Γιατί στο Ισραήλ, υπάρχουν τουλάχιστον 20% ψεκασμενοι σαν και σένα. Τόσο απλό!!!Ρε βλακα δικηγορισκε της φακής, για εξήγησε μας στο Ισραήλ που το είχατε ως πρότυπο γιατί πάει κατά διαόλου πάλι η κατάσταση με τα κρούσματα;
Καραγκιόζη την είδες και λοιμωξιολογος τώρα αντε γαμησου κι εσύ και το εμβόλιο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Η αναλογία είναι πολύ μεγαλύτερη. Στις ηλικίες που μπαίνουν στις ΜΕΘ τα 3/4 είναι εμβολιασμοί. Επομένως η πιθανότητα είναι τουλάχιστον 1/20 με τα στοιχεία της μαντάμ, στην πραγματικότητα περίπου 1/50.τι να πει βρε ανεγκέφαλε...
ας πούμε έχεις δίκιο (δεν το έχω ψάξει).
μόνος σου λες ότι στους 7 που μπαίνουν μεθ οι 6 είναι ανεμβολίαστοι και μόνο ο 1 εμβολιασμένος...
τι σου λεει αυτό? μήπως ότι ΠΡΕΠΕΙ να κανεις εμβόλιο?
τα έχεις παίξει εντελώς έτσι...?
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.323
- Πόντοι
- 2.356
καπως πρεπει να χρεωθει στο συστημα υγειας και η τριτη δοση! οποτε ναι προβλεπεται πολυ μεγαλυτερο ποσοστο εισαγωγων στις μεθ στους εμβολιασμενους!
κριμα που κανατε τις 2 πρωτες τις πειραματικες που δινουν με το ζορι ανοσια 6 μηνες, οταν η φυσικη ειναι 13 το λιγοτερο. μεχρι να κανετε την τριτη θα βγει και η τεταρτη για την λαμδα.
ακομη κοπτεστε οτι η "πανδημια" ειναι θεμα υγειας και οχι μπιζνας, μικροπολιτικης, και κατευθυνομενων γνωμων/αποψεων βαλτων απο τις φαρμακευτικες και συγκεκριμενα λομπι που διαμορφωνουν την κοινη γνωμη!
με τις υγειες σας!
κριμα που κανατε τις 2 πρωτες τις πειραματικες που δινουν με το ζορι ανοσια 6 μηνες, οταν η φυσικη ειναι 13 το λιγοτερο. μεχρι να κανετε την τριτη θα βγει και η τεταρτη για την λαμδα.
ακομη κοπτεστε οτι η "πανδημια" ειναι θεμα υγειας και οχι μπιζνας, μικροπολιτικης, και κατευθυνομενων γνωμων/αποψεων βαλτων απο τις φαρμακευτικες και συγκεκριμενα λομπι που διαμορφωνουν την κοινη γνωμη!
με τις υγειες σας!
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.323
- Πόντοι
- 2.356
Άλλος λοιμωξιολόγος-μέντιουμ εδώ πέρα.
Άγριος καυγάς γιατρού αντιεμβολιαστή - Βασιλακόπουλου: «Είσαι γελοίος» - «Είσαι άσχετος, αγράμματος, αδιάβαστος»
Ανέβηκαν οι τόνοι στον τηλεοπτικό αέρα του Mega ανάμεσα στον διευθυντή μονάδας τεχνητού νεφρού του νοσοκομείου της Έδεσσας και του καθηγητή πνευμονολογίας
www.protothema.gr
τοποθετησου μεντιουμ εσυ εδω να δω κατι!
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.323
- Πόντοι
- 2.356
με τους ναζι τι σχεση εχεις τυπε!?Σιγά μην τοποθετηθώ γι'αυτά που λέει ο κάθε ψέκας. Εγώ απλώς του εύχομαι καλή τύχη στην αναζήτηση δουλειάς στον ιδιωτικό τομέα.
σε βλεπω οπαδο της ευγονικης
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.323
- Πόντοι
- 2.356
για τον φιλο αλεξ!
Από 1η Σεπτεμβρίου, όποιος έχει την ατυχία, να νοσηλευτεί, για οποιονδήποτε λόγο, θα έρχεται σε επαφή, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με γιατρούς και νοσηλευτές που ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΣΤ
καλη τυχη στο οικειο σου προσωπο!
Από 1η Σεπτεμβρίου, όποιος έχει την ατυχία, να νοσηλευτεί, για οποιονδήποτε λόγο, θα έρχεται σε επαφή, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με γιατρούς και νοσηλευτές που ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΣΤ
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.323
- Πόντοι
- 2.356
πολυ καλη! τοση που το λεξιλογιο μου, μαλλον σου φαινεται ακατανοητο!Εσύ με την ελληνική γλώσσα τι σχέση έχεις;
Γιατί σε βλέπω πέρασε και δεν ακούμπησε.
εχει και αλλα κεφαλαια το λεξιλογιο περα απο χυδαιολογιες και υβρεολογιες!
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Δεν υπάρχει τέτοια μετάλλαξη. Και τη Δέλτα την πιάνει το Pfizer πχ που έχω κάνει εγώ. 66% η αποτελεσματικότητά του.Και τότε γιατι βγαινουν αυτα που λεω ρε δεξιε.
Θαυμάσαι που ελεγα θα σκασει μεταλλαξη που δεν θα τη πιανουν τα εμβολια να τη.
Τι εχεις να πεις
Αν και όταν σκάσει, ο Μπουρλά δήλωσε χθες πως είναι ήδη έτοιμοι ώστε να βγάλουν εμβόλιο ειδικά γι'αυτήν, το αργότερο σε 90 μέρες. Αν σκάσει.....
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Από 1ης ανακαλούνται οι άδειες, τις οποίες αυτήν την περίοδο έχουν κατά βαση οι αρνητές. Το ερώτημα θα είναι σαφές και ξεκάθαρο. Εμβόλιο ή τετράμηνη αναστολή εργασίας. Μέχρι τέλους του έτους. Αν μετά την 31/12/2021 συνεχίσουν το ίδιο βιολί, το ερώτημα θα είναι μακρύτερο χρονικά. Τόσο απλά με τους ηλίθιους. Ήδη στη θέση αυτών που αρνούνται να εμβολιασθούν, άρα και να παράσχουν εργασία, προσλαμβάνονται τετραμηνίας συμβασιούχοι.για τον φιλο αλεξ!
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Τι έχεις πάρει ρε απιθανε;Η κυβερνηση απο την πρωτη στιγμη εριξε τους επιστημονες στη μαχη της ενημερωσης, εξασφαλισε αμεσως επαρκη εμβολια, εφτιαξε εναν ολοκληρωμενο και αποτελεσματικο μηχανισμο εμβολιασμου χαρη στον οποιο μπορεις να κλεισεις ραντεβου σε μια μερα, εδωσε δωρεαν σελφ τεστ, τα ΜΜΕ με συνεπεια εξεθεσαν σε καθε λεπτομερεια τι συμβαινει, φτιαχτηκαν ενα σωρο σποτακια, και επιπλεον ολοι βλεπουν και σε αλλες χωρες τι συμβαινει και τι μετρα λαμβανονται και οτι τα εμβολια ειναι ασφαλή.
Εσυ ρε απιθανε, τι ακριβως αλλο χρειαζοσουνα απο μια κυβερνηση για να εισαι ικανοποιημενος? Επειδη δηλαδη εχουμε ενα ποσοστο ψεκασμενων και βλαμμενων, σου φταιει η εκαστοτε κυβερνηση?
Να λετε δοξα τω θεω που ζειτε στην Ελλαδα με αυτην κυβερνηση, στην παρουσα συγκυρια. Γιατι η πλειοψηφια των κρατων δεν εχουν αυτες τις πολυτελειες.
Ενταξει ειμαστε απιθανε σαχλαμάρα?
Τοσο απλο ειναι.
Δεν σε καλησπεριζουν πια και τα γράφεις αυτά;
Εντελώς εγκυκλοπαιδικά, Ευρώπη, υπάρχουν κέντρα όπου μπαίνεις, βαράς εμβόλιο χωρίς ραντεβού, καθώς και ειδικά βανακια, όπως της αιμοδοσίας, που πηγαίνουν σε γειτονιές και βαρας ξανά.
Εάν εσύ θες να μας πείσεις για τις φανταστικές πλατφόρμες του Κούλη σου που δεν περιμένεις πολύ
mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.721
- Πόντοι
- 506
O χρεωκοπημενος αρχιφοροφυγας επιστρατευεται απο τα μμε για να πείσει τους πολίτες να εμβολιαστουν. Ο νο4 τενίστας στον κόσμο κόντρα στον νο4 σε βαθος. Ταλαιπωρια.
Επίθεση Λάκη Γαβαλά στον Τσιτσιπά: «Θεωρούν ότι θα αλλοιωθεί το σπέρμα τους. Με τα αναβολικά δεν αλλοιώνεται;» | in.gr
Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας μίλησε για όλους και για όλα
www.in.gr
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.134
- Πόντοι
- 6.256
Κανεις δεν ειπε οτι με εμβολιο εισαι εκατο τοις εκατο άτρωτος. Αλλα εισαι σε μεγαλο ποσοστο.Ελα γελαμε,και εμβολιασμενοι και ανεμβολιαστοι πεθαινουν.
Για πες μου γιατι στη κυπρο που δινει στοιχεια το 15% στις μεθ ειναι εμβολιασμενοι?
Αν ηταν 1 η 2 εστω 5% θα το δικαιολογουσα αλλα 15%και το ποσοστο αυξανεται.
Γιατι να αλλαξω το ονομα ρε χαζουλη?
Μην κανεις το χαζο
Οπως αν γαμας με καποτα δεν εισαι εκατο τοις εκατο ασφαλης στα παρασημα.
Αν φορας κρανος
Αν φορας ζωνη κοκ
Αν αν αν αν αν
Κανονισε με αυτα που γραφεις να σε ξαναχάσουμε.
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.134
- Πόντοι
- 6.256
Ο λακης που φεσωσε τον πλανητη .O χρεωκοπημενος αρχιφοροφυγας επιστρατευεται απο τα μμε για να πείσει τους πολίτες να εμβολιαστουν. Ο νο4 τενίστας στον κόσμο κόντρα στον νο4 σε βαθος. Ταλαιπωρια.
Επίθεση Λάκη Γαβαλά στον Τσιτσιπά: «Θεωρούν ότι θα αλλοιωθεί το σπέρμα τους. Με τα αναβολικά δεν αλλοιώνεται;» | in.gr
Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας μίλησε για όλους και για όλαwww.in.gr
Που δεν εδινε τον φπα στο κρατος και εκανε επενδυσεις.
Πηγε και φυλακη, ποσα απ αυτα που χρωσταει εδωσε πισω;
Μαθαμε;
Θα ειμαι εκει να την παρηγορησω
lalakis259
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 162
- Πόντοι
- 0
Παντως εγω χαιρομαι παρα πολυ που ο covid μας οδηγει ολοταχως σε πληρη καταρρευση στα παντα και παντου. Και για να ειμαι απολυτα ειλικρινης δεν θα με χαλουσε καθολου και ενας εμφυλιος πολεμος εμβολιασμενοι versus ανεμβολιαστων και ας τον χασω οντας ανεμβολιαστος και εναντια στο συστημα. Οσους παρω μαζι μου, χαρουμενος θα ειμαι στον Αδη.
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.134
- Πόντοι
- 6.256
Θελει να μας πληγωνει.αφού είσαι καλό παιδί γιατί θες να πληγώνεις συμφουρίτες>?
Και μεις τον εχουμε με το σεις και με το σας
Αν δεν τρολλάρεις είσαι ο ορισμός του ναυαγίου. Ψάξε για ψυχίατρο.Παντως εγω χαιρομαι παρα πολυ που ο covid μας οδηγει ολοταχως σε πληρη καταρρευση στα παντα και παντου. Και για να ειμαι απολυτα ειλικρινης δεν θα με χαλουσε καθολου και ενας εμφυλιος πολεμος εμβολιασμενοι versus ανεμβολιαστων και ας τον χασω οντας ανεμβολιαστος και εναντια στο συστημα. Οσους παρω μαζι μου, χαρουμενος θα ειμαι στον Αδη.
εκει μας οδηγουνΠαντως εγω χαιρομαι παρα πολυ που ο covid μας οδηγει ολοταχως σε πληρη καταρρευση στα παντα και παντου. Και για να ειμαι απολυτα ειλικρινης δεν θα με χαλουσε καθολου και ενας εμφυλιος πολεμος εμβολιασμενοι versus ανεμβολιαστων και ας τον χασω οντας ανεμβολιαστος και εναντια στο συστημα. Οσους παρω μαζι μου, χαρουμενος θα ειμαι στον Αδη.
σε ενα νεο 1945-1949 με εντελως διαφρετικη ιδεολογια και συνεπειες απο οτι ισχυε στο παρελθον
mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.721
- Πόντοι
- 506
To γαλάζιο τσίρκο θα επιστρατευσει κανα γεωργιανο κατάδικο στο τελος.Ο λακης που φεσωσε τον πλανητη .
Που δεν εδινε τον φπα στο κρατος και εκανε επενδυσεις.
Πηγε και φυλακη, ποσα απ αυτα που χρωσταει εδωσε πισω;
Μαθαμε;
"Κάντο εμβόλιο γιατι έρχομαι για σένα".
Και αφου αποτύχει θα προκυρηξει εκλογες.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 153
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις