Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Και πάλι ωστόσο φτάνει το 1000000 και το 1500 κρούσματα τη μέρα είναι ταπεινή προσέγγιση. Το 70% του πληθυσμού δεν κάνει την ανοσία αγέλης?
Δεν εχουμε 1.500 κρουσματα κατα μεσο ορο τη μερα στο 20μηνο.
Χωρις να το παιζω λοιμωξιολογος, η ανοσια αγελης θελει καπου 80-85%
Εχουμε λοιπον 6.200.000 εμβολιασμενους εστω με μια δοση και 600.000 νοσησαντες. Καποιοι απο τους νοσησαντες βεβαια ειναι προφανως και εμβολιασμενοι εκ των υστερων, αρα δεν μπορεις να τους προσθεσεις στο συνολο τους.
Ειμαστε καπου στο 60-65% λοιπον, μας λειπουν καπου εναμισι δυο εκατομμυρια κοσμος

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
τι λες καλέ, ήδη κάποια άτομα αρνούνται διασωλήνωση και θα δούμε το τραίνο των τρελών να γεμίζει
Σημερα διαβαζα για μητερα η οποια πηγε τον 15χρονο γιο της στο νοσοκομειο σε βαρια κατασταση (οχι κορωνοιο) και ηθελε να εχει λογο σε καθε ενεργεια των γιατρων. Και καθε τοσο τους εκανε υποδειξεις.
Συνεληφθη.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.976
Πόντοι
606
Δεν εχουμε 1.500 κρουσματα κατα μεσο ορο τη μερα στο 20μηνο.
Χωρις να το παιζω λοιμωξιολογος, η ανοσια αγελης θελει καπου 80-85%
Εχουμε λοιπον 6.200.000 εμβολιασμενους εστω με μια δοση και 600.000 νοσησαντες. Καποιοι απο τους νοσησαντες βεβαια ειναι προφανως και εμβολιασμενοι εκ των υστερων, αρα δεν μπορεις να τους προσθεσεις στο συνολο τους.
Ειμαστε καπου στο 60-65% λοιπον, μας λειπουν καπου εναμισι δυο εκατομμυρια κοσμος
Ούτε εγώ κάνω τον γιατρό αλλά θυμάμαι πολύ καλά ότι στις αρχές τουλάχιστο που στις ειδήσεις ακούγαμε πολύ την ανοσία της αγέλης μιλούσαν για 70%

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.321
Πόντοι
2.456
Απορία. Με 6200000 εμβολιασμένους(είμαι μέσα σε αυτούς) και τόσες χιλιάδες κρούσματα καθημερινά εδώ και δύο χρόνια, δεν έχουμε επιτύχει την πολυπόθητη ανοσία της αγέλης ακομα?
:think:
Στην αγέλη των λύκων η ανοσία ήταν 60%..
Μετά την μετάλλαξη σε τσακάλια ανέβηκε στο 80%..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ούτε εγώ κάνω τον γιατρό αλλά θυμάμαι πολύ καλά ότι στις αρχές τουλάχιστο που στις ειδήσεις ακούγαμε πολύ την ανοσία της αγέλης μιλούσαν για 70%
Κι εγω το θυμαμαι. Ας φτασουμε το 70% και βλεπουμε. Ακομη και γι αυτο εχουμε δρομο. Δεν θυμαμαι ομως αν το 70% αφορουσε μονο ενηλικους

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.321
Πόντοι
2.456
Αρχές-αρχες μιλούσαν για 60%

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Σημερα διαβαζα για μητερα η οποια πηγε τον 15χρονο γιο της στο νοσοκομειο σε βαρια κατασταση (οχι κορωνοιο) και ηθελε να εχει λογο σε καθε ενεργεια των γιατρων. Και καθε τοσο τους εκανε υποδειξεις.
Συνεληφθη.
Σωστο. Αλλα υπαρχει και το αλλο ακρο. Θεραπων ιατρος, να αρνειται, να αδιαφορει να ενημερωσει για την κατασταση ασθενους. Μετα απο μια ημερα, δυο ημερες. Τιποτα. Απο αδιαφορια, καθαρα. Δημοσιο νοσοκομειο βλεπεις. Εκει συλαμβανεται ο γιατρος; Οχι. Γινεται ο σχετικος τσαμπουκας απο συγγενεις, υποχρεωτικα, αλλιως δεν...

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
η λιστα με τις παρενεργειες των εμβολιων ααπο την αυστραλιανη κυβερνηση ειναι στα αγγλικα

μεταξυ αλλων αναφερονται οι εξεις παρενεργειες

Εκτός από τα καρδιακά και τις θρομβώσεις που μέχρι τώρα γνωρίζαμε, η λίστα περιλαμβάνει:

Ψυχικές διαταραχές
Διαταραχές νευρικού συστήματος
Αιμορραγική κυστίτιδα
Χρόνια αυθόρμητη κνίδωση
Πανικουλίτιδα
Δακρύρροια
Εσωτερική αιμορραγία
Μικροαγγειοπάθεια
Καταστροφή αιμοπεταλίων
Δυσλειτουργία της δεξιάς κοιλίας της καρδίας
Λαγόφθαλμος
Κοκκίωμα
Γαστρεντερίτιδα
Οισοφαγική καντιντίαση
Κάταγμα κάτω άκρου (διαταραχή των οστών)
Ρευματοειδής παράγοντας
Υπερχλωραιμία
Ανουρία
Νέκρωση ρινικού σωλήνα
Οξεία εμπύρετη ουδετερόφιλη δερματοπάθεια
Αιματοσπερμία
Δερματική νέκρωση
Αιμολυτική αναιμία
Περιφερική φλεβική νόσος
Χειλική αποχρωμάτωση
Αυτοάνοση ηπατίτιδα
Αντι-ουδετερόφιλα κυτταροπλασματικά αντισώματα θετική αγγειίτιδα
Αλλεργία σε τσίμπημα από αρθρόποδα (αράχνες κλπ)
Στρεπτοκοκκική πνευμονία
Ασυμπτωματικό covid-19
Υπεργαμαγλομπουλιναναιμία Καλοήθης μονοκλωνική
Μεταστάσεις στο ήπαρ
Ισχαιμία νωτιαίου μυελού
Οίδημα οσχέου
Ουραιμία
Μεταβλητότητα καρδιακών παλμών
Ούρα λευκωματίνης
Υποτροπή ασθενειών
Απόφραξη κοιλιοκάκης
Λήθαργο
Αναπνευστική ανεπάρκεια
Υπνηλία
Περιφερικό πρήξιμο
Ουροσεψία
Κυκλοφορικήκατάρρευση
Αυπνία
Αρρυθμίες
Ρινίτιδα
Αναιμία
Σακχαρώδης διαβήτης

και πολλά πολλά ακόμα που θα δείτε στο PDF.
Που λέει ρε βλαμμένε οτι αυτή η λίστα είναι απο την Αυστραλιανή κυβέρνηση;
Σε εκατό σημεία λέει οτι είναι αναφορές πολιτών προς το Υπουργείο. Το οποίο απλά τις καταγράφει και λέει οτι δε σημαινουν κάτι ως προς την ασφάλεια του φαρμάκου. Και μάλιστα δεν αναλαμβάνει καμία νομική ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά προκύψει, σε όποιον πάρει αποφασεις για την υγεία του με βαση τις αναφορές της λίστας.
Τα λέει στο PDF αυτά βλαμμενε!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Πιστευεις οτι αμα εμβολιαστουν ολοι θα εξαφανιστεί το πρόβλημα?

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
Συνεληφθη.
αφου εχει δει :
grays anatomy
Dr House
Saving hope
ER
Ο Γιατρός, η Ιστορία ενός Θαύματος

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.699
Πόντοι
506
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
To εχεις ακουσει φανταζομαι. Ανοσια απο χρονια, εως εφ ορου ζωης. Τωρα, γιατι το ελληνικο κρατος επισημα αναγνωριζει 6 μηνες... Επισης θα εχεις ακουσει για τον γιατρο στην Βορεια Ελλαδα, διευθυντης νεφρολογικης κλινικης αν θυμαμαι καλα, που βγηκε και ειπε οτι νοσησε απο κορωνοιο,εκανε και κανει ανα τακτα χρονικα διαστηματα τεστ αντισωματων, και του βγαινει σε σχεση με γιατρους συναδελφους του εμβολιασμενους, οτι εκεινος ειναι σε πολυ καλυτερη κατασταση. Βεβαια επειδη επισημα δεν αναγνωριζεται τιποτα απο αυτα, βρισκεται στη δυσαρεστη θεση να αντιδικει μονιμως με τους προισταμενους του, με συναδελφους του εμβολιασμενους, αφου συμφωνα με τη κυβερνηση, νοσηση 6 μηνες, και εμβολιασμος. Μονο αυτα ισχυουν. Ολα τα υπολοιπα, οπως η περιπτωση του γιατρου, θα εχουν προβλημα. Προβλημα με αναστολη στην εργασια του, να μη μπορει να μπει σε κλειστους χωρους, πχ εστιατοριο, κλπ.
Όχι για την διαρκή ανοσία δεν εχω διαβάσει πουθενά. Διαμάχη για τον αν ο εμβολιασμός ή η νοσηση δημιουργεί περισσότερα αντισώματα, ναι βλεπω συχνά στα ΜΜΕ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Όχι για την διαρκή ανοσία δεν εχω διαβάσει πουθενά. Διαμάχη για τον αν ο εμβολιασμός ή η νοσηση δημιουργεί περισσότερα αντισώματα, ναι βλεπω συχνά στα ΜΜΕ.
Και τι να το κανω να μου δημιουργηθουν πολλα αντισωματα με την φυσικη ανοσια και να μεινω με μισο πνευμονι?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ο Γιατρός, η Ιστορία ενός Θαύματος
Αψογο τύπε, ο Αλι θα ζητησει τωρα τη Ναζλι σε γαμο

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.171
Πόντοι
2.606
Αυτό έλεγαν και αυτός ήταν ο επιθυμητός στόχος για Οκτώβρη νομίζω.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

<Σε καποιους, σχηματισμο αντισωματων μεγαλης διαρκειας, εως και δεκαετιων.>

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom