Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εισαι ψεκασμενος εσυ, τα παμε.
Δεν καταλαβαινεις τα ευκολονόητα

Αν ειχε διωξει απο νωρις κικιλια χαρδαλια θα ειχαμε λιγοτερα θυματα και καλυτερη διαχειριση
Σωστα
Δεν πειστηκε ο ψεκασμενος παππους επειδη δεν του αρεσε η φατσα του Χαρδαλια και του Κικίλια

Συνεχισε το ράλλυ χαζομαρας και βλεπω να σε κατατασσω σε αυτους που δεν απαντω ποτέ, οπως κατι κολομπούρδες και σια

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.089
Πόντοι
6.256
Σωστα
Δεν πειστηκε ο ψεκασμενος παππους επειδη δεν του αρεσε η φατσα του Χαρδαλια και του Κικίλια

Συνεχισε το ράλλυ χαζομαρας και βλεπω να σε κατατασσω σε αυτους που δεν απαντω ποτέ, οπως κατι κολομπούρδες και σια
Μεινε με τους κλωνους της νδ να παιρνεις likes
Ολα τα ψέκια μαζί

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.065
Πόντοι
3.556
Δεν υπάρχει κανένα μυστήριο με το Ισραήλ. Ξεκινήσανε δυναμικά τους εμβολιασμούς αλλά τελικά ταβανιάσανε κι'αυτοί γύρω στο 60%. Λογικό ήταν λοιπόν να συμβεί ότι συνέβη και εδώ και στις υπόλοιπες χώρες που δεν έπιασαν το ποσοστό που απαιτείται για ανοσία της αγέλης.
τι να σου πω ρε τυπε. ελπιζω και του χρονου τετοια εποχη να μην κανουμε παρομοια κουβεντα για νεα μετάλλαξη και νεο εμβολιο

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.089
Πόντοι
6.256
Από τότε που σου ρίξαμε το κράξιμο πουτινάκι σταμάτησες να ανεβάζεις ρωσική προπαγάνδα και απλώς αρκείσαι να ποστάρεις απίστευτες μπούρδες που περισσότερο προκαλούν λύπηση παρά θυμό.
Καλα ρε, στα γεραματα εγινες μπραβοκουλης και ψεκασμενος?
Ντροπη ρε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Καλα ρε, στα γεραματα εγινες μπραβοκουλης και ψεκασμενος?
Ντροπη ρε
Σουρρεαλισμός.
Ενας ψηφοφορος της ΝΔ, ο οποιος εχει δηλωσει οτι θα την ξαναψηφισει, λεει σε καποιον που δεν ειναι ΝΔ αλλά απλώς λειτουργεί με κοινή λογικη, οτι ειναι μπραβοκούλης. Τι αλλο θα δουνε τα ματια μου

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Διαλυνάς. Μάλιστα.
Θυμαστε που ελεγα προ ημερων για διαφορους συναδελφους που θα σπευσουν να πλουτισουν στις πλατες παραπλανημενου κοσμου.
Φυσικα μπορουμε να πεταμε ετσι και εναν "κανονισμο" για να ψαρωσουμε τον κοσμο. Ο κανονισμός φυσικά ΔΕΝ προβλεπει αυτά που θελετε να προβλεπει.

Ειλικρινα αναρωτιεμαι, ολοι εσεις που το παιζετε τοσο μαγκες και εξυπνοι, πώς ειναι δυνατον να τρωτε αμασητα τις λαμογιές του καθενός?

Μηπως τελικα δεν ειστε τοσο εξυπνοι οσο θελετε να φαινεστε?
Η αλλη εκδοχή ειναι οτι ειστε απλώς σε διατεταγμένη υπηρεσία.
Ενοχοι ή βλακες.
Τριτη εκδοχη δεν υπαρχει.

Ο κανονισμος ειναι εδω. Μπορούσες να τον βρεις, να τον διαβασεις με ενα απλο γκουγκλαρισμα. Αντ' αυτού, προτιμησες να μας βαλεις ενα βιντεακι στο γιουτιουμπ.
Μπορεις να μου εξηγησεις για ποιον λογο δεν αναζητησες τον κανονισμο για να διαβασεις τι γραφει, αλλά εφαγες αμασητα τα λεγομενα ενος ανθρωπου που εχει εννομο συμφερον (αφου εχει τετοιους πελατες) να σε παραπλανησει?

