Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Το "σε βε" του Τσίπρα θα θελα να δω,να γελάσω λιγάκιΗ μέρα που κάνει τα μεταπτυχιακά.....
Το "σε βε" του Τσίπρα θα θελα να δω,να γελάσω λιγάκιΗ μέρα που κάνει τα μεταπτυχιακά.....
Eνταξει τύπε, με 118 φωτιες σε μια μερα μπορει για καποιο διαστημα να μην προλαβαν να ειναι παντου οι πυροσβεστες, ελεος δηλαδη.
Το οτι βαρεσε μια καμπανα τι σημαινει, οτι δεν λειτουργησε το 112? Τι σχεση εχει το ενα με το αλλο.
Ναι φυσικα θα συγκρινουμε, γιατι οταν εν μεσω μιας δυσκολης καταστασης βγαινουν καποιοι και μιλανε για "νεοδημοκρατικα σιχαματα"¨που καινε την χωρα, ΦΥΣΙΚΑ θα συγκρινουμε και θα πουμε οτι καποτε πεθαινε ο κοσμος κατα δεκαδες απο μια φωτια, ενω τωρα λειτουργουν ολα αψογα και δεν κινδυνεψε ΚΑΝΕΝΑΣ. Εσενα γιατι σε ενοχλει η συγκριση? Αν το θεωρεις ανευ σημασιας, εγω εχω διαφορετικη γνωμη.
Οπως ελεγε και η Ζωη, "αν κυβερνουσε ο Τσιπρας θα ειχαμε πεθανει ολοι"Φανταστείτε να κυβερνούσε ο Τσίπρας και να είχε να αντιμετωπίσει κρίση σε Έβρο και Αιγαίο, κορονοϊό, τις φετινές πυρκαγιές, κλπ.
Θα είχαμε επιστρέψει στη λίθινη εποχή.
Ναι, ξερω, η χρησιμοποιηση νεκρών για μικροπολιτικη σκοπιμοτητα ειναι προνομιο της αριστερας, ειναι αναρμοστο να το κανω αφου δεν ειμαι αριστερος13 χιλιάδες απώλειες από την πανδημία και επιμένεις να χρησιμοποιείς νεκρούς για μικροπολιτική σκοπιμότητα "νεοδημοκρατικό σίχαμα"...
Το μεταπτυχιακό του πάντως το επέβλεψαν 4 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Τα 3 αξιοποιήθηκαν σε κυβερνητικές θέσεις ή υποψηφιότητες.Το "σε βε" του Τσίπρα θα θελα να δω,να γελάσω λιγάκι
Ναι, ξερω, η χρησιμοποιηση νεκρών για μικροπολιτικη σκοπιμοτητα ειναι προνομιο της αριστερας, ειναι αναρμοστο να το κανω αφου δεν ειμαι αριστερος
Στεναχωρέθηκες που δεν πέθανε κανείς μπας και ρεφάρετε εκεί στην Κουμουνδούρου.
Ξερω, ειναι μεγαλος ο πονος που δεν πεθανε κανενας με αυτες τις φωτιες για να περιφερετε κανενα πτωμα και να συμψηφισετε, αλλά τι να γινει, ξεπεραστε τοΆρα παραδέχεσαι ότι το κάνεις, αφού το κάνουν και οι αριστεροί!
Καλό σκουπίδι είσαι και του λόγου σου...
Ξερω, ειναι μεγαλος ο πονος που δεν πεθανε κανενας με αυτες τις φωτιες για να περιφερετε κανενα πτωμα και να συμψηφισετε, αλλά τι να γινει, ξεπεραστε το
Αν κοιταξεις λιγο παραπισω, θα δεις οτι το εχω πει εδω και αρκετη ωρα σε αλλο σχολιο.Εκτός από σκουπίδι είσαι και ανίκανος να γράψεις κάτι δικό σου. Σου άρεσε το σχόλιο του px75 και το επαναλαμβάνεις;
Αν κοιταξεις λιγο παραπισω, θα δεις οτι το εχω πει εδω και αρκετη ωρα σε αλλο σχολιο.
Αν παλι θελεις να πιστευεις οτι αντεγραψα τον px75, μού ειναι εντελως αδιαφορο.
Ούτως ή αλλως υποθετω οτι παρα πολυς κοσμος σημερα σκεφτεται το ιδιο, οτι εκει στον Συριζα ειχατε αγωνια ποσους νεκρους θα εχουμε για να παρετε ρεβανς.
Πραγματικά θα είχε αφήσει τα πράγματα να κυλήσουν με την φυσική τους ροή... Το αποτέλεσμα θα ήταν πολύ ενδιαφέρον αλλά σίγουρα μια μεγάλη αποτυχίαΦανταστείτε να κυβερνούσε ο Τσίπρας και να είχε να αντιμετωπίσει κρίση σε Έβρο και Αιγαίο, κορονοϊό, τις φετινές πυρκαγιές, κλπ.
Θα είχαμε επιστρέψει στη λίθινη εποχή.
Ωραία, δες κάτι που σε αφορά τότε:Δε θα σου απαντήσω, γιατί πολύ απλά δε με αφορά αυτό που έγραψες
Ναι, ξερω, η χρησιμοποιηση νεκρών για μικροπολιτικη σκοπιμοτητα ειναι προνομιο της αριστερας, ειναι αναρμοστο να το κανω αφου δεν ειμαι αριστερος
Αν δεν υπάρξουν απώλειες ανθρωπίνων ζωών είναι ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.Άρα εάν, χάριν της συζήτησης, είναι να βγει ένα συμπέρασμα, είναι ότι ότι λιγότερο από Μάτι είναι επιτυχία... Σωστά;
Αρκεί καλό σύστημα εκκενώσεων-εξαφανιζολ να υπάρχει και κανένα πρόβλημα... Αυτά λένε οι ΝΔδες...
Άρα τόση γνώση, τόσα μέσα, τόση εμπειρία, τόση τεχνολογία,απαξιουμε.Αν δεν υπάρξουν απώλειες ανθρωπίνων ζωών είναι ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.
Επιτυχίες δεν υπάρχουν όταν καταστρέφεται το βιός του κόσμου.