Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

pipinia luv

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
303
Πόντοι
36

:2funny: :2funny: :tooth:

τυπε παλι καλα που δεν εβγαλε κανενα αλλο ψεκαστηρι :confused: :confused: :confused:

ejaculation-explosion.gif

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Το διάβαζα πριν λίγο. Και τρέχει ΕΔΕ για γιατρό που χλεύαζε μητέρα την ωρα που εμβολιαζόταν η 16χρονη κόρη τους.
Ψεκασμενοι και ανισόρροποι στη δημόσια υγεία.
Την Πέμπτη πάω να εμβολιάσω τον γιο μου. Και φυσικά θα τον πάω εγώ και όχι η μαμά του.

Περίμενε να δεις πρώτο θέμα με τα μεγάλα μαύρα γράμματα σε όλες τις εφημερίδες αν χλευάσει εμένα ή τον γιο μου κανείς από εκεί...!!! :tooth:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Συμφωνώ απολυτως.
Εξαλλου συνιστά και πειθαρχικο παραπτωμα το να παρασυρεις πολιτη και να καταθετεις ενδικο βοηθημα το οποιο γνωριζεις οτι δεν εχει καμια τυχη.
Απο την αλλη βεβαια, και ο κοσμος δεν μπορει να παιρνει παντα το συγχωροχαρτι της αγνοιας. Δεν ζουμε στο 1950, ούτε σε καμια στανη. Υπαρχει η πληροφορια παντου. Ολα ειναι γνωστα και ολα εχουν εξηγηθει. Το να εισαι απλως βλακας δεν μπορει να συνιστα δικαιολογια διαρκως.
Εντάξει, ουσιαστικά ο ρόλος του κράτους ΕΙΝΑΙ να προστατεύει τους πανηλίθιους (δόξα το θεό έχουμε μπόλικους!), αλλά όπως και να το κάνουμε οι δικηγόροι είναι μια ξεχωριστή "κάστα", δεν τους πολυπειράζει το κράτος για τέτοια θέματα... μίλα και με τον φίλο σου τον Ανδρέα, ξέρεις ποιον εννοώ! Αδερφός! :wink:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.069
Πόντοι
6.256
Με τόση ενημέρωση μόνο αγνοια δεν μπορούν να επικαλεστούν. Ηλιθιότητα μάλλον.
Ενημερωση απο τα ελληνικα μμε ή απο τον υποκοσμο του διαδικτύου? ( κατα τον κούλη )

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
  • Like
Αντιδράσεις: kinks

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
ο ιατρικος συλλογος οπου ο ενας προεδρος ηταν προεδρος στην ΚΕΔΕ καθως επεισης και προεδρος των δασων αττικης και ελλαδος και δεν κατηγορηθηκε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για αδρανεια στο ματι και στις γυρω καμενες περιοχες? σαφεστατα εχει και φετος ευθυνη για τις τωρινες πυρκαγιες σε ολα τα πρωην εναπωμεινοντα δαση της αττικης απο την τωρινη θεση του
Ο Πατούλης ήταν πρόεδρος των δασών Αττικής και Ελλάδος όταν έπιασε φωτιά στο Μάτι; Υπάρχει το αξίωμα αυτό ή το έβγαλες από την κεφάλα σου;
Το είχε ο Πατούλης; Γιατί την γελοία την Δούρου θυμάμαι τότε ως Περιφεριάρχη. Μετά, στις Περιφεριακές του 2019 κέρδισε ο Πατούλης.
Μήπως πάλι μπερδεύεις τις χρονιές;

(Βέβαια εσύ το έχεις κάψει τόσο που μπορεί να τον αναβαθμίσεις σε Πρόεδρο των δασών Αττικής και Ελλάδος και πασών των Ρωσιών για να του τα χώσεις για τις φωτιές στη Σιβηρία. :2funny:)

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
Ενημερωση απο τα ελληνικα μμε ή απο τον υποκοσμο του διαδικτύου? ( κατα τον κούλη )
Ενημέρωση και απο τα Ελληνικα , ξενα ΜΜΕ ΚΑΙ απο τον υποκοσμο του διαδικτυου .
Κριση εχει ο καθενας και μπορει να βγαλει συμπερασμα διασταυρώνοντας τα δεδομενα βάση της μορφωσης του .
Πρόεδροι κομματων
Τραγκας
Βόκολης
Αντωνιου
Βελοπουλος

Οξύμωρο
Συγγενικο μου προσωπο που εχει εμβολιαστει μου είπε " ερχομαστε Αθηνα απο Μεσσηνια με 35 πουλμαν να διαδηλωσουμε κατα της υποχρεωτικοτητας των εμβολιασμων"

Καταντια
Σε γνωστο μου που θα κανει το εμβολιο επειδη δεν θελει να τρεχει και να πληρωνει για test αντιεμβολιαστης συναδελφος του του ειπε "θα σου δινω εγω τα μισα καθε μηνα (20€) για να μην κανεις το εμβολιο.

Η εικονα
Χριστιανοταλιμπαν , ακροδεξια ορφανα , μολων λαβε,ελληνικες σημαίες στο " συλλαλητήριο της γραφικοτητας"

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Ο Πατούλης ήταν πρόεδρος των δασών Αττικής και Ελλάδος όταν έπιασε φωτιά στο Μάτι; Υπάρχει το αξίωμα αυτό ή το έβγαλες από την κεφάλα σου;
Το είχε ο Πατούλης; Γιατί την γελοία την Δούρου θυμάμαι τότε ως Περιφεριάρχη. Μετά, στις Περιφεριακές του 2019 κέρδισε ο Πατούλης.
Μήπως πάλι μπερδεύεις τις χρονιές;

(Βέβαια εσύ το έχεις κάψει τόσο που μπορεί να τον αναβαθμίσεις σε Πρόεδρο των δασών Αττικής και Ελλάδος και πασών των Ρωσιών για να του τα χώσεις για τις φωτιές στη Σιβηρία. :2funny:)
ο εκαστοτε προεδρος της ΚΕΔΕ ειναι ΚΑΙ προεδρος των δασων αττικης ΚΑΙ ελλαδος

τοι λεει το καταστατικο τους

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.392
Πόντοι
786
δεν θα κατσει τετραετια ο δικος σου

οταν ξεκινησει να εμβολιαζει αστυνομικους στρατιωτικους δικαστες κλπ κλπ εκει θα δεις τι απεργιες θα κανουν και τι απειλες θα στειλουν στον κουλη

ο αρχηγος σου τα εχει βαλει με ολο τον κοσμακη
αυτοί δεν απεργούν.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.392
Πόντοι
786
θα το δεις

κατσε να ακουμπησει το μπολι πανω τους
απαγορεύεται, αν απεργήσουν είναι ποινικό αδίκημα και πειθαρχικό παράπτωμα, δηλαδή λόγος απόλυσης.
έχεις πάει σχολείο;

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
ο εκαστοτε προεδρος της ΚΕΔΕ ειναι ΚΑΙ προεδρος των δασων αττικης ΚΑΙ ελλαδος

τοι λεει το καταστατικο τους

Γλάσκε αν η μαλακία ήταν εργόχειρο θα είχες κάνει την προίκα σου.
Πρόεδρος των δασών αττικής και Ελλάδας υπάρχει μόνο μέσα στο ακατοίκητο κρανίο σου.
Για να μην ψάχνεις το καταστατικό πάρε και τον σχετικό νόμο.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
απαγορεύεται, αν απεργήσουν είναι ποινικό αδίκημα και πειθαρχικό παράπτωμα, δηλαδή λόγος απόλυσης.
έχεις πάει σχολείο;
δηλαδη θες να μου πεις οτι δεν θα μιλησουν εαν τους κανουν αναγκαστικα το μπολι?

δεν το νομιζω

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Γλάσκε αν η μαλακία ήταν εργόχειρο θα είχες κάνει την προίκα σου.
Πρόεδρος των δασών αττικής και Ελλάδας υπάρχει μόνο μέσα στο ακατοίκητο κρανίο σου.
Για να μην ψάχνεις το καταστατικό πάρε και τον σχετικό νόμο.
για εξηγησε μου "αριστε" και εσυ που ανηκει με βαση την νομοθεσια

δεν το ξεκαθαριζει διοτι ειναι στην καθαρευουσα και το κειμενο δεν φαινεται σωστα

και δευτερον εαν ο εκαστοτε νομαρχης δεν ειναι υπευθυνος για τα δαση τοτε ποιος ειναι?

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Τους μαλάκες τους ψεκ, νερό τύπου RNA τους πετάνε...:tooth::tooth::tooth:
4dc3276eb8489e4ef0212215da0e82f6_L.jpg

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Το Σύνταγμα της Ελλάδας απαγορεύει ρητά την απεργία στις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας.
Στόκε.
οπως σου ειπα πριν κρατα μια πισινη εαν τους εμβολιασουν δια της βιας οπως τον υπολοιπο ελληνικο λαο

απο την αλλη εαν δεν εμβολιαστει ο στρατος και η αστυνομια θα θεωρουνται απο τους ανεμβολιαστες ως "ασπιδα προστασιας" της κυβερνησης

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Τα κουτάλια κολλούσαν στο μπράτσο από τα μαγνητικά σωματίδια;
Δε νομίζω, τα κουτάλια κολλάνε έτσι κι αλλιώς λόγω κάποιου φαινομένου με το δέρμα.

Αν θέλει ο εμβολιασμένος να δει εάν έλαβε την "μολυσμένη" με μαγνητικά σωματίδια δόση ας προτείνουμε τα εξής:

Να πάρει μία πυξίδα και να την πλησιάσει στο μπράτσο του.
Να κρεμάσει ένα μαγνητάκι σε κλωστή και να δοκιμάσει με αυτό.

Αν έχει δίκιο ο Γιαπωνέζος υπουργός υγείας μπορεί το μαγνητάκι να κινηθεί προς το μπράτσο του.

(Μαγνητικά σωματίδια δεν σημαίνει ντε και καλά μαγνητισμένα, άρα δεν κολλάνε κουτάλια και βελόνια αμαγνήτιστα)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom