Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.020
Πόντοι
6.256
Επικοι διαλογοι τραμου με βανταμ.

Ο βανταμ πρεπει να εχει ασυλία οπως μερικά σκουπίδια εδω μεσα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Και εγώ έχω, αυτό δεν σημαίνει πως θα πάω να κάνω εμβόλιο που δεν έχει πλήρη αδειοδότηση από την ΕΕ, με σοβαρότατες παρενέργειες επειδή το είπε κάποιος Κούλης, ή Σωτήρης, ή Άρης, ή κάποιος "φακελάκιας" πνευμονολόγος στην TV, σοβαροί να είμαστε!!!!!
Ωραιοτατος ο φιλος, γραφτηκε σημερα για να κανει το πρωτο ποσταρισμα, στο οποιο λεει
α) οτι το εμβολιο δεν εχει πληρη αδειοδοτηση (ψεμα)
β) οτι εχει σοβαροτατες παρενεργειες (ψεμα)
γ) οτι το λεει καποιος Κουλης και Σωτηρης (ψεμα, το λεει ολος ο πλανητης).

Καλωσορισες τύπε, πες μας τωρα και ποιανού κλωνος εισαι, που μας παρακινεις κιολας να ειμαστε "σοβαροι".

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Σοβαρα. Ο Βανταμ εκλαικευε ολα οσα κυκλοφορουσαν σχετικα. Δε ξερω αν ισχυουν η οχι. Τα διαβαζα ομως με ενδιαφερον. Που ελεγε οτι καλυτερα ειναι τα παλαιου τυπου εμβολια, γιατι ειναι πιο δοκιμασμενα. Ενω για τα καινουρια υπαρχουν αμφιβολιες, ακριβως γιατι λειτουργουν με αλλον τροπο, που δε ξερουμε ακομα τι επιδρασεις θα εχουν τωρα, η στο απωτερο μελλον. Θα εχεις ακουσει κι εσυ αυτους τους προβληματισμους,.
Οταν γραφεις οτι περιμενεις απο εναν αγραμματο και συναισθηματικα ευρισκομενο σε νηπιακη ηλικια ανθρωπο να σε "ενημερωσει" , κατ αρχην θεωρω οτι τρολαρεις.
Δευτερον κοιταξα ξανα και ξανα να βεβαιωθω οτι ποσταρει ο νεαρχος και οχι καποιος αλλος.
Περιμενεις να σε "ενημερωσει" το παιδακι που όποτε εγραφε σκαγαμε στα γελια?

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Οταν γραφεις οτι περιμενεις απο εναν αγραμματο και συναισθηματικα ευρισκομενο σε νηπιακη ηλικια ανθρωπο να σε "ενημερωσει" , κατ αρχην θεωρω οτι τρολαρεις.
Δευτερον κοιταξα ξανα και ξανα να βεβαιωθω οτι ποσταρει ο νεαρχος και οχι καποιος αλλος.
Περιμενεις να σε "ενημερωσει" το παιδακι που όποτε εγραφε σκαγαμε στα γελια?
Εσυ δηλαδη για το εμβολιο πρωτη φορα τα ακουγες απο τον Βανταμ , τους προβληματισμους για τα νεου τυπου εμβολια, για τα παλια που ειναι δοκιμασμενα, που λειτουργουν με διαφορετικο τροπο, μηχανισμο, απο τα καινουρια. Και τοτε ακομα και σημερα, σημερα, τοσους μηνες μετα που εχει ξεκινησει ο εμβολιασμος, γιατι ο Προεδρος Τζο Μπαιντεν στις ΗΠΑ βαζει διασημα προσωπα να προωθησουν τον εμβολιασμο γιατι εχει βαλτωσει, βαζουν ινφλουενσερς, καθηγητες στις ΗΠΑ λενε οτι υπαρχει προβληματισμος γιατι υπαρχουν πολλοι που δισταζουν για το εμβολιο. Σε ευρωπαικες χωρες, Αγγλια, Ελλαδα, Γερμανια, Γαλλια, υπηρξαν μεγαλες αντιδρασεις, τοσο για τον εμβολιασμο οσο για τα σκληρα μετρα. Αυτα διαβαζα απο τον Βανταμ, για το συγκεκριμενο θεμα.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.799
Πόντοι
216
Θα παιξουμε πολυ ξυλο εμβολιασμενοι-ανεμβολιαστοι/ψεκες…ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ!
Όπου δω παχύσαρκο Πασόκο με τιραντέ φανέλα να κρατάει σακούλες ποπ κορν κατά την έξοδο του από βιντεοκλάμπ ή τσοντοσινεμά τον εγάμησα...! Συσπείρωσις!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
215520279_10216530935460508_6800861852152914055_n.jpg
Τι λες ρε Αισωπε?
Αυτο το παραμυθακι καπου το ειδες ή το εφτιαξες μονος σου?

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Τι λες ρε Αισωπε?
Αυτο το παραμυθακι καπου το ειδες ή το εφτιαξες μονος σου?
ειναι παντου στο facebook ξεκινα αγωγες να το κατεβασουν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Ρε ειστε με τα καλα σας?
Ο ενας περιμενει τον Ζαν-Κλωντ να του λυσει τις αμφιβολιες, ο αλλος οταν τον ρωτας που το βρηκε αυτο απανταει "το γραφει το facebook", δεν παμε καθολου καλα

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Ο ένας ενημερώνεται απο το facebook, ο άλλος από τον Βαν Νταμ, μαλάκες πού πάμε σαν ανθρωπότητα
η καλυτερη ενημερωση ειναι απο τα καθεστωτικα δελτια των καναλιων πανελαδικης καλυψης

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Ρε ειστε με τα καλα σας?
Ο ενας περιμενει τον Ζαν-Κλωντ να του λυσει τις αμφιβολιες, ο αλλος οταν τον ρωτας που το βρηκε αυτο απανταει "το γραφει το facebook", δεν παμε καθολου καλα
αντε πες στον κουλη να βαλει γυψο στο facebook και τα αλλα μεσα κοινωνικης δικτυωσης τι περιμενες?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μου θυμισες την γιαγια μου, που ελεγε "το ειπε ο Αυτιάς" και δεν μεταπειθοταν με τιποτα, οσο και αν της εξηγουσες οτι κανει λαθος.
μας πηρε στο λαιμο του ο πουστης με τις αποψεις του την τελευταια δεκαετια

και του ταξατε βουλευτιλικι στα δωδεκανησα χωρις να τηρησετε τον λογο σας

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
η καλυτερη ενημερωση ειναι απο τα καθεστωτικα δελτια των καναλιων πανελαδικης καλυψης
Πού κολλανε τα καναλια?
Σε ρωταω, πού βρηκες οτι αποβληθηκε η Ενωση Ελληνων Δικαστων απο την Ευρωπαικη αντιστοιχη ενωση, και μου απαντας το λεει το facebook.
Ε νισαφι πλεον.
Κι εγω σε διαβεβαιωνω οτι ειναι ψεμα. Γιατι ειμαι δικηγορος και ζω σε αυτον τον χωρο. Σε πειθω? Οχι? Γιατι πιστευεις το facebook και οχι εμενα?

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

Σκαι μαστορα

Σια μαστορα

Να σκασεις στην εγκαιρη και εγκυρη ενημερωση μαστορα

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Πού κολλανε τα καναλια?
Σε ρωταω, πού βρηκες οτι αποβληθηκε η Ενωση Ελληνων Δικαστων απο την Ευρωπαικη αντιστοιχη ενωση, και μου απαντας το λεει το facebook.
Ε νισαφι πλεον.
Κι εγω σε διαβεβαιωνω οτι ειναι ψεμα. Γιατι ειμαι δικηγορος και ζω σε αυτον τον χωρο. Σε πειθω? Οχι? Γιατι πιστευεις το facebook και οχι εμενα?
τι το ποιο απλο να κανεις αναφορα στο facebook για ψευδη ειδηση
δεν γνωριζει ο ελληνας πολιτης τα εσωτερικα σας

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
αντε πες στον κουλη να βαλει γυψο στο facebook και τα αλλα μεσα κοινωνικης δικτυωσης τι περιμενες?
Οτι πρεπει να βρεθει τροπος να κατεβαινουν αμεσως οι ψευτικες αναρτησεις και να οδηγουνται στον εισαγγελεα οι ψευτες, ειναι αδιαμφισβητητο.
Εκτος αν στο φτωχο μυαλο σου, η "ελευθερια της εκφρασης" περιλαμβανει και τα ψεματα. Σου εχω νεα. Δεν τα περιλαμβανει.

• Like
Αντιδράσεις: kinks

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Μου θυμισες την γιαγια μου, που ελεγε "το ειπε ο Αυτιάς" και δεν μεταπειθοταν με τιποτα, οσο και αν της εξηγουσες οτι κανει λαθος.
Εμένα μου θυμίζει το σκετς στο Αμάν.
"Ποιος το λέει;"
"Ε όλοι το λένε, ο Μπάμπης ο σουγιάς, ο Κώστας ο Γκοτζίλα, ο Πετρος ο μπαλτάς..."

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Οτι πρεπει να βρεθει τροπος να κατεβαινουν αμεσως οι ψευτικες αναρτησεις και να οδηγουνται στον εισαγγελεα οι ψευτες, ειναι αδιαμφισβητητο.
Εκτος αν στο φτωχο μυαλο σου, η "ελευθερια της εκφρασης" περιλαμβανει και τα ψεματα. Σου εχω νεα. Δεν τα περιλαμβανει.
αντε να πεφτουν ενα ενα τα καστρα της ψευδοδημοκρατιας που βιωνουμε ολοι μας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom