barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.257
- Πόντοι
- 5.506
σου φαντάζουν άχρηστες οι ΕΔ χαρούμενε?
σου φαντάζουν άχρηστες οι ΕΔ χαρούμενε?
Άμα είναι γιωτάς τι περιμένεις
παρτον σιγα σιγα μην ξανασπασει και τρεχει για κλωνους παλιΠάλι όρεξη για ξέχεσμα έχεις μωρή μάστιγα της Αυλώνας;
Ενω βιταμ ο τσιπρας την τρελλανε στα οχιΚαλά να σου βγάζε μουνί στη φόρα σε όλα ναι θα έλεγες οπως ο γαπ με την τρόικα
Θείο εσύ έχεις σαρώσει τα νησιά κ τα λαγκάδια..Από 15/7 που θεσπίστηκαν τα μέτρα για τους ανεμβολίαστους , 5 χιλιάδες άτομα έχουν φάει πόρτα στα πλοία, έχουν πάρει τα μπογαλάκια τους κι έχουν γυρίσει πίσω στο σπιτάκι τους
Μην εμβολιάζεστε παιδιά, να έχουμε και χώρο, να είμαστε άνετα!
Τυπε τζάμπα παραθέτεις τέτοια ώρα τον μπαρμπατραβεστι...ξεσκονιζει την ροδέλα του τα βράδια και δεν απαντά ?Γιατί ρε γέρο κολωνουν να κάνουν ένα ραπιντ?
Εγώ σκέφτομαι να πάω Σύρο το 15αύγουστο χωρίς ραπιντ και ξέρεις πώς με καΐκι ενος γνωστού
Η πασοκσρα φίλε δεν είχε ανάγκη τα κανάλιαΜε αυτό τον ιό και την τουρκία , τα βοθροκάναλα γεμίζουν τις ειδήσεις
ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΧΝΑ.
Τέτοια υποστήριξη σε κυβέρνηση στην ελλάδα από βοθροκάναλα δεν έχει ξαναυπάρξει.
Ούτε τις καλύτερες στιγμές της ΠΑΣΟΚάρας.
Μωρή Κασσιανή, δε βαρέθηκες να γράφεις μαλακίες; Πάλι σε χαρτόκουτα θα κρύβεσαι;Γιατί ρε γέρο κολωνουν να κάνουν ένα ραπιντ?
Εγώ σκέφτομαι να πάω Σύρο το 15αύγουστο χωρίς ραπιντ και ξέρεις πώς με καΐκι ενος γνωστού
Ενώ εσύ είσαι ικανότατος, ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΣ. Ήταν μην ξεκινήσεις και δεις χαρά, δε σταματάς με τίποτα πλέον.Ούτε να γ@μηθει παθητικά δεν τον εχω ικανό τον μπάρμπα
Άλλαξε ρεπερτόριο, θα σε σουτάρει το αφεντικό μόλις σε μυριστεί.Τι ασυναρτησίες λέτε και οι δύο μαζί.
Καλά, κάνε το Μπάμπη το γιαλαμπίδη παλιογαμιόλα Κασσιανή, θα σε σουτάρει σε χρόνο ντετε ο Αντι, ήσυχος θα είσαι τώρα, ΗΣΥΧΟΣ.Ποιο αφεντικό?
Κι' όπως φαίνεται συνεχίζεις να το τρως...Ι1 κι έφαγα το σκατό στον Εβρο με το κουτάλι
Εσύ μια μέρα να πας στρατό θα λες θέλω τη μαμά μου
Μισό λεπτό...Δεύτερη βελονια έχουν τα περισσότερα.Ψεεεεεκιααα..
Παίδες ετοιμαστείτε για δεύτερη βελονια... α ξέχασα, καταργήθηκε αυτό,ε;Δε γαμεις,βαρατε κόκα κόλα ξέρω γω αφού έτσι λένε οι ειδικοί
Νέα μελέτη: Οι λήπτες του εμβολίου Johnson ίσως χρειαστούν δεύτερη δόση λόγω Δέλτα | Pagenews.gr
Σύμφωνα με νέα μελέτη το εμβόλιο της Johnson & Jonson είναι πολύ λιγότερο αποτελεσματικό έναντι του στελέχους Δέλτα, συγκριτικά με το αρχικό πανδημικό στέλεχος. Να…www.pagenews.gr
Το Τζόνσον τυπε ήταν το μόνο που ισχυριζόταν μονοφασικό,εεε μονοδοσικο.... καταργήθηκε και οι μελέτες έδειξαν ότι θέλει και άλλο για να πιάσει την μετάλλαξη ΔΜισό λεπτό...Δεύτερη βελονια έχουν τα περισσότερα.
Έτσι και αλλιώς...
Τώρα όμως που έρχεται το αντίδοτο σε υπόθετο;Τι θα κάνεις; Δεν θα στο χώσουν νομίζεις;Θα κουμπωνεις την κωλοτρυπα σου σαν πρεζακιΤουλάχιστον δεν είναι τρύπιος ο κώλος μας όπως ο δικός σου, βλάκα
Μέχρι λεύκανση κωλοτρυπιδας θα σας βάλουν να κάνετε βρε....Τουλάχιστον δεν είναι τρύπιος ο κώλος μας όπως ο δικός σου, βλάκα.
Καλά για σένα και τον γιατρουδάκο που δίνει και ψήφο έχω ράμματα για τη γούνα σας.Το να συμπεριφερεσαι ετσι χωρις να εχεις πιει, ειναι ακομη χειροτερο.
Καλά, κάτσε στην απέξω τώτα και βλέπουμεΜηδε προ του τελους μακαριζε.. Προσεχε τωρα με 'το τσιμπημα' μην εχετε πιο συντομη ημερομηνια ληξης.. Και την θεση σας παρουν ' οι επενδυτες' αυτοι και τα παιδια τους.. Γιατι ως γνωστο ο κ. Συψας ειπε οτι δεν εχουν αναγκη 'αυτοι' να εμβολιαστουν, γιατι δεν τους πιανει ο κορωνοιος. Επιμενει ομως να εμβολιαστουν τα ελληνοπουλα. Τυχαιο; Δε νομιζω