιά. :)
:think: στέρεψες ε? :)

Για να μην μάθει κάνας γνωστός τους πως έχουν οικονομική δυσχέρεια και τους αποκαλέσει "πλέμπα". :)
Αλλιώς, αν δεν τσεπώσες μαύρο, τους δίνεις στα ίσια! Γαμήθηκες στην καλοσυνη!!! :tooth:

Να ... Σαν και του λόγου σας καλή ώρα... :)
Πάλι μαλακία έκανες... το γύρισες στον πληθυντικό άγιε αρχιμαλάκα! είδες που καλά σε λέω έτσι? :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ρε θειτσο μονος σου τα λεγες οτι τελειωνεις σε χρονο ντε τε.
Ολο το σεξ που έκανες ηταν δεν ηταν 2 λεπτα...
Πως τις ξεμουνιαζεις ετσι ρε θειτσο
Χαχααχαχαχχα
Μήπως δεν αντέχεις εσύ 2 λεπτά το στραπόνιασμα και το μπερδεύεις με μένα? :) Πότε τα είπα εγώ αυτά? :tooth:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.177
Πόντοι
2.356
Ίσως να ηταν καλά να μας έδιναν ξεχωριστά τα νούμερα των ανεμβολίαστων και των μερικώς εμβολιασμένων.

Επίσης βλέπω τις τελευταίες μέρες μια μείωση στα ποσοστά θετικότητας , μπορεί να ηταν τυχαία αλλά μπορεί και να οδεύουμε σιγά σιγά προς το τέλος αυτού που αποκαλούνε 4ο κύμα.
εγω ηθελα και ξεχωριστα τα νουμερα των νεκρων τυπε. τοσοι νεκροι ανεμβολιαστοι τοσοι μερικως και τοσοι εμβολιασμενοι πληρως...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Πάλι μαλακία έκανες... το γύρισες στον πληθυντικό άγιε αρχιμαλάκα! είδες που καλά σε λέω έτσι? :)

Γιατί σου προξενεί εντύπωση. :)

Αφού τα έχεις πει εκατοντάδες φορές. :)

Ο μόνος αμαλακιστος είσαι εσύ. Όλοι οι υπόλοιποι είμαστε από ανθυπομαλακες έως αρχιμαλάκες. :)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.177
Πόντοι
2.356
Δε χρειάζεται να δω τη δύση ολόκληρη. Αρκεί το Ισραήλ που σύμφωνα με όλους τους αφυπνισμένους κάνει κουμάντο σε όλο τον πλανήτη κλπ. Είναι δυνατόν να έτρεξαν αυτοί πρώτοι απ'όλους να αυτοκτονήσουν με το εμβόλιο? Εγώ πείστηκα να το κάνω (δεν είχα και αντιρρήσεις βασικά) όταν είδα Νετανιάχου να σκουπίζει όλο το pfizer.
καλα πιστευε εσυ οτι θα κανεις απο τις ιδιες παρτιδες τυπε! η οτι ο κουλης οντως ετρεξε να κανει εμβολιο και οχι ορο για τα ματια του κοσμου και τα ΜΜΕ...

οτι και να κανε παντως δεν ηταν απο αυτο που κανει η πλεμπα! μη ξεχνατε οτι ειστε πολιτες τριτης κατηγοριας, και οι εμβολιασμενοι τωρα νιωθουν δευτερης. η πρωτη κανει οτι γουσταρει

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.177
Πόντοι
2.356
Ολοι οι ιστορικοι συμφωνουν, οτι το μεγιστο λαθος Αγγλων και Γαλλων ηταν οτι παρα το γεγονος οτι κηρυξαν τον πολεμο στην Γερμανια το 1939 με την εισβολη στην Πολωνια, μολαταυτα δεν εγινε καμία πολεμικη ενεργεια και προσπαθουσαν να κατευνασουν την Γερμανια. Οπως και ολο το προηγουμενο χρονικο διαστημα. Οπως και η ΕΣΣΔ με το συμφωνο Μολοτοφ-Ριμπεντροπ.
Και ερχεσαι εσυ το 2021, να μας πεις οτι για τον Β΄ ΠΠ φταινε Αγγλοι και Γαλλοι, που κηρυξαν τον πολεμο στην Γερμανια λογω Πολωνιας.
Τι να σου πω. Πιο ασχετο προπαγανδιστή δεν εχω ξαναδει.
Και διακρινω οτι εχεις θεματα και με τους εβραιους.
Ναζιδιο κανονικο ε?
τυπε η αφορμη ηταν η πολωνια. ακολουθησε ο "γελοιος" πολεμος μεχρι να φανε μπουλο οι γαλλοι.
μετα εγινε κανονικος....

οποτε ναι συμφωνα με την αφορμη η πολωνια δεν αποκατασταθηκε

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Δυστυχώς, οι υποψίες γίνονται βεβαιότητα, η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. Μόνο ο θεός μπορεί να την αλλάξει με μια ολοσχερή καταστροφή, να μην μείνει ούτε μισός άνθρωπος πάνω στην γη, όταν ξανά αρχίσουν όλα από την αρχή, θα πάρουν την αρχική πραγματική τους μορφή. Μέχρι τότε, θα ακολουθούμε βιαίως την άθλια σημερινή πραγματικότητα.

Αν συνεχίσουν έτσι, στο τέλος θα με πείσουν, πράγματι οι Εβραίοι έχουν δίκιο! Οι μη Εβραίοι είναι γκοίμ! Δεν εξηγείτε αλλιώς, είναι ο εκλεκτός λαός, πρέπει να διοικούν αυτά τα γκοίμ. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα πέσω ποτέ σε τέτοιο επίπεδο.

Όσον αφορά τον COVID, θα πω αυτό και θα κλείσω, τον χειμώνα έρχεται το νέο lockdown με την νέα μετάλλαξη και τα νέα εμβόλια. Δεν είμαι προφήτης, ούτε μάντης, όποιος μελετήσει το παρελθόν μπορεί να δει το μέλλον. Πρώτων, οι πολιτικοί κάνουν το αντίθετο απ ότι λένε, οπότε, αφού λένε δεν θα γίνει, είναι σαν να λένε ότι θα γίνει. Δεύτερον, εάν είχαν σκοπό να λήξουν το παραμύθι, δεν θα μιλούσαν για μεταλλάξεις. Τρίτον, όποιος δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου, όπως τα σκουπίδια, θα θυμάται ότι προ COVID κάθε χρόνο τον χειμώνα μας παρουσίαζαν από έναν καινούριο ιό και από ένα καινούριο εμβόλιο, γιατί να το αλλάξουν τον επόμενο χειμώνα;

Αν έχω δίκιο εγώ η τα καθυστερημένα σκουπίδια, θα αποδειχτεί σύντομα. Μέχρι τότε, κουράγιο σε όλους στους δύσκολους καιρούς που έρχονται. Να θυμάστε, χάσαμε μια μάχη, όχι τον πόλεμο! Κάποια στιγμή, τα ψέματα θα τελειώσουν, η αλήθεια θα λάμψει, το μίσος θα γεννηθεί πάλι και θα πληρώσουν οι πραγματικά υπεύθυνοι για όλα!

Τέλος.

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
τυπε η αφορμη ηταν η πολωνια. ακολουθησε ο "γελοιος" πολεμος μεχρι να φανε μπουλο οι γαλλοι.
μετα εγινε κανονικος....

οποτε ναι συμφωνα με την αφορμη η πολωνια δεν αποκατασταθηκε
Ε οχι και δεν αποκατασταθηκε. Ολη η σημερινη δυτικη Πολωνια ηταν μερος της Γερμανιας πριν τον πολεμο. Απλως πηραν κατι και οι σοβιετικοι στα ανατολικα για τον κοπο τους

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.177
Πόντοι
2.356
Ε οχι και δεν αποκατασταθηκε. Ολη η σημερινη δυτικη Πολωνια ηταν μερος της Γερμανιας πριν τον πολεμο. Απλως πηραν κατι και οι σοβιετικοι στα ανατολικα για τον κοπο τους
τους ομαδικους ταφους εννοεις? :Ρ

δεν αποκατασταθηκε ως ανεξαρτητη τυπε εκει θελω να καταληξω... οτι εγινε αμεσα προτεκτορατο απο εκει που ηταν αναπτυσσομενη...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Δυστυχώς, οι υποψίες γίνονται βεβαιότητα, η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. Μόνο ο θεός μπορεί να την αλλάξει με μια ολοσχερή καταστροφή, να μην μείνει ούτε μισός άνθρωπος πάνω στην γη, όταν ξανά αρχίσουν όλα από την αρχή, θα πάρουν την αρχική πραγματική τους μορφή. Μέχρι τότε, θα ακολουθούμε βιαίως την άθλια σημερινή πραγματικότητα.

Αν συνεχίσουν έτσι, στο τέλος θα με πείσουν, πράγματι οι Εβραίοι έχουν δίκιο! Οι μη Εβραίοι είναι γκοίμ! Δεν εξηγείτε αλλιώς, είναι ο εκλεκτός λαός, πρέπει να διοικούν αυτά τα γκοίμ. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα πέσω ποτέ σε τέτοιο επίπεδο.

Όσον αφορά τον COVID, θα πω αυτό και θα κλείσω, τον χειμώνα έρχεται το νέο lockdown με την νέα μετάλλαξη και τα νέα εμβόλια. Δεν είμαι προφήτης, ούτε μάντης, όποιος μελετήσει το παρελθόν μπορεί να δει το μέλλον. Πρώτων, οι πολιτικοί κάνουν το αντίθετο απ ότι λένε, οπότε, αφού λένε δεν θα γίνει, είναι σαν να λένε ότι θα γίνει. Δεύτερον, εάν είχαν σκοπό να λήξουν το παραμύθι, δεν θα μιλούσαν για μεταλλάξεις. Τρίτον, όποιος δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου, όπως τα σκουπίδια, θα θυμάται ότι προ COVID κάθε χρόνο τον χειμώνα μας παρουσίαζαν από έναν καινούριο ιό και από ένα καινούριο εμβόλιο, γιατί να το αλλάξουν τον επόμενο χειμώνα;

Αν έχω δίκιο εγώ η τα καθυστερημένα σκουπίδια, θα αποδειχτεί σύντομα. Μέχρι τότε, κουράγιο σε όλους στους δύσκολους καιρούς που έρχονται. Να θυμάστε, χάσαμε μια μάχη, όχι τον πόλεμο! Κάποια στιγμή, τα ψέματα θα τελειώσουν, η αλήθεια θα λάμψει, το μίσος θα γεννηθεί πάλι και θα πληρώσουν οι πραγματικά υπεύθυνοι για όλα!

Τέλος.
Κακώς σε λεμε ψεκασμενο και μαλακα. Δεν εισαι.
Εισαι απλως ψυχασθενης

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.177
Πόντοι
2.356
Καλα εσυ πρέπει να έχεις πολύ σοβαρη μορφή καθυστερησης!
?????????
Εχει και ημερομηνίες απο κατω απο το γράφημα στοκε ψεκασμενε!
Τι πανιβλακας!
Τώρα για τα ποσοστά που εβγαλες απο το μυαλο σου τι να σχολιασω?
Έχεις μαθηματικες γνώσης πρωτης γυμνασιου?
Ξαναδες το και ξαναπροσπάθησε στουρνε!
??????
Αντεγραψες ζωο αυτο που εγραψε μια τρελή ψεκασμενη για να κανει το άσπρο μαύρο!
182 θάνατοι σε 4.880.000 μας κανει 0,003%
228013921_2144849569002080_988134660783956308_n.jpg
εσυ δε σκεφτεσαι ουτε για πρωτη γυμνασιου.... τυπε καταλαβαινεις οτι τα δεδομενα για ανεμβολιαστους μετρανε απο το 2020 ενω τα δεδομενα για εμβολιασμενους για καποιους μετρανε απο 1/1 και για καποιους 20/7?

αν μου εδειχνες γραφημα 1 γεναρη θα ελεγε εμβολιασμενοι 1000. θανατοι 0
ανεμβολιαστοι 10 μυρια και θανατοι 10.000 (αφου ηδη ετρεχε ενα χρονο)

οποτε μεγαλε μην βαζεις τα ποσοστα και τα κλασματα οπως σε συμφερει! θα σε δουμε σε μισο χρονο

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.271
Πόντοι
2.456
Γιατί δεν έγινε καμία αναφορά για την χώρα πρότυπο
(όπως τα τσιφτετέλια κοβιντ φρι)
στις μεγάλες φυλλάδες κ σάι;

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
Αν έχω δίκιο εγώ η τα καθυστερημένα σκουπίδια, θα αποδειχτεί σύντομα.

Dr. Byram Bridle, an Associate Professor on Viral Immunology at the University of Guelph (Canada) about new peer-reviewed studies that suggests there may be terrifying reasons side effects such as heart inflammation, VITT, and other serious issues may occur in those who have been vaccinated.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.389
Πόντοι
786
ο ένας πέθανε στο ένα νοσοκομείο της πόλης, η άλλη στο άλλο,
κι ο γιος τους, 50άρης, είναι διασωληνωμένος στο ΠΓΝΛ,
ανεμβολίαστοι άπαντες...

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Μιλαγαν 2 ηλικιωμενες γυναικες εξω απο αρτοποιειο που πηγαινα. Λεγανε οτι κολλησαν κορωνοιο, ταλαιπωρηθηκαν λιγο, αλλα τελικα το ξεπερασαν. Οι γιατροι τους ειπαν οτι εαν δεν ειχαν κανει το εμβολιο, το πιο πιθανο ειναι να μη τα καταφερναν.
Το λογικο ειναι, οποιος εχει ηλικιωμενους δικους του ανθρωπους, να φροντισει να τους εμβολιασει. Οι δικοι μου εχουν εμβολιαστει εδω και μηνες.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
ο ένας πέθανε στο ένα νοσοκομείο της πόλης, η άλλη στο άλλο,
κι ο γιος τους, 50άρης, είναι διασωληνωμένος στο ΠΓΝΛ,
ανεμβολίαστοι άπαντες...

Θεολόγος ο τύπος. Προφανώς προστατευοταν με αγιασμό....

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Χθες μιλούσα με εμβολιασμένο. Μου είπε ότι ο ίδιος το έκανε αλλά δεν πρόκειται να το κάνει στα παιδιά του ,γιατί δεν του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom