Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.462
Πόντοι
25.467
Πάλι χώνεσαι βλέπω.

Τόσο πολύ σε έχω τσιτώσει, ε?

Κι είναι ακόμα η αρχή Άγιε Αρχιμαλάκα. Όσο μου χώνεσαι τόσο θα ρουφάς χυσαμόλια :)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μπα... Αρχιμαλάκας είσαι, είτε νέος είτε γέρος :)

Τελικά, με αυτά και με τα άλλα, ξέχασες να βγάλεις το σουτιέν και να μας παραθέσεις την ανάρτηση που αναφέρομαι στους συγγενείς-οικογένεια-σόϊ σου και να μας δείξεις που ακριβώς τους βρίζω. :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Τελικά, με αυτά και με τα άλλα, ξέχασες να βγάλεις το σουτιέν και να μας παραθέσεις την ανάρτηση που αναφέρομαι στους συγγενείς-οικογένεια-σόϊ σου και να μας δείξεις που ακριβώς τους βρίζω. :)
Τελικά είσαι ένας εμμονικός Άγιος Αρχιμαλάκας διότι σου ανέβασα την ανάρτηση.

Εσύ είσαι πολύ χυσοκανάτα! Αντέχεις πολλά χύσια στην μούρη σου. Πιο πολλά από όλους, έχε το υπόψιν σου αυτό Άγιε Αρχιμαλάκα :)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.330
Πόντοι
22.266

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.462
Πόντοι
25.467
Τελικά είσαι ένας εμμονικός Άγιος Αρχιμαλάκας διότι σου ανέβασα την ανάρτηση.

Εσύ είσαι πολύ χυσοκανάτα! Αντέχεις πολλά χύσια στην μούρη σου. Πιο πολλά από όλους, έχε το υπόψιν σου αυτό Άγιε Αρχιμαλάκα :)

Βγάλε τις ψεύτικες βλεφαρίδες, και το eye liner και ξαναδιάβασε τι σου γράφω. :)

Παρέθεσε ξανά την ανάρτηση που αναφέρομαι στους συγγενείς-οικογένεια-σόϊ σου, και δείξε σε όλους μας το σημείο που τους βρίζω. :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Βγάλε τις ψεύτικες βλεφαρίδες, και το eye liner και ξαναδιάβασε τι σου γράφω. :)

Παρέθεσε ξανά την ανάρτηση που αναφέρομαι στους συγγενείς-οικογένεια-σόϊ σου, και δείξε σε όλους μας το σημείο που τους βρίζω. :)
Αγιος Αρχιμαλακας με πατεντα :jerking2:

Παίζε την κασέτα αρχιμαλάκα σκουπιδαριό :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.462
Πόντοι
25.467
Αγιος Αρχιμαλακας με πατεντα :jerking2:

Παίζε την κασέτα αρχιμαλάκα σκουπιδαριό :)
Ρουφιανάκο!!! :)

Για να τελειώνουμε επειδή το κούρασες πολύ... :)

Έγραψες πως μου έκανες αναφορά επειδή έθιξα σκαιότατα τους συγγενείς-οικογένεια-σόϊ σου. Κατόπιν μας παρέθεσες μια ανάρτηση μου που μόνον εσύ βλέπεις πως έχω υποπέσει σε κάτι τέτοιο (αφού και η αναφορά που έκανες κατέληξε στον κάλαθο των αχρήστων και τελικά το μόνο που κατάφερες ήταν να μου αερίσεις την ποιμαντορική μου ράβδο). :)

Βγάλε λοιπόν και την περούκα με τις ξανθές αφέλειες, παρέθεσε ξανά το ποστ για το οποίο πάτησες το ρουφιανόκουμπο, και υποδειξέ μας που ακριβώς βρίζω τους συγγενείς - οικογένεια - σόϊ σου. :)

Κατά τα άλλα βρίζε με όσο θες αν έχεις την αυταπάτη πως αυτό σε καθιστά αρσενικό. :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Έγραψες πως μου έκανες αναφορά επειδή έθιξα σκαιότατα τους συγγενείς-οικογένεια-σόϊ σου. Κατόπιν μας παρέθεσες μια ανάρτηση μου που μόνον εσύ βλέπεις πως έχω υποπέσει σε κάτι τέτοιο (αφού και η αναφορά που έκανες κατέληξε στον κάλαθο των αχρήστων και τελικά το μόνο που κατάφερες ήταν να μου αερίσεις την ποιμαντορική μου ράβδο). :)

Βγάλε λοιπόν και την περούκα με τις ξανθές αφέλειες, παρέθεσε ξανά το ποστ για το οποίο πάτησες το ρουφιανόκουμπο, και υποδειξέ μας που ακριβώς βρίζω τους συγγενείς - οικογένεια - σόϊ σου. :)

Κατά τα άλλα βρίζε με όσο θες αν έχεις την αυταπάτη πως αυτό σε καθιστά αρσενικό. :)
Ναι ακριβως για να τελειώνουμε:

- Μια ωραία πρωϊα, πάλι μιλούσα με κάποιον άλλον και πετάχτηκες σαν ΠΟΡΔΟΣ. Έφαγες τα χυσαμόλια σου και γι' αυτό γύρισες τον πληθυντικό σε ενικό. Επίσης δήλωσες ότι δεν θα ασχοληθείς ξανά μαζί μου γιατί δεν το αξίζω και κάτι τέτοιες πούτσες που λέγαμε στο Δημοτικό (δεν ξέρω αν το έβγαλες καν!) :)

- Μια στο τόσο, συνεχίζεις να πετάγεσαι σαν ΠΟΡΔΟΣ, σε οποιοδήποτε νήμα, με οποιονδήποτε κι αν μιλάω. Πάλι τρως τα χυσαμoλια σου και αρχίζεις πάλι τα "δεν ασχολούμαι μαζί σου" κι όλα αυτά! Και φεύγεις χυμένος :)

- Χθες έγινε πάλι το ίδιο όπου έφαγες τα χυσαμόλια σου πάλι (επειδή πετάχτηκες σαν ΠΟΡΔΟΣ ως συνήθως), το γύρισες στον πληθυντικό και μετά πάλι ενικό... επειδή έφαγες κι άλλα! Και μέσα στην σύφιλή σου αναφέρθηκες σε συγγενείς μου. Απορώ τι σχέση έχουν οι συγγενείς μου, φίλοι μου, συνεργάτες μου, πελάτες μου ή ο οποιοσδήποτε σε μια τέτοια συζήτηση. Μετά κατάλαβα πόσο αρχιμαλάκας κομπλέξας είσαι που θα το γυρίσεις στο σκουπιδαριό, αυτό που ακριβώς πρεσβεύεις, άγιε αρχιμαλάκα! :) Eξάλλου το έχουν κάνει κι άλλοι εδώ μέσα, ρώτα τον alex71 να σου πει, σίγουρα θα θυμάται... όπως και τα χυσαμόλια που έφαγε αυτός που το έκανε :wink:

Πήγαινε τώρα στο νηματάκι σου μπούστρα κι αν ξαναδιψάσεις για χυσαμόλια, θα με βρεις, είμαι σίγουρος :tooth:

alan664

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2021
Like
3.051
Πόντοι
456
Το ποσοστό των πλήρως εμβολιασμένων ενηλίκων είναι 83% στην Πορτογαλία, 77% στην Ισπανία, 70% στην Ιταλία.
Τελικά δεν είμαστε Νοτιοευρωπαίοι. Βαλκάνιοι είμαστε.
Νομιζω ειμαστε τελευταιοι στην Ευρωπη σε εμβολιασμους.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.462
Πόντοι
25.467

- Μια ωραία πρωϊα, πάλι μιλούσα με κάποιον άλλον και πετάχτηκες σαν ΠΟΡΔΟΣ. Έφαγες τα χυσαμόλια σου και γι' αυτό γύρισες τον πληθυντικό σε ενικό. Επίσης δήλωσες ότι δεν θα ασχοληθείς ξανά μαζί μου γιατί δεν το αξίζω και κάτι τέτοιες πούτσες που λέγαμε στο Δημοτικό (δεν ξέρω αν το έβγαλες καν!) :)

- Μια στο τόσο, συνεχίζεις να πετάγεσαι σαν ΠΟΡΔΟΣ, σε οποιοδήποτε νήμα, με οποιονδήποτε κι αν μιλάω. Πάλι τρως τα χυσαμ;oλια σου και αρχίζεις πάλι τα "δεν ασχολούμαι μαζί σου" κι όλα αυτά! Και φεύγεις χυμένος :)

- Χθες έγινε πάλι το ίδιο όπου έφαγες τα χυσαμόλια σου πάλι (επειδή πετάχτηκες σαν ΠΟΡΔΟΣ ως συνήθως), το γύρισες στον πληθυντικό και μετά πάλι ενικό... επειδή έφαγες κι άλλα! Και μέσα στην σύφιλή σου αναφέρθηκες σε συγγενείς μου. Απορώ τι σχέση έχουν οι συγγενείς μου, φίλοι μου, συνεργάτες μου, πελάτες μου ή ο οποιοσδήποτε σε μια τέτοια συζήτηση. Μετά κατάλαβα πόσο αρχιμαλάκας κομπλέξας είσαι που θα το γυρίσεις στο σκουπιδαριό, αυτό που ακριβώς πρεσβεύεις, άγιε αρχιμαλάκα! :)

Πήγαινε τώρα στο νηματάκι σου μπούστρα κι αν ξαναδιψάσεις για χυσαμόλια, θα με βρεις, είμαι σίγουρος :tooth:

Άσε τις αλά Μάρθα Βούρτση μυξοκλάψες, σταμάτα να υπεκφεύγεις με δικαιολογίες για παιδάκια με κοντοπαντέλονα και έλα να απαντήσεις στο προκείμενο. :)

Τελευταία τροποποίηση:

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Μπάρμπα από το πολύ χερογλύκανο θα ξεμείνεις από χυσαμόλια. Και δεν ξέρω και κανέναν καλό ουρολόγο να σου συστήσω για να σε βάλει σε καθετήρα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Άσε τις αλά Μάρθα Βούρτση μυξοκλάψες, σταμάτα να υπεκφεύγεις με δικαιολογίες για παιδάκια με κοντοπαντέλονα και έλα να απαντήσεις στο προκείμενο. :)

Εμμονικός Αρχιμαλάκας (το άγιος δεν παίζει ρόλο) :tooth:

Συνέχισε να ασχολείσαι αδερφάρα :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.462
Πόντοι
25.467

- Μια ωραία πρωϊα, πάλι μιλούσα με κάποιον άλλον και πετάχτηκες σαν ΠΟΡΔΟΣ. Έφαγες τα χυσαμόλια σου και γι' αυτό γύρισες τον πληθυντικό σε ενικό. Επίσης δήλωσες ότι δεν θα ασχοληθείς ξανά μαζί μου γιατί δεν το αξίζω και κάτι τέτοιες πούτσες που λέγαμε στο Δημοτικό (δεν ξέρω

Μην πατάς συνεχώς το ρουφιανόκουμπο ρε.

Θα το ξεχαρβαλώσεις στο τέλος από τα πολλά πατήματα. :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom