Παντως εγω χαιρομαι παρα πολυ που ο covid μας οδηγει ολοταχως σε πληρη καταρρευση στα παντα και παντου. Και για να ειμαι απολυτα ειλικρινης δεν θα με χαλουσε καθολου και ενας εμφυλιος πολεμος εμβολιασμενοι versus ανεμβολιαστων και ας τον χασω οντας ανεμβολιαστος και εναντια στο συστημα. Οσους παρω μαζι μου, χαρουμενος θα ειμαι στον Αδη.
Ο κουλης θα αντεξει ηττα γιατι εχω πληροφοριες οτι οι σαμαρικοι του ροκανιζουν τη καρεκλα,και ο δενδιας επισης θα θεσει υποψηφιοτητα για αρχηγεια.
Αν χασει ο αλεξης θα φυγει δεν λες κατι που δεν ξερουμε.
Την πληροφορία ότι είσαι ένας αρχιμαλακας μπούλης που η επιτυχία της ζωής του ειναι να μένει στο πατρικό του για να μπορεί να έχει λεφτά για να πηγαίνει στα μπουρδελα, δεν την έχεις?
Ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε οι αντιεμβολιαστές ανήκουν πολικά στην αριστερά, ενώ έχρισε τον Παύλο Πολάκη ως αρχηγό τους.Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, του Παύλου Πολάκη και της αριστεράς εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεω...
Εφοσον πετυχαινω αυτο που θελω σημαινει επιτυχια,αποτυχια θα ηταν να μην μπορουσα να το πετυχαινα αυτο.
Αλλα που να καταλαβεις εσυ ρε θειτσο απο τετοια.
Εισαι ενας κλειστομυαλος μπαρμπας απομεινάρι του 60 τοτε που η δουλειά και ο γαμος ηταν τα συστατικα επιτυχιας ενος αντρα.
Nαι, λογικό κι επόμενο είναι να το υποθέτω αυτό από την στιγή που κάποιοι από εσάς (συμπεριλαμβανομένου και εσένα) είναι εδώ 24/7 και γράφουν παπάρες.
Δύο τα τινά: ή άνεργοι μαλάκες ή τρολάκια 0,60. Θα μου πεις βέβαια ότι τα τρολάκια των 0,60 είναι κι αυτό μια μορφή εργασίας.... ΟΚ! Πάω πάσο, είναι μια μορφή εργασίας
Αν λοιπόν δεν σου κάνει κόπο να βρεις την δήλωση ξανά (θα πληρωθείς 0,60 μην το ξεχνάς αυτό!) στείλε την να την δούμε κι εμείς οι αδαείς που δεν την πήραμε πρέφα!
Ο άντρας είναι επιτυχημένος όταν μένει στο πατρικό του έτσι ώστε να μην έχει έξοδα (λογαριασμούς, φαγητά, ενφια, κτλ, κτλ) για να μαζεύει φράγκα να πηγαινει να γαμάει πουτάνες
Nαι, λογικό κι επόμενο είναι να το υποθέτω αυτό από την στιγή που κάποιοι από εσάς (συμπεριλαμβανομένου και εσένα) είναι εδώ 24/7 και γράφουν παπάρες.
Δύο τα τινά: ή άνεργοι μαλάκες ή τρολάκια 0,60. Θα μου πεις βέβαια ότι τα τρολάκια των 0,60 είναι κι αυτό μια μορφή εργασίας.... ΟΚ! Πάω πάσο, είναι μια μορφή εργασίας
Αν λοιπόν δεν σου κάνει κόπο να βρεις την δήλωση ξανά (θα πληρωθείς 0,60 μην το ξεχνάς αυτό!) στείλε την να την δούμε κι εμείς οι αδαείς που δεν την πήραμε πρέφα!