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
E, ναι! Εψαξα και τον βρήκα αφότου είδα το βίντεο. Με μια απλή και εύκολη αναζήτηση.
Ο οποίος κανονισμός αναφέρεται στο Green Pass και τον εμβολιασμό ως τμήμα αυτού και όχι αποκλειστικά στον εμβολιασμό.
"Επιπλέον, ο παρών κανονισμός δεν μπορεί να ερμηνευθεί υπό την έννοια ότι θεσπίζει δικαίωμα ή υποχρέωση εμβολιασμού."
Αυτό είναι το σημείο που ο Διαλυνάς θα πατήσει για να αρμέξει τα γίδια που πρόθυμα θα προσφύγουν.
Κατά τα άλλα ο κανονισμός απαγορεύει την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού. Και είναι και δεσμευτικός για τα κράτη μέλη.
Αν διαβάσεις τα σχόλια κάτω από το βίντεο καταλαβαίνεις γιατί η αιγοπροβατοτροφία είναι συνυφασμένη με την ελληνική παράδοση.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.089
Πόντοι
6.256
Να μην ελπίζεις. Αυτή είναι η φύση των ιών, να μεταλλάσσονται συνεχώς. Γι'αυτό και το εμβόλιο της γρίππης αλλάζει σύσταση κάθε χρόνο, για να αντιμετωπίσει τα νέα στελέχη που συνεχώς εμφανίζονται.
Λόλα να ενα μήλο

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εννοειται οτι αυτη θα ηταν η εξελιξη.
Ποσο καιρο τωρα εχω πει οτι οσοι ελπιζουν σε ευρωπαικα δικαστηρια, απλως θα πληρωσουν δικηγορους και θα τους μεινει η χαρα?
Εν τω μεταξύ το άρθρο λέει πως είναι η δεύτερη προσφυγή που απορρίπτει το ΕΔΑΔ. Είχαν προηγηθεί και κάτι Τσέχοι γονείς που δεν ήθελαν να εμβολιάσουν τα παιδιά τους. Άλλοι χειρότεροι από κει. Με κάτι τέτοιους ανισόρροπους επανεμφανίζονται παιδικές ασθένειες που είχαν εξαλειφθεί.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εγώ δεν καταλαβαίνω πως προέκυψε ξαφνικά αυτό το αντιεμβολιαστικό κίνημα. Πενήντα χρόνια τώρα κανείς δεν είχε πει το παραμικρό για τα εμβόλια και ξαφνικά λίγο μετά το 2000 άρχισαν να εμφανίζονται και να πολαπλασιάζονται αυτοί οι παρανοϊκοί χωρίς προφανή λόγο.
Τα σόσιαλ επέτρεψαν στους τρελούς να δημιουργήσουν συνάψεις μεταξύ τους. Μέχρι τότε δεν είχαν τρόπο. Και δεδομένης της σύνδεσής τους σε σειρά πολλαπλασιάστηκε η τρέλα τους

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.065
Πόντοι
3.556
Να μην ελπίζεις. Αυτή είναι η φύση των ιών, να μεταλλάσσονται συνεχώς. Γι'αυτό και το εμβόλιο της γρίππης αλλάζει σύσταση κάθε χρόνο, για να αντιμετωπίσει τα νέα στελέχη που συνεχώς εμφανίζονται.
ρε τυπαρα ενα και ενα κανουν δυο. παμε στη ταμπακιέρα. αν του χρονου βγει νεα μετάλλαξη έψιλον κλπ και βγει νεο εμβολιο νεα έκδοση και παλι 3 τσιμπιές το χρονο. δεν ειναι βαρελι δίχως πάτο αυτο; και αν γινει και του παραχρόνου; αυτο ηθελα να σου πω

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.089
Πόντοι
6.256
Γκάγκα τωρα
Το Σωτηρία ειναι σχεδον μονο για κοβιντ.
Δε μπορουμε να περιθαλψουμε αλλους ασθενεις με ινωση χαπ κλπ

Κανενας κικιλιας και κουλης δε θα μας πει που πανε αυτοι οι αλλοι ασθενεις,
Η νδ τους εξαφανισε, τους εβαλε κατω απ το χαλί.
Κατα τ αλλα το εσυ ειναι όρθιο.

Διαβαστε ρε ψέκια που νομιζετε οτι ολα πανε ρολοι

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
ρε τυπαρα ενα και ενα κανουν δυο. παμε στη ταμπακιέρα. αν του χρονου βγει νεα μετάλλαξη έψιλον κλπ και βγει νεο εμβολιο νεα έκδοση και παλι 3 τσιμπιές το χρονο. δεν ειναι βαρελι δίχως πάτο αυτο; και αν γινει και του παραχρόνου; αυτο ηθελα να σου πω
Τα εμβόλια δεν είναι στατικά. Εξελίσσονται και αυτά. Κάποια στιγμή θα ισορροπήσει η κατάσταση. Δεν είναι απίθανο να γίνει αυτό που λες αλλά δεν είναι απίθανο και να μη γίνει. Εξαρτάται ποιός κινείται πιο γρήγορα. Οι βιοχημικοί ή ο ιός; Σε κάθε περίπτωση, η απουσία εμβολίου θα έφερνε τα πράγματα σε τραγική κατάσταση.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.089
Πόντοι
6.256
Δηλαδή για τη γρίπη που κάθε χρόνο κάνουμε μια και δυο δόσεις είναι βαρέλι δίχως πάτο; Δεν το ξέραμε, θα πούμε στους ιούς να μη μεταλλάσσονται επειδή σας χαλάει εσάς τη ζαχαρένια. Λες και το να πας να κάνεις ένα εμβόλιο είναι καμιά φοβερή δοκιμασία.
Τι σχεση εχει η γριπη με τον ιο της κινας ρε ψεκασμενε

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.065
Πόντοι
3.556
μαλεες θυμάστε καλοκαιρι 2019 χωρις κορώνα χωρις τιποτα :takethis: :takethis: :takethis: ομορφιες.

τωρα στο μαγγανοπήγαδο στις τρεις τσιμπιές η μια αναμνηστική :undecided::undecided::undecided:

τελοσπαντων παμε διπλα νήμα που εχει δικαστήριο :wanker:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εδώ βλέπουμε μια ακόμα περίπτωση που διαλύει τη φενάκη αρκετών περί "άτρωτων" από ιώσεις πρωταθλητών.

Η 22χρονη αθλήτρια και και fitness coach της Μπορούσια Ντόρτμουντ, εμφανίστηκε απογοητευμένη από την απόδοση της στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

«Δεν θα πω ψέματα δεν είμαι ικανοποιημένη με τα σπριντ μου. Δούλεψα πιο σκληρά από ποτέ, ξεπέρασα τα όρια μου σε κάθε προπόνηση και έκανα πολλές θυσίες. Δεν ήταν μια εύκολη χρονιά, τόσο εξαιτίας της νόσησης μου από τον κορωνοϊό όσο και από λόγω των σπασμένων συνδέσμων μου, αλλά παρόλα αυτά ξέρω τι είμαι ικανή να κάνω και έχω δίψα για ακόμη περισσότερα. Τώρα θέλω να κάνω ένα διάλλειμα και ανυπομονώ να επιστρέψω ανανεωμένη και πιο έτοιμη να προπονηθώ ξανά σκληρά ».

www.protothema.gr

Ολυμπιακοί Αγώνες: Απογοήτευση για την Αλίσα Σμιντ - Τη λύγισαν κορωνοϊός και τραυματισμοί

Πώς η Γερμανίδα Αλίσα Σμιντ, δικαιολόγησε τις πολύ χαμηλές επιδόσεις της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο - «Ξέρω τι είμαι ικανή να κάνω και έχω δίψα για ακόμη περισσότερα» υπόσχεται για το μέλλον

www.protothema.gr
www.protothema.gr

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Να πάτε να εμβολιαστειτε, οπως συνεστησε και ο αρχηγος σου
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει πόσο μαλάκας είναι ο μπούλης :)

... ή μάλλον το έχεις καταλάβει, αλλά που να φανταστείς ότι θα ήταν ΤΟΣΟ μαλάκας!!!

Ο αρχηγός του είναι ο πολάκης, όχι ο αλεξέγιεφ :wink:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
H απάντηση που ψάχνεις είναι πολύ απλή:

ΑΝ εμβολιαστούν όλοι (που για αυτό σκούζουν ΟΛΕΣ οι κευβερνήσεις του κόσμου πλην ΜΙΑΣ!), τότε ο ιός δεν θα έχει spread, άρα θα πεθάνει, άρα δεν θα υπάρχουν μεταλλάξεις. Κι έτσι τελειώνει μια πανδημία.

Κι η ανοσία της αγέλης (αν σου αρέσει πιο πολύ αυτή η εκδοχή) το ίδιο πράγμα κάνει, απλά με άλλον τρόπο. Νοσούν όλοι, ο ιός δεν έχει που αλλού να πάει, πεθαίνει και τέρμα.

Τόσο απλό.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Πως μπορεις να μιλάς για επιτυχια τη στιγμη που η χωρα εχει γεμισει κορονοιο?
Χθες εβγαλες 4600 κρουσματα αντι να ελεγες αποτυχαμε καθεσαι και επαινεις τη κυβερνηση.
Το χειμωνα ξερεις τι εχει να γινει???
Μαλάκα μπούλη ξερεις πως σε φαντάζομαι? Σαν τον παλαιοληθικό τύπο με την μαλλούρα και την γενιάδα και το ρόπαλο στο χέρι, κράζοντας "ούγκα-μπούγκα"!!!

Τόσο ρηχή είναι η σκέψη σου ρε μαλάκα? Ένα παιδάκι 10 χρονών καταλαβαίνει περισσότερα από σένα ρε ζώον όρθιο!!!

Είπε κανείς ότι θα πέσουν τα κρούσματα μετά το καλοκαίρι? Ίσα ίσα το ΑΝΤΙΘΕΤΟ είπαν, ότι "θα αυξηθούν γι' αυτο εμβολιαστείτε". Δηλαδή ρε μαλάκα συγνώμη τώρα... ρουφάς 2 κουβάδες weed την ημέρα και το 'χεις κάψει? Παίρνεις κάτι άλλο? Έχει γίνει πουρές το μυαλό σου από το όλη μέρα tik tok, instagram και Facebook? :uglystupid:

Τελευταία τροποποίηση:

vincenzo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
448
Πόντοι
21
Εγώ δεν καταλαβαίνω πως προέκυψε ξαφνικά αυτό το αντιεμβολιαστικό κίνημα. Πενήντα χρόνια τώρα κανείς δεν είχε πει το παραμικρό για τα εμβόλια και ξαφνικά λίγο μετά το 2000 άρχισαν να εμφανίζονται και να πολαπλασιάζονται αυτοί οι παρανοϊκοί χωρίς προφανή λόγο.
Το αντιεμβολιαστικό κίνημα υπάρχει από την εφαρμογή του 1ου εμβολίου περί το 1800. Γιγαντώθηκε, όπως πολύ σωστά διαπίστωσες, μετά το 2000 εξαιτίας ενός Βρετανού γαστρεντερολόγου ο οποίος δημοσίευσε το 1998 μια μελέτη που συσχέτιζε το εμβόλιο MMR (Ιλαράς-ερυθράς-παρωτίτιδας) με τον αυτισμό. Αποδείχτηκε τελικά απατεώνας και η μελέτη εντελώς ψεύτικη. Αλλά με την δημοσιότητα που έλαβε η ζημιά έγινε και πολλοί φοβήθηκαν να εμβολιάσουν τα παιδιά τους και για αυτό είχαμε ξέσπασμα ιλαράς πριν λίγα χρόνια, ενώ ήταν πολύ σπάνια στο δυτικό κόσμο.

The MMR vaccine and autism: Sensation, refutation, retraction, and fraud​

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3136032/

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom