Ναι ακριβως για να τελειώνουμε:
- Μια ωραία πρωϊα, πάλι μιλούσα με κάποιον άλλον και πετάχτηκες σαν ΠΟΡΔΟΣ. Έφαγες τα χυσαμόλια σου και γι' αυτό γύρισες τον πληθυντικό σε ενικό. Επίσης δήλωσες ότι δεν θα ασχοληθείς ξανά μαζί μου γιατί δεν το αξίζω και κάτι τέτοιες πούτσες που λέγαμε στο Δημοτικό (δεν ξέρω αν το έβγαλες καν!)
- Μια στο τόσο, συνεχίζεις να πετάγεσαι σαν ΠΟΡΔΟΣ, σε οποιοδήποτε νήμα, με οποιονδήποτε κι αν μιλάω. Πάλι τρως τα χυσαμ;oλια σου και αρχίζεις πάλι τα "δεν ασχολούμαι μαζί σου" κι όλα αυτά! Και φεύγεις χυμένος
- Χθες έγινε πάλι το ίδιο όπου έφαγες τα χυσαμόλια σου πάλι (επειδή πετάχτηκες σαν ΠΟΡΔΟΣ ως συνήθως), το γύρισες στον πληθυντικό και μετά πάλι ενικό... επειδή έφαγες κι άλλα! Και μέσα στην σύφιλή σου αναφέρθηκες σε συγγενείς μου. Απορώ τι σχέση έχουν οι συγγενείς μου, φίλοι μου, συνεργάτες μου, πελάτες μου ή ο οποιοσδήποτε σε μια τέτοια συζήτηση. Μετά κατάλαβα πόσο αρχιμαλάκας κομπλέξας είσαι που θα το γυρίσεις στο σκουπιδαριό, αυτό που ακριβώς πρεσβεύεις, άγιε αρχιμαλάκα!
Πήγαινε τώρα στο νηματάκι σου μπούστρα κι αν ξαναδιψάσεις για χυσαμόλια, θα με βρεις, είμαι σίγουρος