Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
και πολυ καλα εχει κανει.
ε βεβαια γιατρος που δε λεει τις κλασσικες μαλακιες, δεν ειναι γιατρος.
γιατρος γνωστος μου που μου ειπε οτι θα μπει σε αναστολη επειδη ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ το εμβολιο-δε ρισκαρει την υγεια του, επειδη δε ξερει τι μαλακια ειναι αυτη που τους εχουν πασαρει, ουτε αυτος ειναι.
η αληθεια ποναει μαστορα ασε.
Γιατι επιλεγεις να ακουσεις 2-3 ψεκασμενους και οχι τους χιλιαδες γιατρους που λενε το αντιθετο?

Ποια αληθεια ποναει ρε τύπε, σοβαρα τωρα?
Που ψαχνετε με το φαναρι να βρειτε τον καθε πυροβολημενο που θα πει τα ψεκασμενα σας και μας λετε οριστε βρηκα εναν που τα λεει?
Ποιες ειναι οι "κλασικες μαλακιες" ρε τύπε?
Η ωφέλεια των εμβολιασμων? Αυτα που λενε εκατομμυρια γιατροι και οργανισμοι υγειας σε ολο τον κοσμο?

Και καταληγεις να μου πεις "ποναει η αληθεια μαστορα"?
Μαλλον τα μυαλα σου πονανε. Κριμα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ: ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ​

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΜΗΝΥΣΗ
ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

Χθες το βράδυ, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, κατόπιν συνεννοήσεώς μου με τον Διευθυντή Ασφάλειας Αττικής, Υποστράτηγο Πέτρο Τζεφέρη, και δια ζώσης συνάντησης μαζί του, και με τον διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, κατέθεσα στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, μήνυση για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, με βασικά εγκλήματα, αυτά των άρθρων 299 και 322 του Ποινικού Κώδικα, ήτοι για την με εξαπάτηση των πολιτών περιαγωγή τους σε κατάσταση στέρησης της ελευθερίας, και της ανθρωποκτονίας με δόλο.

Δεδομένου ότι η εγκληματική οργάνωση συνεχίζει μέχρι και σήμερα τη δράση της, η δράση αυτή συνιστά διαρκές έγκλημα και η αυτόφωρη διαδικασία, από την οποία ουδείς εκ των μηνυθέντων εξαιρείται (αυτόφωρο κακούργημα), δύναται να κινηθεί, και οι δράστες να συλληφθούν, ανά πάσα στιγμή, χωρίς χρονικούς περιορισμούς.

Η μήνυση στρέφεται κατά των :

-Κυριάκου Μητσοτάκη, Πρωθυπουργού.

-Βασιλείου Κικίλια, Υπουργού Υγείας.

-Παναγιώτη Αρκουμανέα, Προέδρου του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.).

-Σωτηρίου Τσιόδρα, Καθηγητή Ιατρικής ΕΚΠΑ – ΓΝΑ ΑΤΤΙΚΟΝ, Παθολόγου-Λοιμωξιολόγου, εκπροσώπου του Υπουργείου Υγείας για τον «νέο κορωνοϊό».

-Των μελών του Υπουργικού Συμβουλίου.

Εχουμε μπολικους παλαβους σε αυτη τη χωρα τελικα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Γιατι επιλεγεις να ακουσεις 2-3 ψεκασμενους και οχι τους χιλιαδες γιατρους που λενε το αντιθετο?

Ποια αληθεια ποναει ρε τύπε, σοβαρα τωρα?
Που ψαχνετε με το φαναρι να βρειτε τον καθε πυροβολημενο που θα πει τα ψεκασμενα σας και μας λετε οριστε βρηκα εναν που τα λεει?
Ποιες ειναι οι "κλασικες μαλακιες" ρε τύπε?
Η ωφέλεια των εμβολιασμων? Αυτα που λενε εκατομμυρια γιατροι και οργανισμοι υγειας σε ολο τον κοσμο?

Και καταληγεις να μου πεις "ποναει η αληθεια μαστορα"?
Μαλλον τα μυαλα σου πονανε. Κριμα.
Γιατί δεν λένε απλά ότι φοβούνται το εμβόλιο και κάθονται και , για να αιτιολογήσουν το φόβο τους, παραθέτουν γνώμες κάποιων γιατρών που αποτελούν την εξαίρεση στον κανόνα , πραγματικά δεν το έχω καταλάβει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Γιατί δεν λένε απλά ότι φοβούνται το εμβόλιο και κάθονται και , για να αιτιολογήσουν το φόβο τους, παραθέτουν γνώμες κάποιων γιατρών που αποτελούν την εξαίρεση στον κανόνα , πραγματικά δεν το έχω καταλάβει.
Εγω το εχω πει εξ αρχης.
Σεβομαι οποιον μου πει "δεν το κανω γιατι ΦΟΒΑΜΑΙ".
Ο φοβος ειναι συναισθημα που δυσκολα το πολεμαει η λογικη. Μπορουμε να το συζητησουμε. Το κατανοω.
Ομως ειναι εντελως διαφορετικο, να μου λενε δεν το κανω γιατι ετσι λεει ο Πετρακος, ο Ιωαννιδης, ο Αντωνιου και ο παπα-Γρηγορης στην ενορια, οτι υπαρχει διεθνης συνωμοσια του Σορος, τσιπακια, 5g και οτι "η αληθεια ποναει".
Ε μου ερχεται αναγουλα, πώς να το κανουμε. Δυσκολα μπορω να διαχειριστω οτι υπαρχει ενα 10-15% του κοσμου που δινουν βαση σε αυτα ως γνησιοι ηλιθιοι.

mimmo

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Like
107
Πόντοι
1
Tι σου κανουν τα λεφτα. Του μπαμπα βεβαιως.
Εναν πρεζακια, ημιτρελλο, αυθεντικο καραγκιοζη, που κανονικα θα ηταν αστεγος σε κανενα χαρτοκουτο, τα λεφτα του μπαμπα τον εκαναν να αναφερεται ως "Ελληνας ευπατριδης".
Μου ερχεται εμετός, πραγματικα.
Το τι θα ήταν ο Δ. Γιαννακόπουλος εαν δεν ήταν ο Παύλος δεν μας απασχολεί και πολύ. Τι θα ήταν ο Κυριάκος εαν δεν λέγονταν Μητσοτάκης το έχεις σκεφτεί? Μέχρι γκαρσόνι και πολύ του είναι. Με τέτοια ηλίθια φάτσα ποιος θα τον προσλάμβανε? Ούτε να αρθρώσει πρόταση δεν είναι σε θέση.

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Εγώ πάντως το τσιπάκια το έβαλα σειρά έχει το barcode που λέτε

mimmo

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Like
107
Πόντοι
1
Η διαφορά είναι ότι οι πολιτικοί γόνοι ψηφίζονται από τον κόσμο. Ο Τράκης από την άλλη κατέχει τη θέση του μόνο και μόνο επειδή τον έβαλε ο μπαμπάς.
Έρχεσαι στα λόγια μου Μια ηλίθια φυσιογνωμία όπως ο Κούλης δεν θα είχε τύχει πουθενά εαν δεν λέγονταν Μητσοτάκης. Το είπε και η μαρίκα. Δεν κάνει για πολιτική. Αλλά εσείς εκεί κουλοψεκασμνένοι Είναι παιδί του σωλήνα. Τα ακούς δικηγοράκο της πλάκας που δίνεις και ψήφο?. Ό,τι να γράψεις και να πείς θα γυρίζει εναντίον σου Υποστηρίζεις έναν πανηλίθιο το κατάλαβες?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Έρχεσαι στα λόγια μου Μια ηλίθια φυσιογνωμία όπως ο Κούλης δεν θα είχε τύχει πουθενά εαν δεν λέγονταν Μητσοτάκης. Το είπε και η μαρίκα. Δεν κάνει για πολιτική. Αλλά εσείς εκεί κουλοψεκασμνένοι Είναι παιδί του σωλήνα. Τα ακούς δικηγοράκο της πλάκας που δίνεις και ψήφο?. Ό,τι να γράψεις και να πείς θα γυρίζει εναντίον σου Υποστηρίζεις έναν πανηλίθιο το κατάλαβες?
Με ρεγουλο το πιωμα βραδιατικα, στον πιεξ απαντας οχι σε μενα

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Μια ηλίθια φυσιογνωμία που για να φτάσει εκεί που έφτασε χρειάστηκε να πείσει χιλιάδες ψηφοφόρους να τον επιλέξουν, αρχικά για αρχηγό της ΝΔ και μετά για πρωθυπουργό. Άρα αν έχεις πρόβλημα πήγαινε να τα βάλεις μαζί τους.

Τον ψήφισαν σαν αναγκαίο κακό για να φύγει ο Τσίπρας,όχι για τα ωραία του μάτια :new_shocked:

kourtakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Κριτικές
12
Like
248
Πόντοι
601
Εδώ κοιτάξτε χάλια,ανεπιτρεπτοι υγειονομικοί υπάλληλοι που δεν εμβολιάζονται σκοτώνοντας ανθρώπους με την στάση τους, έπρεπε να χαθεί μία ζωή για να αλλάξουν στάση.

Εχθές η 96 χρονη κατέληξε τελικά αφού την κολησε ανεμβολιαστο κάθαρμα.... Δράμα...

παλιά έγραφαν έφυγε από φυσικά αιτία. Η γιαγιά μου μπήκε στο Αττικό υγιέστατη με ένα πέσιμο και έφυγε με παροχή τροφής. Μετά ξαναμπήκε και δεν τις έβγαζαν καν ακτινογραφία. Τότε είχαμε με το κόμμα ανθρώπους και παρακαλέσαμε να την κρατήσουν αλλά οι γιατροί ουτε να ακούσουν να κάνουν επέμβαση. Τελειωμένη υπόθεση είπαν άντε να κερδίσει 1 μήνα.
Τώρα οι μαλακες μας πριζουν τα @@ με κάθε γιαγιά / παππού που ήταν η ώρα του και λένε ότι θα κάνουν triage και είναι μεγάλο κακό λες και από την εποχή του Ανδρέα δεν πέθαινε ο κόσμος στα ράντζα.
Ας αφήσουμε λοιπόν τις παπαριες.

kourtakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Κριτικές
12
Like
248
Πόντοι
601
Εγω το εχω πει εξ αρχης.
Σεβομαι οποιον μου πει "δεν το κανω γιατι ΦΟΒΑΜΑΙ".
Ο φοβος ειναι συναισθημα που δυσκολα το πολεμαει η λογικη. Μπορουμε να το συζητησουμε. Το κατανοω.
Ομως ειναι εντελως διαφορετικο, να μου λενε δεν το κανω γιατι ετσι λεει ο Πετρακος, ο Ιωαννιδης, ο Αντωνιου και ο παπα-Γρηγορης στην ενορια, οτι υπαρχει διεθνης συνωμοσια του Σορος, τσιπακια, 5g και οτι "η αληθεια ποναει".
Ε μου ερχεται αναγουλα, πώς να το κανουμε. Δυσκολα μπορω να διαχειριστω οτι υπαρχει ενα 10-15% του κοσμου που δινουν βαση σε αυτα ως γνησιοι ηλιθιοι.
Ποιος νοιάζεται ποιον σέβεσαι ; Πραγματικά νομίζεις κάτι για την πάρτι σου δηλαδή που δεν ξέρουμε ; Τι είσαι εξωγήινος μήπως και θα μας διακινήσεις στον Ωρίωνα αν δεν σου κάνουμε.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εγώ πλέον βλέπω όλο και περισσότερα γερόντια στα αστικά χωρίς μάσκα ή με τη μάσκα στο πηγούνι

Άμα θέλουν αυτοί ν'αυτοκτονήσουν,εμεις τί φταίμε ρε σκατάδες να μας κλείνετε μέσα και να μας κυνηγάτε με τη σύριγγα;

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056
Τι θα ήταν ο Κυριάκος εαν δεν λέγονταν Μητσοτάκης το έχεις σκεφτεί? Μέχρι γκαρσόνι και πολύ του είναι. Με τέτοια ηλίθια φάτσα ποιος θα τον προσλάμβανε? Ούτε να αρθρώσει πρόταση δεν είναι σε θέση.
μετά παπανδρέου-καραμανλή ο κόσμος έχει μάθει να ψηφίζει κόμμα ασχέτως αρχηγού.
Δηλαδή ο κούλης έξω απο τη νδ το πολύ να έπαιρνε
ότι πήραν μάνος ντόρα που είχαν ικανότητες
1,5% ο ένας, 2,5% η άλλη.
τα ίδια ανύπαρκτα ποσοστά κ ο σαμαράς με το πολ.αν.
Όταν όμως έγινε αρχηγός στη νδ σάρωσε.

Το κόμμα υπερισχύει του ονόματος(αρχηγού) στη πολιτική,κόμμα ψηφίζουν στην ελλάδα.
Τουλάχιστον να δούμε κάποια στιγμή στη θέση του βλακούλη ,τη Λατινοπούλου:bigdick:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ποιος νοιάζεται ποιον σέβεσαι ; Πραγματικά νομίζεις κάτι για την πάρτι σου δηλαδή που δεν ξέρουμε ; Τι είσαι εξωγήινος μήπως και θα μας διακινήσεις στον Ωρίωνα αν δεν σου κάνουμε.
Δυσκολευομαι λιγο να παρακολουθησω τα ελληνικα σου, σορυ.
Τι στο καλο παθαινουν μερικοι το βραδυ και δυσκολευονται να συνταξουν σωστες προτασεις?

"Πραγματικα νομιζεις κατι για την παρτι σου δηλαδη που δεν ξερουμε"
"τι εισαι εξωγηινος μηπως και θα μας διακινησεις στον Ωρίωνα αν δεν σου κανουμε"

Εν τω μεταξυ πεταγονται για να μου την πουνε, ενω λεω κατι με καποιους αλλους.
Ρε τυποι δεν πατε για υπνο?

kourtakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Κριτικές
12
Like
248
Πόντοι
601
Δυσκολευομαι λιγο να παρακολουθησω τα ελληνικα σου, σορυ.
Τι στο καλο παθαινουν μερικοι το βραδυ και δυσκολευονται να συνταξουν σωστες προτασεις?

"Πραγματικα νομιζεις κατι για την παρτι σου δηλαδη που δεν ξερουμε"
"τι εισαι εξωγηινος μηπως και θα μας διακινησεις στον Ωρίωνα αν δεν σου κανουμε"

Εν τω μεταξυ πεταγονται για να μου την πουνε, ενω λεω κατι με καποιους αλλους.
Ρε τυποι δεν πατε για υπνο?
Δεν φανταζόμουν ότι θα απαντούσες με έξυπνο τρόπο και συνεχίζεις να απογοητεύεις. Σίγουρα κάποιος του οποίο ο σεβασμός δεν με ενδιαφέρει. Πάρε λοιπόν το μπόλι βάλε το εκεί που ξέρεις και άσε εμάς τους αρνητές να κάνουμε ότι γουστάρουμε όπως πάντα κάναμε και χωρίς τον σεβασμό σου. Καλά θα είναι και έτσι.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Την δικιά σου φυσιογνωμία την έχεις δει? :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Δεν φανταζόμουν ότι θα απαντούσες με έξυπνο τρόπο και συνεχίζεις να απογοητεύεις. Σίγουρα κάποιος του οποίο ο σεβασμός δεν με ενδιαφέρει. Πάρε λοιπόν το μπόλι βάλε το εκεί που ξέρεις και άσε εμάς τους αρνητές να κάνουμε ότι γουστάρουμε όπως πάντα κάναμε και χωρίς τον σεβασμό σου. Καλά θα είναι και έτσι.
Ωραία, όξω τότε και στο περιθώριο και μην μας ζαλίζετε τον μπούτσον. :)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγω θα το έκανα αν με πλήρωνε η κυβέρνηση με κανα 150αρι.
Τσάμπα δεν το κανω
Στ' αρχίδια μας :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom