papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.501
- Πόντοι
- 27.261
καμαρωσε τα χαλια σαςΕ, για να το λες εσυ...
ΓΕΛΟΙΟΙ Α Χ Ρ Η Σ Τ Ο Ι
καμαρωσε τα χαλια σαςΕ, για να το λες εσυ...
Αρχιμαλακας είναιΕισαι αρνητης εμβολιου παπαφιλιπς?
Βάλε κι άλλα bold κι άλλα κεφαλαία μπας κι ακουστεις! Κλανιες ακούγονται πάντως!καμαρωσε τα χαλια σας
ΓΕΛΟΙΟΙ Α Χ Ρ Η Σ Τ Ο Ι
σκασε ρε βλημαΑρχιμαλακας είναι
ΣΚΑΣΕΒάλε κι άλλα bold κι άλλα κεφαλαία μπας κι ακουστεις! Κλανιες ακούγονται πάντως!
σκασε ρε βλημα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΣΚΑΣΕ
ΡΕ
Β Λ Η Μ Α
η κατασταση δε σηκωνει χαβαλε παιχτη και πιστευω οτι εχεις καταλαβει οτι ειμαι μεσα στο χαβαλε τις περισσοτερες φορες.Mωρή λούγκρα, έλα εδώ να ξεκατινιαστούμε αν εισαι άντρας
Ανοιγω αυτο το θρεντ, για οσους θελουν να ξεκατινιαζονται και να βριζονται χωρις να γαμανε αλλα νηματα. Ελπιζω βεβαια να δειξετε λιγο ηθος και να παει αυτο το νημα απατο. Αν ομως ετσι τη βρισκετε, ελατε εδω να βριστειτε.www.bourdela.com
Εντάξει παιδάκι, φύγε γιατί επαναλαμβάνεσαι.Δεν πας να γράψεις τίποτε για τη Βερόνικα και άσε τα εμβόλια σε ανθρώπους που έχουν βγάλει το Δημοτικό.
ξουτ.Εγώ επαναλαμβάνομαι ρε ζωντόβολο ή εσύ που από τα 10 μυνήματα σου τα 11 είναι για τα εμβόλια;
κακούλη.
Μπα? Εσύ ο χαβαλές?η κατασταση δε σηκωνει χαβαλε παιχτη και πιστευω οτι εχεις καταλαβει οτι ειμαι μεσα στο χαβαλε τις περισσοτερες φορες.
Οταν βλεπεις φανατικους αντιεμβολιαστες σημαινει οτι το εκαναν απο τους πρωτους.Εγώ επαναλαμβάνομαι ρε ζωντόβολο ή εσύ που από τα 10 μυνήματα σου τα 11 είναι για τα εμβόλια;
και εγω εκανα το εμβολιο γιατι ηθελα την βεβαιωσηΟταν βλεπεις φανατικους αντιεμβολιαστες σημαινει οτι το εκαναν απο τους πρωτους.
Δυστυχως ετσι ειναι.Δημόσιος υπάλληλος είναι. Δυστυχώς μόνο οι συνάδελφοι του μπορούν να κάνουν κάτι και ως γνωστόν στο Ελλαδιστάν δεν τιμωρούνται ούτε καν οι παιδεραστές.
Η λουγκρα δεν ειναι αντρας Παρατηρω μια αντιφαση στη σελιδα.Mωρή λούγκρα, έλα εδώ να ξεκατινιαστούμε αν εισαι άντρας
Ανοιγω αυτο το θρεντ, για οσους θελουν να ξεκατινιαζονται και να βριζονται χωρις να γαμανε αλλα νηματα. Ελπιζω βεβαια να δειξετε λιγο ηθος και να παει αυτο το νημα απατο. Αν ομως ετσι τη βρισκετε, ελατε εδω να βριστειτε.www.bourdela.com
Μη φανταστεις πως τα καθυστερημενα της νδ ειναι πολλα ατομα εδω.ειμαι αρνητης γελοιων κομματοσκυλων γενικως και κυριως μητσοτακισμου.
Ένα από αυτά τα άτομα είσαι κι εσύ μιας και ψήφισες ΝΔ το 2019 και θα ξαναψηφίσεις ΝΔ το 2023, όπως έχεις πει ο ίδιος πολλές φορές.Μη φανταστεις πως τα καθυστερημενα της νδ ειναι πολλα ατομα εδω.
φαγανε τον Jean που εγραφε παντου η τον sad man και τα τρολακια των 60 cents που ολα τους τα ποστ ειναι υπερ συγκεκριμενων πολιτικων δρουν ανενοχληταΜη φανταστεις πως τα καθυστερημενα της νδ ειναι πολλα ατομα εδω.
Ενας δυο ειναι, και πολλοι κλωνοι.
Αφου ξεχνανε και τα νικ
Θυμασαι μονοκλ και γιωργος ξυδης εξαφανιστηκαν, θα ξαναρθουν,
Λογικα θα πρεπε να υπαρχει τροπος να εντοπιζονται οι κλωνοι , για το καλο του φορουμ
ρε βατσινωμενο χλαπαρχιδαμο υπερναυαγιο, ουτε μιση τριχα απο τα @@ μου δεν εισαι, οταν τα αφηνω αξυριστα επειδη βαριεμαι μερικες φορες κιολας.Μπα? Εσύ ο χαβαλές?
Είδες πόσο εύκολα σου κόβω το ηλίθιο χαμόγελο? Και που 'σαι ακόμα!
o εισαγγελεας τι φαση ?Mωρή λούγκρα, έλα εδώ να ξεκατινιαστούμε αν εισαι άντρας
Η λουγκρα δεν ειναι αντρας Παρατηρω μια αντιφαση στη σελιδα.