papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.576
- Πόντοι
- 27.261
Γεια σου ρε γιατρουδάρα που τα ξέρεις όλα εσύ!!!!μιλαμε για τρελα ανεκδοτα οι πανεπιστημονες
Ούτως ή άλλως θα είχε άλλη αντιμετώπιση απ'ότι η πλεμπα...Μακάρι να τό περάσει ελαφριά ο Άδωνις και να γίνει γρήγορα καλά. Να μην έχουν πάει στραφι, τόσα εκατομμύρια εμβόλια και τόσες ελπίδες.
βλεπω αυτα που λενε οι δικοι σας και κλαιωΓεια σου ρε γιατρουδάρα που τα ξέρεις όλα εσύ!!!!
Ωραία, πες μας εσύ τότε τιο ισχύει.βλεπω αυτα που λενε οι δικοι σας και κλαιω
δε χρειαζεται να εισαι γιατρος για να καταλαβεις ποσο μουφατζηδες ειναι, απο την αρχη κιολας της φασης.
Εννοείται, από τα 18 μουby the way, ασφαλεια ζωης ιδιωτικη, εχεις κανει ?
Πες μου γιατρουδάρα, πες μου τι να κάνω????γιατι δε σε βλεπω καλα ετσι οπως παει το θεμα, με τα εμπιστα εμβολια
Πραγματικά, κάθε φορά τα ίδια. Πόσες φορές έχει ειπωθεί αυτό το πράγμα, τόσο δύσκολο είναι να γίνει κατανοητό; Ούτε πολυωνυμική εξίσωση να ητανΤο εμβόλιο δεν προστατεύει 100% από τη μόλυνση. Αυτό έχει ειπωθεί χιλιάδες φορές.
Προστατεύει από τη βαριά νόσηση και το θάνατο. Αν δεν είχε εμβολιαστεί ο Γεωργιάδης τώρα θα ήταν πιθανότατα στο νοσοκομείο, ίσως και στην εντατική.
εκανες ολες τις δοσεις παιχτη ?Πες μου γιατρουδάρα, πες μου τι να κάνω????
Περιμένω, μην με ξεχάσεις!
Τι προτείνεις?
Σωστό και αυτό , αυτός και ελαφριά να το περάσει μπορεί να έχει διαφορετική αγωγή πχ μονοκλωνικά η δεν ξέρω και εγω τι , η μπορεί να το περνούσε ελαφριά και ανεμβολίαστος ... τέλος πάντων , υποθέσεις μπορούν να γίνουν πολλές.Ούτως ή άλλως θα είχε άλλη αντιμετώπιση απ'ότι η πλεμπα...
Ευτυχώς πού δεν υπάρχει περίπτωση να επισκεφθεί την Β.Κορεα.Νοέμβρης 2019. Ο Μητσοτάκης επισκέπτεται την Κίνα......Όλα τα άλλα ήτανε αναμενόμενα.
Αυτοκτοναπες μου τι να κάνω????
Περιμένω, μην με ξεχάσεις!
Τι προτείνεις?
Δεν είχε κολλήσει λέει απλώς ήταν σε καραντίνα το Νοέμβριο λόγο επαφής με κρούσμα......Για μισο λεπτακι ρε αλανια.....κολλησε παλι κορωνα ο λιγδης????....πωτς γκενεν ατο??????ειχε κολλησει ,ειχε εμβολιαστει ,ακολουθει τα υγειονομικα πρωτοκολλα κανονικα και τωρα ξανακολλησε?????...ρε μας δουλευουνε οι τυποι???????ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΕ ΚΟΡΩΝΟΠΑΡΤΥ ΕΙΝΑΙ,ΟΛΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΙΔΑΡΕΣ ΤΟΥΣ ,ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ!!!!!!ΟΞΩ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΕΣ!
Αυτόν τον πιστεύουν μόνο οι καμμενοι που τον ψηφίζουν χρόνια τώρα.... ελπίζω αυτή την φορά να τον πήραν χαμπάριΔεν είχε κολλήσει λέει απλώς ήταν σε καραντίνα το Νοέμβριο λόγο επαφής με κρούσμα.
Από την ανθρώπινη σκοπιά, μακάρι αυτός και οποιοσδήποτε άλλος κολλήσει να την περάσουν ελαφρά.Μακάρι να τό περάσει ελαφριά ο Άδωνις και να γίνει γρήγορα καλά. Να μην έχουν πάει στραφι, τόσα εκατομμύρια εμβόλια και τόσες ελπίδες.
Επίσης είμαστε στο κατακαλοκαιρο όπου πέρυσι μας είπανε ότι ήταν εποχικός,γι αυτό και η χαλάρωση, βέβαια φέτος αλλάξανε και είπανε δεν είναι εποχικός...Από την ανθρώπινη σκοπιά, μακάρι αυτός και οποιοσδήποτε άλλος κολλήσει να την περάσουν ελαφρά.
Στατιστικά όμως το δείγμα του ενός δεν δείχνει τίποτε.
Την αξία των εκατομμυρίων εμβολίων την δείχνουν τα νούμερα διασωληνώσεων και θανάτων που παραμένουν χαμηλά ενώ τα κρούσματα είναι υψηλά.
Ο πλήθυσμός είναι εμβολιασμένος σε μεγάλα ποσοστά οπότε κολλά και νοσεί λιγότερο παρότι επικρατεί η περισσότερο μεταδοτική μετάλλαξη.
Ας ελπίζουμε να συνεχιστεί έτσι με χαλαρό το σύστημα υγείας για να μην υπάρχουν σκέψεις για λοκνταουν.
Το έχεις σε κακό φαίνεται να μένεις στο θέμα της συζήτησης.Επίσης είμαστε στο κατακαλοκαιρο όπου πέρυσι μας είπανε ότι ήταν εποχικός,γι αυτό και η χαλάρωση, βέβαια φέτος αλλάξανε και είπανε δεν είναι εποχικός...
Σιγα μωρη καφετζού.Το εμβόλιο δεν προστατεύει 100% από τη μόλυνση. Αυτό έχει ειπωθεί χιλιάδες φορές.
Προστατεύει από τη βαριά νόσηση και το θάνατο. Αν δεν είχε εμβολιαστεί ο Γεωργιάδης τώρα θα ήταν πιθανότατα στο νοσοκομείο, ίσως και στην εντατική.
ο ορισμος του ηλιθιουΤελικά όλοι εκεί στην ΝΔ πρέπει να κλαίνε...