Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
... Στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στα Χανιά βρίσκεται ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης. Για σήμερα Δευτέρα ήταν προγραμματισμένη συνάντηση με τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο Χανίων, ωστόσο ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Μπέας, δεν επέτρεψε να γίνει η συνάντηση σε ειδική αίθουσα, καθώς ήταν όλοι ανεμβολίαστοι.
Σε δηλώσεις του αργότερα, ο Παύλος Πολάκης, επιτέθηκε στον διοικητή, χαρακτηριζοντας την πράξη αυτή ως φασιστικού χαρακτήρα, καθώς, όπως είπε, ο διοικητής του νοσοκομείου, με πρόσχημα τα μέτρα για την πανδημία, ουσιαστικά του απαγόρευσε να απευθυνθεί στους εργαζόμενους. Δήλωσε ακόμα ότι με αυτόν τον τρόπο ο Γιώργος Μπέας δίνει διαπιστευτήρια στον νέο υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη.....

Μόνο ντροπή και θλίψη για τους αυτοχαρακτηριζόμενους Αριστερούς, σαν τον ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ Πολάκη. Έτσι θα αλλάξετε τον Κόσμο; ψαρεύοντας ψήφους και χαϊδεύοντας τα αυτιά των αχαρακτήριστων; Είναι Φασίστας ο Διοικητής, επειδή τήρησε το Νόμο και τη Λογική. Κι αυτή η Πράξη του, δεν ήταν για να προστατεύσει τη Δημόσια Υγεία, αλλά για να σου απαγορεύσει να απευθυνθείς στους Εργαζόμενους και να δώσει διαπιστευτήρια στον Πλεύρη. Τα οστά των Διαφωτιστών που οδήγησε στη Γαλλική Επανάσταση θα τρίζουν, αλλά σκασίλα σου. Για φαντάσου Αριστερός αντί να μιλήσει Λογικά, να απευθύνεται στα κατώτερα συναισθήματα και στο φόβο

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
????????????
Εκτος οτι κανει μπαμ απο ενα χιλιόμετρο οτι αυτος ο Ζαιος δεν εχει τίποτα και τρέμει καθε λιγο για το βίντεο.
Αφού την πρώτη φορα ειχε τετοια σοβαρη παρενέργεια, γιατί εκανε τη δεύτερη δόση?
Καλα αν τον πιστευεις,δε διαφερεις απο τους οπαδούς Αποστολόπουλου-Σωρρα!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.467
Πόντοι
27.261
Έχεις λαλήσει από την αγαμία δροσερούλη; Πριν δυο σελίδες το ανέβασε κάποιος άλλος ψέκας αυτό. :2funny:
επιτηδες το ξανανεβασα για να σου χωσω το καβλι μου μεχρι αμυγδαλες
μωρη βατσινωμενη γαλαζια συφιλη.:pipa3:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

????????????
Εκτος οτι κανει μπαμ απο ενα χιλιόμετρο οτι αυτος ο Ζαιος δεν εχει τίποτα και τρέμει καθε λιγο για το βίντεο.
Αφού την πρώτη φορα ειχε τετοια σοβαρη παρενέργεια, γιατί εκανε τη δεύτερη δόση?
Καλα αν τον πιστευεις,δε διαφερεις απο τους οπαδούς Αποστολόπουλου-Σωρρα!
αμφιβαλλεις μαστορα ?

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.230
Πόντοι
2.356
Δεν είπα να βγεί καινούργιο φάρμακο , τόσα υπάρχουν ένα δεν μπορούσαν να βρούν που να αυξάνει τις πιθανότητες να κάτσεις σπίτι ;

Επίσης όταν κάποιος πάει με συμπτώματα η και χωρίς συμπτώματα και του κάνεις κάποιο τέστ για το αν έχει κορωνοιό , ενω είσαι σίγουρος οτι η γρίπη έχει πάει διακοπες και έτσι δεν κάνεις τέστ για γρίπη , άρα το τέστ που έκανες αν βγεί θετικό θα βγεί θετικό στον κορωνοιο. Τέλος πάντων που να τα καταλάβετε αυτά τα ψεκασμένα εσείς οι ορθολογιστές :P

Επίσης μιας και το θυμήθηκα , έχει γίνει άραγε καμιά έρευνα σε σχέση με τον γενικό πληθυσμό σε αυτούς δηλαδή που παίρνουν καθημερινά κάποιο φάρμακο πχ για την πίεση , αν έβρισκαν οτι αυτοί που παίρνουν το τάδε φάρμακο για την πίεση η αυτοί που παίρνουν το τάδε αντιφλεγμονώδες δεν νοσούν τόσο πολύ όσο ο γενικός πληθυσμός μήπως το έβρισκαν έτσι το φάρμακο που λέω. Όχι οτι περίμεναν εμένα να το σκεφτώ αυτό ... λογικά θα το σκέφτηκαν ήδη αλλά λέμε τώρα στην απίθανη περίπτωση που το σκέφτηκα πρώτος :P
εχουμε βρει οτι χτυπαει σε ζαχαρο, παχυσαρκια, και θεματα με πνευμονια,ασθμα κλπ

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
επιτηδες το ξανανεβασα για να σου χωσω το καβλι μου μεχρι αμυγδαλες
μωρη βατσινωμενη γαλαζια συφιλη.:pipa3:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αμφιβαλλεις μαστορα ?
?????????????????
Μάλλον είσαι και εσυ τρολ!
Δε γίνεται να πιστευεις αυτη τη συριζαικη ποντικομαμη που παίζει το ρολο του σα να συμμετέχει στο Παρασιριαλ της Αννίτας Πάνια!
Ουτε στις οικογενειακές ιστορίες δε θα τον επαιρναν!
Απο τις μεγαλύτερες γελοιοτητες που εχω δει!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.467
Πόντοι
27.261
?????????????????
Μάλλον είσαι και εσυ τρολ!
Δε γίνεται να πιστευεις αυτη τη συριζαικη ποντικομαμη που παίζει το ρολο του σα να συμμετέχει στο Παρασιριαλ της Αννίτας Πάνια!
Ουτε στις οικογενειακές ιστορίες δε θα τον επαιρναν!
Απο τις μεγαλύτερες γελοιοτητες που εχω δει!
γελοιοι ειστε εσεις που μας πρηζετε το παπαρι καθε μερα με τις μαλακιες σας, αλλα δεν το εχω κανει και θεμα οπως βλεπεις. δεν εχω βρισει κανεναν και απλα βλεπω.
μηπως νομιζεις δε μπορω ? :eyebrows:
προσωπικα ανεβαζω την απεναντι πλευρα και ας κανει ο καθενας οτι θελει.
το εχω ξαναγραψει αλλωστε, αλλα μαλλον εσυ σκαλιζες το κωλαρακι σου καπου στον καναπεδακο σου.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
γελοιοι ειστε εσεις που μας πρηζετε το παπαρι καθε μερα με τις μαλακιες σας, αλλα δεν το εχω κανει και θεμα οπως βλεπεις. δεν εχω βρισει κανεναν και απλα βλεπω.
μηπως νομιζεις δε μπορω ? :eyebrows:
προσωπικα ανεβαζω την απεναντι πλευρα και ας κανει ο καθενας οτι θελει.
το εχω ξαναγραψει αλλωστε, αλλα μαλλον εσυ σκαλιζες το κωλαρακι σου καπου στον καναπεδακο σου.
Μα δε σε έβρισα!
Εγραψα οτι το βίντεο ειναι γελοιοτητα,οχι οτι είσαι εσυ γελοίος.
Εκτος και αν εισαι ο Alex Bookbinding, όποτε sorry.
Δεν ξέρω για ποια απέναντι πλευρά μιλας.
Δεν ξέρω πως σου επρηξα το παπαρι, μάλλον ο ορθολογισμός και το ξεφτιλισμα των ψεκασμενων σε ενοχλεί.
Αν πιστεψες οτι αυτό το ψεύτικο και γελοιοδεστατο βίντεο είναι πραγματικο, συγγνώμη αλλά εχεις πολυ σοβαρο θεμα.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.066
Πόντοι
6.256
Θα χουμε ξεκατινιασμα σημερα;
Κλωνοι μπραβοκουληδες λαθρολαγνοι γιουσουφάκια ολοι θα ναι δω;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.467
Πόντοι
27.261
Μα δε σε έβρισα!
Εγραψα οτι το βίντεο ειναι γελοιοτητα,οχι οτι είσαι εσυ γελοίος.
Εκτος και αν εισαι ο Alex Bookbinding, όποτε sorry.
Δεν ξέρω για ποια απέναντι πλευρά μιλας.
Δεν ξέρω πως σου επρηξα το παπαρι, μάλλον ο ορθολογισμός και το ξεφτιλισμα των ψεκασμενων σε ενοχλεί.
Αν πιστεψες οτι αυτό το ψεύτικο και γελοιοδεστατο βίντεο είναι πραγματικο, συγγνώμη αλλά εχεις πολυ σοβαρο θεμα.
μαστορα ασε τι θεμα εχω εγω και κοιτα το δικο σου κωλο.
ξαναλεω, τη δικια σας την πλευρα τη ξερουμε, τη μαθαμε, τη βλεπουμε καθε μερα και τελος.
η ιδια ειναι.
την απεναντι πλευρα ψαχνουμε για να συγκρινουμε και να πορευτουμε στη συνεχεια.
τι ειναι λαθος και τι σωστο, θα το κρινει ο καθενας μονος του.
δε θα πω εγω σε κανεναν τι πρεπει να κανει, τι δε η' τι θα κανει.
αυτο εχω πει και το ξαναλεω τωρα.
δεν εχω προβλημα με το τι ανεβαζει ο καθενας, ισα ισα με βοηθαει για περισσοτερο σκεψη.
ας ειναι και μουφα.
οπως βλεπεις αλλοι κωλοτριβονται και τους τρωει ο κωλος.
ελπιζω να το επιασες τωρα.

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Μέχρι στιγμής, η τρομοκρατία προέρχεται μόνο από την μία πλευρά από την αρχή της "πανδημίας". Η άλλη πλευρά δεν έχει τα μέσα πρώτον και δεύτερον στηρίζεται απλά στην πειθώ η στα πιστεύω του καθενός. Δεν απειλεί ότι όποιος κάνει το εμβόλιο θα χάσει την δουλειά του, ούτε όποιος επιθυμεί να δια σωληνωθεί θα τον πάνε φυλακή αν δεν τον πάνε τέσσερεις.

https://www.capital.gr/politiki/357...opoiitiko-emboliasmou-nosisis-i-arnitiko-test

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
μαστορα ασε τι θεμα εχω εγω και κοιτα το δικο σου κωλο.
ξαναλεω, τη δικια σας την πλευρα τη ξερουμε, τη μαθαμε, τη βλεπουμε καθε μερα και τελος.
η ιδια ειναι.
την απεναντι πλευρα ψαχνουμε για να συγκρινουμε και να πορευτουμε στη συνεχεια.
τι ειναι λαθος και τι σωστο, θα το κρινει ο καθενας μονος του.
δε θα πω εγω σε κανεναν τι πρεπει να κανει η' τι θα κανει.
αυτο εχω πει και το ξαναλεω τωρα.
δεν εχω προβλημα με το τι ανεβαζει ο καθενας, ισα ισα με βοηθαει για περισσοτερο σκεψη.
ας ειναι και μουφα.
οπως βλεπεις αλλοι κωλοτριβονται και τους τρωει ο κωλος.
ελπιζω να το επιασες τωρα.
Ok,αλλα καταλαβαινεις οτι με το να πιστευεις το σκουπίδι Alex Bookbinding με το εξωφθαλμα ψεύτικο και τραγελαφικο του βίντεο, αναπόφευκτα θα πέσει γέλιο!
Συμφωνω μαζί σου οτι πρέπει να βλέπουμε τα πάντα και πιστεύω συμφωνεις οτι πρέπει να τα σχολιαζουμε,ειδικα βίντεο σαν αυτο που ξεπερνανε ολα τα όρια γελοιοτητας και έχουν φτιαχτεί απο ιδεοληπτικους οπως ο πρωταγωνιστής του.
Επίσης τέτοια βίντεο θα κάνουν καποιους ημιψεκασμενους να ξανασκεφτουν σε ποια πλευρά πρέπει να ειναι, με τους Ψεκ ή με τη λογική

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Το νου σου στον κώλο τον έχεις φιλιπούλη δροσερούλη. :fuck1: :2funny:
βουλωστο μωρη φαλκονερα επιτελους ,ασε να μιλησει και κανας αλλος, μας τα χεις κανει τσουρεκια ,ηθελα να ξερα διαχειριστης δεν υπαρχει σε αυτο εδω το μπουρδελα να σε μουγκωσει για κανα δυο μηνες να ησυχασουμε

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Αυτό έλειπε, να απειλείτε κιόλας ρε αντικοινωνικά σκουπίδια.
Καλά μην χαίρεσαι, δεν απειλείς εσύ, ούτε έχεις κάποια δύναμη. Απλά η βλακεία που σε δέρνει δίνει δύναμη στους άλλους να τρομοκρατούν και να απειλούν.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.467
Πόντοι
27.261
Ok,αλλα καταλαβαινεις οτι με το να πιστευεις το σκουπίδι Alex Bookbinding με το εξωφθαλμα ψεύτικο και τραγελαφικο του βίντεο, αναπόφευκτα θα πέσει γέλιο!
Συμφωνω μαζί σου οτι πρέπει να βλέπουμε τα πάντα και πιστεύω συμφωνεις οτι πρέπει να τα σχολιαζουμε,ειδικα βίντεο σαν αυτο που ξεπερνανε ολα τα όρια γελοιοτητας και έχουν φτιαχτεί απο ιδεοληπτικους οπως ο πρωταγωνιστής του.
Επίσης τέτοια βίντεο θα κάνουν καποιους ημιψεκασμενους να ξανασκεφτουν σε ποια πλευρά πρέπει να ειναι, με τους Ψεκ ή με τη λογική
σου ειπα και πριν.
προσωπικα δεν ειμαι με καμια πλευρα και απλα παρατηρω και τις δυο αναγκαστικα.
δε γινεται αλλιως, ετσι οπως εχει παει η κατασταση.
το πως θα εξελιχθει τωρα, λογικα θα το δουμε μεχρι τελος της χρονιας, εκτος αν βγαλουν και καμια αλλη μεταλλαξη στο προσκηνιο, που σημαινει νεα δοση σε οσους εχουν εμβολιαστει.
ελπιζω να ειμαστε εδω και να ανταλλασουμε αποψεις και παλι... οποιες να ειναι και αυτες, καλες η' κακες.

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Άντε χάσου από'δω ρε σκύβαλο.
Ούτε και έχεις δικές σου αντιλήψεις, πεποιθήσεις η αξίες, ότι πουν τα αφεντικά....
Αν αύριο πουν τέλος η πανδημία, αυτό θα υποστηρίξεις με πάθος...
Αν πουν οι άντρες πρέπει να φοράνε καλσόν, απ τους πρώτους θα βάλεις. Οπότε, δεν θα έχεις ποτέ κανένα πρόβλημα με καμία εξουσία, πάντα ένας πιστός σκλάβος.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.467
Πόντοι
27.261
Αν πουν οι άντρες πρέπει να φοράνε καλσόν, απ τους πρώτους θα βάλεις.
εδω φοραει ξεχειλωμενα στριγκακια η μανταμ σουσου, στο καλσον θα κολλησει νομιζεις ?
μη σου πω οτι ηδη φοραει και απο αυτο η τσουραπω :effemine:

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Καλά, γύρνα στο θάλαμο σου τώρα να πάρεις κάνα zyprexa μπας και ηρεμήσεις.
Ούτε καν ξέρω τι είναι αυτό, για να το ξέρεις φυσικά Θα το έχεις δοκιμάσει., καθόλου περίεργο.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Ούτε και έχεις δικές σου αντιλήψεις, πεποιθήσεις η αξίες, ότι πουν τα αφεντικά....
Αν αύριο πουν τέλος η πανδημία, αυτό θα υποστηρίξεις με πάθος...
Αν πουν οι άντρες πρέπει να φοράνε καλσόν, απ τους πρώτους θα βάλεις. Οπότε, δεν θα έχεις ποτέ κανένα πρόβλημα με καμία εξουσία, πάντα ένας πιστός σκλάβος.
Απο εκει που ζουσαμε μεχρι το 2015 το διαχωρισμό σε ανυποτακτους και γερμανοτσολιάδες με τις γνωστές τραγικες συνέπειες,τωρα με το κορονι ξεκίνησε ενας νεος διαχωρισμός σε (κατα φαντασίαν)ανυποτακτους και σκλαβους του Bill Gates και των φαρμακοβιομηχανιων.
Δυστυχώς οι τρελοι, ιδεοληπτικοι και πνευματικά καθυστερημένοι δε χάνουν ποτέ ευκαιρία να δημιουργήσουν ένα φανταστικό πολεμικό σκηνικό στο μυαλό τους,στο οποίο βρίσκονται στην εμπροσθοφυλακή του αγωνα για λευτεριά!
Τι Σκατιλα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom