Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Με πτυχιο ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
γελανε και οι πετρες
βρες το ποστ που εγραψα παρανομα τρολ των 60 cents

Κανε μου μυνηση καραγκιοζο που εγραψα Εθνικη και οχι Ομιλος Εθνικης

τρολακι απο τα lidl
Μαζί σου γελάμε ρε αμόρφωτε αρχιμαλακα που ούτε καν την λέξη μήνυση δεν ξέρεις να γράφεις γαμω το σχολείο που έβγαλες (αν έβγαλες!). Καλά για τόνους δεν μιλάμε.... από πολυτονικό έγινε μονοτονικό κι εσύ αρχιμαλακα ζώο γράφεις με καθολουτονικο! :tooth:

ΟΡΣΕ μαλάκα σουργελο γιουσουφάκι! Κάνε παρέα με τα πάκια σου ξεφτυλισμενη πουτανιτσα! Διότι αυτό ΠΡΕΠΕΙ, αυτό σου ΑΞΙΖΕΙ κι αυτό θα έχεις σε όλη σου την μίζερη ζωούλα σου! :tooth:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Χαρά στο κουράγιο ρε Στοκαδούρα που απαντάς σοβαρά σε καθετί παράλογο.
Εγώ πλέον μόνο τρολιά και όταν χρειαστεί,γράφω σοβαρά.
Εγω πλεον σε 3-4 ατομα που αποδεδειγμενα δεν ειναι δεκτικά διαλογου, δεν απανταω καν.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
γελανε και οι πετρες

τρολακι απο τα lidl
Να σου κάνω εγώ μήνυση; Γιατί; Άμα φύγεις από δω ποιον θα καρπαζωνουμε να περνάει η ώρα;

Τελευταία τροποποίηση:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Και τις φωτιες στην Καλιφορνια να χρεωθουμε, γιατι να κανουμε τσιγκουνιές?
Ναι αλλά ξέχασες και τις πλημμύρες στην Γερμανία πριν μερικές ημέρες!

Ο κουλης ΦΤΑΊΕΙ! :tooth:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ναι αλλά ξέχασες και τις πλημμύρες στην Γερμανία πριν μερικές ημέρες!

Ο κουλης ΦΤΑΊΕΙ! :tooth:
Ειμαι βεβαιος οτι ολες αυτες τις μερες, οι διαφοροι σκατοψυχοι περιμενουν με αγωνια να βρεθει εστω ενα πτωμα στις πυρκαγιες για να κανουν αντιπολιτευση.

• Like
Αντιδράσεις: LION7
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ειμαι βεβαιος οτι ολες αυτες τις μερες, οι διαφοροι σκατοψυχοι περιμενουν με αγωνια να βρεθει εστω ενα πτωμα στις πυρκαγιες για να κανουν αντιπολιτευση.
Το θέμα είναι οτι σε τόσα μέτωπα δεν έχει υπάρξει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ νεκρός. Κι αυτό δεν είναι τυχαίο. Απλά τώρα υπάρχει ο Κουλης.

Τι πιστεύεις θα γινόταν αν ήταν ο αληταρας καταληψίας? :)

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Μαζί σου γελάμε ρε αμόρφωτε αρχιμαλακα που ούτε καν την λέξη μήνυση δεν ξέρεις να γράφεις γαμω το σχολείο που έβγαλες (αν έβγαλες!). Καλά για τόνους δεν μιλάμε.... από πολυτονικό έγινε μονοτονικό κι εσύ αρχιμαλακα ζώο γράφεις με καθολουτονικο! :tooth:

ΟΡΣΕ μαλάκα σουργελο γιουσουφάκι! Κάνε παρέα με τα πάκια σου ξεφτυλισμενη πουτανιτσα! Διότι αυτό ΠΡΕΠΕΙ, αυτό σου ΑΞΙΖΕΙ κι αυτό θα έχεις σε όλη σου την μίζερη ζωούλα σου! :tooth:
Εγω δεν ειμαι πληρωμενο τρολ σαν εσενα να καθομαι ολη μερα πανω απο ενα pc για το μεροκαματο των 60 cents
Μεταξυ αλλων πραγματων που κανω γραφω και στο bou απο το κινητο εν κινησει
Βρηκες ενα ορθογραφικο και χαρηκες καραγκιοζο
πιο πολυ ομως χαιρεσαι με τα πακια που σου φερνει ο κουλης

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Το θέμα είναι οτι σε τόσα μέτωπα δεν έχει υπάρξει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ νεκρός. Κι αυτό δεν είναι τυχαίο. Απλά τώρα υπάρχει ο Κουλης.

Τι πιστεύεις θα γινόταν αν ήταν ο αληταρας καταληψίας? :)
Δεν χρειαζεται να μαντεψω.
Απλα θυμαμαι.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Εγω πλεον σε 3-4 ατομα που αποδεδειγμενα δεν ειναι δεκτικά διαλογου, δεν απανταω καν.
φυσικα

BEEAA743-F36A-41AB-A544-71BC72AC8FFB.png
DD2582BF-F374-4FA1-845B-68DB308DCA28.png

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Η "κυρια απο τις Ροβιές" (ή απο κανενα υπογειο της Κουμουνδούρου) που δεν ειδε πουθενα πυροσβεστικο, ενω ολα ειναι στον αερα απο το πρωι στην Ευβοια, να μην ανησυχει. Δεν θα "γινει Ματι", γιατι πλεον με το 112 υπαρχουν οι καταλληλες ειδοποιησεις σε ολους και ο κοσμος κατευθυνεται, δεν αφηνεται στη μοιρα του. Το 112 που καποιοι το ειρωνευτηκαν καποτε, αλλά αποδεικνυεται οτι ηταν μια ακομη πολυ σοβαρη κινηση. Οπως καποιοι ειρωνευτηκαν και το "κεντρο συντονισμου" στο Χαλανδρι, το οποιο μια χαρα αντιμετωπισε την πολυ δυσκολη κατασταση, ενω παλιοτερα ειχαμε βαρεθει να ακουμε οτι οι "ευθυνες γινονται μπαλακι" μεταξυ υπευθυνων. Πλεον υπαρχει συντονιστικο οργανο. Για πρωτη φορα. Γραψτε τωρα παλι οτι "παγωσε η Λινα Δρουγκα" μπας και ψαρωσει κανενας αφελης.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Η "κυρια απο τις Ροβιές" (ή απο κανενα υπογειο της Κουμουνδούρου) που δεν ειδε πουθενα πυροσβεστικο, ενω ολα ειναι στον αερα απο το πρωι στην Ευβοια, να μην ανησυχει. Δεν θα "γινει Ματι", γιατι πλεον με το 112 υπαρχουν οι καταλληλες ειδοποιησεις σε ολους και ο κοσμος κατευθυνεται, δεν αφηνεται στη μοιρα του. Το 112 που καποιοι το ειρωνευτηκαν καποτε, αλλά αποδεικνυεται οτι ηταν μια ακομη πολυ σοβαρη κινηση. Οπως καποιοι ειρωνευτηκαν και το "κεντρο συντονισμου" στο Χαλανδρι, το οποιο μια χαρα αντιμετωπισε την πολυ δυσκολη κατασταση, ενω παλιοτερα ειχαμε βαρεθει να ακουμε οτι οι "ευθυνες γινονται μπαλακι" μεταξυ υπευθυνων. Πλεον υπαρχει συντονιστικο οργανο. Για πρωτη φορα. Γραψτε τωρα παλι οτι "παγωσε η Λινα Δρουγκα" μπας και ψαρωσει κανενας αφελης.
Ο δημαρχος ενος χωριου:

• Like
Αντιδράσεις: ave.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Εγω δεν ειμαι πληρωμενο τρολ σαν εσενα
Σωστά. Ένας απληρωτος άνεργος μαλάκας είσαι που παίρνει αυτό που του αξίζει!

να καθομαι ολη μερα πανω απο ενα pc για το μεροκαματο των 60 cents
Όλη μέρα εδώ είσαι βρε αρχιμαλακα! :tooth:
Επίσης να σου πω ότι το μεροκάματό μου είναι κάπως παραπάνω... και το έχεις δει... και δεν είναι από την ΝΔ αρχιμαλακα!

Μεταξυ αλλων πραγματων που κανω γραφω και στο bou απο το κινητο εν κινησει
Αν γράφεις όντως από το κινητό, τότε δεν θα έπρεπε να κάνεις κανένα λάθος αμόρφωτο ζωαδι για τον πολύ απλό λόγο ότι όλα τα κινητά έχουν πλέον auto correct. Εκτός βέβαια αν έχεις ακόμα κανένα Sony Ericson της δεκαετιας του 90 με κουμπάκια! Μαλάκα! :tooth:
Βρηκες ενα ορθογραφικο και χαρηκες καραγκιοζο
Ένα? Ψάχνουμε να βρούμε ΜΙΑ σωστή λέξη με ορθογραφία και τονισμό βρε αρχιμαλακα και δεν βρίσκουμε! Θες να κάνεις ένα τεστ? Πάρε copy όποιο post σου θες, μα όποιο θες, κάνε το paste στο Word και μετά πάτα F7 να σου κάνει spell check. Δες μόνος σου αρχιμαλακα πόσες λέξεις έχεις σωστές! Μαλάκα! :tooth:

πιο πολυ ομως χαιρεσαι με τα πακια που σου φερνει ο κουλης
Χαίρομαι τρελά με τα πάκια που σε γαμανε! Τα τρως στη μάπα παλιοπουστα κι αυτό είναι γαμάτο!!!! Έτσι να σιχαίνεσαι ακόμα και το σπίτι σου αρχιμαλακα! ΑΥΤΟ γουστάρω! :)

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Βεβαια ο Αλεξης απ το πληκτρολογιο κατω απ το ερκοντισιο μπορει να πει στην κυρια,ολα καλα κυρια μου,ο κρατικος μηχανισμος δουλευει ,σας πηρε το 112 τι αλλο πια να κανουμε... ;

ΑΚΥΡΟΣ

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Να δεις θα βγούνε μαυροφορεμενες με ομπρέλα όπως στο Μάτι... και μετά διορισμός! :tooth:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Βεβαια ο Αλεξης απ το πληκτρολογιο κατω απ το ερκοντισιο μπορει να πει στην κυρια,ολα καλα κυρια μου,ο κρατικος μηχανισμος δουλευει ,σας πηρε το 112 τι αλλο πια να κανουμε... ;

ΑΚΥΡΟΣ
Είσαι τόσο μαλάκας εσύ που αλλα βλέπεις κι άλλα καταλαβαινεις! Βασικά μόνο μουνοχειλα πρέπει να βλέπεις μπροστά σου επειδή σου λείπουν κι έχεις να δεις Live κάτι χρόνια!

Δικαιολογημένη η σάπια κρίση σου! :)

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Χαίρομαι τρελά με τα πάκια που σε γαμανε! Τα τρως στη μάπα παλιοπουστα κι αυπό είναι γαμάτο!!!! Έτσι να σιχαίνεσαι ακόμα και το σπίτι σου αρχιμαλακα! ΑΥΤΟ γουστάρω! :)
Στηριζεις Κουλη και χαιρεσαι που τα πακια κατεκλυσαν το κεντρο της Θεσσαλονικης
Σαν τον αρχηγο σου και εσυ, αισθανεσαι υπερηφανος που η κοινωνια μας μετατρεπεται σε πολυπολιτισμικη
Χωρις ξυλο μαρτυρατε λαθρολαγνες λουγκρες

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
γελανε και οι πετρες

τρολακι απο τα lidl
Ο Κουλης διοριστηκε με πτυχιο ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ως Διευθυνων Συμβουλος στην Εθνικη Τραπεζα το 1999 απο τον Σημιτη αποδεικνυοντας πως τα καθεστωτικα κομματα ειναι συγκοινωνουντα δοχεια
Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή ο Κυριάκος έχει τελειώσει Νομική.
Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο την Πάντειο.
Ρε τι κλόουν είναι δαυτος;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Στηριζεις Κουλη και χαιρεσαι που τα πακια κατεκλυσαν το κεντρο της Θεσσαλονικης
Σαν τον αρχηγο σου και εσυ, αισθανεσαι υπερηφανος που η κοινωνια μας μετατρεπεται σε πολυπολιτισμικη
Χωρις ξυλο μαρτυρατε λαθρολαγνες λουγκρες
Δεν καταλαβαίνεις λόγω μαλακίας στον εγκέφαλο. Να προσπαθήσω να το κάνω πιο λιανά....

Γουστάρω που ΕΣΥ έχεις πάκια γύρω σου και σιχαίνεσαι το σπίτι που μένεις. Αυτό γουστάρω! :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom